2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kilos bence de iyi şükür. İnşallah biraz daha dayanır bebişin doktorun da demiş önleminizi almışsınİz zaten hayırlı doğumlar olsun artık inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına dua edicem

amin cnm çok sağol.ya benim ilk doğumum bu sizce riske atmadan sezeryan mı yapar erken diye yoksa su azalsa bile normalmi olur bilemedim de

Bu konunun kapnmasnı istyrmm artık yorum yapmayın istemyrm . Onun bna dedgi seyler hç kırıcı degildi demi . Koydgu unlem işaretleri sen şakamisin demesi . Bu hakszlk her yerde var hiç bnm de bu sozlere kırılblcgmi duşundnzmu yok sze gore merve haklı ya bnun bi onemi yok . O sozler yetmemiş bide biz yazalim demişsnz sagolun ama hakkımı gelal etmiyrm . Bu sozleri haketmedim. Demkki bnm soyldklerm hepinzn zoruna gtmş egonuzu sarsmş eftalim bu durumda bile gelmş burda yok bnu dedin onu dedn diyosn oysa bn dun senn için neler yazdm sen bna ne yazdn hç olmadı yakışmadı . Ne yazarsanz yazın bu yazıma asla okumayacagm . Okuyupta kmdmi ve bebegimi stresse sokamam . Merve alişkinm bn boyle şeylere yazmişin belli iyi bellemişsin nası harekt edecgni tepki almmk için yok bu sozler çok kırıcı yk bunu dedn senn dedklern çk norml seyler sanki ezik seni. Gerçkten ortaokul muhabbetleri ediyrsun . Seninle dalga geçmk gerçktn iyi geliydu bna stresim gidiyodu. Okuyup dalga geçiydm sennle evet çunku bna gore çk mantksz ve duşuk seviyeli bi kızsın. Senn yerin burası degil ocak annesi degilsin sen aralik annelerine neden gtmedn . Çakma ocak annesi seni .

Bide kafani boyle seylere yorma yazmş ne yorcam sen kimsin hahah eziksn işte
ne kadar talihsiz konuşma biçimleri bunlar böyle...
mahalle agzıyla çirkefleşmiş ve kendini iyice çirkinleştirmişsin.

Bu konunun kapnmasnı istyrmm artık yorum yapmayın istemyrm . Onun bna dedgi seyler hç kırıcı degildi demi . Koydgu unlem işaretleri sen şakamisin demesi . Bu hakszlk her yerde var hiç bnm de bu sozlere kırılblcgmi duşundnzmu yok sze gore merve haklı ya bnun bi onemi yok . O sozler yetmemiş bide biz yazalim demişsnz sagolun ama hakkımı gelal etmiyrm . Bu sozleri haketmedim. Demkki bnm soyldklerm hepinzn zoruna gtmş egonuzu sarsmş eftalim bu durumda bile gelmş burda yok bnu dedin onu dedn diyosn oysa bn dun senn için neler yazdm sen bna ne yazdn hç olmadı yakışmadı . Ne yazarsanz yazın bu yazıma asla okumayacagm . Okuyupta kmdmi ve bebegimi stresse sokamam . Merve alişkinm bn boyle şeylere yazmişin belli iyi bellemişsin nası harekt edecgni tepki almmk için yok bu sozler çok kırıcı yk bunu dedn senn dedklern çk norml seyler sanki ezik seni. Gerçkten ortaokul muhabbetleri ediyrsun . Seninle dalga geçmk gerçktn iyi geliydu bna stresim gidiyodu. Okuyup dalga geçiydm sennle evet çunku bna gore çk mantksz ve duşuk seviyeli bi kızsın. Senn yerin burası degil ocak annesi degilsin sen aralik annelerine neden gtmedn . Çakma ocak annesi seni .

Bide kafani boyle seylere yorma yazmş ne yorcam sen kimsin hahah eziksn işte

Hakkını helal etmiyormusun sen bilirsin Allah görüyor kimin ne olduğunu ne düşündüğünü hangi hakkı helal etmiyorsun sen

Bu durumda bile ne yazmışım bak ya ne var durumumda evet acım büyük hayatıma son mu vereyim durumum bu diye!!

