burda oda canım bi kaç sayfa önce paylaşımı var.Kızlar neyimin yavaşlığından geçmişi pek okuyamadım ama safransari diye bir arkadaş vardı o bayadır yazmıyon sanırsam iyimi bilen varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda oda canım bi kaç sayfa önce paylaşımı var.Kızlar neyimin yavaşlığından geçmişi pek okuyamadım ama safransari diye bir arkadaş vardı o bayadır yazmıyon sanırsam iyimi bilen varmı
ayy o daha kotu ins temiz yapar kadin da can atarim bir daha almak icin yoksa cok pisman olurum cokYa bu temizlik icin kadin isi gerçekten yorucu bana gelen 2 kisi vardı 120 tl sabahtan geliyorlar kahvalti veriyorum ondn sonra basliolr temizlige arada kahve ya da cay molasi öglen yemek hazırlıyorum onu yedikten sonra ustune tekrar cay yemekti caydi kahveydi derken dunya kadar zaman kaybediyolar bende hazirlamktn yoruluyorum bide ben o kadar mikrofiber bez alıyorum 2 bezle heryeri halletmisler cesit cesit temizlik ürünü alıyorum 1 tanesiyle tüm evi hallediyolr onlar gidince bi daha ustundn geciyorm hic gelmesnlr daha iyi cagirmicam zaten bundan sonra
Bügünde günü Şiş ve tandıyon yuksek sekilde geçirdim carsamba kontrole kadar yazıyorum ölçüp inş carsamba bebişim iyidir suyu falan...
kızlar dünde sordum cok yardımmm alamadım yaaaaa doğum yapınca msj atcam herkeze sizce ne yazmalıyımmm yardım lütfen
Bebegimizi kucagımıza aldık.. Artık o bizimle...bu süreçte bizi merak eden tüm sevdiklerime bebegim ve benden kocaman sevgiler..
Beklenen gün geldi.. Oglum artık kucagımda.. Dualarınız için cok tesekkür ederim.. Sevgilerle..
Sevgili arkadaslarım, akrabalarım beni seven herkes.. Bebegim kucagımda.....
Mutluyuz!!! İlginiz in cok tesekkür ediyoruz...
İşte o an melegimi kokluyorum.. Müjdeler olsun .. Anne oldum..
Herkese merhaba.. Ben ve bebegim cok iyiyiz.. Artık kollarımda minigim..ilginiz için tesekkür ederim.....
Müjde!!! Artık anneyim...
Canım alrabalara sevdiklerine arkadaslarına göndericeni düşünerek yazdım..BDSAYAR
Canım iki ablam da Ağlayarak meme Kalkan'ı aldırmıştı ben de korkudan aldım valla.. Hiç acıma canın sonuçta..göğüs kalkanı kullanışlı mı peki eşim alalım dedi ama küçücük şey bana pahalı geliyoralmaya kıyamadım açıkçası
![]()
İşten çıkınca başladım bugünü okumaya, eve geldim yemek yaptım o arada biraz okudum,ütü yaptım biraz, sonra homeland izledik kocacıımla o arada çaktırmadan yine okudum biraz, dizi bittiğinden beri okuyorum bugünü ancak bitirebildim. Maşallah kızlar muhabbetiniz bol olsun
O kadar çok ilerlemiş ki konu dedim herhalde bugün 3-4 doğum birden olduneyse ki beklenmedik bir durum yokmuş.
Şu sonda konusunu merak ettim, sezeryanda sonda kesin takılıyor mu? Bana hiç takılmadı da, çok rahatsız edici bişeydir diye korkuyorum.![]()
Insllh temiz yaparlar bide bana sen git dinlen hamilesin diyip baslarindan gönderiyorlardı bende saf saf beni dusunuyorlar diyorum meger 1 deterjan 1 bez siliverip koyuyorlarmisayy o daha kotu ins temiz yapar kadin da can atarim bir daha almak icin yoksa cok pisman olurum cok
Oglende borek falanyaparim hazir yufkadan cay peynir oldu bitti dah ugrasamm kapasite kalmadi bende kalsa niye kadin cagiraym
Kizzz farkettim canim az once gecici olarak hesap pasif yaziyodu iyi bari kisa surmus 2 saatYaklasık 2 saattir siteye giremedim..
Ceza aldım)))))
Allahım gülemmi aglammı...
Uslupten miş.. O kadarda üsturuplu yazdım ama biri beni kiblemiş heralde.. Neyse... Wallahı su gün bi geçse.. Bu ne arkadas..kara bulut cöktü üstüme....
canım sana yazmıstım daha çnce heralde ... Bnde bi abla cagırdım.. Sürekli peşindeyim.. İşte camasırı katlıyo yerine koyuyom.. Perde asıyo kenarıda tut.. Orayı siliyo suyu degiştir bezi degiştir...Insllh temiz yaparlar bide bana sen git dinlen hamilesin diyip baslarindan gönderiyorlardı bende saf saf beni dusunuyorlar diyorum meger 1 deterjan 1 bez siliverip koyuyorlarmisonlar gidince fark ettim butun bezler tertemiz kupkuru duruyor
![]()
Evet tam giricektim 16 aralıkta aktif olacak yazıyodu işte az önce girdim.. Demkki faxla uslupsüz degilmişim....Kizzz farkettim canim az once gecici olarak hesap pasif yaziyodu iyi bari kisa surmus 2 saat
Bu kitaplari aldim ben güzel tavsiye ederimKızlar bebekle ilgili hangi Kitapları aldınız okudunuz bilgi verir misiniz izne ayrılınca boşluğa düştüm de
Mümkün oldugunca kendim yapmaya calisicam canim hic ugrasamam valla hicte dayanamiyorum üstünkörü temizligecanım sana yazmıstım daha çnce heralde ... Bnde bi abla cagırdım.. Sürekli peşindeyim.. İşte camasırı katlıyo yerine koyuyom.. Perde asıyo kenarıda tut.. Orayı siliyo suyu degiştir bezi degiştir...
En iyisi yağabildigin kadar kendin yapmak.. Yakının olması.. İyi bi temzlkci 20 30 fazla alır ama güzel temizler.. Bilmiyom.. Bebim sondu ... Bnde bi sorunvar yada peşinden temizlk yaptım yine...
Artık senede iki dega bayram üstleri olur belki
Hayırlı akşamlar güzel anneler. Kızımla ilgilenmekten yazmaya fırsat bulamıyorum. Artık evimizdeyiz, Allaha şükürler olsun hersey yolunda. Inşallah sizlerden de güzel haberler alırız. Annelik çok başkaymış. Allah isteyen herkese yaşatsın.
valla nerem bende bilmiyom ama yemek borusumu desem soluk borusumu desembişey yerken içerken mideye inene kadar yanıyo
özellikle bugün
![]()