2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
cnm sen madem g.o.paşadasın bayrampaşada dev gibi medipol e gitsene tatlım ya,dr elif çiler hakkında çok iyi şeyler duyuyorum,hastane çok güzel,odalar dev gibi suit oda,kapı süsün,lohusa şerbetin hepsi hastanenin hediyesi,valla evım yakın olsa mutlaka giderdim ben,sana çok yakın sayılır,eğer dr undan memnun değilsem mutlaka medipol derim,ayrıca bu elif hnm.normal doğum yanlısı bir drmuş,bir çok arkadaşım orda doğum yaptı çok tavsiye ettiler
canım bağcılar medipol den bahsettin dimi? baktım biraz da doğum eğer mesai saatlerine denk gelmiyosa dr lar sıkıntı çıkarıyolarmış orda.. ekstra ücret ödendiği halde doğuma yetişemeyenler falan.. orda doğum yapan arkadaşlarına sorman mümkün mü acaba mesai saati dışında, hafta sonu doğum yapanlar falan var mı? varsa bi sıkıntı olmuş mu?

Çok çok çok teşekkür ederim. Amiin inşallah canım. Hepimiz her şeyimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah.
Hmmm nazar konusunda hem fikir herkes demek ki. Facebook'tan bir şeyler olduğunu herkes farkında.
Aslına bakarsan evet ne kadar paylaşırsam o kadar mutsuzluk çıkıyor gibi ama bazende gerçekten dayanamıyorum yaw:KK53:

İnşallah Allah'ın izniyle hiçbir şey olmasın hiçbir şeyimize hepimizin.
Çook teşekkür ederim çook:KK60:

Öp beni Pınar:KK60:

Ben çalışmıyorum sarfancım ama yinede aldım. Hemde özellikle çiftli:KK53:
Ben çok sütüm olacağına yürekten inanıyorum Allah'ın izniyle.
Birde bazı arkadaşlarda paylaşmıştı, ben aylar öncede paylaşmıştım. İlk zamanlarda dahi göğsün sonunakadar boşalması gerekiyor.
Eğer boşalmazsa; süt fazla geldi çok üretme mesajı, eğer bebek emdikten sonrada kalanı sağılırsa yetmedi daha çok üret mesajı beyne gidiyormuş.
Ben birde çift pompayla anı anda sağılırsa ikiz bebek var çok süt üretmem lazım mesajı gidiyormuş beyne.
Ben bunlara inanıyorum. Sütün sağdıkça çoğaldığını zaten biliyoruz.
16 haftalıkken unnado'dan sipariş vermiştik aksilik olmuştu gelmemişti.
Sonra bir ara vazgeçmiştim. Sonra eşimde yani bu genel olarak lazım olabilecek bir şey bence alalım deyince aldık işte :KK52:
Evet doğumdan sonra ihtiyaç olursa da alınabilecek bir şey tabi ki, sonradan çok masrafımız olacak nasılsa şimdi alabiliyorken alalım dedik işte:KK70:

Bu arada gösterdiğin çarıkta işte yaptıracak yer bulamazsak kendimizde yapamazsak öyle alacağız bizde napalım:KK36:

Ahhh ahh ahhhh o mevlüt elbisesi nedir öyleeeeee:mad:
Yakından görmek istiyorum lütfen yakından çek fotoğraflarınıııı:mad:
Önde duran elbisenin benzerlerinden yine görmüşlüğüm var, ama arkadaşı çiçek çiçek uçuş uçuş Allah'ım harika bir şey.
Kız olsaydı kesin olarak ondan isterdim mevlütte. Hiç tereddüt etmezdim bayıldım yahu:rolleyes:
Baby shower yaptınız mıııı:KK73: Ben kendime yapmadım tabi ki ama ablam hamile olursa bir gün ona hazırlayacağım hemde sürprizzz:KK55:

