2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
:KK70::KK70: düğününe demek çok hoşsun:KK48:

bu arada eflalim profil fotonu değiştirmişsin bu yoksa yakışıklı oğluşunmu,gerçek bebek dimi bu,yani internetten bir bebek değil senin oğlunsa eğer maşallah subhanallah diyorumm çok yakışıklıymışş yahuu:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah bahtını kaderini güzel etsin inşallah

bu arada eflalim profil fotonu değiştirmişsin bu yoksa yakışıklı oğluşunmu,gerçek bebek dimi bu,yani internetten bir bebek değil senin oğlunsa eğer maşallah subhanallah diyorumm çok yakışıklıymışş yahuu:nazar::nazar::nazar::nazar: Allah bahtını kaderini güzel etsin inşallah
evet canım benim bal küpüm o maviş oğlum, sizler için koydum normalde pek kullanmam nazar olur diye:) çoook yakışıklı tıpkı babası:KK70: eşimide sıkıştırıyorum araya:KK70: amiiiin diyorum

kızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde :KK51:

inanki benimde bu konularda hiç yeteneğim yok hemen hemen ilk tecrübem olcak,baka baka yapıyorum şuan,kadın zaten jet hızıylaa anlatıyor sanki 40 yıllık usta varmış gibi karşısında ama kımını kendimce sallayıp yapmaya çalışıyorum bitince atıcam tabi biterse:KK48:
ay canım bunu da becerme maşaallah zaten güzel becerilerin var senin:KK66: her şeyi bilince nazar olur

Merhaba kızlar yeniden ..doktordan geldim benim kız pek inatçı çıktı dönmemiş ..doktorum bundan sonra bekleyecegiz artık son ana kadar dedi.onun dışında herşey iyi sancı yoktu nts de ama 1cm lik açılma varmış.ikinci hamilelik oldugu için sancıları bekleyebiliriz ilk olsaydı gelecek haftaya sezeryan olabilirdiniz dedi.Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun herşeyde bir hayır varmış.Bizden haberler böyle canlarım :))

ay canım bunu da becerme maşaallah zaten güzel becerilerin var senin:KK66: her şeyi bilince nazar olur
çok saolasın allah razı olsun cnm,iş olsun işte banada iş çıkarıyorum kalk kadın evini biraz temizle iş istiyorsan:KK48::KK48::KK48:
aniden suyum gelip doğursam rezil olcam heryer heryerde:KK48::KK48::KK48:

kızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde :KK51:
Canım hemen cevap vereyim erkek annesi olarak:) biz oğluma çok istedik ama şansımıza o dönemde çocuk cerrahı şehir dışındaydı, ilk 10 gün yapılması iyi deniliyor acı hissetmiyor iki günde iyileşiyormuş, şimdi bizde mecburen 6 yaşında yaptırıcaz haliyle ikinci paşamıda bekleticem abisiyle beraber olsun diyorum, tıkanıklık sorunu hiç yaşamadık hamdolsun, pipinin derisini arada bir geriye doğru çekiyoruz anlatabildim umarım, birde kız da ki gibi enfeksiyon olmuyor pek fazla erkek bebeklerde, bence doğunca yaptır derim, illa düğünde kesilecek diye bir şey yok, düğünü sonrada yaparsın çoğu insan öyle yapıyor hem çocuğun kendi düğününü acıyla değil mutlulukla keyifle hatırlar:KK66:

Merhaba kızlar yeniden ..doktordan geldim benim kız pek inatçı çıktı dönmemiş ..doktorum bundan sonra bekleyecegiz artık son ana kadar dedi.onun dışında herşey iyi sancı yoktu nts de ama 1cm lik açılma varmış.ikinci hamilelik oldugu için sancıları bekleyebiliriz ilk olsaydı gelecek haftaya sezeryan olabilirdiniz dedi.Hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun herşeyde bir hayır varmış.Bizden haberler böyle canlarım :))
canım inşaallah son anda sürpriz yapar da döner kızın, hakkınızda hayırlısı olsun tabi iyi olunda anne kız
çok saolasın allah razı olsun cnm,iş olsun işte banada iş çıkarıyorum kalk kadın evini biraz temizle iş istiyorsan:KK48::KK48::KK48:
aniden suyum gelip doğursam rezil olcam heryer heryerde:KK48::KK48::KK48:

amaaan canım boş ver bende şöyle üstten topladım eşime dün süpürge yaptırdım bugün yan gelip yatıcam, normalde temizlik delisiydim ama şimdi erken doğmasın diye yatıyorum napıyım:)

