2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Nerdesiniz kızlar @Mrv5534 @PINAR45 minione minione :)) sizi gece kuşları

çok yorgunumm ben hiç halim kalmadı,öğlen bir çıktım,merve koliye koy demişti süsleri,aklıma geldi evde bikaçtane paşabahçeden aldığım bişeylerin karton kutuları vardı,kurabiyeliği,kolonyaları kavanozlsrı tek tek gazeteye sarıp kolıye yerleştirdim,kapı süsünü,mavi tülü,bant,makas,kurdale,rafya,hoşgeldiz yazısını herşeyi bir poşete hazırladım,çikolatalar evde erimesin diye balkon soğuktu hepsini koydum kapalı balkona,dedim olmuşken herşey bugun bitsin,tülümü buldum onuda kestim biçtim lastik geçirdim süsledim bebeğin beşiğinin tülüde hazır,çok şükür elhamdülillah,tek eksiğim plastik saksım ve oğluşum artık,Allahın izniyle sağ salim kavuşmak kaldı inşallah:KK31::KK31:

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺
maşallah subhanallah,hoşgelmiş oğluşun,umarım ikinizde iyisinizdir,eve geçtinizmi ?

[QUOTE="SILA_M, st: 38287892, member: 1699seni.m canlarimmm yol arkadaslarimm hepinizi cok ozledimmm biliyorum sizleri cok ihmal ettim.son ayin icindeyiz ve artik hersey oyle zor olduki benim icin inaninn yetisemiyorum hicbirseye.son zamanlarda surekli uyuyorum daha dogrusu uyuyup kaliyorum koltukta surekli bi uyuma modundayim uzerimde hep bi agirlik :KK43:
sali gunu hastanede kontrolumuz vardi ve sezeryan icin gun aldim nasip olursa 07.01.2015 sezeryan dogumla emremi kucagima alicam.gun kesinlesince ayri bir heycan basti beni zaman gecmiyor hic sanki.
oglusumun eksiklerini tamamladim bi kendisi eksik oda insallah yakin zamanda yanimizda olucak.benden haberler bu kadar insallah sizler iyisinizdir ?
aramizda dogum yapan varmi daha erken ama erkenciler olabilir lutfen bana kisaca ozet gecin onemli olaylari :)[/QUOTE]
Ayy sılam özlettin kendini herkes soruyordu seni.iyi olmana sevindim erken dogum yapan arkadaşlar var

slm canlarimmm yol arkadaslarimm hepinizi cok ozledimmm biliyorum sizleri cok ihmal ettim.son ayin icindeyiz ve artik hersey oyle zor olduki benim icin inaninn yetisemiyorum hicbirseye.son zamanlarda surekli uyuyorum daha dogrusu uyuyup kaliyorum koltukta surekli bi uyuma modundayim uzerimde hep bi agirlik :KK43:
sali gunu hastanede kontrolumuz vardi ve sezeryan icin gun aldim nasip olursa 07.01.2015 sezeryan dogumla emremi kucagima alicam.gun kesinlesince ayri bir heycan basti beni zaman gecmiyor hic sanki.
oglusumun eksiklerini tamamladim bi kendisi eksik oda insallah yakin zamanda yanimizda olucak.benden haberler bu kadar insallah sizler iyisinizdir ?
aramizda dogum yapan varmi daha erken ama erkenciler olabilir lutfen bana kisaca ozet gecin onemli olaylari :)
Hoşgeldin canım seni merak etmiştik. Hatta ben doğurduğunu düşünmüştüm. Demirin falan mı eksik acaba hep uyuyormuşsun. 7 ocağa da az kalmış. Doğum yapan 4-5 kişi var. Ayrıntıyı arkadaşlar yazar.

