Ayy maşallah inşallah benim kizimda öyle olur.genelde kizlar böyle çok bilmiş zilli tatli bise olurlar
Netim olsaydi bende nst den yazardım senin gibi iyi fikir mis
Aradaki fark iste.Doktor var Doktorluk var.doktoruna çöl guveniyodun sen bak ne kadarda hakliymissin.İnşallah bir şey cikmaz canim ya ara ara aklima geliyorsun bakıyorum varmi bi haber diye.Ama inşallah guzel haberlerle gelicekskn biz inaniyoruz buna.Dualarimiz seninle :) sakin üzme kendini
Ayyy sen diyince bende tirstim şimdi
O kadar saygisizsin,o kadar kendini begenmissin ki bunu birkez daha kanitladin.her şeyi ben biliyorum edalarinda olmalar kendini bisey sanmalar.çok yazik ya.sürekli kendini ustun gösterme calismalarin herşeyden en iyisi benim gibilerinden ukala ukala yorumlarin.ohhh şükür bitti...
İnşallah az daha dayanır kuzun.nerdeyse seninle ayniyiz ama benim kizin findik kadar.yani kendimle kiyaslanyinca kilosu gayet iyi.sende sikma canini herşey olacagina varis.
Kendini beğenmiş ukala şey ne olcak ...sikmaa sende canini
Kişi kendini bilirmiş mervecim.herkes nasil biri oldugunu gördu zaten.seninde onunda. Bu kadar kişi yaniliyor olamaz yani..
Ayni şekilde düşünüyorum niye bi kişi de arka cikmaz hadi biz ben yanlisim sen yanlissinda herkesin yanlis.herkesin yüzü cikti ortaya kisa zamanda.
Ayy hic gulecegim yoktu canim ya
Maşallah canim senin sipana yaz kocaman olmuş

ama sende dikkat et Allah korusun
Benimde ayni bi kere sari sivi akintidan geçmiş o yani.oda epey oldu geleli. Tik yok henüz.Aman sikinti olmasinda
Ayy çok üzüldüm ya Allah yardimcilari olsun inşallah.
Allah cezalarini versin emi onlarin ya.millet ugrasiyo yirtiniyo cocuk sahibi olmak için Allahim gücüne gitmesin ama bunlarda çocuk sahibi oluyo.nasil bi anne baba bunlar sen çocuğu evde birak disari git yaa ya hadi onu geçtim yavruna nazil kiyarsin.Allahim simdi yanimda olsa opsem koklasam onu.dunyanin adaletine gerçekten sasiriyorum boyleleride anne oluyor ya yazik.
Aman canim takma Kafana Allah korusun erken mesken doğar ya.