ahhh mervecim çok ama çok geçmiş olsun ne diyim :)) üstünden gerçi saatler geçti,sabah sabah okudum olanları şoka girdim birşeyler yazacaktım ama acil bebek gezmesine gittim bugun,bende bu konuya bir parmak atacaktım ama dedimm boşverrrr minione,değmezz,hatırlarsan şu balon muhabbetinde dalga geçer gibi konuşma şekli alay etmeler he he tabi tabi öyledir demeleri,inanılmaz uyuz olmuştum ben o gece,bir yandan da beğeniyor eline sağlık diyor bir yandanda alay etmesi,yaşına verdim ben onun o gün bozmadım ,balondan önce hele,iki yeni üye ilk defa giriyorlar hastane çantasını soruyolar bende buğdaytanesinin hastane çıkışını masaüstüne kaydetmiştim o soran arkadaşlara paylaşıp atıyorum,neyse 45 hanfendi yüzüme vurur gibi buğdaytanesinin çantası bu ama diyor,ben de evet yeni üyeler geçmişi okumayıp sodukları için bende pratik olsun diye kopyala yapıştır yaptım diyorum,hemen parlamaya başlıyor,yok efendim ben sorular sorulsada tekrar tekrar üşenmedim herkese yine cvp verdim,sesimi çıkarmadım,şöle yapmadım böle yapmadım başlıyor beni taşlamaya,arada yalnız çok ii çözdüm ben onu gülücük konduruyorki aslında sana laf sokuyorum ama gülüşte atıyor ayağına sen ona laf sokma diye bir algı oluşturuyor,sonra 1 dk dedim ya sen niye üstüne algılayıp alınıyorsun,bu konunun senle ilgisi yokki dedim ben yeni üyelere yazdım bunu dedim,sonra aa evet işte ben sonradan farketmişim yeni üyelere yazmıştım evet dedi,sen neyse ertesi gün bizim kızlardan biri hastane çantası ile bişey soruyor ve ben yine @buğdaytanesinin hastane çantasını atıyorum,yemiyor içmiyor kalkmış işte yeni üyeler dedin ama bak işte ........ (şuan k.bakmasın nicki hatırlayamadım) yeni üye değil ama oda sordu onada kopyala yapıştırdın,ayyy şoka girdim,nelere takılıyor,yani bu bir iyi niyet değil yani kızlar k.bakmayın,birde burda bu konudan 1 değil kaç kişi rahatsız olmuşuz o yüzden bende sessiz kalmadım
@eflalim gibi ,bunu belirtmek istedim,son zaten kurduğu cümlerlerden sonra karakterini çok belli etmiş oldu zaten,hepimize geçmiş olsun