- 2 Eylül 2013
- 7.248
- 7.677
- 248
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir problemmi var!!!Dmekki bzn çok yzşmk iyi olmuymş neyse i geceler
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺
yaptım çok bir halta benzemedi
çok bile artık gerçekten takatimde bitti zaten belki beşiğe geçirince güzl durur
Eki Görüntüle 1334204 Eki Görüntüle 1334205
Canım ben Çiçekleri dibinden kesmiştim hep metalleri çıktı alttandoladıktan sonra silikonu neresine kullandı anlamadımyani önce çiçeğin telini doladı, sonra üstüne kurdelasını sardı, en sonda çiçeğin olduğu yeri mi tapıştırdı?
Kızlar biberon konusunda kararsız kaldım aslında chicco alacaktım anne memesine en yakın biberon ucu chicco da var diye ama cam değilmis avent e baktım cam var ama gaz önleyici özelliği olmadigindan avent in plastik olanini önerdi gaz problemi önemli plastik olan da gaz önleme özelliği var dedi ne yapsam ya
chicco gaz önleme özelliği var biberon emziği çok güzel anne memesi gibi ama cam değil
avent ise cam ama chicco daki diğer özellikler yok
Yardımcı olur musunuz ? Hangisini alayım? İkisi dışında da başka biberon önerisi olan varsa tavsiye edebilir mi?
Eki Görüntüle 1334255 Eki Görüntüle 1334256
Off kızlar yaaa yarın kuzenimin söz yüzükleri takılacak aile arası ama malum evde kalabalık eee gitsem sandalya üzerinde en fazla yarım saat kalabiliyorum,ayakta kalsam belim kopuyor.evde bile koltukta oturamıyorum uzanmam lazım çok az kaldı kasılmalar hele akşamları çok fazla gitmesemde olmaz.Birde şubatın ilk haftası nişan var o zaman bebek çok küçük olacak bırakacak kimse yok aile hep nişanda olur, bebegin kırkı bile belki çıkmaz ne yapıcam ben minicik bebekle 300kişinin içinede girmek hiç aklıma yatmıyor kış günü gribi mikrobu dolu olur orası offf
Çok zarif çok tatlı olmuşlar adin bey in sabunları:) ben bu kese kağıdı rengini de çok zaeif buluyorum klas olmuş inan ki... Hiç de sönük değil ellerine sağlık:) maşallah sabunları ve en önemlisi sana göbişine ve bebişine :) çok tatlı hepsi..Sabunlarımızda son durum
Eki Görüntüle 1334254 Eki Görüntüle 1334266
Yaptığım tek icraat
Sizinkilerin yanında sönük kaldı ama ne yapalım![]()
Kızlar hastane odası için duvara strafor harflerden isim yazmayı düşünüyorum. Şöyle bişeyler buldum
Eki Görüntüle 1334293
10x10 cm strafor harfler "çift taraflı bant" (@Mrv5534 'cim) ile duvara yapıştırmayı düşünüyorum.
Yarın bi yere bakıcam daha büyüğünü bulamazsam internetten ısmarlarım.
Site şu http://www.simdipartizamani.com/catinfo.asp?offset=42&kactane=21&cid=&src=Strafor a har&mrk=&grp=&cmp=&brw=&stock=&typ=&order=&direction=&chkBeden=&chkRenk=&chkMarka=
İyi geceler kızlar bugun çk işim vardı giremedim . Onbes sayfa birikmiş hepsini okudum . İş yapmcm dedim ama mecbur ypmk zorunda kaldım . Bn yapmasam km yapck kimsem yokki burda annecim olsaydı off efkarlandım gene. Kv yle soguguz . Aynı binada oturuyoruz ama uç aydır ne geldi ne aradı . Szn ne gzl kv olsun annenz kardeslernz yardm ediyolar bnm kmsm yok ve bu halde boyumdan buyuk işler yaptım . Bebegm duşuk kilolu dogarsa çk pişmn olcm vijdn azabi duycm . Şimdi bile vijdn yapıyrm bn yorulnca bebgmde yorulyr çk az harekt ediyor . Zaten ilk bastn beri hp asagıdydı bu iş guç bni erkn dogurtturck çok uzuluyrm bu duruma offff![]()
Merhaba güzel anneler.alinti yapmayı pek beceremiyorum böyle yazayım dedim. Geçmişi okudum dogumlar olmuş doğum tarihleri alınmış. Hepimiz için herseyin hayırlısı olsun inşallah. Temizlik için kendinizi çok yormayin olduğu kadar. Eve gelen gidende bi zahmet hoş görsün artık.
