2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
SILA_M SILA_M canım hosgeldin.. Yeni senden konusmustukZz iyi olduguna sevindim.. Sezeryan tarihin hayırlı olsun.. Emremize selam...

adzeynep adzeynep canım gözün aydın sok içine girdim..
Allah analı babalı büyütsün inşallah ali efemizi...

Bu gidişle herkes dogurucak ben kalıcaaam

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺
Gözünüz aydın maşallah . Erken olmuş galiba ikiniz de iyisiniz inşallah. Bol süt sağlıklı günler diliyorum . Senden de ayrıntıları bekliyoruz.

SILA_M SILA_M canım hosgeldin.. Yeni senden konusmustukZz iyi olduguna sevindim.. Sezeryan tarihin hayırlı olsun.. Emremize selam...

adzeynep adzeynep canım gözün aydın sok içine girdim..
Allah analı babalı büyütsün inşallah ali efemizi...

Bu gidişle herkes dogurucak ben kalıcaaam
Merak etme bende varım seninle tarihlerimiz çok yakın bakalım hayırlısı

Kizlar bana bugun idrar ve kan yapıldı.ve bazi degerlerim düşük çıktı.
Üre 8.6 olmasi gereken 13-43
Bun 4.0 olmasi gereken 6-20
Kreatinin 0.52 olmasi gereken 0.70-1.20
Ldh 170 olmasi gereken 240-480

Suyumda sıkıntı oldugu icin bana en son docent dr bakti.sonuclarimi da ona danisti.aralarinda protein le alakali biseler konustular ama pzt duruma gore yazarsin dedi docent.bende bana bise demediler diye temiz diye düşündüm sormadim.eve gelince arastirdim azcik da.protein eksikligi falan filan karaciger de sikinti vss.
Simdi bu dgerler sikintimi pzt gidicem ama merak ettim.bide size bi resm eklicem orda doktor 24 saat idrar istemis sanirim ama bana bunu söylemedi ya unuttu ya unuttu.en azindan ben oyle anladim.bi bakiverseniz :)Eki Görüntüle 1334195
tansiyonun yüksek çıkarsa yapacaklar 24saatlik idrar takibini.
vücudunda şişlik falan varmıydı?
idrarının rengi koyumu?
bu sonuçlara göre böbrek çalışmanda problem var

slm canlarimmm yol arkadaslarimm hepinizi cok ozledimmm biliyorum sizleri cok ihmal ettim.son ayin icindeyiz ve artik hersey oyle zor olduki benim icin inaninn yetisemiyorum hicbirseye.son zamanlarda surekli uyuyorum daha dogrusu uyuyup kaliyorum koltukta surekli bi uyuma modundayim uzerimde hep bi agirlik :KK43:
sali gunu hastanede kontrolumuz vardi ve sezeryan icin gun aldim nasip olursa 07.01.2015 sezeryan dogumla emremi kucagima alicam.gun kesinlesince ayri bir heycan basti beni zaman gecmiyor hic sanki.
oglusumun eksiklerini tamamladim bi kendisi eksik oda insallah yakin zamanda yanimizda olucak.benden haberler bu kadar insallah sizler iyisinizdir ?
aramizda dogum yapan varmi daha erken ama erkenciler olabilir lutfen bana kisaca ozet gecin onemli olaylari :)
Sezeryan tarihin hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Oh oh eksikleri de tamamlamışsin ben daha tamamlayamadim bir iki hafta içinde tamam olur inşallah ama besigimız ve dolabımız yetişecek mi bilmiyorum mağaza (newjoy) sürekli tarihi ileri atıyor dogurmadan gelir inşallah kafama çok takılıyor ya of . Doğum yapanlar oldu güzel haberler de var kötüler de oldu bebeğini kaybeden bir arkadaş oldu üzüldük sanirim adı nazlı. 3-4 sağlıklı doğum oldu sevindik .

