2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
hiç sorma o çubuk şekerlerden alıcaktım evde fazladan sticker kaldı bebeğin isimli stickerından kolonya şişlerinden kalan,gittim avm ye,adi şekerci geçen gün1 lira dedi,bugun 2 dedi,dedim dalgamı geçiosunuz eminönünde 30 tanesi 18 di dedim,yok efendim adiymiş o,inanmamak gerekmişte,bende almadım sinir oldum,sonra gittim bimden 0,20 kuruşa eti puf aldım 10 tane :KK48::KK48:,yrn bazı deneylerim olcak paylaşacağım sizle,ayy bu hormonlardan ben çok manyak bir kadın oldum yaa:eek::KK47:
Bak aklıma ne geldi .. Çikolata topu yapıyolarya evde koz tarifide cok kolay çöp şişlede böle cubuk yapıolar.. Aaa bide mavi pasta süslemesiyle yapcan.. O sepetler ucızluklarda 2 tl
Al içine koy anasını satauım dur kız resim bulursam atayım sana

bizimde 6 yıl oldu ben hatırlatmasam hatırlamaz tek yaptığı yemeğe götürür,2 defa çiçek aldım ilki beni istemeye geldiklerinde ikinci doğum günümde çok pardon 3üncüde geçen yıl öylesine bir gündü,o kdrda dürüstki kıyamam ben ona bari yalan at uydur şöyle yaptırdım de,palavra at hiç beceremezki garibim:KK53:
deki çiçekçiden ne zmndır alacağım vardı şerefsiz vermiyordu bende çiçek aldım sana:KK48::KK48::KK48:
odunun en kalını hemen:KK45:

Aynısını benim eşim der çiçekçinin borcu var diye çiçek getirir :)))

Delgecle delip baglamak kaldi geriye ama kocam diyoki izin vermiyomus hastane oda süslemeye..
saka mi yapiyo bana minione
o kadar ugrastim heveslendim
yüregime inecek valla

Canım hastanenin öyle bir Kuralı varsa bile ki bu süslere bir şey demezler bence, belki balonlara veya dışarıdan süslemelere açık büfeye vs laf ediyorlardır ama buna karışmazlar koy çantana gitsin :))
Ellerine sağlık çok da güzel olmuş...

Yawrum normal havayla şişmiş balon öle havada nasıl dursun... Helyum gazıyla şişmiş onlar yerdende bişile tutdurmuslar... Minione kız altıma işicem.. Heycandan aklına gelmedi sanırsam
ayyy benide güldürmeyin allah aşkına,3 kuruş şeker i ucuza alcam diye bugun avm de gezerken kasıklarıma ağrılar girdi doğuruyorddum sokakta,şimdide bu ucuz balon yuzunden gülmekten suyum gelcek:KK45::KK45::KK47:

buğdaytanesi baksana ya,balon öyle dik durmuyormuş,bide bilmiş bilmiş akıl veriyom ne çok güldüm kendime saf kadın,akıl var mantık var uçan balonmu bu öyle dursun ilahi merve uyarmasan varya,yarın deneme şişircem 1 tane bakalım ne olcak:KK59:
bize daha inanmıyoda denicem şişircem diyo : ) kız minione norml senin şişirdgn balon durmaz oyle . Oglumn evde bi suru şişirilmiş balonu var hepsi yerlerde surtuyr ipte baglasan durmaz ipin balonu havada tutma gbi bi şansı yokki

aaaaa bi dk ya:KK48:
ne helyumu yaa
durmazmı öyle havada
ayy merve gecenin bu saatinde ne soktun aklıma ,aboww hiç bu aklım agelmemişti,asla gaz maz koyamam ben daha neler,valla üşenmesem balon şişirip bağlıcam şimdi,nasıl duracak diye,ayy bide patlar falan eşim uyuyor bu sefer yerim artık dayağı:KK59::KK59::KK59:
Bosuna gece gece balon sisiripte kocandan dayak yeme :D
mervenin dedigi gibi o havada duranlar helyumlu
kiz merve sanada cok guldum
hastane odasinda neyle tavana cikip ascan o balonlari
merdiven goturmen lazim hastaneye :D
ya kizlar bittim size cok sekersiniz :)

