Sulecım valla lohusayken hersey bata ıns senı kırmazlar kayıunpederde gewlmese ıyı olur bewnm gwelmez babamda olmazdıda belkı mecburen kalacak bakalım ayıp ya kadın lohusa bı yandan kanaması var kokuyor sutu akıyor emzırıyor sureklı oda oda mı kacsın ayy ne bılıym ...Merve senın bu ara akıntın nasıl benım bugun bıraz koyu akıntım gelıyor sarı
Ay canim ya esimin kiz kardesi yok. 3 erkek kardesler. Kiz cocugunu cok seviyorlar. Bana inanilmaz duskunler. Ilk gelinleriyim ve tekim su anda. Eee malum ilk torunlari ve kiz olunca haliyle cok hevesliler. Kirmak uzmek istemiyorum ben de onlari. Yoksa mutlaka soylerdim ama. Artim kp bari fazla durmaz umarim da, rahat ederim. Yoksa cidden zor dusununce. Kanaman, agrin olcak, uykusuz sikintili olcaz. Emzirme var surekli, offf daral geldi simdiden dedigin gibi oda oda kacicam. Bi de yani 2 tane de kaynim var, onlar da burda olurlar. 3 erkekkkkkk offffffff.. Rabb'im yardimcimiz olsun ne deyim ki. Ilk basta da cok kalmasa dahi hemen her haftasonu gelir kalirlar bir de. Ne olacak bilmiyorum boyle boyleee.. Esimle bi de 3 yildir baska sehiede yalnizdik. Alistik yalnizliga zor geliyor cidden. Bi yerden sonra kendi aileme bile zor katlaniyorum su halimle. Hayirlisi arrik. Basa gelen cekilecek..