Merhaba canim bende ocak annesi olacam Insallah ilk aylar bende yaziyodum ama sonra bazi sorunlardandan dolayi giremez oldum. Anladigim kadariyla senden tansiyon takibi istemis eger yuksek cikarsa 24saatlik idrar takibi ve 3000 mayi yani serum tansiyon yukseldiginde idrarda proteinde goruluyo muhtemelen onu konusmuslardir
Ay valla canim tamda acikladin istedigim seyi.hadi diyelim tansiyon yuksek ( aslinda oyle bi derdim yok normal dir ) idrar takibi istedi 3000 mayi olan okunca ne oluyo. Yani öyle bi durumda neyle karsilasicam.sanada aynilarini yaptilar mi

Canım ben silikonla yapıştırdım çiçeği çok kısa kestiğim için ama ablam ucuyla doladı daha güzel ve sıkı durdu sarkmadı yani üstüne kurdele ve silikon yaptı tabiki..

doladıktan sonra silikonu neresine kullandı anlamadım o_O yani önce çiçeğin telini doladı, sonra üstüne kurdelasını sardı, en sonda çiçeğin olduğu yeri mi tapıştırdı?

Hasir ip gormustum ben canim. Burdan alabilirsin bak;

http://www.funbou.com/1110-jut-ipi?search=ip&page=2

teşekkür ederim ama birkaç sitede daha gördüm, 2-3 liralık şeye 7 lira kargo ücreti alıyorlar sinir oldum :KK67:

Kızlar biberon konusunda kararsız kaldım aslında chicco alacaktım anne memesine en yakın biberon ucu chicco da var diye ama cam değilmis avent e baktım cam var ama gaz önleyici özelliği olmadigindan avent in plastik olanini önerdi gaz problemi önemli plastik olan da gaz önleme özelliği var dedi ne yapsam ya
chicco gaz önleme özelliği var biberon emziği çok güzel anne memesi gibi ama cam değil
avent ise cam ama chicco daki diğer özellikler yok
Yardımcı olur musunuz ? Hangisini alayım? İkisi dışında da başka biberon önerisi olan varsa tavsiye edebilir mi?
060070000120207042zoom.webp
lPAV-9430196_1.webp

Off kızlar yaaa yarın kuzenimin söz yüzükleri takılacak aile arası ama malum evde kalabalık eee gitsem sandalya üzerinde en fazla yarım saat kalabiliyorum,ayakta kalsam belim kopuyor.evde bile koltukta oturamıyorum uzanmam lazım çok az kaldı kasılmalar hele akşamları çok fazla gitmesemde olmaz.Birde şubatın ilk haftası nişan var o zaman bebek çok küçük olacak bırakacak kimse yok aile hep nişanda olur, bebegin kırkı bile belki çıkmaz ne yapıcam ben minicik bebekle 300kişinin içinede girmek hiç aklıma yatmıyor kış günü gribi mikrobu dolu olur orası offf

Oy kizlar hiziniza yetisemiyorum oku oku bitiremedim sık girmeye fırsatımda yok.annem geldi memleketten 2 gundur temizlik yapiyoruz.oglusumun kiyafetlerini yikayip utuledik cantami hazirladim ustumden buyuk bir yuk kalkti sanki.bugun de kontrole gittik hersey iyi cok sukur.geceleri yalanci sancilarim oluyo hic uyuyamiyorum.bide sag yanimdan belime dogru hic gecmeyen bir agri var.benden haberler boyle

tansiyonun yüksek çıkarsa yapacaklar 24saatlik idrar takibini.
vücudunda şişlik falan varmıydı?
idrarının rengi koyumu?
bu sonuçlara göre böbrek çalışmanda problem var
Bugun 110/70 cikti.aslinda tansiyon sikintim yok ama anlasilan onemli bi olay bu.sislik falanda yok hic olmuyo diyebilirim ama idrar rengim koyu gibi bugun sonuc veri rken farkettim :-(
bunlar erken dogum falan yapmaz dimi.

ya kızlar ayva cekirdeyle hani şu göğüs catlakları için bişey yapılıyodu ya neydi o nasıl yapılıyodu...?

Back
X