2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
bugün gittiğim bebek 6 günlüktü eve gelesiye yıkamışlar ve hergün yıkamışlar çok sevmiş yıkanmayı göbeğine de bişey olmamış,düşmemişti göbişi henüz,ayrıca dünkü gördüğüm bebek için gazlı hiç susmuyor uyutmuyor demiştim bu bebeğin çıtı çıkmıyordu çok usluyduu :KK23:
ayy maşallah o bebeğe inşallah bizimde bebişlerimiz öyle olur.şayet anne karnında uslu olan dışarda huysuz olursa ben ayvayı yedim :KK17::mad::mad::KK70::KK70:

Bugün Dr kontrolüm vardı. Bebişim hala dönmemiş başı yukarıdaymış. Dr bayadır dönmedi kilo aldıkça da dönmesi zorlaşır dedi. 2635 gr 46 cm miş. Ilk defa nst ye girdim bi de. Lastikler beni çok sıktı zor dayandım 20 dk. Bebek de sıkıldı hiç etmediği kadar hareket etti. Butona çok bastım yani. Sancım da bi kere 40 ın üzerine çıkmış. Iki hafta sonra çağırdı ondan sonra da haftada bir olacakmış kontrol. Yalnız ben nst istemiyorum çok sıktı beni fena oldum biraz. Hemşire çok mu sıktı normali mi öyle anlamadım. Evde de şimdi bebeğin başı olan yer çok sancıyor. Dönmeye mi uğraşıyor bilmiyorum ama canımı acıtıyor.
canım benimde cuma ve bugün olmak üzere iki kere bağladılr cuma rahatsız olmadım ama bugünkü hemşire başkaydı biraz fazla sıktı sanırm hemşireden hemşireye değişiyor..bende sırt üstü uzun süre yatamıyorum yattıysamda kalkamıyorum kalıyorum olduğum yerde :cry::cry:
Karnim cok feci kasildi bi.donse de cocuk da rshat etse
Amcam kanserle mücadele ediyo kök hücre yapıldi % 50 fayda etmis ayni islemler tekrar yapilacakmis serviste eve gelirken ağladım falan cok moralim bozuldu
geçmiş olsun canım ya inşallah bu sefer fayda eder.Daha fazla çekmez amcan.Allah acil şifa versin :KK60:

Hihiiiihiiii

Bi fön cektim...
Bi kalem sürdüm
Bi rimel cektim..ohh iyi oldum iyi.. Az bi degiştim ruh gibiyim kac gündür...;D
Merveee yuruuu beeee kimm tutarr senii :) en guzelini yqpiyorsun tatlim bi fon bi kalem acayio iyi hissettiryiyor insana.. ben gibi kici agirlarda banyo yapinca sukrediyor :) artik tembellikte zirveye ulastimm :) banyomu yapio bebeyagimi surmekten baska bise yapamiyorum

Bugün Dr kontrolüm vardı. Bebişim hala dönmemiş başı yukarıdaymış. Dr bayadır dönmedi kilo aldıkça da dönmesi zorlaşır dedi. 2635 gr 46 cm miş. Ilk defa nst ye girdim bi de. Lastikler beni çok sıktı zor dayandım 20 dk. Bebek de sıkıldı hiç etmediği kadar hareket etti. Butona çok bastım yani. Sancım da bi kere 40 ın üzerine çıkmış. Iki hafta sonra çağırdı ondan sonra da haftada bir olacakmış kontrol. Yalnız ben nst istemiyorum çok sıktı beni fena oldum biraz. Hemşire çok mu sıktı normali mi öyle anlamadım. Evde de şimdi bebeğin başı olan yer çok sancıyor. Dönmeye mi uğraşıyor bilmiyorum ama canımı acıtıyor.
canım masallah cocuguna ama nstsız olmaz bıraz fazla sıkmıslar sanırım bı dahkıne uyarırsın sancın olur hıssetmeyebılırsın hem cocugun kalp atısları var onda cok onemlı cocıuk acısından cocuk strese goırmısmı dıye bakılıyor

Karnim cok feci kasildi bi.donse de cocuk da rshat etse
Amcam kanserle mücadele ediyo kök hücre yapıldi % 50 fayda etmis ayni islemler tekrar yapilacakmis serviste eve gelirken ağladım falan cok moralim bozuldu
gecmıs olsun canım Rabbm sıfa versn saglık en onemlı sey babam azcık hasta nasıl uızuluyoruz en ufak bıseyde korkuyorz ınsallah bı an once sıfa bulsun amcan ve tum hastalar

Iki kişi 150 tl yarım gün . Halı koltuk duvar yok ana perdelerimi utuleticem :)

Canım ben gen sene iki defa aldım.. 100 e tam gün ama dip köşe yaptı

Hayırlı akşamlar güzel anneler. Kızımla ilgilenmekten yazmaya fırsat bulamıyorum. Artık evimizdeyiz, Allaha şükürler olsun hersey yolunda. Inşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Annelik çok başkaymış. Allah isteyen herkese yaşatsın.