Sen bana iyi dilekte bulundun bende teşekkür ettim, bu konuyla diğer konuyu bağdaştırmak senin seviyene yakışmış

Sen bana dua etme lütfen gerek yok

Yaz git sonra ne yazarsak yazalım okumuycaksın eminim öyle olur!!

kızlar ben taburcu oldum bebeğime iki kez ciğer geliştirici iğne yapıldı yani bana.sancım geçti haftaya gel dedi doktor ama ağrın olursa hemen gel dedi.bu arada ayrıntılı ultrasona girdim amnion sıvısı azalmış ve bebeğin hareketleri azalmış.doktor korkma dedi biz önlemimizi aldık artık dedi.sizce yılbaşına kalmaz mı benim bebiş.kilosuda 2400 33*4 günlük bence kilosu iyi ama bakalım azıcık daha dayanır inşallah
Canım çok sevindim inşaallah haftasını doldurur bebeğin canım, her şeyine iyice bakılmıştır zaten içini rahat tut
Dilerim günlerdir çektiklerinin mükâfatını alırsın canım bebişinde hiç birşey çıkmaz sağlıkla Dünya'ya gelir...
sağol canım amin inşaallah
Nego Nego canım inş hersey yoluna gîrecek belkide mrda hbirsorun cıkmıcak.. Artıl canımı sıkma.. Sabır dua zaman sana ilaç olucak ....
Bu arada bide bos seyleri kafaya takma:KK66:

Kadın dr sinir oldum..anşayostan yoksun insan nolcak.. Allahtan kendi dr gelmiş....
@Bdsayar canım güzel haberlerle gel inş.. Beklıyoruz hadi hayırlısı bebişimiz nasılmış bakalım...
@Girlboymom canım pasana masallah.. Kız gecn erkn dogdun diye yükleme yaptırsammı diyodun ya demek acılmam var... Bende tırstım anammm.. Dr gidicem tırstımmmm... Canım az kaldı inş gecicek ve pasan kucaklarındaa..
....@bugdaytanesi82 benim çapımda problem var işte anladın sen onu:KK66:
Bişi demücem dahada.....
Dr gidecek olan arkadaslar güzel hberlerle gelin inşallah dualarımız seninle....
Ben iyice tıö kızlar.. Banada dua edin.. Hayırlısıyla dogurayıö mehmet yusufumuzu
inşaallah canım inşaallah
amin cnm çok sağol.ya benim ilk doğumum bu sizce riske atmadan sezeryan mı yapar erken diye yoksa su azalsa bile normalmi olur bilemedim de

canım o son dk belli olur bunu düşünme şimdi bolca dinlen su iç bol bol ayran yoğurt süt tüket

Benimde ilk dogumum olacak oyüzden bilgim yok ama 37 den önce genelde sezeryan diye duymustüm ama tamamen yanlış bilgi de olabilir tecrubeli anneler sorunu cevaplar inşallah ben faydali olamadim bu konuda :KK22::oops:

Kizlar benim 6. Aydan beri akiyor sutum normal mi ya doguma 42 gunum var tahmini . Sutum digumdan sonra olmaz diye de korkmuyo degilim ya mama vermek istemiyorum bebegime . Ama 3 aydir da bosa akiyo sutum ped koyuyorum bayagi akiyo cunku

Bende de ayni durum var 6.aydan beri gogus pedi kullaniyorum artık. Doktor iyi durum oldguunu süt konusjnda sıkıntı yasamayacagimi soylemsiti umarim oyle olur

