2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
E
Geçmiş olsun baya yükselmiş.. annemden dolayı biliyorum.. bir kere öncelikle fazla kilosu varsa mutlaka vermeli.. Yürüyüş ve spor şart, özellikle kırmızı etten, kızartmadan ve hazır gıdalardan duracak, yumurta minimum seviyede .. Posalı meyve sebze yemeli birde az yağlı yoğurt süt tüketmeli.. Hamur işlerinden bahsetmeyeceğim bile..Allah korusun sonu kalp damarlarında tıkanmaya kadar gidebilir..(Annemde kötü bir tecrübesini yaşadık) Kısacası tamamen yaşam şekliyle alakalı... Korkutmak amacıyla yazmıyorum..kolaylıkla kontrol altına alınabilir tamamen bireyin kendisine bağlı.. Birde soyulmuş cevizi 1 gece suda suda bekletip sabahına suyunu içmişti annem faydasını gördü.. Bizde heyet felan vermedi ilacı doktor yazdı rapor çıkmıştı o zamanlar.. Son zamanlarda birçok şey değişti tabi.. Emin değilim.. Trigliseridi nasıl ?
Zayıfta kendisi yürüyüş yapar hergün 1 saat hamur işini hiç swvmez yumurta hergün yer ette pek yemez anlamadım allah yardım etsin cnm bize he herkese ilgine tşk ederim

uyumuş kalmışım rüyamda tahlil soncuyla uğraşıyorum ayyy 300 çıkmış rüyamda:KK57::KK57: bir uyandım saat beş olmuş pes, asm kapandı, netten belki bulurum sonucu dedim gerçekten sağlık ocağının adını yazınca buldum sonucumu:KK70::KK70: çok şükür iyi çıkmış açlık 79 tokluk 112 çıkmış, gelsin tatlılar:KK70: zaten sabahtan beri bir sürü şeker yedim başmın ağrısı yeni geçti

herkese iyi akşamlarr anca geldim tüm güm bebiş için gezdik maskoya gittik ve duvar kağıdı aradık ama bulamadık şimdi netten arıyorum istediğim gibi değişik şeyler buldum sanırım int den alacağız duvar kağıdını

bu sabah 5 gibi uyandım, o uyanış daha uyuyamadım bebiş tekmeledi hep:KK69: gün içinde de uyudu şimdi yine tekmeliyo gündüzle geceyi karıştırdı benim yavruş:KK70:

bu arada 3 mobilya arasında kaldım 3500 civarı fiyatlar sizce nasıllar ve hangisini seçerdiniz
birisini düzgün çekmemişim netten buldum biride çilekteki softy

Eki Görüntüle 1266722 Eki Görüntüle 1266723 Eki Görüntüle 1266724 Eki Görüntüle 1266725
ben de odamızı göstermek istym ama resim boyutu büyük geliyo :(

Şeker bakılırken kan değerlerine de bakıldı benim.demir hapı içmeme ve et yememe rağmen düşük çıkmış. Sen de baktır belki senin de düşüktür.
baktırıcam canım inşaallah çaydan olmuştur kesin
işte bende ilgili bir doktora denk gelemedim canım.. neyse artık sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum.. surada 13-14 hafta zamanımız kaldı.. odasıydı eşyalarıydı oyalıyorum kendimi
tabi canım iyi olsun bebişlerimiz
Ben de hangi marka ürün alacağımı bilmiyorum. Johnsons ın hiç adı geçmiyor bana hastaneden hediye Johnsons şampuan, bebek yağı ve yenidoğan şampuanı hediye verilmişti. Küçük boylardaydı gerçi. Yeni de alacağım. Bi de bebeğin kıyafetlerini yıkamak için hacışakir ve dalin ürünlerini gördüm markette o konu hakkında tecrübesi olan var mıdır?
canım uni baby aldım ben içeriği iyi duruor hatta şimdi kendim ve oğlumda da şampuanını kullanıyorum, ilk oğlumda nive kullandım israil malı diye bıraktım, bioderma var mesela tamamen bitkisel onu da kullanmıştım oğlumda, bebeğpin kıyafeti için granül olanlardan alma canım dalan roxy var toz şeklinde ondan memnunum ben
Ayyyyy yandım ben desenize demir memir bırakmaz içtiğim çaylar bende :KK57::KK70:
neyse dikkat edyim artık ama canım iki gün önce latte istediydi onu içeyim bari bu seferlik daha içmem :KK70:
kahvaltıyıda çaysız dvam edyim 3 ay da 3 aydır :KK17:
meyve suyu ve soda içmekte zarar yok sanırım...:oops:
canım bende içiyorum amaaan sadece kahvaltıda:) meyve suyu doğalsa iç hazır sular olmaz canım
banada doktor 32 haftada bakarız kan değerlerine dedi o kanlar bize lazımmış fazla fazla vermeye gerek yokmuş :)
bencede lazım ama baktırayım doğumda malum kansız kalıcaz varsa tedbir alayım
:KK54:Selamlar annişler
Günde ne kadar süt yoğurt yiyorsunuz merak ediyorum.ben çok fazla süt içemiyorum 2 bardak oluyor genelde.yetersz gelirmi ki?hergün 1 yumurta mecburr..onun dışında düzenim aynı gibi fazla yediğim söylenemez toplamda 5 kilo aldm az sank
canım iki bardak süt yi yoğurt yiyemiyorsan ayran iç
bende normal dogumdan yanaydim ama ikiz olunca herkes senn zor sezeryan olursun diolar.napalim bebislerm sag salim dogsunda
canım ikiz olup normal doğum yapan çok araştır istersen
Ben de içmemekle birlikte hep aklıma çay, kahve geliyor. Ne aşeriyorsun derseniz bunlar yani. Hayır madem faydalı değil neden canımız istiyor:)
aynen ya bende aynıyım canın çok istiyorsa aralarda iç canım onlarında faydası var kararında olsun yeter
duşunmeyim diorum ama doğum konusu hep kafamda dr um sezeryan olursa epidural alamazsın diyor ama ben bebeğimi hemen görmek istiyorum normalden çok korkuyorum

