2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar.:KK54:nasılsınız.bugün itibarıyla 28.haftamıza girdik oğluşumla.bu topiği hep takip ediyordum ama daha birkaç gün önce fırsatım oldu mesaj yazmaya iş güç okul derken.yavaş yavaş bizde alışveriş yapalım diyoruz.bebek arabası konusunda hiç bişey bilmiyorum.sizce travel sistem mi yoksa normal olanlar mı iyi.bi arkadaşım kendiside 4 aylık hamiş travel sisteme hiç gerek yok puset çok bi işe yaramıyo zaten dedi.daha önce doğum yapan arkadaşlarda hiç kullanmadık bile dedi.ne yapmalı bebek arabasında hangi özellikleri aramalı?o_O
Merhaba canim benim 2. Bebegim kizimda baby go nun arabasini almistim yeni dogan ve sonrasi icin cok kullanisli 3 kademeli yatiyor ve 7 kilo bence ilk once hafif olmasi onemli sonrada tam yatmasi bebek icin ben yine o tarz alicam

kızlar chicco nun bebek temizlik setleri(şampuan, pişik kremi, bebek yağı v.s) nasıldır acaba bilgisi olan var mı ?

Benim eşim alamazdı çünkü hiç anlamaz ne alınacak hangi marka olacak diye. Senin eşin baya hevesli demek ki. Ne aldıysa onu kullan bence hevesi kırılmasın.

ohh ne güzel işte seni baya bir kararsızlıktan kurtarmış hepside çok güzel güle güle kullanın canım

Chicco iyi marka ama emziği ağır diye duydum ben araştırmalarım sonucu.emzikte avent biberonda dr brown u çok öneriyorlar.ama chicco da iyidir bence.

İnternetten araştırmış, öyle karar vermiş :) sadece senmi okuyacaksın diyor bana :) Evet heves kırılsın istemiyorum ama genede beraber almayı tercih ederim diyorum hala o_O

Hhamileyken hapşurmak bile mesele. Umarım bu sızlama geçer. Bebeğe zararı olmasın yoksa ben çekerim sızıyı.
İlk hamile kldığım dönemlerdefe çok olurdu benim karnımı tutarak hapşururdum foktoruma dedimki valla korkuyorum bişiy olacak die oda dedi hapşurmakla öksürmekle bişiy olmaz pamuk ipliğinemi bağlı bu dedi korkma bişiy olmaz dedi

Merhaba herkeseee

Ben biberon emzik aventmi, dr brown mu, nukmu diye düşünürken eşim sağolsun herşeyimizi chicconun kendi ürünlerinden almış gelmiş. Şampuanıda dalin almış, tenden ateş ölçer mamma mia, telsizde weewell olmuş.. Fikirleriniz nedir?
ne güzel işte valla keşke bizimde babamız böyle olsa.hiç bişeye kendi başına yapmaz.biberonu bıraksam en kötüsünü alır araştırmaz.illa ben bakıcam araştırıcam ona söyleyecem öyle alıcaz.
biz aventin biberon setini aldık.
henüz kozmetik ürünlerini almadık ama benim eşimde dalin diyo.bende dalin istemiyorum önceden beri dalin var diyo.
ateş ölçeride arzum bebbe aldık alından ölçmeli inşallah memnn kalırız.ve sende eşinin aldıklarından kalırsın...

aynen ben de işyeri yemeğini yiyemiyorum zaten midemde yanma problemi tarif bile edemem çok fazla o yemeklerden yiyince baya kötü oluyorum... artık öğlen ne bulursam... sabah kahvaltı ve akşam yemeği iyi yemeye çalışıyorum...
çalışmaktan sıkıldım valla bunalıyorum bazen :110:
Çalışmak deyince al benden de o kadar:110: Daha epey var bide düşüncem Allah izin verirse aralık sonuna kadar çalışmak doğum sonrasına kalsın izinler diye yani doğumdan 15-20 gün önceye kadar:mad: sonrasında ayrılsam çok çok iyi olur ama nasıl gelir giderim o zamana kadar hiç bilmiyorum kilo da aldım kendimi fil gibi hissediyorum özellikle sabahları. Geçen ocak başına kadar çalışmak istiyorum izinlerim doğumdan sonraya kalsın dedim kv ye aaa öyle oluyorsa git o 15 günü de napcan evde dedi baktım suratına bön bön:KK57:

kızlar bebek arabasında wei-b markayı kullanan veya almayı düşünen var mı acaba? ben kaç kere gördüm hepte diğerlerinden daha çok o hoşuma gitti hemde fiyat olarakta uygun sanki 650- 700 den bahsediyorlar. tek gördüğüm eksi yönü oturma yeri sanki dar sanki çocuk büyüyünce binemez veya zor olur fln.