Ben düzenli almıyorum en son bi sene önce gelmişti kadın biz 160 verdik. Temizlik malzemeleri de 50 tuttu. Çok masraf oldu ama doğum öncesi büyük temizlik şarttı.

UOTE="babyforwe, post: 38330748, member: 537794"]kızlar temzilik günü belirlendi haftaya salı gelicek kadın
150 tl demiş içimden oha dedim kv me çok değil mi dedim :KK70::KK70::KK70:
halı siliyormuş halılarım zaten temiz yarısı yazlık kışlıkları sermedim temzilikten sonra diğer 2 halımı da göndercem silinecek 2 halı kalıyor geriye
ben en fazla 100 olur diyordum

siz kaça tutuyorsunuz ilk defa tutacağım ya şaşırdım o yüzden
Canim bizim ev 3 katli 120 tl veriyorum bende 2-3 ayda bir aliyorum zaten temizlikcide halida silsi camda silse evde supurse saatine gore aliyolar parayi bizimki 9 la 7 ARASI[/QUOTE]

Ay bu telefon şeyi ne biçim olmuş ya önceden ne güzeldi tum alintilarim gitti kime ne diyecektim ben yaaaa

@Eflaim canim valla benim.doktor akrabam teyzem sayılır anneannemin teyzesinin torunu yani teyze torunlari annemle... annem onu ablasi gibi sever o yüzden ben dogim yaparken cok ah uh yapamam valla utanirim ondan hehhehhhe bakalım ne edecez

@babyforme canım tüm gün cam hali mitfak dolabi ev süpür sil 110 tl bizim burda

@queen21 canim sen kızınla iyi ol da bak yazarsin tabi bize de

Canim bizimkiler 2 kadin tutmustu 240 tlye, sabah 8den aksam 6ya duvar cam mutfak dolabi balkon aklina ne gelirse temizliyolardi, seninki tek kadin 150 banada biraz fazla gibi geldi..

çok tş ederim yorumlar için bizim ev 2 katlı ama 2+1 bu seferlik böyle olsun artık napıyım tutuldu kadın artık

eşim iş arkadaşlarına sormuş 120 ye varmış bi kadın onu çağıralım dedi de neyse kv ayarlamış ayıp olur artık o dursun başında benim salı kontrolum var 10,00 da gitsem 12 ye kadar yi olur bende fazla yorulmam

Hayırlı akşamlar güzel anneler. Kızımla ilgilenmekten yazmaya fırsat bulamıyorum. Artık evimizdeyiz, Allaha şükürler olsun hersey yolunda. Inşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Annelik çok başkaymış. Allah isteyen herkese yaşatsın.
Gözünüz aydın darısı bizlere cnm güzel kokulu miniğini kokla bizim için :)

ayy maşallah o bebeğe inşallah bizimde bebişlerimiz öyle olur.şayet anne karnında uslu olan dışarda huysuz olursa ben ayvayı yedim :KK17::mad::mad::KK70::KK70:

canım benimde cuma ve bugün olmak üzere iki kere bağladılr cuma rahatsız olmadım ama bugünkü hemşire başkaydı biraz fazla sıktı sanırm hemşireden hemşireye değişiyor..bende sırt üstü uzun süre yatamıyorum yattıysamda kalkamıyorum kalıyorum olduğum yerde :cry::cry:

geçmiş olsun canım ya inşallah bu sefer fayda eder.Daha fazla çekmez amcan.Allah acil şifa versin :KK60:

gecmıs olsun canım Rabbm sıfa versn saglık en onemlı sey babam azcık hasta nasıl uızuluyoruz en ufak bıseyde korkuyorz ınsallah bı an once sıfa bulsun amcan ve tum hastalar

Cok sağolun canlarım
dua edin lütfen hepinizin dualari ayri bi makbuldur su an

ayy kızlar sinirden patlıycam herşeyim normal ama bu kv yüzünden stresten erkenden doğurabilirim evlendiğimizden beri bana ne misafiri bitti getirmedik ne götürmesi bitti köye kente bir de ben çalışıyorum evde olsam napardı bilemiyorum hadi sabrettim hep iyilikle dedim eşim dedi yok olmuşum ben 9 aylık hala bu akşam mecbur bu köye oturmaya gidicez diyor ve ben 4 gündür gripten yataktan çıkamıyorum gözüyle gördü geldi baktı bana bugün daha başladım işe son haftam sırf bu yüzden bunun derdine çalışabnilir aldım evde durursam hiç dinlenemem beni evde oturtmaz diye eşim de kızdı hasta hasta bu haliyle nereye diye duygu sömürüsü yapıyor bir kaşık suda boğcam ben artık ya sabrım falan hiç bir şey kalmadı dün gece daha rüyamda eşim köye gidelim diyor ben de tokat atıyordum ona rüyam bile çıktı bakarmısınız gülüyğm mü ağlıyım mı ben napıyım
Serracım bu gidişle Komşuda doğuracaksın şaka bir yana neden anne ben ağırlaştım gidemem demiyorsun

maşallah canım gözün aydın

ayy öyle bir anda mı oldu gerçekten :KK43:en korktuğum şey de bu
Saol canim evet ya kadin iyiydi ama aksamdan beri rahat degilimisu bi kantine gidip geldim kadin wc de sumuksu bi sivi geldi dedi acaba suyummu geldi diye sordu bende bilmedigim icin birsey diyemedim allahtan aldilarda nst ye belli oldu

