• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben bebegimi hem mama ile hemde emzirerek besliyorum, ama bugun hic emmek istemiyor memem agzina deger degmez basiyor aglamayi bagira bagira agliyor ama biberonla mama verince copur copur içiyor ...bu artik memeyi birakacak demek mi yoksa geçici bi durummu, cok üzülüyorum memeyi birakacak diye daha 3 aylik:KK43:
Bende bugün aynı şeyi düşünüp çok üzüldüm. Bende hem mama hemde emzirerek besliyorum ama birkaç gündür biraz emip ağlayarak bırakıyor, 5 aylik olmak uzereyiz ve ben hala sagarak veriyorum almadiginda. Ne olacak böyle bilmiyorum

Sıkınca süt geliyor canim biberon olarak dr browns kullaniyorum medelayi biz hic kullanamadik cnm midesini bulandiriyor agzina alinca öğürüyor kusuyor
Sıkınca süt geliyor zaten onlar lokur lokur içmek istiyorlar ama meRak etme benimkide çok öyle oluyordu ama şimdi hep meme istiyor mamadan sıkıldı inanırmısın ben bazen zorla mama veriyorum aç olduğunu biliyorum ama içmiyor

Bende bugün aynı şeyi düşünüp çok üzüldüm. Bende hem mama hemde emzirerek besliyorum ama birkaç gündür biraz emip ağlayarak bırakıyor, 5 aylik olmak uzereyiz ve ben hala sagarak veriyorum almadiginda. Ne olacak böyle bilmiyorum
Ne kadar kötü bi durum ya ben sagamiyorum da makina hemen yara yapiyor elle de bi türlü beceremedim sut sagmayi inşallah birakma bebislerimiz memeyi
Sıkınca süt geliyor zaten onlar lokur lokur içmek istiyorlar ama meRak etme benimkide çok öyle oluyordu ama şimdi hep meme istiyor mamadan sıkıldı inanırmısın ben bazen zorla mama veriyorum aç olduğunu biliyorum ama içmiyor
Ayy o günleri bende görür muyum acaba mamadan sıkılacak... keşkeeeee ama hic ümidim yok

Selamlar çok giremiyorum çünkü benim minik sürekli kucağımda gezmek istiyor gecede sık sık uyanıyor bu aralar gergin ve yorgunum

cuma ablama gitmiştim kardeşimin nişanlısıyla annesigili davet etmişti, gelinimizin yeğenlerinden biri sürekli küçüğü öpmek istedi üstelik sıkma ıstırms huyu varmış çocuğa en son öpme dedim annesi ne dese beğenirsiniz bir kere öpsün! Zaten öptü bir sürü dedim resmen basiretim bağlandı abisine bile öptürmüyorum diyemedim

hepsi bir yandan ayy gel beni öp diye çocuğu çekiyorlar öpme diyecekleri yerde trip yaptılar sinir oldum ya

öyle rahat anneler ki çocuklarına bir kere kalkıp bakmadılar ablamın evinde ben oğlumu uyardım sürekli

minik kucağımdan inmediği halde gelinimizin yengesi ayy ne uslu dedi şaka gibi! Bu mu uslu 24 saat yanımızdamısın nerden biliyorsun dedim gıcık oldum artık napıyım oğlumu öpmek isteyenin annesi!

Gerçi gelinimizin annesi ablaları Allah yardımcın olsun hiç uyumuyor işin zor dediler

Şimdi size sorum bende davet edicem gelinimizi ama o yengesini istemiyorum ablamlarda ayıp olur çağır diye beni delittiler dün, ya istemiyorum hoşlanmadım kadından hem ben hizmet ederken bebeğimi o çocuktan koruyamam,çocuk bir başka çocuğun yanağını ıstırıp morartmış kızlar mimli huyu böyleymiş, siz olsanız bir günlük idare edermisiniz

Yani ablamlarda deli ediyor bazen kendi ablalarım anlayıl göstermezse el niye göstersin

Birde ablam diyorki hani bu oğlunu sakınmıycaktun öptürecektin diyor! Abla iki yaşında ne yaptığını bilmeyen çocuğa al sev öp diyecek halim yok dedim

Offg gerçekten birileri için bir şeylere katlanmaktan anlayışsız insanlardan bıktım
sen haklısın cnm yaa operek morartmak ne yaa ayy cinnet sebebim olurdu benim sen iyi dayanmışın ben olsam hiç opturtmezdim . Gecen basın sagolsuna eşimin akrabalarından gelenler oldu oglm kv nin kucagındaydı eltim almiş elinden oturmuş koltuga arkasındada yedi yasındaki kızı çocugun ustune bir çokmuş opcm kucaklıcam diye nevrim dondu elimde tabak vardı aldım çocugu kucagından hemn oda bi garip oldu ama napıyım bn gelemem oyle seylere bu konularda çok hassasım millet brz bakıştı ama napym bide ellerinden opuyolar bende sildim ellerini kv niye siliyn dedi agzına goturuo ıslak mendili dedi bende dedim eli opuluyoya onuda goturuyo agzına dedim . Kv dede çok opuo ya dun gelmiş sap sap yanagını kopartçk çocun bişeyde diyemedim eşime şikayetleniyr en ufak bişeyde gıcık kv .