çay Türk kahvesi abartılmadığı surece zararı yok diye biliyorum ama nescafe için fikrim yok
canım doğum tabi hepimizin endişesi düşün ama çok germe kendini niye epidural olamıyorsun anlamadım ben spinal sezaryen olmuştum tabi imkanım olsa kesinlikle normal isterim ben

Kızlar allah beterinden korusunda dertler hiç bitmiyor eşim uzun zamandır başım ağrıyor diyordy bende onun baş ağrısından artık bıkmıştım ben hamileyim sana ne oluyo yastığını değiştirelim diyordum vuma günü sağlık icağında kan verdi meğer adamda kolestrol varmış ldl diye bişî 400 ün üstündeymiş makina artık sayamış 400 de kalmış napıcaz şimdi büyük hastaneye sevk etmiş onun ilaçlarıda heyetle falan alınıyormuş:KK14:
ay canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin eşine
kızlar selammmm aranızda preeklampsi si olan var mı ya da idrarda protein kaçağı olup tansiyonu normal olan?
canım yok bende
kızlar son zamanlarda bacaklarımı tam kapatamadığımı farkettim.. kapatmaya çalışınca hafiften karnım ağrıyor... sizde de oluyor mu ?
olur artık penguen gibi yürüycez bundan sonra
biz bugün kontrole gittik şeker yüklemesi falan filan şekerim yokmuş çok şükür ama idararda az miktarda protein kaçağı varmış tansiyonumu da ölçtüler 12-9 çıktı tam olarak preeklampsi diyemem dedi bebeğin gelişimi iyi dedi 900gr 35 cm olmuş elhamdülillah tansiyonunu sürekli kontrol et dedi eğer 13/9un üzerine çıkarsa 24saatlik idrar toplatıcakmış hayırlısı olsun

Hı bi de suyumda bi miltar azalma varmış bundan sonra 2 haftada bir kontrol

canım inşaallah değildir preklamsi tansiyonunda iyiymiş benim ilk gebelikte daha yüksek çıkıyordu 15 leri görüyordum, sen çok su içiyordun değil mi nasıl azalmış acaba

baktırıcam canım inşaallah çaydan olmuştur kesin

tabi canım iyi olsun bebişlerimiz

canım uni baby aldım ben içeriği iyi duruor hatta şimdi kendim ve oğlumda da şampuanını kullanıyorum, ilk oğlumda nive kullandım israil malı diye bıraktım, bioderma var mesela tamamen bitkisel onu da kullanmıştım oğlumda, bebeğpin kıyafeti için granül olanlardan alma canım dalan roxy var toz şeklinde ondan memnunum ben

canım bende içiyorum amaaan sadece kahvaltıda:) meyve suyu doğalsa iç hazır sular olmaz canım

bencede lazım ama baktırayım doğumda malum kansız kalıcaz varsa tedbir alayım

canım iki bardak süt yi yoğurt yiyemiyorsan ayran iç

canım ikiz olup normal doğum yapan çok araştır istersen

aynen ya bende aynıyım canın çok istiyorsa aralarda iç canım onlarında faydası var kararında olsun yeter

canım doğum tabi hepimizin endişesi düşün ama çok germe kendini niye epidural olamıyorsun anlamadım ben spinal sezaryen olmuştum tabi imkanım olsa kesinlikle normal isterim ben

