- 26 Haziran 2014
- 1.467
- 2.222
- 208
Sağol cnm ben 3 litre su içiyorum günde en az ama işte bilemedim niye kaşıntı falan yok sadece akıntı yeşil oluyo bazen :)Bol su ic ben gunde 2 lt iciyorum ama bundan donra 3 lt ckkaracam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cnm ben 3 litre su içiyorum günde en az ama işte bilemedim niye kaşıntı falan yok sadece akıntı yeşil oluyo bazen :)Bol su ic ben gunde 2 lt iciyorum ama bundan donra 3 lt ckkaracam
hayırlı olsun canım darısı başımıza ..zamanında tabi :))Arkadaşlar hepinize günaydınyahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah
![]()
canım çok geçmiş olsun. iyi olmana sevindim. Dikkat et yorma kendini.Günaydın hanımlar
Dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırakın ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var
Kalça ağrınızı ihmal etmeyin çekmek zorunda değilmişiz kızlar
benim doktorda herman bey, muaynehanesine hiç gitmedim, başından beri hastahaneye devam ediyorum.çok güven duyuyorum ve doktor olarak bunu hissettiriyor fakat son zamanlarda çok yoğun, her gittiğimde bekliyorum ve ben kontrol için girdiğimde mutlaka başka hastalar oluyor içeride, bir kaç dakika ancak kalıyorum. oturup bi kaç soru sorma fırsatı bile bulamıyorum ve çok canım sıkılıyor.az kaldığı için sesimi çıkarmıyorum. muaynehanesinde tavrı nasıl?
şaka gibi.. umarım normal olur canım. sağlıkla bebeğinle kavuşursunuz.. Dualarımız seninle ...Kizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
Ayy cnm Gözünüz aydın bizim yerimize kokla miniğini çok duygulandım şimdi yine allahım bizede göstersin o günleri :)Arkadaşlar hepinize günaydınyahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah
![]()
Benim kv lerde aynı tek değilsin emin ol sinir bozucu ne olcak :)Canimm sama sonuna kadar katiliyorum malesef esimin aikesinde biraz gormemislik var. Buoyle bi beklenti icine girmesine de hic sasirmadim o yuzden..sadece cok sinirlendim.. direkt dile de getirmiyor esimi kullaniyor benim safta anlamiyor tabiki.. yeri geldimi soylicem mevlut yaomayacagimi vazgectigimi falan. Agir oluyor kaldiramiyoruz dicem esimde der zaten isteyen kendi evindokutsun falan diye.. amann dunyada tuhaf insan mi yok be canim.. bu da beni buldu iste.. sabir gistermekten baskayol yok
gecms olsn cnm benmde sol kalca mahvedıyr son anlar dye gtmyrm doktorm da olur demstıGünaydın hanımlar
Dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırakın ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var
Arkadaşlar hepinize günaydınyahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah
![]()
Günaydın hanımlar
Kizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
Ayy çok heyecanlı. Yaparsın ıkın dediklrinde iyi ıkın bağırma. Bağırmak sdc seni yorar dogumun ilerlemez sancıları daha çok hissettiğinle kalırsın. Ama sancının en yüksek anında tüm kuvvetinle kakanı yaparcasına ıkınırsan hem doğum çok çabuk biter hem sancıyı hissetmezsin.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
Ay cnm allah yardımcınız olsun inşallah kolay bir şekilde doğurur alırsın kucağına miniklerini doğumlar başladı heyecan dorukta :)Kizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
Ya normal doğum risk mi ne saçma.@eflalim dün yazmayınca anladım bir şey olduğunu. Kötü düşünmedim, çünkü beğenilerin vardı mesajlarda, ama ağrısı arttı demek ki diye düşündüm.
Çok şükür her şey yolundaymış. Şifa olur inşallah jel, rahat edersin inşallah. Çok geçmiş olsun
@hatibulut canım bu doktorların korkutmaları işte. Ama bizde cesaret edemiyoruz.
Tüp bebek riske atmayın sezeryan olun diyorlar. O kadarda istiyorum normal doğum.
