Canim daha kucuk minnos bu ne hiz dr daki anlamadım. Sen acele etme canim.bol bol anne sütü ins.
Cani yaniyor kuzunun onun gonlu hos olsun iş yapılır canim.
Ben bi hızla yaptım minis uyanicak diye balkonu filsn yikadim tozu da aldim.baba ogul uyku keyfindeler.ben de is yapmaktan tepe takla dönmezsem iyi.balkon guneskiydi carparsa gunes fena yapiyor.
Ayy canim etekler 20 mi

ben 90 a aldim.etegi netten alamiyrum.malum basenler.bu etek de 48 beden

.sirf kocamin sesi cikmasin diye ki ben de dar kıyafetle rahat edemiyrum.magazadaki kiz başka birine mi aliyorsun bu sana fazla degil mi diyor
Kolay gelsin canim.cok aile cagircan galiba.
Ah canim inan her sene sadece bi kez cagiririm o da kv ve elti daha yok. Cok zorlanıyorum ben de.
dün yazmamışım, canım lcw da indirimli oluyor o zaman bakıyorum açıkçası:) hem kalıpları geniş oluyor hem iade vs. sıkıntı olmuyor:) gelecek olanların fotosunu ekliyim biri bayram için diğerleri böyle işte eşimle gideceğimiz ev oturması olursa diye:) günlük şeyler yani, ben 90 lira vermem kıyafete:) elbise olursa veririm:) burda da alacak olursan var daha yüksek fiyatlarada, bekarken çok gezer uygun alırdım şimdi eşimle bazen pahalı aldığım oluyor gezmek istemeyince:) 48 beden mi ciddimisin canım ama sen çok zayıf duruyorsun gerçekten 48 beden sana büyük olur ben bu halimle 42-46 arası giyiyorum:)
Kizlar bugun bebegime brokoli verdim hasladim onune koydum agzina azicik bisey gidiyor, parca pincik ediyor yere atiyor hepsini, cöp oluyor yemekler yazik defil mi ya

blw den vazgeciyorum, israf oluyor cunku, biraz daha buyuyunce veririm eline yer, eski usul pureye devam :)
@miss_curious canim evet erken geldi banada,ay bizim doktor seninkinden beter ek gida olarak ne verebilirim diye sordum bebek neyi seviyorsa onu vverebilirmisim, insan tuzsuz sekersiz vs bisey der yani bende denemek icin balda verebiliyor muyum dedim diyor yok bal verme bastan soylesene adam. Degistircem doktoru..
canım ben hem püre yapıyım diyorum hem o arada önüne koyuyum diyorum bakalım nasıl olacak

olabilir cnm .
yalnız kv de cok komik bi yandan emzir kizim dra bakma sen anne sütü onemli dio diger yandan 1 saat içinde hem yogurt hem tavuk suyu vermek istedi..Bi de her lokmadan sonra kizimin agzini siliyo ki cadim hiç sevmez..
Evet cnm insanları anlamak zor epey, ben de senin gibi kafama uyan bi dr. Bulamadim,hastalık konusunda iyi ama ek gida konusunda hic onaylamadim..normalde 4.ay baslatiyodu ek gidaya..
ayy çok hoş kv den, kv de neşeli espirili bir tip mi öyle canlandı gözümde, canım bak bebek senin bebeğin kv nin heyecanınıda anlıyorum ama içine sinmeyen hiç bir şey için izin verme tatlı dille söyle emin ol o da alışır, ben bu kadar kalabalık kv kp kayınların içinde sözüme dinletiyorsam sen bir kişiye başarırsın çekinme hiç:)
Ben de bir dürü çocuk doktoru denedim hep abarttığını söylüyordu eşim ama biri mama dedi biri vitamin yazdı biri antibiyotik verdi biri işinde iyi ama çocuğa çok sert davranıyor derken en sonunda doktorumu buldum ve eşim farkı anladı. HAKLI olduğuma karar verdi.. Inş siz de gönlünüze göre bulursunuz..
merak ettim doktorunuzu:) benim denemediğim bir tane kaldı aslında bir kere acile büyük oğluma bakmıştı istanbuldan geliyordu haftanın belli günleri şimdi daimi burda, işte özel hastane ve tahliller vs. fiyatları çok arttı el değiştirdi hastane çünkü, hadi fiyat feda olsun yavrumuza ama endişem para için gereksiz tahlil istemeleri
yok dedım soyle ona ablam oyle seylerden hıc hoslanmaz de dedım demıs buyuk eltım neyse ben 2. gun gıyerım demıs kendı koyune gıdecek ya guya

