2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Saka bı yana acaba kampanyası mı vardı ya. Kolay kolay yapmaz bu hatayı siteciler:)
bilmyrmki açtım paketi bi açtım iki tane çanta çikti . Geri gondermeye kalksam kargo ucreti olunca bu seferde bn zararlı çıkcam .
PınArcım oda sıcaklıgın nasıl oluyo.. Eger sıcaklıgı yeterse gerek yok.. Ama yok banyo öncesi için diyorsan al... Isı ölcer aldım dedın bak odanın sıcaklıgına gerekırse dogalgazın ayarını yukselt.. Niyeyse bana ısıtıcılar pek saglıklı gelmıyo... Ama dedigin modeli biliyorum.. Kısın olmassa yazın kullanırsın..
CNta için ara firmayı yanlışlık olmuş muhtemelen eger promosyon falan varsa dursun ;)))
cnm yok bu o havayı kurutan ısıtıcılardan degil aksine havayı yumuşatıyomuş . Zaten nemli buharlı hava ufuruyor . Hem sıcak hem soguk ayarı varmiş çk kullanişli geldi bna.
doğalgaz ın ısısı yeter bence canım ayrıyetten elektrik yakıp bir odayı ısıtmak bana mantıklı gelmiyor eşim de dedi aynı şeyi bebek üşür falan diye napalım 2 yada 3 ay öderiz 300-400 tl ona vereceğimiz paraya elektiriğe tüm ev ısınır
haklısın aslında cnm . Bizde yukseltcez bebiş dogunca dogalgazı ama ben en çok hani bebegi banyo yaptrcazya banyo sıcak suun etkisiyle hamam gbi oluyr buharlaşiyor . Bebk bu ortamda on dakika duracak. Banyodan çıkınca dogal olarak oda ısısı banyonunki gbi olmayack bbgin vucudu bu ısıya alişiyor bnyodan çıkınca uzerini gydirene kadar odayı ısıtmk için kullancm bn daha çok. Yani bebegi banyoya sokmadan çaliştrcam sıcacık olsuki bnyodan çıkınca uşumesin. Duşunsene biz bile banyodan çıkınca nası uşuyoruz ev ısındıgı halde .
bizde ısıtıcı almayı düşünüyoruz bebek için .nasıl birşey bilmiyorum ama bence duvara monteliyse al derim daha güvenli olur
evet canim duvarada monte ediliyomuş. Sende alicaksan bnm bu dedgim isiticilar yeni çikmiş buharli sıcak hava ufuruyor. 2000 w gucunde. Ve havayı kurutmadıgı için hastalatmıyor. Bbkler için çok iyi bi ozellik bu. Hem sıcak hem soguk ufuruyomuş. İstersen netten bakabilirsin. Bn dun arkadasta gordum çk begendim . Fiyatını yuz kusur diye tahmn etmiştim . Ama çok uygunmuş . Urunun adı kumtel fanli isitici googleye arattr bk cnm .

Ya kizlar bise dicem aklima takildi.simdi herşey yolunda ya bi bahane bulup kuracam illaki :) benim dra gittigimdeki haftam 33+4 biliyorsunuz ama kizim babasi kilikli koca kafali koca gobisliymis :) basi 37hafta ile uyumlu.. göbeği de 36.. daha simdiden bas capi 10 cm olmus.. bu bobrek genişlemesi icin baska dr a gitmistim demistim ya hani o dr söyledi annenin catisi en fazla 10cm açılır senin kizin simdiden 10cm olmus normal olmasi zor bebk gecemezmis ordan.sezeryan buyuk ihtimal dedi.. ama ben bi kaldim simdi arada. Kendi dr umda tombis bebek demisti ama bu denli detaya girmemisti simdiden 2420gram olmuş kizim.

Besik soruma verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler. Çoğunluk Tiny love demiş gördüğüm kadarıyla.
Bu arada bizde kontrolden döndük hersey yolundaymıs çok sukur
Canım bende tiny love almayı düsünüyordum biraz nette arastirma yapmistim bi blogda okudugum olumsuz seyler vazgecirdi blogu hatırlamıyorum nete yazarsan belki bulursun..