Ama öyle tedirgin ediyorlar ki ne düşüneceğimi bilmiyorum. Artık koyverdim, nasıl olursa olsun.
Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin Rabbim inşallah.
Sağol cnm evet eşim ispatladı bana sevgisini zaten cnm benim o çok seviyorum onu anlatamam anlatmanın bir yolu yokben eşime devrettim o işi canım olmuyor yapamıyorum saolsun o hallediyor
canım çok geçmiş olsun yaa atlatmışsın şükürler olsun böyle günlerde anlaşılıyor eş olduğu insanın
çok geçmiş olsun canım yaa iyisiniz ya çok sevindim daha dikkatli olmak lazım demekkirabbime emanetiz biz ve bebeklerimiz
aynen canım hayırlısıyla atlatalım şu günleri
hepsinin gözü aydın :)
aramıza hoşgeldin canım hayırlı doğumlar diliyorum
ayy canım yaa gözün aydın ne güzel herşey yolundaymış taze anne oldun :)
canım geçmiş olsun druma önümüzdekihafta cumartesi gideceğim geçen hafta başka dr a gittim o normal dedi dayanıcam bir hafta daha artık napıyım
tş ederim canım çok az işi kaldı bu hafta sonuna hallederiz yine süs eksiklerim var ama gözüm almıyo dışarı çıkmayı
canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş sonrada göğüslerşn dolsun sütle bebeğine yarasın
maşallah canım :) bizde salı gittik doktora saçları var mı görebiliyo muyuz diye sordum göremiyoruz dedi bana bende çok merak ediyorum saçlı mı diye fırça tarak seti aldım da boşuna mı işe yarıcak mı ondan :)Eki Görüntüle 1329586 Kızlarrr günaydınn nasışsınız biz çok iyiyiz dğn kontrolümüz vardı 45cm 2100gr olmuşuz hala başımız yukarda dönmeye pek niyeti yok sanırım oğlumunn
Bu da fotografımız ilk defa böyle gördük saçları çıkmıııııışşşşş gözlerini açıp kapatıyordu ben gülünce gülüp dilini çıkarıyorduuu maşallah canım oğluma benimmmm
bebegmı daha kucagma alamadım.o ıyı olsunda beklerim.bugun 5 gun oldu yogun bakımda kuvezde.hergun gdıoruz yanına sut goturuyoruz.allahm en kısa zamanda hayırlısyla kucgma almayı nasıp etsın.ama bırı bna anlatsn sızın genel durumunzu merak edyorum
İyi akşamlar kızlar bugün doktordaydım farklı doktor muayene etti ve beni yine korkuttu.bebişim iriymişmiş 2800 gr (maşallah) diye yine beni açlık kan şekeri için sağlık ocağına yönlendirdi.önce açken kan verip 1 saat sonrada tokken kan vericem.Daha 3 hafta önce açlık kan şekerine bakılmıştı normal çıkmıştı 80 ama ben yine çok korkuyorum ya gizli şeker vs. Bişey çıkarsa diye Allah rızası için bir dua okuyun kızlar karnınızda sabii var.yine temiz çıksın tahlillerim.
Çok çok çok teşekkür ederim. Amiin inşallah canım. Hepimiz her şeyimizi ağız tadıyla kullanalım inşallah.
Hmmm nazar konusunda hem fikir herkes demek ki. Facebook'tan bir şeyler olduğunu herkes farkında.
Aslına bakarsan evet ne kadar paylaşırsam o kadar mutsuzluk çıkıyor gibi ama bazende gerçekten dayanamıyorum yaw
İnşallah Allah'ın izniyle hiçbir şey olmasın hiçbir şeyimize hepimizin.
Çook teşekkür ederim çook
Öp beni Pınar
Ben çalışmıyorum sarfancım ama yinede aldım. Hemde özellikle çiftli
Ben çok sütüm olacağına yürekten inanıyorum Allah'ın izniyle.
Birde bazı arkadaşlarda paylaşmıştı, ben aylar öncede paylaşmıştım. İlk zamanlarda dahi göğsün sonunakadar boşalması gerekiyor.