Mervecim doğum olunca pek yazmaya vaktin olmayacak sessizleşecek buralar. Ben doğurana kadar Ocak anneleri hep doğurmuş olacak gibi geliyor. Sona kalmak ilklerden daha heyecanlı. Her yeni doğumda zaman yaklaşıyor hissi oluyor.:KK17:
Canim en son ben dogururum sanirim :(
Benim SAT 14 nisandi ama 27 nişana çekildi geç dollenme olmuş.

kızlar temzilik günü belirlendi haftaya salı gelicek kadın
150 tl demiş içimden oha dedim kv me çok değil mi dedim :KK70::KK70::KK70:
halı siliyormuş halılarım zaten temiz yarısı yazlık kışlıkları sermedim temzilikten sonra diğer 2 halımı da göndercem silinecek 2 halı kalıyor geriye
ben en fazla 100 olur diyordum

siz kaça tutuyorsunuz ilk defa tutacağım ya şaşırdım o yüzden
Ben dun yaptirdim canim
100 TL sabah 9 aksam 4
Camlar kaplar silindi. Tüm.mobilyalar doleplar çekildi silindi. Vestiyer mutfak dolabi silindi
Tuvalet banyo balkonlar tüm temizlendi. Salonumun koltukları silindi.

Benim daha önce aldigim kadim olduğu için, görevlinin esi, basinda beklemedim.

Komşuya kahveye gittim, kuaföre gittim. Geldim öğlen yemek hazirladim birlikte yeşil. Sonra temizlenen odada ogle uykusuna yattim.

Basinda beklemekte yorar seni.

Canim uyar hemşireyi çok sikmasin
Lastiğin amaci cihaz kaymasin diye. Kalmayacak kadar sinsin yeter

Safransari Safransari oh canim tam keyif yapmissin, kuafor kahve :)) bende istiyorum :)

@Mrv5534 ne iyi yapmissin, ben hic ugrasmiyorum artik kendimi cok cirkin hissediyorum ben ya iyice kadinliktan ciktim neneye dondum :))

yanmam başladı benim yaa :mad::mad::mad: kızım doğum pozisyonunu alınca cayır cayır yanıyorummm.
bii ara iki gün yine yandı doktora sordum ne kullanim diye geçti şimdi sorarım yine ilaç alırım geçer :KK12: ama çok kötü :cry: yanıyo sıcak şey yiyip içemiyorum :mad::mad::KK61::KK61:

canım masallah cocuguna ama nstsız olmaz bıraz fazla sıkmıslar sanırım bı dahkıne uyarırsın sancın olur hıssetmeyebılırsın hem cocugun kalp atısları var onda cok onemlı cocıuk acısından cocuk strese goırmısmı dıye bakılıyor
Valla ben sevmedim nst olayını. Lastik yukarıdan bebek aşağıdan bastırdı arada ben kaldım rahat nefes alamadım. Dediğin gibi hemşireye çok sıkmamasını söyleyeyim bi dahakine. Ilk tecrübe olunca sesim çıkmadı. Ama darlandım zor geçti zaman.

Canim uyar hemşireyi çok sikmasin
Lastiğin amaci cihaz kaymasin diye. Kalmayacak kadar sinsin yeter
Ben sıkı olmalı sandım hemşire bize eziyet etmiş demek ki. O cihazlar o kadar bastırdı ki karnımı cihaz resmen yarıya kadar karnıma gömüldü. Bi daha uyarırım.

yanmam başladı benim yaa :mad::mad::mad: kızım doğum pozisyonunu alınca cayır cayır yanıyorummm.
bii ara iki gün yine yandı doktora sordum ne kullanim diye geçti şimdi sorarım yine ilaç alırım geçer :KK12: ama çok kötü :cry: yanıyo sıcak şey yiyip içemiyorum :mad::mad::KK61::KK61:
Canim mide yanmasi mi? Bende nadiren olsa oluyor ve 5-6 tane badem aninda iyi geliyor bana

İşten çıkınca başladım bugünü okumaya, eve geldim yemek yaptım o arada biraz okudum,ütü yaptım biraz, sonra homeland izledik kocacıımla o arada çaktırmadan yine okudum biraz, dizi bittiğinden beri okuyorum bugünü ancak bitirebildim. Maşallah kızlar muhabbetiniz bol olsun :D
O kadar çok ilerlemiş ki konu dedim herhalde bugün 3-4 doğum birden oldu :KK24: neyse ki beklenmedik bir durum yokmuş.
Şu sonda konusunu merak ettim, sezeryanda sonda kesin takılıyor mu? Bana hiç takılmadı da, çok rahatsız edici bişeydir diye korkuyorum. :rolleyes:

Back
X