Tüm suslere bayıldım özendim ellerinize emeğinize sağlık.
Yarın ankaraya yolculuk var yani artık bugün saat 12'yi geçmiş çoktan. Pazar günude sınavım. Benim ve bebeğim için dua edin ne olur hem oralarda doğurmamam için hem de sınavım güzel geçsin diye. Çok korkuyorum kocama oralarda doktor, hastane aratmaktan, Bebeğimi yollarda perişan etmekten. Eşim gitmeelim dedi ama ailenizin geleceği için bu sınava girmem lazım. Dualarınizda bizi unutmayin. Biraz uyusam iyi olacak. Öpüyorum hepinizi iyi geceler
Canım bebek doğmadan ana kucağına al bence. Hem hastaneden çıkarken kullanırsın hem de doktora vs giderken bebeği ona koyarsın. Araba sürüyorsan bebek orada 12 aya kadar duruyor ve eşinle dışarı çıktığında yine bebek onun içinde durur hani her türlü ihtiyaç.. Kucaktan kucağa bebek huzursuz olur ya da uyurken uyanır vs. Ama kuaföre gitsen kahvaltıya gitsen koy bebeği içine üstünü ört işlerini hallet vs..aranızda halen ana kucağı yada bebek arabası travel sistemi hiçbişeyi olmayanınız varmı bnm gbi![]()
Ben de tr'de Şart OLDUĞUNU biliyorum ama kontrol edeni var etmeyeni var sanırım... Bizim burada da cezası yüksek o Yüzden aldık yerleştirdik bebeğimizi bekliyor :))yalnız kızlar bişi duydum,özel hastaneler şart koymuş ana kucağı için onsuz hastaneden çıkış yok diye biliyorum ben,bazı hastanelerde öyle,bende gittiğim hastaneden duydum bunu, o yüzdne benm almam şart biran önce
Kızlar sabun yapsam.. Nasıl olur.. Sabun sipariş verdim ama kampanya bitmiş iptal ettim.. Mutfak delisi diye site var ordan malzemeyi alsam kendim yapsam cesaret edemiyom bi türlü ya..
Gerçi sabun yapan tekrar kampanya yapar ben mevlit okutturana kadar ama ne bilim el emegim olsun diyorum
Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus![]()
Aynen bu haftalar gecmiyor yaaYavvv gunler gecmek bilmiyor... ne zaman bitecek bu gunler? Ne zman alicaz minikleri kucagimiza??
sağlıkla sıhhatle ,,, tebrik ederim,,Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus![]()
Canııımmm gözüüün aydınnn... Allah analı babalı büyütsün inşaallah....Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus![]()
merhaba hanimlar buda benim prensesim insallah ocak ayinda alicam kucagima:)Eki Görüntüle 1334508 ismide erva inci :)
Ne kadar kaldi?Aynen bu haftalar gecmiyor yaa![]()
Bende az once bi oburluk sendromu gecirdim.butun hamislik 7 kg idi ama sanrim 20 ile kapaticam :))))Su saatte kalktım bişiler yiyorum..
Ne yedigimi söleswm gülersniz...
Ahh ahhhh...
Kac haftada dogurdu? Bi biraz erken bekliyoruzda. Moral olur belkisağlıkla sıhhatle ,,, tebrik ederim,,
ayrıntıları dört gözle bekliyorum,, bekliyoruz,,,,
Ben de 5 ten beri ayaktayim cnm aciktim :) şuan ne yesem diye dusunuyorumMrv5534 .!.:Su saatte kalktım bişiler yiyorum..
Ne yedigimi söleswm gülersniz...
Ahh ahhhh...