- 23 Ocak 2014
- 3.222
- 4.516
- 248
kkaç dogumlusn cnm 92 mi@minione ewet biraz kucugum ama hic gostermiyorum demibn aldim randevu 11e
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kkaç dogumlusn cnm 92 mi@minione ewet biraz kucugum ama hic gostermiyorum demibn aldim randevu 11e
Kizlar ben gunduzleri acayip halsiz oluyorum, yerimden teprenmeye mecalim olmuyor, 10da 11de yataktan kendimi zor kaldiriyorum, biraksam aksama kadar uyurum, aksam 7den sonra bi enerji geliyor bana hic biseye usenmiyorum, bu aksamda bebisimin kiyafetlerini dolabina yerlestirdim, bayagi ayakta kalmisim simdi belim agriyor. Bazi arkadaslar sag kalca agrisindan bahsetmir, ne hikmetse benimde sol kalcamda bi nokta var orasi haftalardir agiriyor, bu son haftalarda iyice artti.
Bide @eflalim yere oturunca ayak ayak uzerine atamiyorsak dogum yaklasti anlamina geliyor demisti, bugun denemeye calistimda ben ellerimle yerden destek almadan yere oturup bacaklarimi duz uzatamiyorum bile, herkes cok kolay filan yazmis bendemi bi tuhaflik var![]()
Canım açlık tokluk a bakılırken üç aylık şeker ortalamana da baktır o gün iyi olsan bile ortalama dans doğru sonuç verir. Dualarımız seninle ama ne olursun takma şu doktorları, doğumdan sonra hepsinin Boşa çıktığını konuşacağız inş. El kadar Bebeğin kilosuna takmış kimisi anneleri huzursuz ediyorlar..İyi akşamlar kızlar bugün doktordaydım farklı doktor muayene etti ve beni yine korkuttu.bebişim iriymişmiş 2800 gr (maşallah) diye yine beni açlık kan şekeri için sağlık ocağına yönlendirdi.önce açken kan verip 1 saat sonrada tokken kan vericem.Daha 3 hafta önce açlık kan şekerine bakılmıştı normal çıkmıştı 80 ama ben yine çok korkuyorum ya gizli şeker vs. Bişey çıkarsa diye Allah rızası için bir dua okuyun kızlar karnınızda sabii var.yine temiz çıksın tahlillerim.
Hehehe anneler Buluşması'nda sana kürsü kurarız larkinim:))Ahhh ahh ahhhh o mevlüt elbisesi nedir öyleeeeee
Yakından görmek istiyorum lütfen yakından çek fotoğraflarınıııı
Önde duran elbisenin benzerlerinden yine görmüşlüğüm var, ama arkadaşı çiçek çiçek uçuş uçuş Allah'ım harika bir şey.
Kız olsaydı kesin olarak ondan isterdim mevlütte. Hiç tereddüt etmezdim bayıldım yahu
Baby shower yaptınız mııııBen kendime yapmadım tabi ki ama ablam hamile olursa bir gün ona hazırlayacağım hemde sürprizzz
Bu arada tehliken kalkmış ortadan galiba. Hadi bakalım çok şükür. Gerçi sende kendini doğuma alıştırdın ama olsun. Ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aaaa ablan doğuma kadar kalamayacak mıııı![]()
heheeh mervecim âlemsin:) benim de yastıklarım var ama ekleyemedim bir türlü, seninki de çok gizel olmuş.. Benim annem be anlam da Başakşehir de ama orası bana dünynın bir ucu geliyor :)Eki Görüntüle 1330841 Eki Görüntüle 1330844 Praline aynı sey bndede oluyo .. Şimdi kalktım mutfagımı topladım port bebe bide anakucagının kılıflarını atmamısım onları makınaya attım.. Bebişmin takı yastıgı tamamdor... Foto atcam bide örnek olarak bide ceyrek koydum hihihi zengin göstersin... Bakalım begencekmısınız... 1 saat fala sürdü diyim
Yan durmus yastık ama işte siz anlarsınız zaten