Dafiduck Dafiduck yüksek ihtimal çağırmıycam, ne güzel yazmışsın aynen sen istiyorsunda ben istiyormuyum

canım pes etme ağlasada teklif et memeyi,ayakta dene hopla zıpla pes etme ve üzülüp stres yapma bazen bebeklerde grev yapıyor

Kızlar eşim evde tele kafasını takti bakamıyorum yarın detaylı yazarım eflalim çağırma o kadını sülalesi gelecek diye bişey yok annesi ablası babası kardeşi tamam ... Ben bugün oğluma kabak patates havuç ve ıspanak tan sebze çorbası yaptım çok sevdi

Kizlar ben bebegimi hem mama ile hemde emzirerek besliyorum, ama bugun hic emmek istemiyor memem agzina deger degmez basiyor aglamayi bagira bagira agliyor ama biberonla mama verince copur copur içiyor ...bu artik memeyi birakacak demek mi yoksa geçici bi durummu, cok üzülüyorum memeyi birakacak diye daha 3 aylik:KK43:
Canim arada boyle yaparmis bebekler ozellikle 3 ay civarinda ayakta emzirmeyi dene.

Su opturme mevzusu benim de canimi sikiyor, esimin memleketine geldik opup duruyorlar hele kaynana nerdeyse dudagindan opecek, esime diyorum anlamiyo bisey demiyo gicik oldum, benim annem kardesim bi kez opmediler tuttular kendilerini.

cnm bz memlekte cenaze için gttgmzde bnm gelemedgm beslenme saatlernde bbk aç kalması dye kv mama vermiş biberonla uç gun yetsemedgm saatler mama içti çocuk ve uzun sureli emzremedgm için sutumçok azalmıştı . Kayseriyede donunce bebegm bni reddetti emmek istemedi memeyi agzına alınca bagırıyodu mama yapıp geliyodum onu içiyodu guzel . Uç gun boyle dewam etti ama zorla emzrmeye çaliştım pes etmedim mamayı kestim mecbura kalınca tıpış tıpış emdi sutumde çogaldı şimdi meme hastası oldu yine .

Biberona alışan bebekler memeyi reddediyolar çunku biberon daha kolaylarına geliyo çektikleri anda sut doluyo agızlarına ama memeyi emerkn sut hemn şakır sakır gelmedgi emmk istemiyolar .

cnm aç olsa mamayıda içerdi bnce zorlma doyuyodr o ya.
Canım aç olduğunu bîliyorum memeyi tutuyor ama biberonu almıyor midesini bulamdırıyor sütümünde yetmediğini anlıyorum zaten mamayı reddettiğinden beri kilosunada yansıyor

ah canım aynen oğlum sessiz yiyor uyuyr gülüyor kizimin kıskançlığı nazi yoruyr nerdeyse hergün dısardayım tatil günleri eşim çıkarıyor termos çay parklar bide dış yaptırıyorum mecbur gidiyorm ilkinde bende biraz sakınrıdım çok gezmezdım ama bunda kırk çıktı durmadım masallah bizde 4ay bi haftalık olduk ek gıda ya geçtik

Üçüncü çocukta insan daha da rahat oluyor :KK53: maasallah canım sıze su kiz bi 4 aylık olsun ben de azar azar tattirmalara başlıca ben de...
Ben de dış yaptırmak istiyorum.o kadar çok sorun var ki bayağı isim var bu dişlerle.. İki hamileliğin arasının fazla olmayışı dislerimden çıktı belki de. Neyse canımız sağolsun :KK48:
Bu arada sen nerde oturuyordun tatlım? Ya sende ayni misin bilmiyorum biz de parka gidiyoruz ama parktan da huy kapmaya başladım çok kalabalık oluyor korkuyorum çocuklar kaybolacak diye Allah korusun..

3 çocuğun varmış Allah bağışlasın nasıl yapıyorsun günlük işler çocuklar ve es.. benim ilkim daha ama kosturmaca ile geçiyor :-)

Bi de sen beni dusunn :KK53: amin canım cumlemizin evladını bagislasin Rabbim isteyenlere nasip etsin inş. Valla canım gecen gün perdeleri ve camları temizlemeye karar verdim eskiden sabahtan başlayıp aksama bitirirdim herşeyi ama gecen karar verdim 1 hafta surdu bitmesi o_O oradan pay biç iste :KK48:

Canım aç olduğunu bîliyorum memeyi tutuyor ama biberonu almıyor midesini bulamdırıyor sütümünde yetmediğini anlıyorum zaten mamayı reddettiğinden beri kilosunada yansıyor
unuttum senn bebiş hastydı demi . Hasta oldugu içinde reddedebilir hastayken iştahları kapalı oluyr.

Üçüncü çocukta insan daha da rahat oluyor :KK53: maasallah canım sıze su kiz bi 4 aylık olsun ben de azar azar tattirmalara başlıca ben de...
Ben de dış yaptırmak istiyorum.o kadar çok sorun var ki bayağı isim var bu dişlerle.. İki hamileliğin arasının fazla olmayışı dislerimden çıktı belki de. Neyse canımız sağolsun :KK48:
Bu arada sen nerde oturuyordun tatlım? Ya sende ayni misin bilmiyorum biz de parka gidiyoruz ama parktan da huy kapmaya başladım çok kalabalık oluyor korkuyorum çocuklar kaybolacak diye Allah korusun..
biz ankaradayız canım sen nerdesin ben yakın yerde oturuyorum kızım oynarken yada babası başında oluyor yalnız bıraskasmıyrm ... Benimde yakın di hamılelıklerım ondan mi bilmem ama benim önceden de çok işi var di erteleme disleri daha kötü oluyor.. Ay üçüncü dusunemiyorum eşim daha bunlar büyüsün yaparız diyo :)

aysimason aysimason burnu tıkalı olduğundan bıberonda çok geliyor ondan içmez meme az yavaş rahat :) pınarın dediği gibi

Back
X