Eğer boşalmazsa; süt fazla geldi çok üretme mesajı, eğer bebek emdikten sonrada kalanı sağılırsa yetmedi daha çok üret mesajı beyne gidiyormuş.
Ben birde çift pompayla anı anda sağılırsa ikiz bebek var çok süt üretmem lazım mesajı gidiyormuş beyne.
Ben bunlara inanıyorum. Sütün sağdıkça çoğaldığını zaten biliyoruz.
16 haftalıkken unnado'dan sipariş vermiştik aksilik olmuştu gelmemişti.
Sonra bir ara vazgeçmiştim. Sonra eşimde yani bu genel olarak lazım olabilecek bir şey bence alalım deyince aldık işte
Evet doğumdan sonra ihtiyaç olursa da alınabilecek bir şey tabi ki, sonradan çok masrafımız olacak nasılsa şimdi alabiliyorken alalım dedik işte
Bu arada gösterdiğin çarıkta işte yaptıracak yer bulamazsak kendimizde yapamazsak öyle alacağız bizde napalım
Ahhh ahh ahhhh o mevlüt elbisesi nedir öyleeeeee
Yakından görmek istiyorum lütfen yakından çek fotoğraflarınıııı
Önde duran elbisenin benzerlerinden yine görmüşlüğüm var, ama arkadaşı çiçek çiçek uçuş uçuş Allah'ım harika bir şey.
Kız olsaydı kesin olarak ondan isterdim mevlütte. Hiç tereddüt etmezdim bayıldım yahu
Baby shower yaptınız mııııBen kendime yapmadım tabi ki ama ablam hamile olursa bir gün ona hazırlayacağım hemde sürprizzz
Demek nazar olayında herkes aynı düşünüyor he peki
Bencede yabancılarda nazar yok gibi sanırsamAman nazar haricinde de her türlü acayiplik bizim millette zaten
En süperi kaynana-gelin-görümce-kayınpeder-elti
Bu arada tehliken kalkmış ortadan galiba. Hadi bakalım çok şükür. Gerçi sende kendini doğuma alıştırdın ama olsun. Ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Aaaa ablan doğuma kadar kalamayacak mıııı
Çook teşekkür ederiiiim daha güzelleri sizin olsun inşallahhh
Bende yetişemiyorum baby ciim. 3 oda 1 salon ev ama yetişemiyorum
Ben kimseye hizmet için gelmedim bu dünyaya diyorum birdeİş yapmaya hiç gelmedim diyorum.
Bazende ben saraylara Sultan olacak kızdım ekmek elden su gölden
Bu arada ben Irmak'ın şişelerini çook beğendim, kapı süsüne de maşallah ellerinize sağlık.
Biz keçeden balon yapıyoruz beşiğinin olduğu duvara asmak için. Ne zormuş yahu.
ben beceremedim, annem ele aldı, yapıp bitirmiştir herhalde görmedim daha
Allah razı olsun şulecim çok teşekkür ederiiiiminşallah. Her şeyimiz hayırla sağlıkla kullanalım inşallah.
Bu kadar bahsedilince korkmaya başladım nazardan. Okuduğum için korkmuyordum ama facebook'a eklemeye ara vereceğim sanırım gerçekten.
bakalım ne kadar daha tutacağım kendimi
Hayırlı olsun tarihiniz. Bana da doktorum 8 Ocak sezeryan tarihi verdi
Hastaneden randevumuzu da aldı.
Ama senin ve bebeğin durumuna göre değişebilir. Şimdilik 8 Ocak diyelim dedi.
Bakalım hakkımızda her şeyin en hayırlısı olsun. Hala çoooook var gibi geliyor bana
Çok teşekkür ederiiim
Bende merak ettim örülenleriii. Onlarında ellerine kollarına gözlerine sağlık. Hazırlık yapmak hem çok stresli hemde çok zevkli bir şeymiş gerçekten
Ayyy herkes bitirsin hazırlıklarını, çok geriliyorum beeen.
