- 25 Haziran 2014
- 1.572
- 3.976
- 158
Iyi aksamlar:)iyi akşamlarr, herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar:)iyi akşamlarr, herkese
Allahım ne kötü gündü. Bunalıma girdim kızlar napıcam şimdi ben ben devlete gidiyorum saglık güvencem yok fıye bıde doktor tanıdıktı iyi bir doktordu guvenıyodum bu zamana Kadar'da vok ıyıydı 2 hafta önce kontrolde herşey yolundaydı 1 ay sonra gel dedi 31 Aralık gıtcektim ama bu arada tansıyonum yükselince bugun gıttımki ne öğreneyim Başhekim olmuş Ankara'ya gitmiş kadro düZenlrmeye şimdilik hasta bakmıcakmuş belki ilerde iyide ben başka hiç doktor hitmedim devlette diğer doktorlar 10 kişi alıyo içeri bu özel gibiydi( neyse defim tıp fakültesi gidin tandıyon olunca orada ıyıdır dedim sürdüm arabayı onca yol gelgimki Önceleri randevusuzdu şimdi randevuya geçmiş ordada gözükemedim hoppp geldin devlete mecbur aldım bır doktordan girdim 5 6 hasta bir arada
baktı suyu Gelişimi haftadıyla uyumlu dedi ilac başla tansıyonu dedi yolladı bende ilaçtan önce bır tıp fakultesınw gözükeyim belli orda doktor kafama sinerse orda dogum
ne densizmiş o ya cahil!!!!
canım normalde severim bana karşı iyidir adam kızım yavrum der hep ama yapım gereği etrafımda birine haksızlık yapılınca tutamam kendimi kv me ve çocuklarına yaptığı yanlışlar yüzünden soğudum ben
canım o poposudur tecrübeyle sabit:)
Allah başınızdan eksik etmesin canım
canım uyu gitsin ne güzel ben sağa sola dönmekten uykusuz kalıyorum
he he bilmiyorum ki çok baktım heralde hayran hayranbu arada bende sarı sevmezdim
maşaallah canım oğluna, ayy az kalmış doğuma
canım sakın korkma son dk sezaryan olması sorun değil bebeğine bir şey olmaz rahat ol sen hemen doğmaz
canım şahane olmuş mutlaka yap eşini, iyi ki anlamıyorsun örgüden:)
ohhh ağzına sağlık annenin
ayy canım ya bir akşammış daha uzun ayrılık vermesin Rabbim
inşaallah canım gönlünce olur
ayy süsleme düşünmüyordun ama süper fikirlerin varmış seninde çok beğendim
tunik hırka vs aldım, alın bence doğum sonrası için
canım büyüğü 6 yaşına gelince düşünüyoruz inşaallah 3-6 yaş arası iyi olmuyormuş, küçüğüde 6 yaşında yaptırırız inşaallah bekletmeyiz heralde, düğün zaten istemiyorum eşe dosta yemektense kurban kesip ihtiyacı olanlara vermek istiyorum ben
Canım eşine kızma hiç çoğu düşüncesinde haklı , fotoğrafçıya bir şey diyemem zaten kucağına almayacak ama eş dost akraba konusunda haksız değil çünkü gerçekten vücutları çok savunmasız oluyor mikrop kapmaya çok müsait oluyorlar, bende eşimde kendi ailelerimizin bile ellerini yıkamadan almalarına öpmelerine izin vermedik, yine öptürmem bu oğlumu, biraz büyümeleri lazım bence, babasıyla ben bile kıyıp öpmezdik koklardık
maşaallah bebeğine canım
canım kötü olmuş inşaallah iyi bir dr bulursun
canım kilolu bebek daha rahat doğar hiç korkma sen hem bu ikinci ilki gibi olmaz deniliyor hep
canım spinal oldum ben memnundum
kendi kullandıklarımı söylüyüm
tahin( şıralı tahin vardı yaşadığımız şehirde) ama sen pekmez katıp yiyebilirsin gün içinde bolca ye