Canım hemen cevap vereyim erkek annesi olarak:) biz oğluma çok istedik ama şansımıza o dönemde çocuk cerrahı şehir dışındaydı, ilk 10 gün yapılması iyi deniliyor acı hissetmiyor iki günde iyileşiyormuş, şimdi bizde mecburen 6 yaşında yaptırıcaz haliyle ikinci paşamıda bekleticem abisiyle beraber olsun diyorum, tıkanıklık sorunu hiç yaşamadık hamdolsun, pipinin derisini arada bir geriye doğru çekiyoruz anlatabildim umarım, birde kız da ki gibi enfeksiyon olmuyor pek fazla erkek bebeklerde, bence doğunca yaptır derim, illa düğünde kesilecek diye bir şey yok, düğünü sonrada yaparsın çoğu insan öyle yapıyor hem çocuğun kendi düğününü acıyla değil mutlulukla keyifle hatırlar:KK66:
çok gzl anladım hemde:KK48: dr a gittiğimde sorayım ben bunu,gerçi bu kv kp ler burnunu sokup karışırlar ama habersizce yaptırabilirim :KK48::KK48::KK48:

Kolay gelsin canım zor artık çalışmak

sağol canım aynen biz iyi olalım diğerleri beni ilgilendirmiyor

sağol canım kv hep beni tutar çok sever sağolsun eşime hep kızar:) üzme kızı diye, eşimle konuşucam bu saatten sonra o da beni üzmez artık daha dikkatli bana karşı :)

canım aramızda bir gün var muhtemelen yakın olur tabi benim minik acele etmezse:)

aynen canım zaten gerekirse söylerim lafımı hiç çekmem ben:)

işte sanki ben bayılıyorum ilk defa bir erkek dr görücek yani kadın doğumcu ama napalım adamın da çok umrunda bıkmış onlar görmekten:)

canım inşaallah dönmüştür bebeğin iyidir

ooo canım benim kp resmen türünün tek örneği:mad::mad: anlatsam roman olur cinsinden, kv me hayret ediyorum bu adama nasıl katlanıyor gerçi mecburen katlanıyorda ömür törpüsü ya çok fena, bütün eş dost sülale tuhaf buluyor kendisini:KK70: senin dediğin mantıklı canım daha babasını katmıycam direk söylerim eşime

ay canım şaka mı yapıyor ciddi mi eşin:KK70::KK70: çok güldüm

iyi olmana sevindim canım

sağol canım bende hayırlısı diyorum inan artık şu olsun bu olsun demiyorum adamın karışması beni sinir ediyor haddini bilmesi lazım artık

hem de ne gıcık

canım daha var nasılsa dur sen erken olur diyordun ya hep o yüzden böyle hissediyorsun sanırım, pazartesine kadar senin açılman epey olmuş oacak gör bak hem de kolayca:KK66:

ayyy bu ne ya koptum resmen:KK70::KK70::KK70::KK70: küfür edesim geldi:KK70::KK70::KK70:

bu gidişle bende bavula geçiricem benimkini

hahhaahhh :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: küfür edemesek bile agzımıza geleni sayarız
manyak eşek gibi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

çok gzl anladım hemde:KK48: dr a gittiğimde sorayım ben bunu,gerçi bu kv kp ler burnunu sokup karışırlar ama habersizce yaptırabilirim :KK48::KK48::KK48:
Sor canım, sana tavsiye çocuğunuzla ilgili hiç bir konuda çok gerekmedikçe büyüklere akıl danışmayın sonra kurtulamazsınız o akıllardan hep kendiniz karar verin ki bunu bilerek yaklaşsınlar, sen annesisin annelik iç güdüsü sana neyin doğru olduğunu gösterir merak etme:)

Allah Allah doktorun kafa gitmiş. Nasıl Şubat olacak ki. Aklım almadı. Bu doktordan emin misin?
Canım dün akşam aradım tekrar doktorumu, anlattım durumu, o da beni haklı buldu, "dogru söylüyorsun ne şubat'ı, ocak'ta doğum" dedi. içim rahatladı öyle deyince:)

canım ben yaptırıcam.. hastanedeki ürologlada konuştuk eşimle. en uygunu yeni doğan sünneti dedi oda. bebek çok hareket edemediği için çabuk iyileşiyormuş. göbeğinden önce iyileşir dedi. üstelik krem sürüp uyuşturuyorlarmış. anesteziye gerek kalmıyormuş. bunlar artıları bencede. 3-6yaş arası yapmıyoruz dedi çocukta iğdişlik korkusu oluşuyormuş. altını sık sık değiştirmek gerekiyormuş sünnetten sonra dışkı yaraya değmesin diye. işte böyle içimiz baya bi rahatladı emin olduk. bizim düğün gibi bi düşüncemiz yok ama bencede sen şimdi sünnet ettirip ileride düğününü yapabilirsin. durup dururken bir uzvu kesiliyor , çocuk bunu anlayamaz ve travma yaşar diye düşünüyorum daha büyük olursa.