Yorgun argın zaten çalışıyorsunuz Allah kolaylık versin. Hem çalış, hem eve gel, hem hazırlık yap. Allah yardımcınız olsun.
Bence çatı muayenesi yapılmaz sana daha. 37 den yada 38 den önce yapılmıyormuş arkadaşlar öyle dediler doğumu başlatıyor diye.
Bence çok erken daha. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
Bende tehdit alıyorum
Yalnız değilmişim
Annem "Mustafa'nın resimleri asla konmayacak feysbuka, Mustafa feysbukta hiç olmayacak ona göre" diyor.
Birde kendide kullanıyor feysbuk
Evet uzun zamandan sonra sahip olunca hem heves hem korku bir arada oluyor.
Rabbimin izniyle bir şeycik olmaz
Azcık koyarız ya azcık ama
Oyyy yesinler senin oğluşunu maşallah sübhanallah
Mobilyanın rengine de çok uydu
Bende seni seviyorum eflaliiim
Az daha pozitif olursan daha iyi olacağım bende.
Dediklerim öyle böyle bir işe yaramaz aslında. Yardım almaktan bahsetmişsin. Ben kesinlikle destekliyorum.
Doğumdan sonra şu lohusalıkta bitince lütfen git.
Bildiğin şeyleri söylese bile yardımı oluyor. Yada duymak iyi geliyor.
Çok zor 3 yaşında oğlu olan bir arkadaşımda nihayet geçen hafta gitti. Onunda fayda göreceğine inanıyorum.
Evet önce kendin önemlisin. Sen iyi olmazsan evlatlarında olmaz. Sen kendine saygı duymazsan kimse duymaz. Ah işte kendinde diyorsuuun kendinde biliyorsun.
İçinde olduğumuz durumda mutlu olmayı öğreneceğiz, dua edeceğiz, yardımı Rabbimizden bekleyeceğiz.
Aslında yazıdan ziyade hitabım daha güzeldir.
Kitlelere canlı canlı hitap edebilecek kapasitedeyim, konuşmayı severim. Sözlü performansım iyidir
Organizasyon muuuu Alahh korusuuuun.
Ayy insanlarla uğraşmak mı hemde süs konularında aman amaaaannn.
Biz 1-1,5 sene boyunca ablamla butik pastacılık yaptık.
Butik basta, kurabiye, cupcake siparişleri, figürler. Çok çektik insanlardan çoook. Uğraşmak çok zor gerçekten.
Helede emeğinin karşılığını vermek istemeyen insanlar.
Hem en güzeli olacak hem bedavadan biraz pahalı olacak
Kendi kendimize yapalım yeter
Bütün dularaına amiiin diyorum Allah razı olsun.
Hepimiz çok mutlu olalım inşallah. Ailemizle evlatlarımızla inşallah
Amin Allah razı olsun inşallah. Daha iyileri daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallah.
O patikleri etrafımda ören bulamasaydım internetten sipariş verecektim bayılıyoruuum bayılıyoruuum
Sevdacım hoşgeldiiin. Allah yardımcın olsun, Allah kolaylık versin.
Sakın moralini bozma, kendini bırakma. Sana ihtiyacı var bebeğinin.
Küvözden çıktığı an kucağında olacak inşallah sağlık sıhhat afiyet içersinde Allah'ın izniyle.
Ben azcık detay isteyeceğim senden, lütfen en kısa zamanda yaz olur mu?
Şimdi sen Cihan Hastanesinde doğum yaptın değil mi?
Doktorunda Ahmet Doğruöz müydü?
Suyun ne kadar geldi, tamamen mi boşaldı? Gece mi oldu gündüz mü oldu?
Hemen hastaneye gittiniz açılma vs var mıydı?
Ciğer geliştirici iğne yapmayı düşünmediler mi?
Suyun geldikten sonra ne kadar zamanda ameliyata alınmış oldun?
Bunları cevaplarsan çok sevinirim sevdacım.
Cihan Hastanesine biz pek güvenemiyoruz da.