ay canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin eşine

canım yok bende

olur artık penguen gibi yürüycez bundan sonra

canım inşaallah değildir preklamsi tansiyonunda iyiymiş benim ilk gebelikte daha yüksek çıkıyordu 15 leri görüyordum, sen çok su içiyordun değil mi nasıl azalmış acaba
valla bilemiyorum ki normal sınırlarda ama az dedi bu ara su alımımı biraz azaltmıştım havalardan dolayı belki ondandır şimdi yine su kampına girdim iki hafta sonra kontrol var bakalım

uyumuş kalmışım rüyamda tahlil soncuyla uğraşıyorum ayyy 300 çıkmış rüyamda:KK57::KK57: bir uyandım saat beş olmuş pes, asm kapandı, netten belki bulurum sonucu dedim gerçekten sağlık ocağının adını yazınca buldum sonucumu:KK70::KK70: çok şükür iyi çıkmış açlık 79 tokluk 112 çıkmış, gelsin tatlılar:KK70: zaten sabahtan beri bir sürü şeker yedim başmın ağrısı yeni geçti

Gözün aydın canım hadi geçmiş olsun

Sanırım ben sölemiştim canm 70 € altı sipariş verebiliyosun ( üstü olursa gümrükte takılıo ekxtra maliyet çıkabiliyo) ve ücretsiz kargo seçeneğide mevcut ben bi çok şeyimi ordan aldım ve alıyorum :)
Sanırım bendim larkincim o ya kusuruma bakma nerden aldığımı sordular ben de aliexpres dedim napiimm

eflalim kan pıhtılaşması var bende drum pıhtılaşma bozukluğu yüzünden epidural olmaz dedi biraz araştırdım,nettede aynısı yazıodu ama 2ay önce aynı problemi olan arkadaşım epidural yaptı bende konyada unlu Bi prof da

Kızlar ben şeker testini ve bu kan uyuşmazlığı aşısını yaptıramıyorum çok sıkıntı olur mu ki ?

biz bugün kontrole gittik şeker yüklemesi falan filan şekerim yokmuş çok şükür ama idararda az miktarda protein kaçağı varmış tansiyonumu da ölçtüler 12-9 çıktı tam olarak preeklampsi diyemem dedi bebeğin gelişimi iyi dedi 900gr 35 cm olmuş elhamdülillah tansiyonunu sürekli kontrol et dedi eğer 13/9un üzerine çıkarsa 24saatlik idrar toplatıcakmış hayırlısı olsun

Hı bi de suyumda bi miltar azalma varmış bundan sonra 2 haftada bir kontrol
Maşallah bebişine canım, güzel bakmışsın :) benimki aynı gününde 770 gr, 28 cm çıktı minicik kaldı yavrum.
Suyuna şaşırdım açıkçası, sen çok su içiyordun nasıl olmuş böyle. Ben pek dikkat etmiyorum ama iyi çıktı. Çay kahve tüketiyor musun?

slm annişler bayadır giremedim iyisinizdir inşallah ben iyiyim mide yanmalarım baya zorluyo ama sabır diyorum.Geceleri ayaktayım hep .Bebişim de maşallah baya hareketli ne güzelmiş bebişin tepikleri .87 kilo oldum bu arada(+11) gidişat kötü ama bana dur diyen doktor olmadı daha :confused:Bu arada park yatak alıcaktım ama annem almaya karar vermiş beşiği bu modelden daha almadık ama nasıl sizce kullanışlımıdır

Eklentiler

• POLAT-SEPET-BESIK-60-100-YIKANABILIR-IND-KARGO__61416702_0.webp
    POLAT-SEPET-BESIK-60-100-YIKANABILIR-IND-KARGO__61416702_0.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 192
slm annişler bayadır giremedim iyisinizdir inşallah ben iyiyim mide yanmalarım baya zorluyo ama sabır diyorum.Geceleri ayaktayım hep .Bebişim de maşallah baya hareketli ne güzelmiş bebişin tepikleri .87 kilo oldum bu arada(+11) gidişat kötü ama bana dur diyen doktor olmadı daha :confused:Bu arada park yatak alıcaktım ama annem almaya karar vermiş beşiği bu modelden daha almadık ama nasıl sizce kullanışlımıdır
cok güzelmiş güzel günlerde kullanın bende nuna sena aldım park yatak inş sağlıkla büyütücez meleklerimizi :)

Maşallah bebişine canım, güzel bakmışsın :) benimki aynı gününde 770 gr, 28 cm çıktı minicik kaldı yavrum.
Suyuna şaşırdım açıkçası, sen çok su içiyordun nasıl olmuş böyle. Ben pek dikkat etmiyorum ama iyi çıktı. Çay kahve tüketiyor musun?
Çay da kahve de arada tüketiyorum ama çok diil bi de idrarda az miktarda protein çıkmış ama ben henüz sonuçları göremedim

Back
X