Gül'e Gül'e kullanın canım çok güzel ama Max 2. Gram 14 ayar vs için Pahalı.. Ben kendi kuyumcuma yaptıracağım o Toptancı hem kız bebeğine bileklik hem de böyle nazarlıklı Çengelli iğne istiyorum nasipse.. Gül'e Gül'e kullan İnş.:) allah iyiliğini versin merve,çeyrek takmana çok güldüm ,çok güzl olmuş,güzel günlerde kullan inşallah cnm,bu takı yastığı evde durcak değilmi,bende bugun internetten annem adına bir sipariş verdim,ne alıyım ne takayım diye diye bir hal oldu,çeyrek altından birazcık fazla ama bende dedim benim istediğim birşey olsun o zmn dedim,internetten sipariş verdik anneanemiz adına,çengelli isme özel bebek maşşallah altını,hem 190 lira,hemde kredi kartına 4 taksit,kapıya teslim,kargo ücreti yokmuşEki Görüntüle 1330853
Kızlar bu arada dunku dogum yapan arkadasım norml dogurmamiş ynlş bilgi. Gece sancisi tutmuş ama hiç açilma olmamiş bide bebegin başina kordon dolanmiş o yuzden sezeryana almişlar 3 kilo 800 gram dogmş masallah. Ya bnm anlmadigim bu doktrlar sanciyi çektiriyolar çektiriyolar snrada yok kordon dolanmiş yok bebek ters donmuş diyip sezeryana aliyolar . İki arkadasmda bu sebeplerden sezeryn oldular. Madem kordon dolnmş yada bbk ters sanciyi çektrncemi akılları baslarına geliyr bu doktrların ya ugrasmiyolar hep kolayına kaçmk için bişeyi bahane edip sezeyn yapıyolar tabi norml dogumla arada farkta var. Aslında devletin buna bi sinirlndrma getrmesi lzm ya kimse kafasına gore milleti kesip kesip durmasın çok sinirlnyrm ya ha gerçkten bi sorun olur mecbur kalınır ama sanciyi çektrpte bi bahaneyle ameliyata almanin anlami yokki baska. Milletin gunahına giriyolar ya gece gece sinirlndm..
Saol canım benim..Canım herkes farklı iştr ben Dr hareketi Yaptım SMS kalkamadım:))) bir De canın gündüzleri uyumak istiyorsa uyu, hiç çekinme bence..
Canım açlık tokluk a bakılırken üç aylık şeker ortalamana da baktır o gün iyi olsan bile ortalama dans doğru sonuç verir. Dualarımız seninle ama ne olursun takma şu doktorları, doğumdan sonra hepsinin Boşa çıktığını konuşacağız inş. El kadar Bebeğin kilosuna takmış kimisi anneleri huzursuz ediyorlar..
Hehehe anneler Buluşması'nda sana kürsü kurarız larkinim:))
8 Ocak benim beklenendi, inş sen de o tarihte sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebeğini..
Benim tehlike devam ediyor ama doktor eşime Konuşurken böyle konuştu, teli kapatınca da bana sert uyarıları yaptı:) moralim bozuldu.. Eşime de desene:) Eşim gene dört ayak üstünde:))
Ablam Eşiyle gelemediği için doğuma kalamaz, sonra dönüş için bilet bulamaz malum Yılbaşı vs burada iki ay kalması gerekir, o da çok zor.. Bebeğin de kontrolleri aşıları vs var. Bir de benim kocam Nasılsa ablam Yanımda diye Mevlüt duasına gelir komşunun Kocası gibi :)) ablam dönecek bebek doğacak diyoruz ancak geliyor işte:)
Babyshoweri bana süpriz yaptı kendi ailem mutluluktan Ağladım her şey hediye köşesi süsler püsler en güzel şekilde hazırlanmıştı şirketle anlaştılar sandım:) bir de bizim kalabalık ailede gizli birşey kalmaz ama bunu sakladılar hiç belli etmediler:) annemin evine eşimle gittik ve ben şok:) inş ablana da yapmak nasip olur en kısa zamanda:) resim ekleyemiyorum nedense..