3 ay içinde o hastanede duyduğumuz 5. erken doğum senin oldu. Hep küvözde bebekler ciğerleri gelişmediği için.
Ama hepsi sağlıkla çıktı çok şükür.
Seninde iyi haberlerini bekliyoruz canım.
Ooooo bana diyorlar hatunlar şu hazırlıklara bakın yaaaa
Maşallah sübhanallah. Çok güzeller. Allah ağız tadıyla hayırla sağlıkla kullanmayı nasip etsinhepsini
Kim 38 yaşında
Annen mi
Yanlış mı yazdın Pınar
Benim ablam 33 yaşında ayol, anne hiç 38 yaşında olur mu
Sen kaç yaşındasın annen kaç yaşında doğurmuş seni abooooovvv
Benim anam 58 yaşında yahuHey maşallah sübhanallah..
Annem 38 yaşında olsaydı ne harika olurdu
Yok artık hamile kadına verdiği örneğe bak.
Şimdi iyi bir şey mi dediğini zannetti yani?
Pes yani. Daha beter üzer insanı bunu duymak.
O kadının acısını görmezden gelip ohh benim kocam sağ mı diyelim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Ben İzmitteyim ama Herman İşçi yi bende duymuştum çok iyi bir doktor diye.
Hassas anne Ece Kumkale var. Blog yazarı bayağı meşhur.
Onun doktoruydu. Onun hikayeside çok acayip ilginçti. Ordan duymuştum adını. Çok iyiymiş.
Kızlar bu arada dunku dogum yapan arkadasım norml dogurmamiş ynlş bilgi. Gece sancisi tutmuş ama hiç açilma olmamiş bide bebegin başina kordon dolanmiş o yuzden sezeryana almişlar 3 kilo 800 gram dogmş masallah. Ya bnm anlmadigim bu doktrlar sanciyi çektiriyolar çektiriyolar snrada yok kordon dolanmiş yok bebek ters donmuş diyip sezeryana aliyolar . İki arkadasmda bu sebeplerden sezeryn oldular. Madem kordon dolnmş yada bbk ters sanciyi çektrncemi akılları baslarına geliyr bu doktrların ya ugrasmiyolar hep kolayına kaçmk için bişeyi bahane edip sezeyn yapıyolar tabi norml dogumla arada farkta var. Aslında devletin buna bi sinirlndrma getrmesi lzm ya kimse kafasına gore milleti kesip kesip durmasın çok sinirlnyrm ya ha gerçkten bi sorun olur mecbur kalınır ama sanciyi çektrpte bi bahaneyle ameliyata almanin anlami yokki baska. Milletin gunahına giriyolar ya gece gece sinirlndm..
Katılıyorum canım bende çok koymak istemiyorum foto falan ama belki patik falan koyarım kaybolsun ne yapakCanım herkes farklı iştr ben Dr hareketi Yaptım SMS kalkamadım:))) bir De canın gündüzleri uyumak istiyorsa uyu, hiç çekinme bence..
Canım açlık tokluk a bakılırken üç aylık şeker ortalamana da baktır o gün iyi olsan bile ortalama dans doğru sonuç verir. Dualarımız seninle ama ne olursun takma şu doktorları, doğumdan sonra hepsinin Boşa çıktığını konuşacağız inş. El kadar Bebeğin kilosuna takmış kimisi anneleri huzursuz ediyorlar..
Hehehe anneler Buluşması'nda sana kürsü kurarız larkinim:))
8 Ocak benim beklenendi, inş sen de o tarihte sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın bebeğini..
Benim tehlike devam ediyor ama doktor eşime Konuşurken böyle konuştu, teli kapatınca da bana sert uyarıları yaptı:) moralim bozuldu.. Eşime de desene:) Eşim gene dört ayak üstünde:))
Ablam Eşiyle gelemediği için doğuma kalamaz, sonra dönüş için bilet bulamaz malum Yılbaşı vs burada iki ay kalması gerekir, o da çok zor.. Bebeğin de kontrolleri aşıları vs var. Bir de benim kocam Nasılsa ablam Yanımda diye Mevlüt duasına gelir komşunun Kocası gibi :)) ablam dönecek bebek doğacak diyoruz ancak geliyor işte:)
Babyshoweri bana süpriz yaptı kendi ailem mutluluktan Ağladım her şey hediye köşesi süsler püsler en güzel şekilde hazırlanmıştı şirketle anlaştılar sandım:) bir de bizim kalabalık ailede gizli birşey kalmaz ama bunu sakladılar hiç belli etmediler:) annemin evine eşimle gittik ve ben şok:) inş ablana da yapmak nasip olur en kısa zamanda:) resim ekleyemiyorum nedense..