Sana gülüyorum hemde cok... Terbiyesizliğini nasılda cıkardım ortaya..keske bnm gîbi olsan sende ... Olamassın ama...senin alaycı konusmalarına karsılık dahi vermeyip SENİ İNSAN YERİNE aldıgım için oldu bunlar... Umrumda degilsin.. Sen psikolojısı bozuk, haksızlıgı kabul edemeyen haklı olanıda ne olursa olsun tanımayan kişiligi ne kim belli olmayan birisin...
Orta okul muhabbetine kurban ol sen.. Ezikmişim... Bak sen.. Wallahı varya resmen catlamıssın catlamıs.... Canımı sıkmaya degmessin.... keyif benim keyfim su cahıllıge bak lafa bak cakma ocak annesiymiş...harbiden var sende... Anneyim ben KAFASIZ........ Anne""
Sen neden bahsediyosun...bu arada halaretten dolayı seni şikayet edicem... Ve seninle ugrasamıcam... Yerlerde sürüüyosun suanda bu tawrınla... Yazıklar olsun sana....
Demen gerekn sadece arkadaslar bnm konusma tarzım böle yanlış anlasılöıs belli kiusura bakmayın dı... Ben böle sanıyodum diyodum ki pınarın konusma zı bu yoksa içinde bi kötülük yok... O yüzden sana yazdıkşarına cvp veriyodum.. Herkeste sölemiş bak en cok merve konusuyodu senle diye.. Tek hatam bu sana karsı...
Saol bunu gösterdigin için...
Hadi canım buralarda prim yapmaya calısma.. Ugrasma bosuna...

slm canlarimmm yol arkadaslarimm hepinizi cok ozledimmm biliyorum sizleri cok ihmal ettim.son ayin icindeyiz ve artik hersey oyle zor olduki benim icin inaninn yetisemiyorum hicbirseye.son zamanlarda surekli uyuyorum daha dogrusu uyuyup kaliyorum koltukta surekli bi uyuma modundayim uzerimde hep bi agirlik :KK43:
sali gunu hastanede kontrolumuz vardi ve sezeryan icin gun aldim nasip olursa 07.01.2015 sezeryan dogumla emremi kucagima alicam.gun kesinlesince ayri bir heycan basti beni zaman gecmiyor hic sanki.
oglusumun eksiklerini tamamladim bi kendisi eksik oda insallah yakin zamanda yanimizda olucak.benden haberler bu kadar insallah sizler iyisinizdir ?
aramizda dogum yapan varmi daha erken ama erkenciler olabilir lutfen bana kisaca ozet gecin onemli olaylari :)

Canım benim hoşgeldin özledik valla
biz bile zorlanıyoruz sen 2 çocukla ne yapacan mecbur zorlanıyorsundur
Allah yardımcın olsun gelsin bakalım 7 ocak :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum ama müjdeli haberle geldim 08.12.2014 tarihinde oğlum ali efe yi kucağıma aldım
Darısı bekleyenlerin basina☺

Tebrik ederim kuzum benim neden erken oldu öyle kanaman falan mı oldu yoksa
Nasılsınız iyi misiniz :D:D:D:D

Kızlar biberon konusunda kararsız kaldım aslında chicco alacaktım anne memesine en yakın biberon ucu chicco da var diye ama cam değilmis avent e baktım cam var ama gaz önleyici özelliği olmadigindan avent in plastik olanini önerdi gaz problemi önemli plastik olan da gaz önleme özelliği var dedi ne yapsam ya
chicco gaz önleme özelliği var biberon emziği çok güzel anne memesi gibi ama cam değil
avent ise cam ama chicco daki diğer özellikler yok
Yardımcı olur musunuz ? Hangisini alayım? İkisi dışında da başka biberon önerisi olan varsa tavsiye edebilir mi?
Eki Görüntüle 1334255 Eki Görüntüle 1334256

Avent cam olanı al canım

Kizlarr bu aksam 22.30 da kizimi kucagima aldimm Allaha Şükürler olsun. Allah sizede en hayırlı zamanda kucaginiza almayi nasip etsin. Ayrıntılari sonra yazicam. Kizimda bende iyiyiz cok sukur. Anlatılmaz bir duyguymus :KK36:

Maşallah canım benim tebrikler
o zaman sen bayağı bi bekledin ilk hastaneye gittiğinizden beri

gunaydin kizlar yazamadim bi turlu, doktor 22 aralik pazartesi saat 10 da sezaryana alicak yani dogum tarihimiz belirlendi. aralik annesi oluyorum : ))) kan sulandirici igne oldugum icin hergun doktor daha fazla riske atmak istemedigini soylefi.bende durumlar boyle benim gibi olan var mi