slm canlarimmm yol arkadaslarimm hepinizi cok ozledimmm biliyorum sizleri cok ihmal ettim.son ayin icindeyiz ve artik hersey oyle zor olduki benim icin inaninn yetisemiyorum hicbirseye.son zamanlarda surekli uyuyorum daha dogrusu uyuyup kaliyorum koltukta surekli bi uyuma modundayim uzerimde hep bi agirlik :KK43:
aramizda dogum yapan varmi daha erken ama erkenciler olabilir lutfen bana kisaca ozet gecin onemli olaylari :)
hakikaten sılacım uzun zaman oldu seni görmeyeli,o kdr çok doğum olduki sayısını hatırlamıyorum bak şimdi bir doğum haberi daha aldık,bildiğim kadarıyla annelerde bebekleride çok çk iyiler,seninde sezetryan tarihin hayırlı olsun,Allah hepimiz
sağlıkla kurtarsın inşallah

çok yorgunumm ben hiç halim kalmadı,öğlen bir çıktım,merve koliye koy demişti süsleri,aklıma geldi evde bikaçtane paşabahçeden aldığım bişeylerin karton kutuları vardı,kurabiyeliği,kolonyaları kavanozlsrı tek tek gazeteye sarıp kolıye yerleştirdim,kapı süsünü,mavi tülü,bant,makas,kurdale,rafya,hoşgeldiz yazısını herşeyi bir poşete hazırladım,çikolatalar evde erimesin diye balkon soğuktu hepsini koydum kapalı balkona,dedim olmuşken herşey bugun bitsin,tülümü buldum onuda kestim biçtim lastik geçirdim süsledim bebeğin beşiğinin tülüde hazır,çok şükür elhamdülillah,tek eksiğim plastik saksım ve oğluşum artık,Allahın izniyle sağ salim kavuşmak kaldı inşallah:KK31::KK31:
beşik süsünü yapınca resim koy okiş

Ooo SILA_M SILA_M hoşgeldin cnm sevindim gün almana allahım sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin hepimize :) bikaç arkadaş doğum yaptı bile :)

Kizlar bana bugun idrar ve kan yapıldı.ve bazi degerlerim düşük çıktı.
Üre 8.6 olmasi gereken 13-43
Bun 4.0 olmasi gereken 6-20
Kreatinin 0.52 olmasi gereken 0.70-1.20
Ldh 170 olmasi gereken 240-480

Suyumda sıkıntı oldugu icin bana en son docent dr bakti.sonuclarimi da ona danisti.aralarinda protein le alakali biseler konustular ama pzt duruma gore yazarsin dedi docent.bende bana bise demediler diye temiz diye düşündüm sormadim.eve gelince arastirdim azcik da.protein eksikligi falan filan karaciger de sikinti vss.
Simdi bu dgerler sikintimi pzt gidicem ama merak ettim.bide size bi resm eklicem orda doktor 24 saat idrar istemis sanirim ama bana bunu söylemedi ya unuttu ya unuttu.en azindan ben oyle anladim.bi bakiverseniz :)
20141212_212216.webp

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Cnm Gözünüz aydın darısı bizlere nasıl bebişin erken mi doğdu ne kaç haftalık doğdu minnak hikayeni paylasirsan seviniriz müsait olursan :)

Ne ettiniz bakalım...
@Queen_21 dem haber yok.. Heralde dogurdu bu saate kadar dogurmustur...
İyi olsunlarda haberi sonra alsakta olur..

minione minione ufak ama cok güsel güzel bi hatıra bence ogluna.. Güle güle tak.. Cok sık...

babyforwe babyforwe canım öle arada sancılar olur.. Önmli olan sancının şiddeti.. Süresi kanamm olmaması suyun gelmemesi falan..

Bu arada işlerim hala duruyo..yawas yawas anca bu kadar oluo napayım ..
Temizlik konusunda ben cok hassasısm.. Malesef diyorum.. Bazen cok abartıyorum.. İnanın karnım burnumda olmasa neler yaparım... Yatagın altında toz oldumu yatamam psikoljık kasınırım..yaz kos camları acarım ev havalansın diyebirgün acık durmassa içerde tozlar ucusuyo gibi olur...
Evde kızartma yaptımmı perdeleri cıkartıyorum..basak burcuyum bunun etkısımı bilmiyorum .... Ama cokta iyi bişi degil..salı günü temizligim dip köşe bitcek inşallah ... Evim dagınık ama kirli degil... Dermanım olsada evimi toplasam ama yok.. Yardıma ihtiyacım var ve iyiki kardeşlerim var
artık kendini fazla yorma herşeyide oluşuna bırak az kaldı zaman hepimizin bol bol enerjiye ihtiyacı var