Iki Mevlüt elbisesi daha vardı beğendiğim alamadım eşimin korkusuna:) hep süs diye kızıyor:)) Senin bir de Kızın olur onu giydirmek nasip olur inş beğendiğin kıyafetlerle , bir de kız annesi olursun:)
Canım yaşını yanlış yazmıştır bence benimki 65 Yaşında ama 38 olsaydı ah ah ne güzel olurdu:)
Aklımdayken yazayım,
Çarık için benim ablam oğluna mevlütte çarık Çorap giydirmişti, bulamazsanız fikir olur belki. Onun takımının çarığı vardı ama karton gibi olunca kıyamamıştı bebeğine..
Bebeğin resimlerini hiç koyma annene Katılıyorum beni de tembihliyorlar her şeyimi anlatır gösteririm diye ama nete bebek fotosu koymam, sonra hep başlarına büyük belalar geliyor Allah korusun.. Bu konuda anne sözü dinle.. Ablam bebeği doğunca bebek ayakkabısını koydu kayboldu :) poposunu koydu o günden beri pişik bebişin elini koydu elini yaktı biberon koydu sütü kesildi aman diyim hiç koyma bir de o söz dinlemiyor hala orasından burasından koyuyor ..
heheeh mervecim âlemsin:) benim de yastıklarım var ama ekleyemedim bir türlü, seninki de çok gizel olmuş.. Benim annem be anlam da Başakşehir de ama orası bana dünynın bir ucu geliyor :)
Gül'e Gül'e kullanın canım çok güzel ama Max 2. Gram 14 ayar vs için Pahalı.. Ben kendi kuyumcuma yaptıracağım o Toptancı hem kız bebeğine bileklik hem de böyle nazarlıklı Çengelli iğne istiyorum nasipse.. Gül'e Gül'e kullan İnş.
Canım herkes annenin yaşını merak etmiş 38 demişsin ama ben Yazım Yanlışı oldum diyr düşünüyorum:)) seni Kaş Yaşında doğurmuş ki? Benim annem 60 Yaşında :))
Sancı çektirip sonra sezaryana alma sebepleri de şu canım.. Akşam 6'ya kadar mesaileri devam ediyor kimisi muayenesinde vs randevularını Alıp günü tamamlayıp yarım saatte sezaryana gelip sezaryan yapıp gidiyorlar. Çok acil bir durum olsa hemen sezaryana alırlar ama gün içinde randevularını bitirip açılma olmadı şu bu var deyip direkt sezaryanı yapıp evine gidiyorlar. Hasta anne de tüm gün yaşadığı Endişe korku ile kalıyor ..
Maşallah merve yani ne kadar erken anne olmuşsun annem 55 yaşında benim anca torunu geliyoSaol canım benim..
Walla elimden gelebilenne olursa yapmaya calısıyorum..