ne güzel işte valla keşke bizimde babamız böyle olsa.hiç bişeye kendi başına yapmaz.biberonu bıraksam en kötüsünü alır araştırmaz.illa ben bakıcam araştırıcam ona söyleyecem öyle alıcaz.
biz aventin biberon setini aldık.
henüz kozmetik ürünlerini almadık ama benim eşimde dalin diyo.bende dalin istemiyorum önceden beri dalin var diyo.
ateş ölçeride arzum bebbe aldık alından ölçmeli inşallah memnn kalırız.ve sende eşinin aldıklarından kalırsın...

benimki de anlamaz hiç :-):-):-)
güle güle kullanın ben daha almadım onları ay ben ne yapacam çocuğun daha bişeyi yok

İnternetten araştırmış, öyle karar vermiş :) sadece senmi okuyacaksın diyor bana :) Evet heves kırılsın istemiyorum ama genede beraber almayı tercih ederim diyorum hala o_O
canım eşinin aldıkları iyi marka olumlu yorum yazılan şeyler ne güzel heyecanlı olması :KK15: benimki de araştırıyo özellikle elektronik olanlar ona ait bana gösteriyo bundan alcam diye sonra alıyo getiriyo. benim hoşuma gidiyo onun bu kadar hevesli olması istediğini alsın diyorum:KK68:

Bir sorum daha var.. Bazı mobilyalarda yatak kendinden geliyor ama ben ekstra alacağım. Var mı marka önerisi olan yada dikkat edilmesi gereken unsurlar???...

slm kızlar nasılsınız. burda bebekleri için oda hazırlayan alışveriş yapan insanlara o kadar özeniyorum ki , çünkü 28. haftadayım ama içimdeki korkular bir türlü geçmiyor. kızımı kucağıma alana kadar hiçbirşey almak içimden gelmiyor. sankiallah korusun büyü bozulacakmış gibime geliyor. şimdiye kadar hastane cıkısı ve gelen hediyeler dısında hiçbirşey almadım :KK43: herşeyi doğumdan sonraya bıraktım.. zaten hala da bi isim bulamadım:S
canım olumlu düşün yapma böyle niye bu heyecandan mahrum ediyorsun kendini doğum sonrası alışveriş kolay sanmayın wc ye bile girecek zamanınız olmayacak bazen
Merhaba herkeseee

Ben biberon emzik aventmi, dr brown mu, nukmu diye düşünürken eşim sağolsun herşeyimizi chicconun kendi ürünlerinden almış gelmiş. Şampuanıda dalin almış, tenden ateş ölçer mamma mia, telsizde weewell olmuş.. Fikirleriniz nedir?
hepside iyi marka canım güle güle kullanın, tek şampuanı bitkisel bir şey alın derim
herkeze duaları çook teşekkürler saat 1.5 da sonuçlar çıkacak inş yemek yemek ne güzel bir şey yarabbim sabahtan beri öldüm açlıktan yarım ekmeği lüplettim 15 dkkda :KK70: şimdi yine doğru doktora :KK69: hastaneye abone oldum

6 tüp kanım gitti sabahtan beri 2. tetanoz aşımı da vurundum kurtuldum ama hala ellerim titriyo
ayy hem de ne fena o açlık yatana kadarda doymazsın bugün:)
kızlar şükürler olsun dr sonuçlarımın çok iyi olduğunu söyledi:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
değerlerim şöyle çıktı

açlık....................... 86
glukoz 1 saat.........141
glukoz 2 saat.........118
glukoz 3 saat..........85
hadi gözün aydın
Dün hapşururken kasığıma bıçak saplandı gibi oldu bi süre kıvrandım. Bugün hala aynı yer sızlıyor. Bağ falan mı yırtıldı ne oldu acaba. Çok kafama takıyorum. :KK43:
canım kas ağrısıdır
ayy daha ne istiyorsun keşek benim eşimde heveslenip bir şey alsa nerdeeeee
Hayrunisa siteye gelmiyormu

geliyor sorusunu sorup kayboluyor

canım olumlu düşün yapma böyle niye bu heyecandan mahrum ediyorsun kendini doğum sonrası alışveriş kolay sanmayın wc ye bile girecek zamanınız olmayacak bazen

hepside iyi marka canım güle güle kullanın, tek şampuanı bitkisel bir şey alın derim

ayy hem de ne fena o açlık yatana kadarda doymazsın bugün:)

hadi gözün aydın

canım kas ağrısıdır

ayy daha ne istiyorsun keşek benim eşimde heveslenip bir şey alsa nerdeeeee

geliyor sorusunu sorup kayboluyor

yatana kadar mıı:KK57:

az önce kendime soruyordum bisürü yemek yedim ama niye karnım acıktı bu kadar diye haklısın valla canm:KK17:

Kızlar gebelikle beraber bacaklarında varis başlangıcı olan var mı ve bunun için ne yapıyorsunuz? Varis başlamış bende ebeye gösterdim oda teyit etti bugün...

Back
X