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah ocak ın yarısı aralıkta doğuracak herhalde zati

Çok büyük geçmiş olsun canım benim bugün gördüm olanları Allah ım hakkınızda hayırlısını versin inşallah
o hastanedeki doktora da çarpasım geldi sen zaten perişan olmuşsun bakamam edemem ne yaaaa
Allah çıkarır onu ordan

konuya karışmıyım karışmıyım dedim ama hakkaten dayanamadım ya.uzun zamandır evet o şekilde konuşuyo pınar.tamam anne olabilir bazı şeyleri bizden iyide bilebilir ama o şekilde insanların fikrine samimiyetsiz göremez.
Mesela örnek benim.Benim kızım epeydir kilosu geride hep 1 bilemedin 2 hafta geride geliyo.he tabi üzülüyorum şuan normalde en az 500 gr daha fazla olması lazım.cuma günü 1760 dı.Ama benim kızımın 2300 civarı olması lazım üzülmüyomuyum tabiki üzülüyorum ama yapacak bişeyim yok.Son ayda belki alır diyorum ve benim bebeğimin suyu az belkide erken doğcak ama Allahın takdiri.yeterki KIZIM SAĞLIKLI OLSUN.gerisi boşşş.kilosu yerine gelir toparlanır ben yeterki emzirebileyim onu.anne sütündn daha iyi besin mi varmış.yeterli başka bir sorunu olmasın.Bugün iki arkadaşın sorunu olduğunu öğrendik ve bunlar ders olmalı bize sağlıktan önemli hiç bişey yok.aa benim çocuğumda bişey yok 4 kilo doğsun dye bişey olamaz.İki gün önce falan "eflalim" kilo alması durdu demişti şimdi umrundamı kilosu.aklına bile gelmez çünkü şuan daha önemli bişey var.Canı gönüldn diliyorum ki inşallah yanlıştır.biz aylardır burda aile gibiyiz her derdimizi paylaşıyorz burda ve birbirimizi kırmadan derdimize derman arıyoruz arkadaşça.Okadar zamandır burdayım bir daha bile şu şekilde bir Allahın kuluna böyle tavır sergilemedim.yanlış bilebilirim yanlış bilebilirsin saygısızlığa lüzum yok hepimizin niyeti belli.Yavrularımız için burdayız.Belki bi ay sonra belkide daha önce yavrularıızı kucağımıza alıcaz yine sıkıntılarımız için burda olucaz.ben çok şey öğrendim burda.Bilmiyorum çünkü yeni anne olucam bilmemek ayıp değil..

Sonuna kadar katılıyorum tatlım sinir oldum bende :KK62::KK62::KK62::KK62:

Iyi geceler annisler bugün kitaplarim geldi birazda okuyarak annelige hazirlik yapayim dedim siteye bile giremedim Eki Görüntüle 1335328 Eki Görüntüle 1335330

bende alacam ilk yılında neler bekler olanı inşallah dün d&r a baktım kalmamış

Kizlar aranizda 15 kg dan fazla alip catlayip yada catlamayaniniz varmi?

Çatlama doğumdan sonra daha çok belli oluyormuş canım

Kızlar nasılsınızzz?...
,

Biz iyiyiz asıl siz nasılsınız canım
Nasıl gidiyor bebişle günler

kızlar doğum yaptım, erken oldu, normal , zordu, bebeğim küvözde, dualarınızı eksik etmeyin....
çok güzel bir duygu, inşallah kucağımıza almak da nasip olur...
Tebrikler tatlım Allah ım yardımcınız olsun
Acil şifalar versin bi an önce al yanına bebeğini inşallah

36 ya girdim ben yaa doktor 3 haftaya kadar gelir dedi çok tırsıyorum bide 2. olacak benim utanmam lazım :KK17::KK17::KK23::KK23:

vuh biz ne edek kız o zaman :-):-):-):-)

Avent cam olanı al canım

Çok büyük geçmiş olsun canım benim bugün gördüm olanları Allah ım hakkınızda hayırlısını versin inşallah
o hastanedeki doktora da çarpasım geldi sen zaten perişan olmuşsun bakamam edemem ne yaaaa
Allah çıkarır onu ordan

,

vuh biz ne edek kız o zaman :-):-):-):-)

Sağol canım, bencede çıkarır kimsenin ahı kalmıyor yerde

Sen nasılsın pek girmiyorsun?