Demek nazar olayında herkes aynı düşünüyor he peki:KK53:
Bencede yabancılarda nazar yok gibi sanırsam:KK70: Aman nazar haricinde de her türlü acayiplik bizim millette zaten:KK70:
En süperi kaynana-gelin-görümce-kayınpeder-elti:KK70::KK70:

Bu arada tehliken kalkmış ortadan galiba. Hadi bakalım çok şükür. Gerçi sende kendini doğuma alıştırdın ama olsun. Ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aaaa ablan doğuma kadar kalamayacak mıııı:KK12:

Çook teşekkür ederiiiim daha güzelleri sizin olsun inşallahhh:KK36:

Bende yetişemiyorum baby ciim. 3 oda 1 salon ev ama yetişemiyorum:KK57:
Ben kimseye hizmet için gelmedim bu dünyaya diyorum birde:KK70: İş yapmaya hiç gelmedim diyorum.
Bazende ben saraylara Sultan olacak kızdım ekmek elden su gölden:KK70:

Bu arada ben Irmak'ın şişelerini çook beğendim, kapı süsüne de maşallah ellerinize sağlık.
Biz keçeden balon yapıyoruz beşiğinin olduğu duvara asmak için. Ne zormuş yahu.
ben beceremedim, annem ele aldı, yapıp bitirmiştir herhalde görmedim daha:KK53:

Allah razı olsun şulecim çok teşekkür ederiiiim:KK68: inşallah. Her şeyimiz hayırla sağlıkla kullanalım inşallah.
Bu kadar bahsedilince korkmaya başladım nazardan. Okuduğum için korkmuyordum ama facebook'a eklemeye ara vereceğim sanırım gerçekten.
bakalım ne kadar daha tutacağım kendimi:KK70:

Hayırlı olsun tarihiniz. Bana da doktorum 8 Ocak sezeryan tarihi verdi :KK53:
Hastaneden randevumuzu da aldı.
Ama senin ve bebeğin durumuna göre değişebilir. Şimdilik 8 Ocak diyelim dedi.
Bakalım hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsun. Hala çoooook var gibi geliyor bana:KK53:

Çok teşekkür ederiiim:KK36:
Bende merak ettim örülenleriii. Onlarında ellerine kollarına gözlerine sağlık. Hazırlık yapmak hem çok stresli hemde çok zevkli bir şeymiş gerçekten:KK36:

Ayyy herkes bitirsin hazırlıklarını, çok geriliyorum beeen.
Yorgun argın zaten çalışıyorsunuz Allah kolaylık versin. Hem çalış, hem eve gel, hem hazırlık yap. Allah yardımcınız olsun.
Bence çatı muayenesi yapılmaz sana daha. 37 den yada 38 den önce yapılmıyormuş arkadaşlar öyle dediler doğumu başlatıyor diye.
Bence çok erken daha. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

:KK70::KK70: Bende tehdit alıyorum:KK70: Yalnız değilmişim:KK70:
Annem "Mustafa'nın resimleri asla konmayacak feysbuka, Mustafa feysbukta hiç olmayacak ona göre" diyor.
Birde kendide kullanıyor feysbuk:KK70:
Evet uzun zamandan sonra sahip olunca hem heves hem korku bir arada oluyor.
Rabbimin izniyle bir şeycik olmaz:KK36:
Azcık koyarız ya azcık ama:-)

Oyyy yesinler senin oğluşunu maşallah sübhanallah:KK36:

Mobilyanın rengine de çok uydu:KK5:

:KK52::KK52::KK52:
Bende seni seviyorum eflaliiim:KK60::KK60:
Az daha pozitif olursan daha iyi olacağım bende.
Dediklerim öyle böyle bir işe yaramaz aslında. Yardım almaktan bahsetmişsin. Ben kesinlikle destekliyorum.
Doğumdan sonra şu lohusalıkta bitince lütfen git.
Bildiğin şeyleri söylese bile yardımı oluyor. Yada duymak iyi geliyor.
Çok zor 3 yaşında oğlu olan bir arkadaşımda nihayet geçen hafta gitti. Onunda fayda göreceğine inanıyorum.
Evet önce kendin önemlisin. Sen iyi olmazsan evlatlarında olmaz. Sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz. Ah işte kendinde diyorsuuun kendinde biliyorsun.
İçinde olduğumuz durumda mutlu olmayı öğreneceğiz, dua edeceğiz, yardımı Rabbimizden bekleyeceğiz.

