2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar hepinize günaydın :-) yahu ben ocak annesi değil 2014aralik annesiymisim.:) dun gece gene çok sancilandim ama enfeksiyona bağlı bir sıkıntı olacağını düşündüm geçmedi yalancı sancidir dedim geçmedi ve gittik eve en yakın acile oradaki ebe doğum başlamış 4cm acilman var dedi. Oradan teee adananın bir köşesindeki kendi doktorumuzun bulunduğu hastaneye gittik biz gelene kadar Dr ameliyatıyathaneyi ayarlatmis. Bebisim ters olduğu için spinalle sezeryane alindim. Sonra biraz ağrı sancı derken kuvezde kalacağını tahmin ettiğimiz meleğimiz haftasonu yapilan celestone sayesinde kuvezden yırttı babası kucagima getirdiğinde bütün acilarimi unuttum. Emzirdim sutum geldi çok şükür. Simdi bir kel bir fodul alışmaya çalışiyoruz. Basımda eşim ve kayınvalidem var yarin da kardeşim gelecek inşallah :-)

ahh cnm benm tebrik ederim,Allah yavrunu sana bağışlasın darısı başımıza inşallah...

hahah matematik problemi gbi olmş pınar 22 yasındaysa annesi kaç yasındadır filan ; ) evet annem 38 yasında 35 yasında anneanne oldu annem beni 17 yasında dogurmş aslında bn tam 22 degilim 93 luyum bn
Genç anne çok güzel olmalı maşallah size. Benim annem 65 yaşında Allah uzun ömür versin annelerimize.

Uzunnnnn bi alıntıdan sonra gelelim bizdeki haberlere
Dün sabah gittik doktora annemle.... nstye bağlandım sanki içimde at koşturuyor gibi bi his hissettim ilk başlarda hanım çok hareketliydi kalp atışı 160 170lerde sonra uyumaya geçti ama bi sorun yok şükür sancı 25-30 arası gitti yani yok sancı...

İdrar tetkiki verdim tabiki benim için fix bişey lökosit 7 çıktı yükselmiş biraz suyu artıracakmışım
Bi önceki gidişim 2 hafta önce olduğu için ultrasona girdirmedi doktorum aslında merak ediyordum kilosu ne durumda diye
son 2 haftada 2 kilo aldım ben inşallah Zeynepime de gitmiştir 32. haftada 1700du yani az sizinkiler göre :KK61::KK61::KK61::KK61:
2 hafta sonra çağırdı bende ona göre bi plan yaptım 18 aralık son iş günüm olarak belirledim :KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:
önceki izinlerden 1 hafta vardı onu kullanacam 19- 26 aralık arası 26 aralıkta da çalışamaz ı alacam bitti gitti :KK55::KK55::KK55::KK55:

Günaydın hanımlar

Dün acile gittik öğlen, sağ kalçamın ağrısı tavan yaptı adım atmayı bırakın ayağımı sürüyemiyordum bile, acilde şansıma benim dr vardı, nst de sancı çok azdı doğurmuyorsun dedi:) fizik tedaviye gönderdi, hemen muayene oldum inceledi epey dr, bağ dokuların zayıflamış hamilelikte sık görülüyor ama doğumdan sonra geçmezse mutlaka gel dedi, jel yazdı sabah akşam sürücem, sonra acile geçtim serum taktırdı dr çok rahatladım geçmeyen baş ağrım geçti kalça ağrım geçti şimdi hafif var

Kalça ağrınızı ihmal etmeyin çekmek zorunda değilmişiz kızlar
geçmiş olsun cnm ya,dikkat et kendine,jelinide sürmeyi ihmal etme:KK51:

canım bebekler 34. haftadan itibaren dönmeye başlıyor hemen panik yapma derim belki 2 hafta sonra aşağıda olur
Kime söylesem bebek dönmemiş diye daha erken son zamanda döner diyorlar. Öyleyse neden Dr lar şimdiden ters vs diyor madem son zaman belli oluyor. Inşallah hepimizinki döner başaşağı.

Kizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm

hadi cnm Allah hayırlısıyla normal doğum yapmanı nasip etsin,güzel haberlerle dön inşallah:KK71:

ne bel oyuntusu kaldı ne bişi :p

canım düz yere otur bacaklarını uzat birleştir
birleşmiyorsa doğum yakın diye yazmıştı bir arkadaş dene bakalım
Denedim canim.birlestirebiliyorum.ya herkes 2 haftaya dogurursun diyor.etkilendim çok.bu da benim spn halim

Eklentiler

• 20141211_114631-2.webp
    20141211_114631-2.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 125
Günaydın hanımlar doğum yapanların gözleri aydın hayırlı evlat olsunlar inşallah bol bol sütünüz olsun inşallah...
Kızlar bebek bezini naptınız? Ben bi paket huggies yenidoğan bir paket de molfix yenidoğan aldım yeter mi sizce biri 44lü biri de 52li
iyi almışsın ben sadece 44 lü molfix yenidoğan aldım,dediler ya hani fazla almayın tenine dokunur değiştirmek zorunda kalırsınız dendiği için,babamızı yolarım migrosa alır gelir,tabi becerirse:KK48:

doğumdan sonra vücudun bozulmaz maşallah sadece karnın öne gitmiş
bebiş çıkacak karın gidecek :KK25: benim koca kalçam kalacak ortada
alıntı yapmamışım mesajı yineledim..yok canım ya benim de basenlerim kocaman oldu..fotoğrafta belli olmuyor..yine de herkes sadece karnın var diyor ama başta 5 kilo vererek başladım gebeliğe..faydası oldu sanırım..

Kizlarr hastanedeyim yatisim yapildi, 3 cm açıklığım varmis, 3 ile 5 dk da bir sancilarim geliyor, dr normal dogum için cok uygunsun, bebegi riske atmadan bi deneyelim olmazsa sezeryana alicam dedi. Bana dua edin lutfenn, cook heyecanliyimm
Dualarimiz seninle insallah sag- salim kurtulursunuz bebisinle.

Selam canlarım cigerlerimmm... Güzel annîşlerim bnm...
Kız evtmevt dogurmus ya abbow.. Ben diyom en son ben dogurmassam ne olsun))

Ayyy sevdacım bn sbh 9 da yattım işte 11 gib kalktım yine.. Sabaha kadar ıyksız kaldım.. Kalktım eşime kahvaltıudı ugurlamaydı derken 8:30 adam gitti.. Cadıuyando hön onunda karnını doyurup oturma odasına oyuncaklarını döktüm bnde yanına koltuga uzandım.. İki 3 saat uyumusum ama cok iyi geldi.... Bi geldim biriniz dogum yapmıs...;))

Back
X