Selam kızlar hemen yazıp çıkıcam, bugün renkli doplerim vardı devlet hastanesinde, malum son iki haftada 30 gr almıştı, sonuç sağ damarda sorun yani bebeği besleyen damarda, diastolik çentik varmış sağ tarafta:KK43: bebeğim burdan beslenemiyor yani, gerçi bir haftada kilo artışı iyi olmuş, devletteki dr um yoktu gösteremedim, yarın özelde randevum var ona göstericem bakalım ne diyecek dua edin, sonucu hemen yazamam merak etmeyin malum hafta sonu

20 kasımda kilosu 2519 gr dı

5 aralıkta 2554 dü yani iki haftada 35 gr almıştı ben 200 sanıyordum kağıda bakmamıştım:KK43:

12 aralık bugün 2958 çıktı maşaallah süphanallah, yani 400 gr almış, sorun olsa hiç almazdı diyorum gayet iyi almış bu hafta ama öncekinde niye az hatta epey az almış, çentik işi vs. kafamda sorular ama içim rahat nedense
canim bende bugün kontrole gittm.benden de dopler istedi kizin oglana göre 2 hafta gerilemis die damarlara baktilar.bayagi endiselendim ama neyseki bir sorun cikmadi cok sükür.zaten makinalarn kilo ölcümunde de yanilma payi oluyorr.iyi düsunelim iyi olsun

Ayy kızlar bu gün yürüyüw yapiyim dedim hafif yagmur serpiştiriyordu birazda rüzgar neyse aldım şemsiyemi çıktım ...sonra rüzgar birden arttı şemsiyeyi kıracak dedim kapatayım öyle yürüyüm sonra diyorum rüzgar beni uçurursa birde ...geri düşündüm bu kiloyla nereye uçacaksın:))))..epey yürüdüm temiz hava iyi geldi :)

kıız öyle deme 0 kiloyla uçuyordum bugün ben :KK70::KK70::KK70:

Kızlarr hastaneden geldikkkk.

Oğluş 2300 olmuş. 2 haftada yarım kiloya yakın artmış dombulumun kilosu. Boyu kilosu suyu yerinde çok şükür. Omurgamdaki rahatsızlıktan dolayı kesin olarak sezeryana karar verildi. Ocak 10dan sonra kavuşcaz inşallah.

maşallah canım bebeğine

hoşgeldin sılacım özlettin kendini hayırlısıyla alalım inş bebeklerimizi kucağımıza

gözün aydın canım maşallah yaa :KK37:

Kizlar bana bugun idrar ve kan yapıldı.ve bazi degerlerim düşük çıktı.
Üre 8.6 olmasi gereken 13-43
Bun 4.0 olmasi gereken 6-20
Kreatinin 0.52 olmasi gereken 0.70-1.20
Ldh 170 olmasi gereken 240-480

Suyumda sıkıntı oldugu icin bana en son docent dr bakti.sonuclarimi da ona danisti.aralarinda protein le alakali biseler konustular ama pzt duruma gore yazarsin dedi docent.bende bana bise demediler diye temiz diye düşündüm sormadim.eve gelince arastirdim azcik da.protein eksikligi falan filan karaciger de sikinti vss.
Simdi bu dgerler sikintimi pzt gidicem ama merak ettim.bide size bi resm eklicem orda doktor 24 saat idrar istemis sanirim ama bana bunu söylemedi ya unuttu ya unuttu.en azindan ben oyle anladim.bi bakiverseniz :)Eki Görüntüle 1334195
Merhaba canim bende ocak annesi olacam Insallah ilk aylar bende yaziyodum ama sonra bazi sorunlardandan dolayi giremez oldum. Anladigim kadariyla senden tansiyon takibi istemis eger yuksek cikarsa 24saatlik idrar takibi ve 3000 mayi yani serum tansiyon yukseldiginde idrarda proteinde goruluyo muhtemelen onu konusmuslardir

Back
X