- 14 Ağustos 2011
- 28.749
- 4.511
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bugün 15 dk ağaç altında oturduk oğlumla. Yanağında ki Sinek ısırığının çevresi beyaz halka olmuş. Anlamadım![]()
Benim kuzenimde ye i dogum yapti, ilk cocugu 1bucuk yasinda henuz, kiskAnclik duygusu yokmus ama laftan anlamiyot diye cok yoruluyor kuzenimde, arayi fazla acmadan ama cocuk laftan anlayinca en ideal zamaz heralde, 2-2,5 yas
canım geçmiş olsun ya burnunu nazal aspıratorle ac bol emzır , ılık corba ıcır
ay sorma aynı bırsey alıyım para çok nasılsa dıyor bende bıktım borctan dıyorım surda8 ay kaldı artık kendı maası ıle yapsın bahce falan ıstıyorben genclıgımı yasıycam ılı kez dara geldım evlendık evlenelı ev araba cocuklarnkendımı unuttum bu ne
benımkıde anlar aldığımıd sıcagı sıcagına gormesın dıye
anam bebeklere aldığım tokadan dolapta çürümekte olan salatalıktan bıle anlayan koca zor
nasip
kıyamam yaaabak kıskanclık ayrı şımarıklık ayrı nasıl bu sevıyeye gelır hıcmı konuşulmamış o küçük korumasız üçer de yapacaklarını anlatsalardı güzel hayaller kurardı tabı kıskanır ama dur denılmeyen bu çocukmuş bence yanlış mıyım önceden çok mu sakındı büyük çocuk
Geçmiş olsun canım doktora göster bence seni korkutmayayımda pek normal durmuyorBöyle oldu kızlar sinek ısırığının çevresi
Anladım canım artık ihmal etmem veririm oğluma... Teşekkür ederim..D vit mutlaka erimemi hele senin şartlarında 6 yaşa kadar verilmeli dünya sağlık örgütü hastaneler özel doktorlar doğal drlar herkes bunu tavsiye ediyor kemik bıngıldak vs gelişiminde Lazım
Benimkide kildibende kil yaptim çok güldü oğlum:)
canım geniş beyaz şapka kullaniuorum ben pek guzel oluyor![]()
Geçen gün gördü çocuk doktoru geçer dedi. Ama nerdeyse 1 ay olcak. Bugün de çevresi beyazladı.Geçmiş olsun canım doktora göster bence seni korkutmayayımda pek normal durmuyor
sinek ısırıgını bılmıyorum ama kızını allah nazarlardan saklasın masaallah :)Böyle oldu kızlar sinek ısırığının çevresi
canım yanlış hatırlamıyosam oğluşu vardı :)sinek ısırıgını bılmıyorum ama kızını allah nazarlardan saklasın masaallah :)
Benimki de yastikla oturamiyor 5.5 aylikkızlar benım oglm tam oturamıyor yanı belını tutamıyor oturtunca ıkıye katlanıyor bu normal mı![]()
Ben bunun ağzını yiyeyim de bitireyim onu.Böyle oldu kızlar sinek ısırığının çevresi
Teşekkür ederiz teyzesi :) öpte geçsin hemen.Ben bunun ağzını yiyeyim de bitireyim onu.
Sinek ısırığını öğeyimde geçsin gitsin yavruşumun. Kuzuş o kuzuş.
Evet canım doğru hatırlıyorsun oğluşum var. Amin canım. Hepimizin bebeğini nazarlardan korusun Rabbim. Cilt doktoruna gitmem daha doğru olucak sanırım. Birkaç gün daha gözlemliyim bari. Sağol canım.canım yanlış hatırlamıyosam oğluşu vardı :)AngelHeart bu arada maşallah allah nazarlardan korusun bebişini ve bencede götür baya olmuş çünkü canım
Amin canım sağolasın :) ama erkek bebişçik.sinek ısırıgını bılmıyorum ama kızını allah nazarlardan saklasın masaallah :)
benim oğlumu da ısırmıştı canım 2 haftada anca geçti ama etrafı öyle beyazlamamıştı..Geçen gün gördü çocuk doktoru geçer dedi. Ama nerdeyse 1 ay olcak. Bugün de çevresi beyazladı.
Benim oğlanda hala oturanıyor canım aynen senin dediğin gibi ikiye katlanıyor..kızlar benım oglm tam oturamıyor yanı belını tutamıyor oturtunca ıkıye katlanıyor bu normal mı![]()
Çok güzel canım güle güle kullan:))Bebek arabamiz hala yoktu, gorumcem alaxam demisti onu bekliyirduk oda bayramda gelecekti yurdisinda yasiyor.
Dun mesaj attiki bu modeli kuzrni bize hediye alacakmis. Cok mutlu oldum cok brgendim. Rengi pudra siyah olacak hrm kiza hem oglana uyumlu olsun diye.
Kargoyla geliyor cok heycanliyim
Gunde 2 kez kizimi arka bahceye birazda markete cikariyorum kolum kopuyordu. Hergun yuruyuse cikarim artik
Yaninda baska aksessuarlari da var onlari fa alacak mi bilmiyorum. İnsallah tam srt alirEki Görüntüle 1572103
Canım bize neden anne diyorlar?Bi de kızlar ben çok takıntı yapıyorum ya. Rahat olamıyorum hiç. Evlat kalp sızısı yapıyor sürekli insanda.
Bende de oluyor normal olsa gerek. Bugun yatak odasinda bizim yatakta altını değiştim biraz birakayim dedim oynasın kendi kendine mutfaga gittim işe dalmisim.baktim oglusun sesi cikmiyor odaya bi fırladım yüzüstü donmus ilk kez dun aksam döndü. Kolunu da kurtarananis yuzunu kapamis aglmiyor da ama o an bacaklarim ılık ılık oldu.cok korktum harejetsiz gorunce.bi cevirdim bana gülüyor sipa.oglum niye aglamiyorsun dedim.gelip düzelteyim seni.sessiz olmasi kotu oluyor.uzattim da..annelik boyle her an tedirginim elimde olmayarak.e tabi bir de daha tedirgin bi eşin olursa isin daha da zorlaşıyor. Tedbiri alip takdiri Allah a birakmak gerek hersey olucagina varir diyorum ama kendime söz geciremiyorumBi de kızlar ben çok takıntı yapıyorum ya. Rahat olamıyorum hiç. Evlat kalp sızısı yapıyor sürekli insanda.