Iki Mevlüt elbisesi daha vardı beğendiğim alamadım eşimin korkusuna:) hep süs diye kızıyor:)) Senin bir de Kızın olur onu giydirmek nasip olur inş beğendiğin kıyafetlerle , bir de kız annesi olursun:)
Canım yaşını yanlış yazmıştır bence benimki 65 Yaşında ama 38 olsaydı ah ah ne güzel olurdu:)
Aklımdayken yazayım,
Çarık için benim ablam oğluna mevlütte çarık Çorap giydirmişti, bulamazsanız fikir olur belki. Onun takımının çarığı vardı ama karton gibi olunca kıyamamıştı bebeğine..
Bebeğin resimlerini hiç koyma annene Katılıyorum beni de tembihliyorlar her şeyimi anlatır gösteririm diye ama nete bebek fotosu koymam, sonra hep başlarına büyük belalar geliyor Allah korusun.. Bu konuda anne sözü dinle.. Ablam bebeği doğunca bebek ayakkabısını koydu kayboldu :) poposunu koydu o günden beri pişik bebişin elini koydu elini yaktı biberon koydu sütü kesildi aman diyim hiç koyma bir de o söz dinlemiyor hala orasından burasından koyuyor ..
heheeh mervecim âlemsin:) benim de yastıklarım var ama ekleyemedim bir türlü, seninki de çok gizel olmuş.. Benim annem be anlam da Başakşehir de ama orası bana dünynın bir ucu geliyor :)
Gül'e Gül'e kullanın canım çok güzel ama Max 2. Gram 14 ayar vs için Pahalı.. Ben kendi kuyumcuma yaptıracağım o Toptancı hem kız bebeğine bileklik hem de böyle nazarlıklı Çengelli iğne istiyorum nasipse.. Gül'e Gül'e kullan İnş.
Canım herkes annenin yaşını merak etmiş 38 demişsin ama ben Yazım Yanlışı oldum diyr düşünüyorum:)) seni Kaş Yaşında doğurmuş ki? Benim annem 60 Yaşında :))
Sancı çektirip sonra sezaryana alma sebepleri de şu canım.. Akşam 6'ya kadar mesaileri devam ediyor kimisi muayenesinde vs randevularını Alıp günü tamamlayıp yarım saatte sezaryana gelip sezaryan yapıp gidiyorlar. Çok acil bir durum olsa hemen sezaryana alırlar ama gün içinde randevularını bitirip açılma olmadı şu bu var deyip direkt sezaryanı yapıp evine gidiyorlar. Hasta anne de tüm gün yaşadığı Endişe korku ile kalıyor ..
İstanbul sultangazi medigold hastanesi...@Mrv5534 Cnm senn ne kadar uygunmus dogum fiyatlari neresi ve hangi hastane
Saol canım benim..
Walla elimden gelebilenne olursa yapmaya calısıyorum..