dereotu
bulgur
humana stil tea süt yapıcı çay, 3-4 bardak içiyordum
4 litre su
sade lokum
şekersiz hoşaf( dut+incir+kayısı+üzüm) karışımı
bana çok faydası oldu bunların öyle ki göğsümde süt birikmişti çokluğundan, göğüs pedinden bile taşardı sütüm maşaallah bol bol oldu
özellikle humanaya doğumdan hemen sonra başla,yarım litre pet şişeye yapıp içiyordum bir litre içtiğim bile oluyordu
Bende buzluga ne atsam ne atsam diye düşünürken nohut haslayayim da atayim bari dedim dogumdan sonra hazir olur yemegini yaparim demistim epey bi poset oldu attim da sonradan aklima nohutun gaz yaptigi geldiCanimallah simdiden guc versin sana. Onlar da yanlis anlama da lohusa kadinin yaninda yatiya niye kaliolar ki. Neyse tabbim kolayligini da verir canim. Ispanak kofte iyi fikirler simdiden doldurmali buzlugu. Ki hic oyle huylarim yoktur ama artik yapmali tabi
İnş ya zaten tandıyon üzüyodu beni bide doktor stresi bastı off eksiklerini almaya gitcktom yarın bugun doktoruma konuşup ama hic bişe düşündün gibi olmadı hayırlısıkötü olmuş yaa üzüldüm gerçekten inş daha iyisine rastlarsın
amin canım rabbim yaşatmasın
bana kafa gibi geliyor
Ya cok istiyorum bende hobbite gitmeyi ama 2 saat falan oturamam hemen uzanmam lazim bebiş kaburgalarima baski yapiyor cok oturuncaanammmmmm hobbit bugün çıkıodu di mi nasıl unuttum ben onuuuu :S:S:S
Ay evet cnm ya doğru söylüyorsun kullanırım sağlıklı doğsunda canım oğlum Alp Tuna m allahım korusun hepimizin bebeklerini duygulandım yinekalma kalma canım bosver kullan gıtsın benmde ustunde ayılar var kız erkek dedm ıkısınede olur aman saglıklı olsunda saol ıns hepsı mısıl mısıl uyıurlar hem sneınkının anısı var benm kızımdan kalma :)
Sağol cnm amiin hepimizin inşallah :)ne densizmiş o ya cahil!!!!
canım normalde severim bana karşı iyidir adam kızım yavrum der hep ama yapım gereği etrafımda birine haksızlık yapılınca tutamam kendimi kv me ve çocuklarına yaptığı yanlışlar yüzünden soğudum ben
canım o poposudur tecrübeyle sabit:)
Allah başınızdan eksik etmesin canım
canım uyu gitsin ne güzel ben sağa sola dönmekten uykusuz kalıyorum
he he bilmiyorum ki çok baktım heralde hayran hayranbu arada bende sarı sevmezdim
maşaallah canım oğluna, ayy az kalmış doğuma
canım sakın korkma son dk sezaryan olması sorun değil bebeğine bir şey olmaz rahat ol sen hemen doğmaz
canım şahane olmuş mutlaka yap eşini, iyi ki anlamıyorsun örgüden:)
ohhh ağzına sağlık annenin
ayy canım ya bir akşammış daha uzun ayrılık vermesin Rabbim
inşaallah canım gönlünce olur
ayy süsleme düşünmüyordun ama süper fikirlerin varmış seninde çok beğendim
tunik hırka vs aldım, alın bence doğum sonrası için
canım büyüğü 6 yaşına gelince düşünüyoruz inşaallah 3-6 yaş arası iyi olmuyormuş, küçüğüde 6 yaşında yaptırırız inşaallah bekletmeyiz heralde, düğün zaten istemiyorum eşe dosta yemektense kurban kesip ihtiyacı olanlara vermek istiyorum ben