Bu arada pınar 22 yasında annesi 15 yasında evlense 16 sında pınarı dogurmus olur.. Gayet normal bence.. Bnm annemde 39 yasında suan.. 37 yasında anneanne oldu.. Aramızda 15 yas var.. 14 ünde evlenmiş köy yeri yapılıymıs boylu poslı öle yasa bakmıyolarmıs ki 24 sene önce... Bn suan 24 üm annem 39
Ben 22 yasında anne oldum ... Annem 37 yasında anneanne oldu ..ewet şmdiki zamana göre cooook anırmal bişey insan inanamıyor.. Ama böle ... Pınar söleyince bn garipsemedim.. Yanlış olduunuda düşünmedim.... Oluyo böle ...![]()
kızlar ya ben artık beni gören herkesin ' doğum yakın mı ? bebek çok aşağıya düşmüş' demesinden nefret ediyorum. Acayip berbat bir psikolojiye soktular beni ya. Vallahi birinin gırtlağına yapışabilirim. Rezil oldu hamileliğim .. Bebeğimi sevemiyororum korkudan hareket edecek bişey olacak diye. Allahım 37. haftayı göster bana ne olur![]()
Herkese günaydın kızlar.Bir kaç gündür geceleri sancılarım oluyor.Korkuyorum gece doğum başlayacak diye.Oturduğumuz yer ilçede hastaneye 1 saat arabamız filan da yok.Henüz kontrole gitmedim doktora soramadım.Gerçek doğum sancısının düzenli olması gerekiyormuş.Size sorayım mesela gece önce sancım düzenli aralıklarla başladı hangi sıklıkta olduğu zaman hastaneye gideyim veya sancım başlamadan suyum geldi hemen hastaneye gitmelimiyim hangi saat olursa olsun doktoru arayabilirmiyim?.Annemlerde şuan yolda bugün geliyolar inş.memleketten.Kalkıp temizlik yemek yapcam.Hepinizi seviyorum
Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
21 yaşindayım bn kızlar
forumun en kart annesi benmiyim bu durumdaocakda 33 olucam
kızlar kaç kilo aldınız ben 35+2 deyim bugün ve 15 kilo almışm![]()
kızlar 35 haftadayım bebiş henüz dönmemiş
daha zaman var ama sizin doktorunuz size bebeğin dönmesi için bir şey tavsiye etti mi
geçenlerde burada birisi yerleri gırgırlamaktan bahsediyordu ama dr tavsiyesi mi hatırlamıyorum
Katılıyorum canım bekleyelim evde bence dekızlar sağlık ocağındaki ebe bana suyun gelirse hemen git hastaneye dedi enfeksiyon kapmaman için dedi
ama sancı olursa hemen değil evde bekle artınca gidersin dedi evde daha rahat oedersin dedi
Kızlar benim beklenen doğum tarihim 8 Ocak..
36+2 de eşim Yanıma geliyor. Doğumun 40 a hatta 42 ye kadar yolu var şimdiden stres sardı beni
Eşim fazla kalamam diye başımın etini yiyecek 38+ da doğum gerçekleşse keşke..
Ben ikinci Doğumu ve Ocak ilk yarı olan Merve den girlboymom dan doğum haberi bekliyordum onlar hala doğurmadıysa benim epey uzun yolum bar demek ki:)
Tabiki sağlıklı olsunlar vakti zamanında gelsinler ama eşim ben bi ay kalamam diye Çene yapmaya başlayınca ben De geriliyorum..
Bir de ablam bile karnın yok gibi bu karın daha şişecek aşağı inecek daha karnın şişmemiş bile diyor iyice gerildim.. Doğumlar 38-42 Arasında olur biliyorum ama ah stres ah..
KızlaaaarrrrNeler yapıyorsunuz uzun zamandır giremiyorum doğum yapan var mı aranızda?