Kolay gelsin canım zor artık çalışmak

sağol canım aynen biz iyi olalım diğerleri beni ilgilendirmiyor

sağol canım kv hep beni tutar çok sever sağolsun eşime hep kızar:) üzme kızı diye, eşimle konuşucam bu saatten sonra o da beni üzmez artık daha dikkatli bana karşı :)

canım aramızda bir gün var muhtemelen yakın olur tabi benim minik acele etmezse:)

aynen canım zaten gerekirse söylerim lafımı hiç çekmem ben:)

işte sanki ben bayılıyorum ilk defa bir erkek dr görücek yani kadın doğumcu ama napalım adamın da çok umrunda bıkmış onlar görmekten:)

canım inşaallah dönmüştür bebeğin iyidir

ooo canım benim kp resmen türünün tek örneği:mad::mad: anlatsam roman olur cinsinden, kv me hayret ediyorum bu adama nasıl katlanıyor gerçi mecburen katlanıyorda ömür törpüsü ya çok fena, bütün eş dost sülale tuhaf buluyor kendisini:KK70: senin dediğin mantıklı canım daha babasını katmıycam direk söylerim eşime

ay canım şaka mı yapıyor ciddi mi eşin:KK70::KK70: çok güldüm

iyi olmana sevindim canım

sağol canım bende hayırlısı diyorum inan artık şu olsun bu olsun demiyorum adamın karışması beni sinir ediyor haddini bilmesi lazım artık

hem de ne gıcık

canım daha var nasılsa dur sen erken olur diyordun ya hep o yüzden böyle hissediyorsun sanırım, pazartesine kadar senin açılman epey olmuş oacak gör bak hem de kolayca:KK66:

ayyy bu ne ya koptum resmen:KK70::KK70::KK70::KK70: küfür edesim geldi:KK70::KK70::KK70:

bu gidişle bende bavula geçiricem benimkini
Teşekkür ederim cnm:KK19:

günaydın tatlım,aramızda senle tam 1 hafta var gözüküyor,benm bu çarş randevum randevu öncesi ilk defa nst,1 hafta sonra yani 37 de çatı muayenesi densi en son,sende durumlar ne,randevu sıklığın,halen bebeğin tersmi sezeryanmı deniyor ve tarih veriliyormu ?
benim pazartesiydi randevu
bebeğim hala ters pozisyonda zaten sezeryan yapmak istediğim için problem yapmıyorum
burcu hanım 40. haftayı bekleyemeyiz cünkü makat duruşlarda sancı başlarsa doğum erken sürede gerçekleşiyor dedi
onun için ocagın ilk haftası sezeryan yapmayı düşündüğünü söyledi
bende okeyledim
ocagın ilk haftası olacak yani benim sezeryan o zamanda 39haftalık oluyorum zaten
gün belirlemedi haftaya bigün gel güne karar verelim dedi
nasıl heyecanlandım
bu arada 36+1 de kilo 2800 boy 47-48cm gibi dedi
bende durumlar böyle...

kızlarrr bişey danışmak istiyorum sizlere bu konu face de çok tartışıldı ama biz burda hiç konuşmadık,hemen hemen bilgili anneler 2.erkek çocukları için ilkinde bilemedik çok çektik,yeri geldi idrar yolları tıkandı yok şöle böyle ama ilk işimiz doğasıya sünnet ettirmek olcak diyenler oldu,sanırım
hemen bikaç gün sonra oluyormuş,gerçi dr uma sormadım ama annemde geçen kızdı,hani dedi bu çocuğa sünnet yapıcaktık,dedim yaparız yıne ,öyle şeymi olur diyor,şimdi sağlıklısı buysa eğer doğasıya sünnet ettirmek,ilerde ben 5 yaşında oğlumu giydirip sünnet düğünü yaptıramazmıyım illa yani pipinin kesilmesimi lazım düğünde :KK51:

doğar doğmaz değilde 1 hafta sonra yaptırmayı düşünüyoruz sünnetini
bebek için çok daha rahat oluyormuş sünnet
zaten şimdilerde büyük çogunluk böyle yaptırıyor
yaşı biraz daha büyüyncede sünnet düğünü yapıcaz sadece pipisi önceden kesildiği için sünnet düğününde kesilmeye gerek kalmıycak...

bu arada kendimi zorlasam o patiğide örerim ama eriniyorum:KK76:
hala süslemesi için küçük küçük süsler yapıyorum :)
ayy ne bilim güzel olcak sanırım oda tabi odayı süsledikten sonra nasıl bi görüntü ortaya cıkacak oda belli olmaz:KK64:
bu arada o ördüğün küçük patik varya onu hastane odana asmak içinde kullanabilirsin.

Back
X