Bu arada pınar 22 yasında annesi 15 yasında evlense 16 sında pınarı dogurmus olur.. Gayet normal bence.. Bnm annemde 39 yasında suan.. 37 yasında anneanne oldu.. Aramızda 15 yas var.. 14 ünde evlenmiş köy yeri yapılıymıs boylu poslı öle yasa bakmıyolarmıs ki 24 sene önce... Bn suan 24 üm annem 39
Ben 22 yasında anne oldum ... Annem 37 yasında anneanne oldu ..ewet şmdiki zamana göre cooook anırmal bişey insan inanamıyor.. Ama böle ... Pınar söleyince bn garipsemedim.. Yanlış olduunuda düşünmedim.... Oluyo böle ...![]()
Annelik yasa basa bakmıyo ki.. Annem şimdi anlıyo mesela cocuktan sundan bından..herseyi suanda ilk torunu bnm kızım oldgu in onun üzerine kurulu babamında öyle.. Yani humeyra torunları degil kızlarymıs gibiler..şimdi ewet arkadas gibiyiz.. Ama biz bu yasa gelene kadar neler yasamıslar.. Belki güçlü olsalardı COCUK olmasalardı ne kendilerini ne bizleri ezdirrşerdi.. Herseyi anlarlardı belkide..Valla helal olsun maşallah size ve annelerinize... En Güzeli tahammül güç kuvvet varken genç anne olmak, bebişlerinizle büyüyeceksiniz:) ben şimdiden anane modundayım :)
Ayyyy minione icimi yaktincnm sen madem g.o.paşadasın bayrampaşada dev gibi medipol e gitsene tatlım ya,dr elif çiler hakkında çok iyi şeyler duyuyorum,hastane çok güzel,odalar dev gibi suit oda,kapı süsün,lohusa şerbetin hepsi hastanenin hediyesi,valla evım yakın olsa mutlaka giderdim ben,sana çok yakın sayılır,eğer dr undan memnun değilsem mutlaka medipol derim,ayrıca bu elif hnm.normal doğum yanlısı bir drmuş,bir çok arkadaşım orda doğum yaptı çok tavsiye ettiler
GunaydinHayırlı sabahlarr hanimlar. Doğum ücretleri konuşulmuş. Ne güzel genel olarak ucretler gayet uygun. Sanırım bir ben bayağı bir ödeme yapıcam doğum için. Neyse sağlıkla kucağımıza alalım da inşaallah gerisi önemli değil.![]()
Ilahi sende :) çok güzel gürünüyor ama...bende uğrayayım pazara..ben 2 tane yaptım birde kapı süsünden
hastanede kv demın evınde kırılır falan dıye 2 tane yaptım,ikea dan aldım çerçeveyı geri kaln tüm malzemeyı pazardan aldım,mavi saten,gülleri,dantelleri hepsini pazardan,o ütüdü yapışan taşlar evde vardı ,ama şuan güpazarlarda bile satılıyor görüyorum
çok tatlıymış canım.. iyi yapmışsın baya rahat edersin...kızlar bizde pide yaptırabilirz yanında tatlı ayran turşu
yada pilav üstü tavuk yaptırabiliriz bide yanına tatlı ayran turşu yuvarlak poğaça (gelin mevlütünde bunun etli versiyonu vardı)
bu ikisinden biri olucak işte hangisi olursa
doğumdan sonra eve gelenlere de loğusa şerbeti ve kuru pasta düşünüyorum şu tabaklardan bardaklardan ve çatallardan aldık zor olmasın diye
bana göbeğin düşük demeye 20. haftalarda başladılar,,, hatta ve hatta senin göbeğin çok düşük düşük yaparsın bile dediler,,,kızlar ya ben artık beni gören herkesin ' doğum yakın mı ? bebek çok aşağıya düşmüş' demesinden nefret ediyorum. Acayip berbat bir psikolojiye soktular beni ya. Vallahi birinin gırtlağına yapışabilirim. Rezil oldu hamileliğim .. Bebeğimi sevemiyororum korkudan hareket edecek bişey olacak diye. Allahım 37. haftayı göster bana ne olur![]()
Canım normal seyrinde gitmiyor mu hamileliğin? Erken doğum riskin mi var neden endişe ediyorsun.kızlar ya ben artık beni gören herkesin ' doğum yakın mı ? bebek çok aşağıya düşmüş' demesinden nefret ediyorum. Acayip berbat bir psikolojiye soktular beni ya. Vallahi birinin gırtlağına yapışabilirim. Rezil oldu hamileliğim .. Bebeğimi sevemiyororum korkudan hareket edecek bişey olacak diye. Allahım 37. haftayı göster bana ne olur![]()