Aslında yazıdan ziyade hitabım daha güzeldir.
Kitlelere canlı canlı hitap edebilecek kapasitedeyim, konuşmayı severim. Sözlü performansım iyidir:KK70::KK70::KK70:

Organizasyon muuuu Alahh korusuuuun.:KK12::KK12:
Ayy insanlarla uğraşmak mı hemde süs konularında aman amaaaannn.
Biz 1-1,5 sene boyunca ablamla butik pastacılık yaptık.
Butik basta, kurabiye, cupcake siparişleri, figürler. Çok çektik insanlardan çoook. Uğraşmak çok zor gerçekten.
Helede emeğinin karşılığını vermek istemeyen insanlar.
Hem en güzeli olacak hem bedavadan biraz pahalı olacak:KK70:
Kendi kendimize yapalım yeter:KK55:

Bütün dularaına amiiin diyorum Allah razı olsun.
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Ailemizle evlatlarımızla inşallah:KK68:

Amin Allah razı olsun inşallah. Daha iyileri daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah.
O patikleri etrafımda ören bulamasaydım internetten sipariş verecektim bayılıyoruuum bayılıyoruuum:KK36:

Sevdacım hoşgeldiiin. Allah yardımcın olsun, Allah kolaylık versin.
Sakın moralini bozma, kendini bırakma. Sana ihtiyacı var bebeğinin.
Küvözden çıktığı an kucağında olacak inşallah sağlık sıhhat afiyet içersinde Allah'ın izniyle.
Ben azcık detay isteyeceğim senden, lütfen en kısa zamanda yaz olur mu?
Şimdi sen Cihan Hastanesinde doğum yaptın değil mi?
Doktorunda Ahmet Doğruöz müydü?
Suyun ne kadar geldi, tamamen mi boşaldı? Gece mi oldu gündüz mü oldu?
Hemen hastaneye gittiniz açılma vs var mıydı?
Ciğer geliştirici iğne yapmayı düşünmediler mi?
Suyun geldikten sonra ne kadar zamanda ameliyata alınmış oldun?
Bunları cevaplarsan çok sevinirim sevdacım.
Cihan Hastanesine biz pek güvenemiyoruz da.
3 ay içinde o hastanede duyduğumuz 5. erken doğum senin oldu. Hep küvözde bebekler ciğerleri gelişmediği için.
Ama hepsi sağlıkla çıktı çok şükür.
Seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım.

Ooooo bana diyorlar hatunlar şu hazırlıklara bakın yaaaa:KK36:
Maşallah sübhanallah. Çok güzeller. Allah ağız tadıyla hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsinhepsini:KK36:

Kim 38 yaşında:KK57:
Annen mi:KK57:
Yanlış mı yazdın Pınar:KK57:
Benim ablam 33 yaşında ayol, anne hiç 38 yaşında olur mu:KK57:
Sen kaç yaşındasın annen kaç yaşında doğurmuş seni abooooovvv:KK57:
Benim anam 58 yaşında yahu:KK57: Hey maşallah sübhanallah..
Annem 38 yaşında olsaydı ne harika olurdu:cry:

Yok artık hamile kadına verdiği örneğe bak.
Şimdi iyi bir şey mi dediğini zannetti yani?
Pes yani. Daha beter üzer insanı bunu duymak.
O kadının acısını görmezden gelip ohh benim kocam sağ mı diyelim:KK57:
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Ben İzmitteyim ama Herman İşçi yi bende duymuştum çok iyi bir doktor diye.
Hassas anne Ece Kumkale var. Blog yazarı bayağı meşhur.
Onun doktoruydu. Onun hikayeside çok acayip ilginçti. Ordan duymuştum adını. Çok iyiymiş.
canım senin annenin 38 yaşında olabilme ihtimalini düşünemiyorum.58.yaşında ne şaheserler yaratıyosa 38 olsaydı aman yarabbim maşallah annene :KK68::KK68:

sagol canım içim rahatlıyor siziz bebişlerin de hemen hemen aynı kiloda olduğunu duyunca :KK43: ne biliyim dr bugün felaket tellalı gibiydi çok moralim bozuldu.. :KK43:
1- şekerin yüksek şekerli hiç bişi yeme dedi ki; (ilk 50 lik yükleme de biraz yüksekti 100 lük yaptırdım bütün değerler düşüktü)
2- çok kilolu sezeryan olur böyle giderse.
3- bebeğin suyu az.
4- demir eksikliğin çok fazla her gün iğne vurulucaksın falan..
:KK43:( bebeğimi görücem diye nasıl mutlu gittim şimdi nasıl eve döndüm :KK43:((

Bende bugün çok hevesli gittim oğluşumu görücem diye doktor kızgın kızgın bebek çok kilolu kafası haftasında ama kilo ve boyu uzun dedi. Vitamin ilacını bırakıyorsun dedi.eminmisin sat da dedi bende eminim 7 haftalıkken gelmiştim dedim.Allahtan ultrason resmim falan vardı korktum bende çok şekerle ilgili olabilir dedi.Bebişimin zamanında doğmasını umut ediyorum ki benim çantam hazır ama bebişimin 2 3 kıyafeti var ve ayın 20 sine kadarda alamam.

canım bağcılar medipol den bahsettin dimi? baktım biraz da doğum eğer mesai saatlerine denk gelmiyosa dr lar sıkıntı çıkarıyolarmış orda.. ekstra ücret ödendiği halde doğuma yetişemeyenler falan.. orda doğum yapan arkadaşlarına sorman mümkün mü acaba mesai saati dışında, hafta sonu doğum yapanlar falan var mı? varsa bi sıkıntı olmuş mu?

gece yarısı yaptı kız arkadaşım,diğer dr ları bilmiyorum ama elif çiler gece gelmişti cnm,zaten sen şimdi kilo olayı nı normal doğurabilirmiyim gibi kafandaki soruları sormak için yinede kendi dr unu bırakmadan bu hastaneden elif hnm a randevu al,hem gittiğinde herşeyi sorarsın,hemde gece gelme olayınıda danışırsın

mervecim konuyu açan SILA arkadaşımız nerelerde 3.cü oğluşuna hamileydi. hiç girmiyor hiç görmüyorum. bende bi aralar epey girmedim hatırladıklarım göremediklerim var.
Canım o baya yogun galiba ki giremıyo.. 2 tane oglus okulu var küçügüde baslamıstı sanırım.. Birde son zamanların verdigi halsızlık falan oluyo ondada sanırsam ondan gremıyo diye düşünüyorum..inşallah iyidir..
Kıss merve sen istanbuldamıydın hemde kayabaşı bende halkalıda oturuyorum
evet canım.. Aaaa gercekmi yakınız kız.. Snhangi hastaneye gidiyosun ... Tem hast sana yakınmı.. 212 mall off falan.. Bana beş dk arabayla.. Kiptas konutları yokmu ordayız biz

minione minione ewet cnmm bizdik biz kari koca gozlukluyuz nst bekliyorduk orda cnm bn goremedim seni
:)) ne ilginçtirki,aylar öncede görmüştüm sizi,yanyana oturuyorduk,eşin çok heycanlıydı senin :) dikkatimi çekmiştiniz,bebeğinizin detaylı ultrason resimleri vardı elinizde,açıp açıp bakıyordunuz,alışveriş poşetlerinize kdr aklımda kalmış :)bende o gün detaylı bilgilerimi getirmiştim dr uma :) tesadüfe baksana ya,gördüğünde beni haftaya tanırsın o zmn mutlaka evet hatırladım dersin bence :KK70:

image.webp
image.webp
Praline aynı sey bndede oluyo .. Şimdi kalktım mutfagımı topladım port bebe bide anakucagının kılıflarını atmamısım onları makınaya attım.. Bebişmin takı yastıgı tamamdor... Foto atcam bide örnek olarak bide ceyrek koydum hihihi zengin göstersin... Bakalım begencekmısınız... 1 saat fala sürdü diyim
Yan durmus yastık ama işte siz anlarsınız zaten