Kızlarr bşy sorcam bnm evim dogalgazli ama su fanli ısıtıcılar varya kumtelin nette bakarsanz çıkar onladan almayı duşunuyorum dun arkadasmda gordum çok hoşuma gtti hem soguk hem sıcak ufuruyor markasıda guzel. En çok bebek banyo yaparken işime yarayacak sıcak buharlı banyodan çıkana kdr odada çaliştrcam sıcacık uşumez geceleride odayı ısıtmk için kullanirim diye duşunuyorm. Aslında ufo ısıtıcımz vardıda yazın kv becerdi kırdı keşke odetseymişim ; ) şimdi almayı duşunuyorumda kullananiz varmi alan varmı yada isitici yoksa odanin kndi sicaklıgı yetrmi diyosunuz ???
onlar havayı çok kurutup hasta eder bebeği hele o ufo,,, aman evlerden uzak olsun,,,, ( ben çok hassasım öyle fanlı yada elektrik ısıtıcı oldu mu hoop faranjşt oluyorum , faranjitim geçmezsede ateşleniyorum,,, ) bebeklerinde benim kadar hassas olucağını düşünüyorum,,,
oda 22-24 derecenin arasında olması normal,,, ben alıştırmayacağım çok sıcağa,,, evşn her yeri açık olucak her yer aynı derecede ama asla çok sıcak değil,,,,
beinm bir arkadaşım böyle büyüttü çocuğunu maşallah hiç hastalık vs görmedi çocuğundan,,,,

Kizlar gidip saçımı kısacık kestirdim ayyyy ne rahatladım. Bebekle uzun saç zor olur diye düşündüm.

Canım evin çok mu soğuk? Ben bebeği sıcağa alıştırmayayım diyorum. Erkek çocuk sıcağı sevmez derler zaten onun için vazgeçtim.
20 derecenin altındaysa al için rahat etmezse
yok cnm evim sıcak yalıtımda yapıldı bu sene ve çk faydasını gorduk . Bn bebgi bnyo yaptrcam zmn kullanmk için istiyorum daha çok . Bnyodan çikinca biz bile uşuyoruz
ben prima aktif bebek olanı 1 numara aldım 2-5 kilo olanı küçük mü aldım bilemedim :KK58::KK58::KK58::KK58::KK58:
fazla almasaydın cnm bn ogluma 2 5 aldım bi hafta baglayabildim . İri bbk olunca kuçuk geliyor.

hastane bebek beşiği süslemesi yapmış olanlar yada yapanlar nasıl yaptınız??
malzemeleri ne, nerden aldınız, nasıl yaptınız??
internette araştırdım ama pek tarifli bişe göremedim.:KK43:
buda benim göbişim
Eki Görüntüle 1332736

wuuuuuuuuu seksi bır anne daha :KK53::KK53::KK53:
sadece göbek var ne gzl hiç kilolu durmuyorsunuz yaa

Ayy canimm ya goruyor musun senin aceleciyi ya :) valla adina cikk sevindim sagsalim almissin kucagina cok mutlu oldum.. insallah ennkisa zamanda evinize gecersiniz..ay ne dicemi bilemedim sancin nasil biseydi bide sezeryandan sinra cok agrin oldumu canim
bu sabah geldik evimize (:acikcasi sezaryen sonrasi agriyi evde gecirdigim 4cmlik acilmya tercih ederdim arkadasim morfin koydu seruma dra sorup tabiki 15 dk sonra ben rahatlayinca aldi serumu heosini almadm ve o agriyi bi daha yasamadim

bende kestirdim lohusa tacımı bile taktım
giyindim kuşandım evde oturdum doğumu bekliyom:rolleyes::rolleyes:
tacımıda kendim yaptım gerçi çok belli olmuyo ama
Eki Görüntüle 1332743

ya niye yüzünü silmişsin hayrt bişisin ya,çok merak ediyorum seni,geçen hiç 32 göstermiyorum demişssin tabi göstermezsin bu saç modeliyle,banada çok yakışıo bende çk istiyorum ama uyuz kocam istemiyor:KK53:

[QUOTE="evtmvt, post: 38263829, member: 5mmm]bu sabah geldik evimize :-)acikcasi sezaryen sonrasi agriyi evde gecirdigim 4cmlik acilmya tercih ederdim arkadasim morfin koydu seruma dra sorup tabiki 15 dk sonra ben rahatlayinca aldi serumu heosini almadm ve o agriyi bi daha yasamadim[/QUOTE]
Canim senin adina cok sevindim bebisinle olmanin tadini cikar benimde sanirim seseryan olacak kizim azcik koca kafali cikti :) ondan merak ettim bende acikcasi

bu sabah geldik evimize :-)acikcasi sezaryen sonrasi agriyi evde gecirdigim 4cmlik acilmya tercih ederdim arkadasim morfin koydu seruma dra sorup tabiki 15 dk sonra ben rahatlayinca aldi serumu heosini almadm ve o agriyi bi daha yasamadim
Canım oncelikle bebisin hayirli olsun cok öpüyorum ikinizide; ) sana bisey soracaktim bu açılma nasıl bisey ne sekilde oluyor nasıl bir agri ya da sanci hani biz anlayabiliyor muyuz altta açılma oldugunu cok merak ediyorum canim

çok geçmiş olsun bol su tel çaresi

maşaallah sana da genç anne:)

canım ben mevlütü sırf milleti toptan ağırlamak için yapıcam ilkte yapmadım çünkü gurbetteydim şimdi memleketteyim gelen çok olur bende tek tek uğraşamam iki çocukla o yüzden yapıcam, mevlüt değil de Kuran okutucam inşaallah duası edilir tamam, pide ayran, yanına iki çeşit salata yaparım birde tatlı tamamdır diyorum:) inşaallah, yoksa söylediklerin doğru çoğu insanın gözü kalıyor elinde olmadan

Canım öyle deme vaktinde gelsin kuzun eşin biraz daha geç gelsin en iyisi, birde seni bu kadar strese sokmasın sen ona göre doğurmayacaksın o size ayak uydurmak zorunda, inşaallah 40 haftayı tamamlar erken gelmesin canım meleğin, eşininde işi inşaallah ona göre ayarlanır

maşaallah canım bebeğine

cevap veriyim dedim ama doğumdasın şimdi:)

ben normal doğum taraftarıyım canım her zaman tüp olunca niye risk olsun tamam zor bulduğunuz için diyorlar ama bende bunu anlamıyorum normal olunca riske atılabilir mi demek dr ları anlamak mümkün değil, tabi kararı siz vereceksiniz

hadi hayırlısı olsun

ben hep jilet kullanırım, görmeden alabiliyorum desem:) hiç ayna kullanmıyorum bakmadan elim alıştığı için yapabiliyorum:)

ay canım ya okuyunca kanım çekildi kolun koptu demek, şimdi iyiymişsin ama maşaallah eşinede Allah bozmasın

çok geçmiş olsun canım ben hep ayakta yıkanırım bekarlığımdan beri hiç oturmam enfeksiyon kapmamak için

hoş geldin aramıza

aaaa canım maşaallah size, sağlıkla büyütün kuzunuzu iy olmanıza çok sevindim

normal canım ilkte oluyor endişe ama sen bana güven takma şu densizleri

sağol canım

ayyy canım inşaallah çok kolay rahat sağlıklı huzurlu bir doğum olur yavrun güzel güzel doğar bol bol şifalı sütün olsun:)

sağol canım

iç canım bebeğin kilosuna etkisi çok hem de

normal canım sıkma sakın canını benim oğlumun başı büyük ilkte öyleydi yapı meselesi seninki normal

zor canım eğer benim ağrım gibiyse ben adım atamıyorum nasıl durucaksın bir hafta çok zor:KK43: geçmiş olsun tekrar sana da

ayy ne dombilisi fıstık gibisin maşaallah

sağol canım gece rahat uyuyabildim sabah yine başladı şükür jel ağrı kesici iyi geldi dedim yine mi aynı olacak:KK43: çocuk olunca mecbur ayağa kalkıyorum yoksa yatınca ağrımıyor

canım tablo için soruyorsun sanırım bilmiyorum maalesef ama tablo mesaj bölümünden yapılmıyormuydu?

