• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Canlar bugün misafir aıırladım gecmise bakamdm annemi yarın da annemi gezdırecegım perşembeden çok kalabalık öğretmeniler gelecek ah,metre de ıyıydı bugün çocuk misafir coştu öğrencilerim falan ama korktuğum gibi olmadı şükür sizlere nasılsınız

Canlar bugün misafir aıırladım gecmise bakamdm annemi yarın da annemi gezdırecegım perşembeden çok kalabalık öğretmeniler gelecek ah,metre de ıyıydı bugün çocuk misafir coştu öğrencilerim falan ama korktuğum gibi olmadı şükür sizlere nasılsınız
Ah cnm benim de cagirmam lzm okuldaki grubu ablam gelince cagirayim diyorum..Tek basima halletmem zor Olur, ablam Kiza bakarken hazirlarim ben de..
Ben acliktan oluyorum daha yemek yapicam esim sagolsun siyaset pesinde kosmaktan eve gelemedi..:KK62:

meslektaşlarım(öğretmen) var sanırım bu topikte..tam takip edemiyorum bayanlar.bir liste oluşturalım.bebişimizin ismini doğum tarihni yazalım.birbirimizi daha iyi tanımak ve benim gibi yeni katılanların daha iyi takip edebilmesi açısından iyi olacağını düşünüyorum..
isim...................bebişin ismi.................doğum tarihi..............bebişin kilosu...............meslek.................yaşadığı yer
1-ayça..................asya................................3 ocak......................3 aylıkken 6 kilo..........öğretmen..........konya

katılmak isteyen bilgilerini yazarsa ben listeye ekleyebilirim..

ben 23 ocakta dogurdum
kanamam 55 gun filan sürdü.bittikten 15 gun sonra bildiğin regl oldum baya baya. şimdi ikinci yaklaştı olur muyum bilmem
annem filan bi kere olup da yine birsure olmayabilirsin diyorlar.bekliyorum bakalim.
bebişlerimiz aynı gün doğmuş canım

İyi bari canım atlatmışsın birini güzelce benim de önümüzdeki hafta günüm var şimdiden kaygısı düştü çok çocuk var küçük hepsi yaşları 1 le 3 arasında, ortalıktan herşeyi kaldırmayı düşünüyorum

Kızlar bugün eski komşum vardı Ayşe abla onunla karşılaştım sut artırıcı Bi tarif verdi sizinle de paylaşayım istedim

3-4 limonu sıkıp sürahiye koyuyuruz üzerine su doldurup 4yemek kaşığı kadar şeker atıp iyice karıştırıyoruz ve gün içerisinde istediğimiz kadar tüketiyoruz (abla bana su niyetine iç dedi :) limon sıkıp su şeker karıştır demişti ama yaparken böyle Bi ölçü çıktı bende

az önce yaptım yatmadan içerim aslında deneyip öyle yazayım diye düşündüm ama yazdım erkenden ;)

I imspecial canım çok çok geçmiş olsun oyyy okudukça dişçiye gitmekten vazgeçiyorum

ahmete maşaallah annesi daha ne olsun normal bence her ay bir kilo almaya debam etse nasıl taşırız:)

aşı yerlerini öperim onun
ay canım vazgecme sizin olsa olsa dolgu kanal olur onlarda bişey yok benim full azılar kaplama kesim erteleme zor iş... Saol teyzesi sağlıklı ve iştahlı olsun normal olsun kilolu istemiyorum etrafta öbek çocukları gördükçe :( ay asi yerleride bal teyzesi çok teşekkürler hepsi melek yavrum

Ağlayarak uyutma yöntemi gerilerde kaldı güven duygusunu zedelediği açık.yalnız şu tracy hogg un yatır kaldır yöntemi bana mantıklı geliyor.ağladığında kucağına alıp sakinleştirip tekrar yatırıyorsun uykua dalana dek.birkaç gün sonra bebek kendi kendine dalmayı öğreniyor.arkadaşımın kızı 2 yaşında ve geceleri sadece ayakta uyuyor o duruma gelmek istemiyorum deneyeceğim yatır kaldır yöntemini.bu yöntem ağlatmaya kesinlikle karşı.ama öğrenene kadar yatıştırmak zor olabilir.deneyen varmı kızlar aranızda
ben denedim, 4-5 haftalık olduğundan beridir, ilk başlarda çok zor oldu ama alışdı,,bazı geceler 2 saat uğraştığımı biliyorum,,,şimdi 15h-5g ,,, ama direkt odasına koyup hadi uyuyorsun demiyorum, önce banyo yaptırıyorum veya poposunu yıkıyorum, burnunu temizliyorum, pijamalarını giydiriyorum, daha az konuşuyorum, nerede emzirirsem loş ışık yapıyorum,,,,sonra zaten kendi uyuyor,,,