Yawrum normal havayla şişmiş balon öle havada nasıl dursun... Helyum gazıyla şişmiş onlar yerdende bişile tutdurmuslar... Minione kız altıma işicem.. Heycandan aklına gelmedi sanırsam
ayyy merveee çok fenasınnn,sinirlerim bozuldu,yazamıyorum gözümden yaşlar akıyo şuan gülmekten:KK61::KK45:

ayyy benide güldürmeyin allah aşkına,3 kuruş şeker i ucuza alcam diye bugun avm de gezerken kasıklarıma ağrılar girdi doğuruyorddum sokakta,şimdide bu ucuz balon yuzunden gülmekten suyum gelcek:KK45::KK45::KK47:
bizim milletimiz çok sever oyle bişeyin en ucuzunu bulup almayı zenginde olsa fakirde olsa bu boyledr . Mesela bn netten bşy alcam zamn googleye en ucuz bilmem ne diye arattırıyrm onun gbi : ) dikkat edelim ucuzlk ugruna erkndn dogurmayalımda : )

minione sen hazırlamadınmı daha çantani. Kız kuçucuk bebişe uyku tulumumu giydrcen hem bulabildnmi yenidogan bedenini. Boşver sen yaa peluş battaniyeye sar anakucagına yada portbebeye koy tamamdır ya . Eger uyku tulumu gydrp bide anakucagına koycaksan çocuk sıcaktan bi hal olur ya elyaf tulumda. Bnde kndim için spor seyehat çantası aldım bebişinkinide bebek bakım çantasına koydum.
yok tatlım ben taa bebeğim yokken görmüştüm kışın hastnede çok hoşuma gitti,peluştan bir tulum h&m de satılıyor,ilk gebeliğimde eşim hediye almıştı bana onu 56 cm yeni doğan,ilkini kaybedince sakladım onu,şimdi inşallah buna kısmet,üstünde dielim zaten penye hastane çıkışı olck,üstünede bunu giydircem,bide poları,pişec eğini zannetmiyorum,biz bile kat kat giyiyoruz belki kar bile yağabilir biz doğurduğumzda,gerçi bu sinirsel gülme krizi ile ben heran doğurabilirm

Cnm ben eczaneden lastiksiz düz uzun aldım mesane pedi olarak geçiyo bebek bezi gibi olanlardan değil normal ped gibi ama daha uzun ve kalın canped 10 lu mesane pedi büyük boy 8 tl idi eczanede
Markette 10 tl bende ondan düşÜndğm sizlere bir sorum alım dedim bugünlerde tansıyon çıkıyor korkar oldum dogum yapanları duyunca çantam hazır degil henuz

Allahım gözlerimden yas geldi vallahi... Minione Allah seni hep güldürsün.. Kız neyini denicen balon şişir at yerlerde... İnce elektirk teline bagla yerede montele belki öle put gibi dururlar...
Bugday tanesi cok güldüm ya.. Karnım sallana sallan salya sümk oldum gercekten..
Oun yerine balonları şişirp cicek seklınde yapıp cift taraflı bantla yapıstır duwalara en güseli
Ben bu gece bozdum kafayı cift taraflı banda

minione sen hazırlamadınmı daha çantani. Kız kuçucuk bebişe uyku tulumumu giydrcen hem bulabildnmi yenidogan bedenini. Boşver sen yaa peluş battaniyeye sar anakucagına yada portbebeye koy tamamdır ya . Eger uyku tulumu gydrp bide anakucagına koycaksan çocuk sıcaktan bi hal olur ya elyaf tulumda. Bnde kndim için spor seyehat çantası aldım bebişinkinide bebek bakım çantasına koydum.
hmprod.webp