yeter canım doğumdan sonra alırsınız gerekince

sağol canım yatıyorum hep

canım duramadım ki ben eşim bile panik oldu normalde takmaz pek:) adım atamıyordum ki ahhh aahhh diye diye yürüdüm, hastaneye girince herkes bana baktı doğuruyorum sandılar:) seninde çoksa hiç adım attırmıyorsa görün canım

sağol canım sana da geçmiş olsun sor tabi

sağol canım

maşaallah diyeyim bebeğine yine de:) görmemişsin ama gümbür gümbür kalbi atıyor kuzunun:) snein kızda minyom olacak dmek ki annesi ama bak doğunca bizimkileri sollar kiloda çok daha hızlı alır

sağol canım sürdüm rahatladım

yok senin karnın daha yukarda çooook inmesi lazım canım

şaşırmadım!!

ay iyi canım rahatlamışsın diş konusunda

dönmüş demek maşaallah böyle gider artık dönmez canım merak etme

çok güzel canım çok şık olmuş

canım küçük bardak daha iyi şerbeti herkes sevmiyor çünkü

ben tekerlekli sepet beşik alıcam taşıması kolay olsun diye

otomatik sallanan modeller çıktı, baby 2 go nun var mesela

anlamaz canım tutuştur eline yaptır sen

canım çok geçmiş olsun inşaallah korkutmaz bir daha sizi, hemen bitir hazırlığını

geldim canım sabahta girdim ama sürekli yatıyorum çok oturunca başlıyor kalça ağrım o yüzden giremedim, sabah başladı ağrım hemen jeli sürdüm ilacımı içtim şimdi çok az en azından oğlum bir şey isteyince bakabiliyorum

canım ben ilk oğlumda elektrikli sobanın önünde yıkadım hep küvetini koydum odaya, şimdi de aynısı olur banyolar soğuk olur oda da yıkıyorum ben yani gerekli bir şey
Çok Sağol cnm amiin :)

onlar havayı çok kurutup hasta eder bebeği hele o ufo,,, aman evlerden uzak olsun,,,, ( ben çok hassasım öyle fanlı yada elektrik ısıtıcı oldu mu hoop faranjşt oluyorum , faranjitim geçmezsede ateşleniyorum,,, ) bebeklerinde benim kadar hassas olucağını düşünüyorum,,,
oda 22-24 derecenin arasında olması normal,,, ben alıştırmayacağım çok sıcağa,,, evşn her yeri açık olucak her yer aynı derecede ama asla çok sıcak değil,,,,
beinm bir arkadaşım böyle büyüttü çocuğunu maşallah hiç hastalık vs görmedi çocuğundan,,,,
hoşgeldin leblecim bayadr gozukmuyodun. Evet kesinlikle aliştrmamak gerekiyor bebişleri sıcaga . Bnde oda ısısı olçer aldım suanda 22 23 gosteryr hep dogrumu gosteryr yanlişmi bilmiyorum pahali bişey degil bime gelmiş aldim bnde . Bu dedgm isitici havayı kurutmadgı için hastalatmiyomuş. Dun yeni dogum yapan arkadasımn yanina gttim. Hem kalorifer yanıyodu merkez oldgu için çok sıcak oluyr ztn iyi yakıyolar hemde bu isiticiyi açmiş odanin kapısınıda,ortmuş sanirsinki ayazda kalmişlar bebegede iki kat uzun kollu gydirmiş ustune iki kat kundak sarmiş bide yorgan ortmuş . Nerdeyse havale geçirtçeklerdi bebege. Garibimde durmadan aglıyodu. Bide diyolar bu çocuk niye boyle aglıyor surekli diye. Beni de sarıp sarmasalar oyle sıcaga bastırsalar oturur bnde aglarım çocuk napsın demi ama

Selam anneler çok giremiyorum artık çünkü oturunca ağrım artıyor dr kesin istirahat dedi, geçen gün ki silip süpürme sonarsı oldu zaten ağrım, demek ki gerçekten bir kadının her hamileliği farklıymış, bunda ne kadar ağrı sıkıntı varsa yaşadım zahmetli geliyor kuzum

Kızlar ben kv ile aynı binadayım aile apartmanı şikayetçi değilim ben istedim zaten biliyorsunuz seviyorum ben kv mi, dün ben dr a giderken o evimi süpürüyordu sonra ütülenecekleri almış evine götürmüş ütülemiş Allah razı olsun