ılk evlendıgımde esım bıle anlamıstı yengem boyle gıymıyordu senın aldıklarını almaya baslamıs dıye

sımdıde kardesım basladı gıdıyor evıne aynısını yada benzerını alıyor nısanlısıyla bızım gıttıgımız yerlere gıdıyor pöfff bacıda olsa eltı gemısı yurumez arkadas
ben susehrının bı koyundeyım susehrı sıvas 2 saat cekıyor aslında hamılelıgımde tıp merkezıne gelıyordum sarkıslalıyım bu arada sarkıslaya gıderken ya gec donuyoruz yada ıznımız bıtmıs oluyor bı gıdemedık ozele nasıp olmadı bıde galıba bebegımın rahatsızlıgı falan olmadı sukur ıhtıyacta hıssetmedık ben acıkcası bu kılo ekgıda gıbı konularda fazla pinpirikli degılım oyle olmaya calısıyorum yanı
amaaaan kardeşde olsa elti yine elti
e siz kayseriye daha yakınsınız:) bizde şarkışlalıyız yani babam köyünden:) bizim köylüler de hep kayseriye giderler, yerleşmek için yani:)
canım aslında ben de rahatım bu bebeğimde daha rahatım ama işte sıkıntıları var biliyorsunuz benim kuzunun ameliyat olacak böbrek işi var
Yok canım morarmadı ama acıyo :))
Yatırarak beslemiyorum canım yüksek bir yastığa başını koyup besliyorum..
Ek gıdayıda oturarak veriyorum..
yatırarak besleyince kulak enfeksiyonu olabiliyor ondan sordum canım, ağlamıyorsa oynarken keşfetmiştir kulağını:)
Benimki uzun zamandır iştahsız Canım ama son günlerde daha bi fena oldu
Benim de takıntım yok canım özel olacak diye senin dr u bikaç kişiden daha duydum ama eşime anlatamadım kendi bilir sehirdisi yapmak zorunda kaldı

Benim de işime geldi oğluma alacaklarim vardı alışveriş de yapmış oldum :))
Kalça ultrasonu yapılırken ben batın da istemiştim Canım sol bobrek pelvisinde genişleme çıkmıştı ilerlemesi Problem yaratıyomuş her ay kontrol ettiriyoduk çok şükür duzelmis ,birazdan dr la görüşeceğiz paylaşırım canım senin şurubu da soracağım
iyi olmuş ohh güle güle kullanın:) eskişehire gittiniz heralde:)
ayy ınsallah en korktugum aramızın bozulması

kesınlıkle kıskanmıyorum bana yapılmayanlar ona kat kat fazlasıyla yapılıyor kaynanam kayınbabam benden cok onu sevıyorlar yuzume bıle soyledı kaynanam x benım ıcın ayrı dıye kardesım farkında bunun alma benım aldıgımı deyınce hemen ne oldu kıskandın mı dıyor la havle dıyorum bende napiyım
gerçekten elti olmuş senin kardeş:) boş ver canım ya illa oluyor ki ayrım, anne babalar bile yapmıyor mu evlat ayrımı
Canim sen hangi sehirdeydin? Istanbuldaysan 3 dr gezdik biz de en son doktorum herman isciye sordum sizin kdr iyi guvenilir ve cvp veren bi dr soyleyin bana dedim. Istsnbul florance nightingale hastanesinde dr basak celikkan'a git dedi, ki orda dogum yaptim zaten acayip memnunum. Konuskan ilgili bilgili. Watsaptan vs yazinca cvp verio
canım sivastayım istanbulda olsam, gideceğim dr kadir tuğcu olurdu:) gerçi sadece tatile geliyor amerikada yaşıyor adam:) sağol ilgin için
Canım benim bebek de geçen hafta hiç emmedi nerdeyse daha doğrusu evvelki hafta Sıcaklar diş pişik vs bir dönem böyle oluyor.. Takmamak en Güzeli yoksa takıntılı annelerin çocuklarında hep beslenme sorunu oluşuyor ben dudaklarımı ısırıyorum ama bir şey dememeye çalışıyorum kendime.. Yaz aylarındayız iştah azalabilir normal zaten midesi Avcu kadar diye teselli ediyorum..
Off Off nasıl dikkat edeceğim hele burada heryer disney kaynıyor ama çoocuğuma Ahşap oyuncaklar vs almak istiyorum bu figürlerdense logolar puzzle lar falan ama daha var

(
Eflalim çok geçmiş olsun kıyamam kuzuna

kan Değeri 10.3-14 olması gerekiyor bence pekmeze dadan ya da kendin kan hapı al işe yarar inş. Bir dahaki Dr tahlilinden önce.. Bir de yeşil kala ek gıdaya geçince normal ama sen daha iyi bilirsin tabi..
Doktor işi zor em işinde iyi olsun en tahlil ilaç istemesin hem bebeğime ilgili olsun istiyorum:))
Paraben Zararlı değil mi her oldu canım kremleri bile parabensiz almaya niye kasıyoruz o zaman allal...
Almanya da vs Eş dostu çalışan varsa Floradix getirebilirsiniz belki ya da hiç vermemek daha tehlikeli en azından faydasını Görsün demek Lazım
Ben de bilmiyorum aslında ama ben bulmaya çalışırdım bulamasam da verirdim sanırım..
Canım sadece bir küçük dal Brokoli koy yemek için küçük parmağımız ladar bu ona yeter prensip o zaten.. Ben her şeyi küçük parmak kadar hazırlayacağım birer adet o kadar da bebeğime feda olsun diyorum :)
canım ben ek gıdaya tam anlamıyla geçmedim ki toplamda 3-4 sefer bir iki kaşık anca yedi yemiyor ki kuzucum, o yüzden kak şaibeli
yurt dışında yokta tanıdığımız senin dediğin ilaçları araştırıcam belki vardır bi yolu getirtmenin, ben çay içiyorum canım onla ayık kalabiliyorum:) kan ilacı vs. hiç bakmıyorum bu anlamda kendime