ben seni yerim ama yerimmmm

yok tatlım ben taa bebeğim yokken görmüştüm kışın hastnede çok hoşuma gitti,peluştan bir tulum h&m de satılıyor,ilk gebeliğimde eşim hediye almıştı bana onu 56 cm yeni doğan,ilkini kaybedince sakladım onu,şimdi inşallah buna kısmet,üstünde dielim zaten penye hastane çıkışı olck,üstünede bunu giydircem,bide poları,pişec eğini zannetmiyorum,biz bile kat kat giyiyoruz belki kar bile yağabilir biz doğurduğumzda,gerçi bu sinirsel gülme krizi ile ben heran doğurabilirm
Benimde var 56 cm yurduşındaykwn kızıma almıştım krem kadıfe ama baya kalın hm ordada vardı bende giydircem inş

Allahım gözlerimden yas geldi vallahi... Minione Allah seni hep güldürsün.. Kız neyini denicen balon şişir at yerlerde... İnce elektirk teline bagla yerede montele belki öle put gibi dururlar...
Bugday tanesi cok güldüm ya.. Karnım sallana sallan salya sümk oldum gercekten..
Oun yerine balonları şişirp cicek seklınde yapıp cift taraflı bantla yapıstır duwalara en güseli
Ben bu gece bozdum kafayı cift taraflı banda
32 yaşında kadın yemin ederim alay konusu oldum:KK70: 1 dk şimdi ya:KK45: bişeye açıklama getirmek istiyorum,tmm ben bu ucuz balonları aldım,rafyamı da aldım,geçen gün doğuracağım hastanede balonla süsleme gördüm zaten böle ayakta değildi,2 balonu birbirine bağlayıp duvara asmışlardı,sonra hastane odası fotoğrafı paylaşınca o dik durma meselesi ortaya çıktı,heralde o günü şişirip bağlayınca dik durmayacağını anlayıp duvara asmayı akıl ederdim,aaa sizde iyicene beni saf yaptınız kızlar:KK14::KK14::KK20: hemen foto bulup atmam lazım kafamdaki balon uygulamsını

Markette 10 tl bende ondan düşÜndğm sizlere bir sorum alım dedim bugünlerde tansıyon çıkıyor korkar oldum dogum yapanları duyunca çantam hazır degil henuz
cnm sen bi paket hasta bezi al bi pakette mesane pedi yada normal pedlerde olur senin ilk dogummu ? Norml dogumda çok kullanılıo bu hasta bezleri mesane pedide ole bi on gun iyi idare eder snrada norml pede geçiliyor zatn . Bnm 25 gun kanamam olmştu

32 yaşında kadın yemin ederim alay konusu oldum:KK70: 1 dk şimdi ya:KK45: bişeye açıklama getirmek istiyorum,tmm ben bu ucuz balonları aldım,rafyamı da aldım,geçen gün doğuracağım hastanede balonla süsleme gördüm zaten böle ayakta değildi,2 balonu birbirine bağlayıp duvara asmışlardı,sonra hastane odası fotoğrafı paylaşınca o dik durma meselesi ortaya çıktı,heralde o günü şişirip bağlayınca dik durmayacağını anlayıp duvara asmayı akıl ederdim,aaa sizde iyicene beni saf yaptınız kızlar:KK14::KK14::KK20: hemen foto bulup atmam lazım kafamdaki balon uygulamsını
he he kesin oledir ; )

Saka yapıym minione dalga geçmedm valla bn seni o balonun o şekilde durmicani anlttm yanliş,olmasın oda suslemnde diye . Olabilir insanlik hali cnm dunyada bilmedgmZ o kadar çok sey varki her gçn gun ogreniyoruz . Zaten her seyi bilmemiz imkansz .

Back
X