Sorum şu , benim oğlum babası sabah işe giderken beni babannemgile götür diyor arada izin veriyordum ama artık istemiyorum çok uzaklaşıyor benden çünkü, bu seferde babanneme söyle baba yanıma gelsin diyor, kv de eşim gittikten sonra geliyor( son iki haftadır) kahvaltı ediyoruz oğlumla oynuyor sen yat diyor ben yatıyorum oğlumla ilgileniyor, öğlen olunca kadın haliyle evinin işini yapmak için gidiyor oğlumda bende gidicem diye ağlıyor ben izin vermiyorum çoğu zaman bazen veriyorum, kv de oğlumun duymayacağı şekilde götürüyüm istersen sende dinlen çok yoruyor seni diyor( oğlum çok çok hareketli ve sürekli oyun istiyor haliyle yaşı gereği, birde wc sıkıntımız var kakasını tutuyor benim oğlum psikolojik olarak destek alıyoruz bu konuda)

Oğlum eğer oraya giderse epey duruyor gelince canım annem diyor öpüyor ama göndermezsem hep huysuzluk ediyor bana öfkeleniyor, sen bana kızıyorsun ben orda oynuyorum diyor halbu ki ben evde daha çeşit oyunlar oynuyorum, ben ne yapayım kızlar oraya giderse mutlu oluyor ama benden uzaklaştığını düşünüyorum, kreşe veremedik bu sene wc işinden dolayı çok sıkılıyor sürekli dillendiriyor, sizce babannesine her gün göndermelimiyim doğum olana kadar yoksa pes etmiyim mi??

cnm benim benim hiç tecrübem yok akıl fikir veremem belki,kv leri de çok sevmem zaten :) ama çocukluğumuzdan aklımda kalmışş abim aynı senin şu yaşadığın gibi hep ağlıyormuş annemde hep sussuz mızmızlanmasın diye hep babanneme bırakırmış,yıllar geçti abim şuan 41 yaşında halen daha sende annemisin annelikmi yaptın bana sen değil babannem baktı diye aşalıkça adice cevaplar verir,tabiki yapı huy meselesi bu,aklında öyle yer etmiş,halbuki canını veren bir anneydi ama çocukluk psikolojisi sanırım,ama belki her çocuk için geçerli olmaz bu

ayy annem de karatayı izliyormuş garibim unutmuş şeker yüklemesi yaptırdığımı
aradı diyor sen şeker yüklemesi yapmışmışmıydın yavrum ,yaptırdım ya dedim
olsun diyo bu sefer :KK70: inş bişey olmaz diyo Allahın izniyle:KK70: kıyamam yaaa

bu sabah geldik evimize :-)acikcasi sezaryen sonrasi agriyi evde gecirdigim 4cmlik acilmya tercih ederdim arkadasim morfin koydu seruma dra sorup tabiki 15 dk sonra ben rahatlayinca aldi serumu heosini almadm ve o agriyi bi daha yasamadim

geçmiş olsun cnm,allah evladını bağışlasın ,bol sütün olsun inşallah,ben başka birşey sormak istiyorum,tartıya çıktınmı doğumdan sonra kaç kg gitti acaip merak ediyorum

Kızlar kilo durumlarınız ne alemde? Ben 33+5 teyim. 15 kilo aldım. Son ay kilo alımı duruyor diye okudum.

Son ay alınmıyormuymusss :110: Oylemı gercekten acaba ya..

Bende 37. Haftadayım 6 kilo aldım. Bende son ayda alırım dıye sevınıyordum yahu.s

Bugün kontrole gittik
Ayrintili ultrasona girdim. Herşey yolunda çok şükür
Bebis 1900 olmuş
Kaç haftadir doğum pozisyonundaydi simdi kasasi yukari cikmis :KK43:
Bir kaç gündür çok az sancim oluyordu nts te baglandim sanci cikmadi.
İdrar tahlilinde ise enfeksiyon fikri
5 gün kullanacagim antibiyotik yazdi.

maşallh canımbebeğine döner daha çok merak etme var zaman daha

Kızlar kilo durumlarınız ne alemde? Ben 33+5 teyim. 15 kilo aldım. Son ay kilo alımı duruyor diye okudum.

canım ben 35+3 oldum 15 kilo oldu son 2 haftada 2 kilo almışım
nerden duydun az kilo alındığını bence daha çok alınıyor son ay kilo

Back
X