bana da her gittiğimde mutlaka kafamı karıştıracak bir şey söylüyor doktorum. kendimi eve laçka atıyorum. Bir boyu kısa diyor bir kafası aşağıda diyor ve hiç içimi rahatlatacak birşey söylemiyor. Allah nasip ederse bir daha ki hamileliğimde paraya kıyıp gerçekten iyi bir doktorla çalışacağım. Ansiyete nöbetlerine sokup sokup çıkartıyor bu beni ...slm kızlar,az evvel kontrolden geldik,dr um hani hep iri iri diyordu da tombul tombul gözümü korkutuyordu ya,bugün bebeğim 2 hafta da ala ala sadece 175 gr almışnazar değdirdi galiba bu kadın oğluşuma,2335 gr. dı bugun 34+2 idik,bu seferde bu bebek çok uzun boylu dedi yine kafam karıştı,47 cm di bugun,daha 5-6 hafaya kdr bu çocuk 56 doğmasın,ayy aldıklarım elimde patlıcak giydiremicem o zmn,doğum şeklini sordum,deidm ben normal doğum yapmak istiyorum,mümnkünmü dedim,bebeğin kafa aşağıda doğum şeklini almış şuan herşey normal gözüküyor ama daha çok erken dedi,36.haftaya kontrole gittiğimde nst ye girmemi istedi,37 de ise çatı muayenesi yapıcam dedi,eğerki dedi o sınavdanda geçersen artık dedi 22 ocağa kadar ağrılarının sancılarının gelmesini bekliyeceğiz dedi,havadisler böyle işte kızlar
![]()
leblecim çocuk doktorumu buldum demişsin..istanbulda mı yasıyorsun acaba..eğer öyleyse doktor ismi alırsam çok memnun olurum. şimdiden teşekkür ederimbana göbeğin düşük demeye 20. haftalarda başladılar,,, hatta ve hatta senin göbeğin çok düşük düşük yaparsın bile dediler,,,
walla,,, şaka gibi,,, bende hep farkındayım doktorum da farkında deyip geçiştiriyordum,,, halbuki türkiyenin en iyi doktorlarından birine gidiyorum adam çok sağlıklısın diyor ama millet maşallah kadın doğum uzmanı kesiliyor,,,
aynı şey çocuklar doğunca da olucak herkes çocuk doktoru çocuk psikoloğu olacak,, onun için ben şimdiden bebeğimin doktorunu buldum,,, araştırdım tabiki de,,,,
insanlar hiç bir zaman susmayacak ve yalan yanlış yorumlar yapacak insanları susturmanın bir yolu yok ama iyi doktorlar bulup onşara güvendiğimiz zaman böyle şeylere kulaklarımızı tıkamış olacağız,,,,
birde bebek doğunca herkes meme uzmanı olucak,,,
fazla kilolar yüzünden herkez diyetisyen olacak,,, hatta karınlarımızı görüp aaaa sen doğurmadın mı ötekini içeride unutmuşlar diye espiriler yapılıcak,,,
acı ama gerçek,,,,
canım ben doktordan yana da pek şanslı olamadım. İçimi rahatlatan bir doktorum yok. Geçen muayenede o da bana bebeğin başı aşağıda dedibana göbeğin düşük demeye 20. haftalarda başladılar,,, hatta ve hatta senin göbeğin çok düşük düşük yaparsın bile dediler,,,
walla,,, şaka gibi,,, bende hep farkındayım doktorum da farkında deyip geçiştiriyordum,,, halbuki türkiyenin en iyi doktorlarından birine gidiyorum adam çok sağlıklısın diyor ama millet maşallah kadın doğum uzmanı kesiliyor,,,
aynı şey çocuklar doğunca da olucak herkes çocuk doktoru çocuk psikoloğu olacak,, onun için ben şimdiden bebeğimin doktorunu buldum,,, araştırdım tabiki de,,,,
insanlar hiç bir zaman susmayacak ve yalan yanlış yorumlar yapacak insanları susturmanın bir yolu yok ama iyi doktorlar bulup onşara güvendiğimiz zaman böyle şeylere kulaklarımızı tıkamış olacağız,,,,
birde bebek doğunca herkes meme uzmanı olucak,,,
fazla kilolar yüzünden herkez diyetisyen olacak,,, hatta karınlarımızı görüp aaaa sen doğurmadın mı ötekini içeride unutmuşlar diye espiriler yapılıcak,,,
acı ama gerçek,,,,