ama kuzum için bakıcam artık sağol
bugünden itibaren devitide kan ilacınıda vericem sanırım:)
Herkese merhaba anneler
Bugün doktorunuza gecikmeli olarak 6. Ay kontrolüne gittik.
Kan ve idrar tahlili olduk. Demire vs bakıldı.
Ek gıda için bilgi aldık. Anne sütüne devam edeceğim ama tattırmaya başlayacağım. Destekli blw deneyeceğim.
Su 30-100 cc arası deniyor ama ne kadar içerse ver içmezse sıkıntı yok kaynamış soğumuş su olacak dedi öğün sonrası verilecek. Kimi bebek sever kimi sevmez dedi.
Öğle ve akşam tattır dedi zamanla çoğalt sevse de sevmese de öok yedirme Israr etme az az gün içinde
Alerji olursa gıdayı bırak kan olabilir kakada hatta bebekte rgzema bile olabilir üç dört ay o gıdayı vermekl yok..
Bakla Patlıcan yok. Çilek Ahududu Berry ceviz bal etler vsMevsim sebzeleri meyveleri ev Yapımı yoğurt kefir serbest. Tek tek tadacak alerji takibi yapılacak.
Yoğurt kefir vs anne sütü fazla ise onunla olabilir ya da açık sütten olacak mayası da üç dört kuşak önce olacak.. En doğrusu bu..
Zeytinyağı tereyağı sarımsak SOĞAN serbest çorbalara katılabilir
Yeşil SOĞAN ile diş kaşısın.
Doyurmuyorsun tattırıyorsunuz.
Bir iki hafta sonunda çorbalara kuru bakliyat irmik mercimek pirinç bulgur yulaf kepeği vs eklenebilir.
Şeker tuz diğer yağlar yasak meyve suyuna hayır posasız ce ağır olduğu için...
Masada oturarak yiyecek.
Şimdilik yapabildiklerim bunlar benim Bebiş durmuyor :)
canım çok güzel bilgiler bunlar sevdim doktorunu:) peki sen aşı yaptırıyormusun istemiyordun bildiğim kadarıyla
İftara kaldı 15 dakika benim bıdık durmuyor bezdim artık..
allahım şu mübarek günün hürmetine sen şu ocak bebeklerine iyi huy, sağlık, sıhat, uyku, daha sayamadığım güzel ne varsa ver yarabbim Hatta bütün bebeklere..
aminnnnnnn aminnnnn
Kızlar sonuçlarımız aldik çok şükür değerlerimiz iyi çıktı çok iyi bakmışsın dedi kan değerimiz iyi kan damlası kullanmasam dedim onun amacı kan değerini yükseltmek için değil ileriki aylarda düşmesin diye dedi . Ben bundan sonra inat etmeyeceğim sanırım tamam takıntılıyım paraben konusunda ama kaç dr da bişi olmaz dedi onlar anlamaz dedim eczacilara sordum kimya bilgileri filan var diye kendi çocuklarında kullandıklarını söylediler yine en dogallarina ulaşmaya çalışacağım ama o arada da elimdekileri kullanırım ama hergün de vermem Hiç kullanmıyorum çünkü ben vitamin olarak omnivitin acd3 ve balık yağlı olanını verdi 1 yaştan önce balık yağı kullanılır mı ki ben akillanmicam sanırım ama araştırmadan vermem yine oyy oyy bizden böyle kısaca değerlerimiz iyi çıktı mutluyum
gözünüzaydın canım maşallah kuzuya üzme artık kendini
Sağol canım . Hiç babasıyla bana çekmemiş

Canim cok sikkin arkadaslar
Bugun atama sonuzlari aciklandi ve ben yine atanamadim. 6. Kezdir yerlestitilemediniz yazisi goruyorum ekranda

Ne olur bana dua edin.
canım ne desem ki Allah ferahlık versin hayırlı kapılar açsın
Gunaydin kizlar, benim minik 4 gundur kaka yapmiyor, ilk kez boyle bir durum yasiyoruz her gun yapardi, bir iki kez kabak patates tattirdim sadece onun disinda sadece anne sutu aliyor, nette 10 gune kadar normal yaziyor ama cok geldi bana. Fitil aldim her ihtimale karsi ama kullanmali miyim ya da kacinci gun kullnayim? Bu arada keyfi yerinde.
canım hiç telaş yapma sanırım bu geçiş dönemi, bizde geçen ay oldu aynen, ilkinde 6. gün yaptı sonra 5. gün 5. gün 4. gün derken şimdi bazen her gün yapıyor bazen iki günde bir, tek sıkıntımız yeşil kokulu olması, kaka sert olmadığı sürece endişelenme, kuru erik haşlayıp verebilirsin ya da gün kurusu