Dogumdan sonra regl olan var mi ? İlk regl ne zaman oldunuz ? ben 15 ocakta doğum yaptım. Bugün biraz pembemsi bir şeyler geldi regl oluyorum galiba. Bebeğimi sadece emzirdim için daha geç olur sanıyordum. Bir de bu durum sütümün azalmasına neden olur mu? Endiselendim. o_OYardımcı olur musunuz? ??????
ben de aynı dönemde yaptım doğum, 2 defa oldum sütüme etki falanda olmadı,,,,

Kızlar bugün eski komşum vardı Ayşe abla onunla karşılaştım sut artırıcı Bi tarif verdi sizinle de paylaşayım istedim

3-4 limonu sıkıp sürahiye koyuyuruz üzerine su doldurup 4yemek kaşığı kadar şeker atıp iyice karıştırıyoruz ve gün içerisinde istediğimiz kadar tüketiyoruz (abla bana su niyetine iç dedi :) limon sıkıp su şeker karıştır demişti ama yaparken böyle Bi ölçü çıktı bende

az önce yaptım yatmadan içerim aslında deneyip öyle yazayım diye düşündüm ama yazdım erkenden :KK66:
Canım ben limon suyunu süt azaltır diye okumuştum bi araştır istersen

Süt artırıcı damla canım, günde 3 defa 15 er damla bir bardak suya, süte veya meyve suyuna damlatılıp içiliyor, kullananlar çok memnun olduklarını yazmış kalorisi filan da yok

İyi geceler kızlar . Oglumu dun doktora gotrduk sumuksu kopuklu kakası halen geçmedi . Kaka tahlilleri yapıldı ama temiz çıktı . Sut alerjisi olabilirmiki bi alerji dr gotursemmi. 20 gundur boyle yapıyr . Acaba on sutu fazla aldıgı için olabilirmi . Kilo alımıda guzel .

Bugun bizde dısarı çıktık ogluşlarla . Çok guzel geçti ufaklık arabada uyudu bnde oturdum ordaki bayanlarla sohbet ettim buyuk oglumda parkta arkadaslaryla oynadı iki saat kaldık masallah boyle tahmn etmiyordum çok iyi oldu . Markete bile girdik alısveriş yaptık dolandık masallah tosunum sevdi arabasıyla gezmeyi . Bundan sonra hergun dışardayım :)

Ah cnm benim de cagirmam lzm okuldaki grubu ablam gelince cagirayim diyorum..Tek basima halletmem zor Olur, ablam Kiza bakarken hazirlarim ben de..
Ben acliktan oluyorum daha yemek yapicam esim sagolsun siyaset pesinde kosmaktan eve gelemedi..:KK62:
zor olur tek canım ablan gelince çağırdı yani yapsan bile vicdan azabi oluyo ilgilenmedm diye :( annem çok bişey yapmadı ama saolsun varlığı yeter :) ahmete baktı ya dış cıye falan gidince eşim yokken perisan olmadık şükür ... Ne siyaseti ya hiç sevmiyorum o işleri
katılmak isteyen bilgilerini yazarsa ben listeye ekleyebilirim..
gamze...... Ahmet... 23 aralık... 7kg ... Öğretmen.. Ankara
İyi bari canım atlatmışsın birini güzelce benim de önümüzdeki hafta günüm var şimdiden kaygısı düştü çok çocuk var küçük hepsi yaşları 1 le 3 arasında, ortalıktan herşeyi kaldırmayı düşünüyorum
kaldır canım ben hepsini vitrinin üstüne kaldırdım ama salona çok gelmedi çocuklar bizimkilerde küçüktü ama oyuncaklar oturma odasında ve çocuk odasındaydı 8 çocuk vardı benımkılerle 10

az önce yaptım yatmadan içerim aslında deneyip öyle yazayım diye düşündüm ama yazdım erkenden ;)

İyi geceler kızlar . Oglumu dun doktora gotrduk sumuksu kopuklu kakası halen geçmedi . Kaka tahlilleri yapıldı ama temiz çıktı . Sut alerjisi olabilirmiki bi alerji dr gotursemmi. 20 gundur boyle yapıyr . Acaba on sutu fazla aldıgı için olabilirmi . Kilo alımıda guzel .

C Cucu canım limonlu şu kan cıvıltır yağ yaktırır ben doğum öncesi hamilelik öncesi çok ictim haberin olsun ... PINAR45 PINAR45 canım gazlı olunca bızımkıde kopuk kopuk yapıyor ondanmı acaba hihami hihami damla ise yarasını bol süt olsun ins Duha22 Duha22 zor oldu ama güzel oldu aradan çıktı canm

Back
X