Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın canmgunaydn kizlar![]()
Olsun canim bebegimiz kucagimizda ilk anneler gunumuz olcak oyle dusun şekerim; )Benim ikinci sanırım geçen yıl anneler gününde öğrenmiştim hamile olduğumu ikinci sayılır dimi :)
Benimkide dogum hediyesi almadi bahanesi de alirsam begenmezsin belki sen al da begenip begenmemesi bana kalsin aynen annelr gununde bekliyorum almazsa babalar gununde bende almam bencede karşılıklı olmali herşey; )ohh super cnm cok iyi oldu senin icin, hosgeldin..
cnm benim bi beklentim yok onlarin da ilk Babalar günü bi sey alirsa alirim..Zaten dogum sonrasi bi hediyesi de olmadi. .Ben cok alirdim eskiden, artık ben de almama karari aldim..karsilikli olacak..
Benide izlemeye alsana cnmİzlim.canim hemen iki acemi halledecez :)
Ben merak edip sormuştum sakin bi sekilde..Benimkide dogum hediyesi almadi bahanesi de alirsam begenmezsin belki sen al da begenip begenmemesi bana kalsin aynen annelr gununde bekliyorum almazsa babalar gununde bende almam bencede karşılıklı olmali herşey; )
ben de seminere yanımda götürmeyi düşünüyorum. gezme olur hemIstanbulalbumu olusturuldu sekerler
Ins gonlune gore olur @aysimason
M miss_curious canım bende semınerlere baslıuorum ama kısa sure suite gerek var mı ek gıdada olacak bırde ben yanımda goturmeyı planlıyorım![]()
Allah allah kokunu mu arıyor acaba. İstersen sana ait bi eşya koy yanına. Belki rahatlatır kuzunu.Gnydn kizlar. .
bu gece kizimda bi kucakta uyuma sevdasi vardı anlamadım gitti..15 dk da bi kalkti nerdeyse, kucagimda siziyodu yerine koyunca yine uyaniyodu..normalde de 3. Veya 4. Denemede ancak besiginde uyuyo o da kisa bi sure..
epey yoruluyorum hal boyle olunca..
aynen ben de ramazan geliyor diye Mayıs sonu haziran başlarım diye düşünüyorumben de seminere yanımda götürmeyi düşünüyorum. gezme olur hemEk gıdaya erken mi başlıyorsunuz? ben haziran ortası gibi dünüyorum. O da ramazan başlıyor diye. yoksa temmuzda başlatacaktım.
bilmiyorum canim hiç kullanmadim benKızlar milupa gece maması kullananlar vardı yanlış hatırlamıyorsam şimdi netten baktım biraz 6aydan sonra diyor yanlış mı baktım acaba
Aldim canimBenide izlemeye alsana cnm
bende hiç mama vermedim canım ama bazı geceler zorlanıyo uykuya geçerken bi denemek istiyorumbilmiyorum canim hiç kullanmadim ben
Aldim canim[/QUOTE
Bende göremiyorum canm
Senide takipteyim canimbende hiç mama vermedim canım ama bazı geceler zorlanıyo uykuya geçerken bi denemek istiyorum