ayy maşallah o bebeğe inşallah bizimde bebişlerimiz öyle olur.şayet anne karnında uslu olan dışarda huysuz olursa ben ayvayı yedimbugün gittiğim bebek 6 günlüktü eve gelesiye yıkamışlar ve hergün yıkamışlar çok sevmiş yıkanmayı göbeğine de bişey olmamış,düşmemişti göbişi henüz,ayrıca dünkü gördüğüm bebek için gazlı hiç susmuyor uyutmuyor demiştim bu bebeğin çıtı çıkmıyordu çok usluyduu![]()

canım benimde cuma ve bugün olmak üzere iki kere bağladılr cuma rahatsız olmadım ama bugünkü hemşire başkaydı biraz fazla sıktı sanırm hemşireden hemşireye değişiyor..bende sırt üstü uzun süre yatamıyorum yattıysamda kalkamıyorum kalıyorum olduğum yerdeBugün Dr kontrolüm vardı. Bebişim hala dönmemiş başı yukarıdaymış. Dr bayadır dönmedi kilo aldıkça da dönmesi zorlaşır dedi. 2635 gr 46 cm miş. Ilk defa nst ye girdim bi de. Lastikler beni çok sıktı zor dayandım 20 dk. Bebek de sıkıldı hiç etmediği kadar hareket etti. Butona çok bastım yani. Sancım da bi kere 40 ın üzerine çıkmış. Iki hafta sonra çağırdı ondan sonra da haftada bir olacakmış kontrol. Yalnız ben nst istemiyorum çok sıktı beni fena oldum biraz. Hemşire çok mu sıktı normali mi öyle anlamadım. Evde de şimdi bebeğin başı olan yer çok sancıyor. Dönmeye mi uğraşıyor bilmiyorum ama canımı acıtıyor.

geçmiş olsun canım ya inşallah bu sefer fayda eder.Daha fazla çekmez amcan.Allah acil şifa versinKarnim cok feci kasildi bi.donse de cocuk da rshat etse
Amcam kanserle mücadele ediyo kök hücre yapıldi % 50 fayda etmis ayni islemler tekrar yapilacakmis serviste eve gelirken ağladım falan cok moralim bozuldu