Kızlar su gelmesinden dogumdan konusulmus benim ilk dogumumda 38+5 te sabah 05:30 da namaza kalktigimda suyum bosaldi birden sonra sizinti seklinde devam etti bi sure.ben biraz sogukkanliyimdir dusumu aldim abdestimi alip dualarimi ettim namaz kildim evi toparlayip hazirlandim oyle esimi uyandirdim. Sekizde hastanedeydik 1cm acilma vardi 12:30 da da kizim kucagimdaydi. Kanamaniz olmadiktan sonra hastaneye gitmekte acele etmeye gerek yok bence. En azindan aklinizdaki isleri bitirin oyle gidin. Bu sefer de gidisata gore hareket edecegim kizim oldugu icin gece mi olcak gunduz mu okul saatinde mi yoksa birine mi birakmamiz gerekicek annem gelmemis olursa vs. Bu sefer geride dusunmem gereken biri daha olacak zaten ikinci olunca ilki bu sureci nasil daha az etkilenerek atlatir onu dusunuyosunuz. Allah hepimize saglikla hayirli zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
↑(kasım annelerine gittim yine ayy napim merak ettim cvbımıda aldım)
selamlar,sevgili kasım anneleri,bebekleriniz doğdu hatta kiminizin 40 ı bile çıktı,darısı bizleirn başına,bu arada ben yan komşu ocak annelerindenim,daha doğuma 4-5 hafta,kafama birşey takıldı size danışmak istedim,ortalama 3200-3500 gr bebek doğdu diyelim,yaklaşık 4 tulum 4 alt üst kadife takımım var yani bunlar 56 cm,dielmki bebekde 52 cm doğdu,bu aldığım 56 cm ürünlerim 2-3 hafta kdr yetermi,ayrıca 62 cm leri ne zaman giydirmeye başladınız,yaklaşık o ölçüdede 5-6 tulumum var,azmı sizce almalıyım ?
Canım benim oğluşum 45 günlük hala 56 cm lik kıyafetlernî giyiyor işin tuhafı 56 cm den daha uzunyani bebekten bebege değişiyor aldgm 62 cm lik tulumlaru giydrmk için sabrszlanyrm ama en az 1 ay daha giyemez sanırım, bazen çok kusuyo bebişler ve kıyafet yetşmiyor sana fikir olsun
İyi aksamlar canlarım... Nasılsınız..
Ayy bn nefes allamıom azcık derin nefes alayım diyom çişim geliuo.. Çişe gidiyom kasılmam oluyo.. Onu hallediyom azcık yürüyom.. Bu sefer bacakım agrıyo...
Hobbaa heryerimm agrıyoo
Höööff hayat yolunda dizisini izliyordum, hüngür hüngür ağladım yaaa normalde hiç etkilenmem böyle sahnelerden![]()
Girlboymom yawrum dikkat et ya..
Allah korumus .... Hareket etmesi iyi.. Ya allah korusun öle yakın mesafeden toto üstüne belki bişi olmazda banyodaykem yere kaydırmaz o yoksa havlu kirli camasor falan koymak lazım.. Kayıp düşmek bi dert basımızı biyere carpığ marpıp kalırsak ... Bide eşiniz evdeyken dus almaya calısın Ne olur ne olmaz tekken dusa girmeyelim.. Sıcak bi ortam bide son ayımızda kan devirdayımı hızlandıkca tnsıyon iyice düşüyor o yüzden eşinizi bekleyin ... Dikkatli tedbirli olmakta fayda var.. Tekrar geçmiş olsun kuzum..bu arada aynıyız kız senınle.. 4 senelik evli olucam ocak 30 da 40 ım bile cıkmamıs olcak .. Haha
Arkadaşlar hepinize günaydınyahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah
![]()
Günaydınnnn! İşe sürüne sürüne giderkeneeee hepinize şarkı armağan ediyorum annecikler
Öpücükleeerrr![]()
Günaydın hanımlar
babyforefwecum seninle günümüz aynı ama benim kar
Ayniyiz cnm şiştik artık
Çok tatlııııı maşallah sübhanallah
Gayet iyi görünüyorsun vede güzel![]()
Sağol cnm evet eşim ispatladı bana sevgisini zaten cnm benim o çok seviyorum onu anlatamam anlatmanın bir yolu yokben kaza yaptığımda bir gecede saçları beyazladi eşimin film gibi
saçıda bişey var aşkım dedim bir baktım beyaz ceviz büyüklüğünde sonrada çoğaldı zaten bikaç yerde oldu
bizim hayatımız roman gibi neler yaşadık allahım bizi çok seviyor der eşim hep çünkü bizi siniyo sürekli allahın en sevdiği kulu peygamber Efendimiz sav onu bile sinamis hep çileyle evladiyla falan :)
yarım kaldı mesaj ya sinir oldum..ne diyordum hımm benim karnım baya aşağı inmiş doğuma az mı kaldı yoksaaaa