Avent cam olanı al canım

Hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah ocak ın yarısı aralıkta doğuracak herhalde zati

niz çok sağolun, çok ağladım çok kahroldum ama şimdi elimden bir şey gelmiyor dua edicez yavrum sağlıkla doğsun hayatına sağlıkla devam etsin tek dileğimiz bu, nasıl farkedilmedi ayrıntılıda diye bende sordum o dönem küçük oluyor böbrekler vs. dedi dr, tabi ki tatmin olmadım ben, ilk işim devlette ki erkek dr uma gitmek olacak, nasıl görülmedi ona sorucam, sonra devlette doğumumu yapmasını istediğim dr a sorucam ve tabiki araştırma hastanesine gidicem hem bakılması için hem de nasıl ayrıntılıda görmemişler sormak için hatta bakan dr a hesap sorucam büyük bir şok yaşadık kızlar çok büyük hem de:KK43: tarifi mümkün değil kimse yaşamasın, hayatına nasıl devam edecek yavrum hayat onun için zor olacak mı deli deli sorular kafamda...

Sakin olmaya çalışıyorum dediğiniz gibi bebeğim için olmak zorundayım tansiyon sıkıntım nüksederse kendimi affetmem yine:KK43:

Eşim bir dr la karşılaşmış az su içtiği için olmuş demiş benim sinirim iyice bozuldu ne alakası var benim içtiğim suyla diye haliyle birde ona ağladım ben mi sebep oldum diye ki suyu normal içiyorum, yok işte bazı ilaçlar yaparmış eee ilaç kullanmadım ki vitamin dışında

Devlette ki dr umun beni yönlendireceğini düşünüyorum çok özverili bir dr

Tabi ki haber vericem kızlar, lütfen dua edin sağlıkla doğsun büyüsün yavrum:KK61:

Allah çıkarır onu ordan

,

vuh biz ne edek kız o zaman :-):-):-):-)[/QUOTE]
Tesekkürler avent cam olani aldım dün :KK49::KK49:

Allahım diyodum ne zaman olcak bu diye.. Büyük gün geldi cattı.. Hedef oldum yine.. Eflalim sen bastan beri burdasın en iyi sen bilirsin.. Be kız bu benım cwktigim.. :KK66:)) gülemmi aglammı bilemedim.....
Canım ya boş ver, seni bilen biliyor ne kadar içten samimi olduğunu, herkes görüyor neyin ne olduğunu, ben seni çok seviyorum canım Allah biliyor Rabbimde çok sevsin inşaallah sakın o güzel yüreğini sıkma:KK60:

Kızlar görüyonuz mu !!!!!
Öuhabbetimi bwgenmedi hasbam.. Bu ortaokul muhabbeti olayı ne ya anlamadım.. ;))
Agaaa bni böle sevin sevecekseniz....
Neremde ne gördü bilmiyom amma.....
Neyse yaa.... Degmez valla... BEN CAKMA OCAK ANNESİYİM.. Orjıanal degilim.. Burdayım.. Burda olmak istiyorum..
Bni istemeyen var ise o gitsin arkadaş...
;) :D

Yöneticilere şikayet etmeyı düşünüyorum o kızı
Bana da ukala ukala konuştu doğum korkularımdan dolayı ama sayfanın havası bozulmasın diye sustum alttan aldım
İlk defa mı duyuyormuşum doğumun zor olduğunu bilmem ne
tabiki de biliyoruz da insan öyle mi yazar
Canım gerçekten önemsemeyin ve sıkmayın canınızı, tabi ki korkacaksın doğumdan bilmiyorsun çünkü ve doğum zor olacak diye bir şey yok hep diyorum

Back
X