Canım eşine kızma hiç çoğu düşüncesinde haklı , fotoğrafçıya bir şey diyemem zaten kucağına almayacak ama eş dost akraba konusunda haksız değil çünkü gerçekten vücutları çok savunmasız oluyor mikrop kapmaya çok müsait oluyorlar, bende eşimde kendi ailelerimizin bile ellerini yıkamadan almalarına öpmelerine izin vermedik, yine öptürmem bu oğlumu, biraz büyümeleri lazım bence, babasıyla ben bile kıyıp öpmezdik koklardık
maşaallah bebeğine canım
canım kötü olmuş inşaallah iyi bir dr bulursun
canım kilolu bebek daha rahat doğar hiç korkma sen hem bu ikinci ilki gibi olmaz deniliyor hep
canım spinal oldum ben memnundum
kendi kullandıklarımı söylüyüm
tahin( şıralı tahin vardı yaşadığımız şehirde) ama sen pekmez katıp yiyebilirsin gün içinde bolca ye
dereotu
bulgur
humana stil tea süt yapıcı çay, 3-4 bardak içiyordum
4 litre su
sade lokum
şekersiz hoşaf( dut+incir+kayısı+üzüm) karışımı
bana çok faydası oldu bunların öyle ki göğsümde süt birikmişti çokluğundan, göğüs pedinden bile taşardı sütüm maşaallah bol bol oldu
özellikle humanaya doğumdan hemen sonra başla,yarım litre pet şişeye yapıp içiyordum bir litre içtiğim bile oluyordu
benyatar pozisyonda oturuyyorum sinemada canım biproblem olmuyor bi de kaliteli olana gidiyorum ki koltukları filan da daha rahat oluyorYa cok istiyorum bende hobbite gitmeyi ama 2 saat falan oturamam hemen uzanmam lazim bebiş kaburgalarima baski yapiyor cok oturunca![]()
benimkinin kilosu filan normal en son 34+1 de gitmiştim 2300dü kilosu daha dönebilir biraz dahabekleyelim filan dedi 36 da 37 de dönebilir gibi konuştu ama bakalım benim için farketmezbenimkide 33+4 de kadar baş gelişti son kontrolde makat geliş dedi ve 2600grdı böy le kilo alırsa zor dedi bakalım pazartesi kontrol var 36dan sonra zor dedi bide kilolu bebekler hiç dönemezmiş benimde 2 normal doğumum var sezeryan istemiyordum ya çok üzgünüm
sabret zafergülcüm az kalmış bi kaç ay nedir ki bak 9 aydır burda birbirimizleyiz zaten D:Of ya ev alıp gidicez inşallah bir kaç ayimiz var o zamana kadar çekcez biraz uyuzları![]()
Baska bi film olsa gitmem de hobbit favorimdir mutlaka gitmeliyimm bende artik degisik pozisyonlar denerim koltuktabenyatar pozisyonda oturuyyorum sinemada canım biproblem olmuyor bi de kaliteli olana gidiyorum ki koltukları filan da daha rahat oluyor
bence de mutlaka gitmelisin ben de gidicem haftasonu kaçıramam bu filmleri hunger games e ilk çıktığı gün gitmiştim o tkıntımdır ilk günü hep giderim açlık oyunlarına 3 senedirBaska bi film olsa gitmem de hobbit favorimdir mutlaka gitmeliyimm bende artik degisik pozisyonlar denerim koltukta![]()
Hunger games ...zevklisin canimbence de mutlaka gitmelisin ben de gidicem haftasonu kaçıramam bu filmleri hunger games e ilk çıktığı gün gitmiştim o tkıntımdır ilk günü hep giderim açlık oyunlarına 3 senedir![]()
teşekkür ederimHunger games ...zevklisin canim![]()
Canim ben eczanede gordum ama almadim 15 liraami neydi pahali biseyde degil. Benim yengem dogumabgitmeden bi bardak ic dedi sut bol oluyormusTskler yanit icin. Humana nerde satiliyo alayim hemen bulunsun. Insallah sut yapar diye tatli dayatmazlar bana