Bende bugün çok hevesli gittim oğluşumu görücem diye doktor kızgın kızgın bebek çok kilolu kafası haftasında ama kilo ve boyu uzun dedi. Vitamin ilacını bırakıyorsun dedi.eminmisin sat da dedi bende eminim 7 haftalıkken gelmiştim dedim.Allahtan ultrason resmim falan vardı korktum bende çok şekerle ilgili olabilir dedi.Bebişimin zamanında doğmasını umut ediyorum ki benim çantam hazır ama bebişimin 2 3 kıyafeti var ve ayın 20 sine kadarda alamam.

vitamin ilacını bırakınca gerçekten bebeğimin kilo alımı düştü,belki hapı sende kesince düşüecek,ahh bu doktorlar,hep panik ediyorlar insanı,neye kızıyorlar anlamıyorum sanki senmi yapıyorsun bebeği öyle,ne kdr olacağı varsa o kdr oluyor,hatta ben geçen dr uma napıyım diyetmi yapayım azmı yiyimde bu çocuk zayıflasın dedim de ne alaksı var dedi,ilgisi yok dedi senin yemen içmenle,plesantadan kanından alıyor beslenıyor dedi,valla hepsi birşeyler söylüyor işte:KK51:

ne kadar dedi kilosuna canım?

Kafami karıştıran başka şey 10 gün sonra gel çatı muayenesi yapicam dedi. Benim ikinci Doğumum çatı muayenesine gerek var mi ya.

yanii gerek olmamalı sonuçta ilkini normal doğurmuşsun bende anlamadım,bu dr un ilk gebeliğinden haberi var dimi :) ay artık herşeyden şüphe eder oldum,bugun sahi dr a şeyimde dedim sivilce gibi pıtır pıtır bişiler çıktı acıyorlar dedim bende dedim bebişe aldığım pişik kremlerini sürdüm rahatladım dedim,yok dedi onlarla olmaz ben sana krem yazayım dedi,onu bıle yazmayı unutmuş reçete,hepsi sanırım yoğunluktan çok dalgınlar,hastaneler dolup taşıyor,doğuran doğurana valla:KK53::mad:

gece yarısı yaptı kız arkadaşım,diğer dr ları bilmiyorum ama elif çiler gece gelmişti cnm,zaten sen şimdi kilo olayı nı normal doğurabilirmiyim gibi kafandaki soruları sormak için yinede kendi dr unu bırakmadan bu hastaneden elif hnm a randevu al,hem gittiğinde herşeyi sorarsın,hemde gece gelme olayınıda danışırsın
iyi fikir.. hem hastaneyi görmüş olurum hem her konuda fikir almış olurum.. sağol canım.. bağcılar medipol dimi?

Eki Görüntüle 1330841 Eki Görüntüle 1330844 Praline aynı sey bndede oluyo .. Şimdi kalktım mutfagımı topladım port bebe bide anakucagının kılıflarını atmamısım onları makınaya attım.. Bebişmin takı yastıgı tamamdor... Foto atcam bide örnek olarak bide ceyrek koydum hihihi zengin göstersin... Bakalım begencekmısınız... 1 saat fala sürdü diyim
Yan durmus yastık ama işte siz anlarsınız zaten

