Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şekerin düşük cikmis canim cok sevindim senin adina gozun aydin bende yarin 2.doz aşım icin gidicem sağlık ocagina.yatana kadar mıı
az önce kendime soruyordum bisürü yemek yedim ama niye karnım acıktı bu kadar diye haklısın valla canm![]()
:)uğrayamıorum canım yaa.nasılsın?ilginçmiş canım dr ne dedi?
nerelerdesin canım sen
hayırlı olsun canım güle güle kullanın
çok güzel canım hayırlı olsun
canım bübcehende iyi marka
hayırlı olsun canım güle güle kullanın
aa çok güzel olmuş canım bayıldım
eşit anne olursun canım :) inşaallah tahlil sonucun iyi çıkar
canım ben çay içiyorum, kahveyide canım isteyince
canım onların umrunda değil bizim duygularımız, tamam devlette iyi dr lar var ama yok mecburen özele gidicem çünkü benimki sezaryen ve devlette tek kişilik oda yok![]()
Şekerin düşük cikmis canim cok sevindim senin adina gozun aydin bende yarin 2.doz aşım icin gidicem sağlık ocagina.
Merhaba herkeseee
Ben biberon emzik aventmi, dr brown mu, nukmu diye düşünürken eşim sağolsun herşeyimizi chicconun kendi ürünlerinden almış gelmiş. Şampuanıda dalin almış, tenden ateş ölçer mamma mia, telsizde weewell olmuş.. Fikirleriniz nedir?
Canım eşinin araştırıp ilgilenip sana sürpriz yapması çok güzel. Ama ben de olsam beraber almayı tercih ederdim haklısın. Bir taraftan eşimin başına ekşiyorum sen hiç araştırmıyorsun ilgilenmiyorsun diye, diğer taraftan bişey almak istediği zaman dur şimdi iyice araştıralım, fiyatı düşsün bekleyelim deyip hevesini kaçırıyorum. Ben de normal değilim anlayacağın.İnternetten araştırmış, öyle karar vermiş :) sadece senmi okuyacaksın diyor bana :) Evet heves kırılsın istemiyorum ama genede beraber almayı tercih ederim diyorum hala![]()
herkeze duaları çook teşekkürler saat 1.5 da sonuçlar çıkacak inş yemek yemek ne güzel bir şey yarabbim sabahtan beri öldüm açlıktan yarım ekmeği lüplettim 15 dkkdaşimdi yine doğru doktora
hastaneye abone oldum
6 tüp kanım gitti sabahtan beri 2. tetanoz aşımı da vurundum kurtuldum ama hala ellerim titriyo
Canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın :)kızlar şükürler olsun dr sonuçlarımın çok iyi olduğunu söyledi
değerlerim şöyle çıktı
açlık....................... 86
glukoz 1 saat.........141
glukoz 2 saat.........118
glukoz 3 saat..........85
Gözün aydın canım, sen de kurtardın :)benim açlık 102 tokluk 130 çıkmış sonuçlarımı daha bugün görebildimgerçi dün doktorum arayıp söylemişti
Dün hapşururken kasığıma bıçak saplandı gibi oldu bi süre kıvrandım. Bugün hala aynı yer sızlıyor. Bağ falan mı yırtıldı ne oldu acaba. Çok kafama takıyorum.![]()
Hhamileyken hapşurmak bile mesele. Umarım bu sızlama geçer. Bebeğe zararı olmasın yoksa ben çekerim sızıyı.
Ben 30. Hafta bittiğinde hazır olsun istiyorum canım. İnşallah erkenden lazım olmaz.ya kızlar doğum çantalarımızı ne zaman hazırlayıp koymamız lazım ...?ayrıca 2 tetenoz aşısını yaptırdım diğeri gibi ya ağrıyıp duruyor![]()
Canım eşinin araştırıp ilgilenip sana sürpriz yapması çok güzel. Ama ben de olsam beraber almayı tercih ederdim haklısın. Bir taraftan eşimin başına ekşiyorum sen hiç araştırmıyorsun ilgilenmiyorsun diye, diğer taraftan bişey almak istediği zaman dur şimdi iyice araştıralım, fiyatı düşsün bekleyelim deyip hevesini kaçırıyorum. Ben de normal değilim anlayacağın.
Aldığı ürünler iyi marka hep, inşallah memnun kalırsınız. Biz ateş ölçer ve sterilizatörü weewell aldık, telsizi de weewell alıcaz.
Canım hem geçmiş olsun hem gözün aydın :)
Gözün aydın canım, sen de kurtardın :)
Canım o bana çok oluyor, genellikle sırtüstü yatarken. O yüzden hapşırık öksürük gelince hemen sola doğru doğruluyorum öyle hapşırıyorum o zaman kramp olmuyor. Ama nedenini hiç sormadım bak.
ya kızlar doğum çantalarımızı ne zaman hazırlayıp koymamız lazım ...?ayrıca 2 tetenoz aşısını yaptırdım diğeri gibi ya ağrıyıp duruyor![]()
Cok gecmis olsun ben 2. Dozunu dun vuruldum 1 ay olmustu benide aramadilar ama ilkini oldugumda bana kart vermisti 1 at sonra geliceksin diye simdi 3. Dozu varmis oda nisanda bebekle geldiginde onuda vururuz dediveeee bende gripler kervanina katlmis bulunmaktayim 2 gundur gremedim nevar ne yok okuyamadim salya sumuk sekilde yatiyorum biraz kalkimda cicilerinize bakim dedim cok guzeller bende iyilesince atarim resim 2 ikinci tetanoz icin saglik ocagi aramadi yaptiranlar kacinci haftada ikinci dozu yaptirdi... herkez iyidir insallah
veeee bende gripler kervanina katlmis bulunmaktayim 2 gundur gremedim nevar ne yok okuyamadim salya sumuk sekilde yatiyorum biraz kalkimda cicilerinize bakim dedim cok guzeller bende iyilesince atarim resim 2 ikinci tetanoz icin saglik ocagi aramadi yaptiranlar kacinci haftada ikinci dozu yaptirdi... herkez iyidir insallah
Bende oyle 2. De ne olucak biliyoruz sezeryan yaptim kizimi buda oyle olucak hersey dun gibi aklimda ama kizimda oyle degildim bilincsizlik daha mi guzeldi acaba diyorum bazen:)Aslinda ikinci cocuk tecrubesi ve rahatligi var ancak her yasanacak seyi bilmek bazen insani korkutuyorkizimi erken dogurmadim ama iste