:) allah iyiliğini versin merve,çeyrek takmana çok güldüm ,çok güzl olmuş,güzel günlerde kullan inşallah cnm,bu takı yastığı evde durcak değilmi,bende bugun internetten annem adına bir sipariş verdim,ne alıyım ne takayım diye diye bir hal oldu,çeyrek altından birazcık fazla ama bende dedim benim istediğim birşey olsun o zmn dedim,internetten sipariş verdik anneanemiz adına,çengelli isme özel bebek maşşallah altını,hem 190 lira,hemde kredi kartına 4 taksit,kapıya teslim,kargo ücreti yokmuş
IMG_2294.webp

:) allah iyiliğini versin merve,çeyrek takmana çok güldüm ,çok güzl olmuş,güzel günlerde kullan inşallah cnm,bu takı yastığı evde durcak değilmi,bende bugun internetten annem adına bir sipariş verdim,ne alıyım ne takayım diye diye bir hal oldu,çeyrek altından birazcık fazla ama bende dedim benim istediğim birşey olsun o zmn dedim,internetten sipariş verdik anneanemiz adına,çengelli isme özel bebek maşşallah altını,hem 190 lira,hemde kredi kartına 4 taksit,kapıya teslim,kargo ücreti yokmuşEki Görüntüle 1330853
Hihih :::D bende esprisi olsun diye taktım kız ceyregi takı yastıgı ya;)))))
Bu arada cok güsel secim yapmıssın.. Böle isimli falan olucak dimi aynısı yani cok hos canım.. Taksıt olmasıda süpermiş .. Ben evde bırakcan beşigine.. Hastanede zannetmm takı gelirsede alıp takarsın evde... Bide yastık tasıyamıcam :))

iyi fikir.. hem hastaneyi görmüş olurum hem her konuda fikir almış olurum.. sağol canım.. bağcılar medipol dimi?
evett,hastaneyi iyice gez,odalara bak,doğum katına çık,çok güzel ilgileniyorlar,hangi hastanede lohusa şerbet ikramı var ya,o bile harika bir jest,diceksinki bu kdr beğendin neden gitmedin,hep aklımdaydı,ama o kdr uzakki bana orası 40 km var evimle arası,zaten benim koca hiiiçç oralı bile değil,erkek fatma gibi karısı varya,cabbar ,arabaya biner heryere gider,aklı bende değil o yüzden,açıkçası 2 haftada bire düştü ne zmndır kontrollerm heleki şu son aylar haftada 1 e düşecek,trafikten ben ne tek başıma araba kullanıp oraya gidebilirdim nede doğuma giderken bile yolda doğururdum heralde,ama tabi kısmet yinede,bakarsın dr um son anda çatın yok dar mar sezeryan lafını duyasıya elif çilerden randevu almaya niyetim var,umarım aklıma gelen başıma gelmez,ben yine evimin yakınında doğurayım :KK60:

evett,hastaneyi iyice gez,odalara bak,doğum katına çık,çok güzel ilgileniyorlar,hangi hastanede lohusa şerbet ikramı var ya,o bile harika bir jest,diceksinki bu kdr beğendin neden gitmedin,hep aklımdaydı,ama o kdr uzakki bana orası 40 km var evimle arası,zaten benim koca hiiiçç oralı bile değil,erkek fatma gibi karısı varya,cabbar ,arabaya biner heryere gider,aklı bende değil o yüzden,açıkçası 2 haftada bire düştü ne zmndır kontrollerm heleki şu son aylar haftada 1 e düşecek,trafikten ben ne tek başıma araba kullanıp oraya gidebilirdim nede doğuma giderken bile yolda doğururdum heralde,ama tabi kısmet yinede,bakarsın dr um son anda çatın yok dar mar sezeryan lafını duyasıya elif çilerden randevu almaya niyetim var,umarım aklıma gelen başıma gelmez,ben yine evimin yakınında doğurayım :KK60:
kız Allah bilir ne kadardır orda dogum..
Pahalı diye biliyorum.. Aslında cok güzel serbetti oda süslemesiydi falan ama .. İşte biraz durum meselesi ... Bni aşar oralar ...

Back
X