amiiinnn.
canım az suda haşlayıp ez belki yer..
canım 4 ay öncesine götürdün beni benim oğlumda öyleydi ben 3. gün fitili veriyordum şimdi alıştı seninki de alışır çok kasma birde su veriyormusun canım bi ara burda bi arkadaşımız yazmıştı doktoru su ver demişti bi dene istersen.. birde canım 3 gün yapmazsa öyle müdahale et bağısakları tembelleşmesin..
bende kaç senedir onu bekliyoruzz yaptıklarımız az biled diyorum:))

bende eşimle kavga ettiğimde hep diyorum öteki tarafta hesaplaşacaz..
çok güzel canım inşallah sever bebşin..
çok güzel olur:)
teşekkür ederim canım:))
canım ona iş desem hemen ben görevimi yapıyorum seni aç bırakmıyorum sende görevini yap diyor gıcık...
stilis hatun anlıyor bu işten:) bende altı kilolu üstü zayıflardanım senin dediğin gibi giyimimle saklıyorum
canım sabrın sonu selamettir seni çok yi anlıyorum dün gece sen aklıma geeldin hamilelik dönemini stres sıkıntı ile geçiren,, bebeği doğduğunda ona yansıyormuş bende çok stresli bi hamelik geçirdim yapımız aynı herşeyi kafaya takan tipteniz aman boşver diyemiyoruz ama ben inanıyorum sonu ferahliktır çünkü içimizde birşey yok ne varsa dışımızda...
geçmiş olsun canım çok ağır atlatıyorlar bu hastalığı canım doktorlar birşey yok diyorlar ama ben havada bir mikrop olduğuna inanıyorum dün gece oğlumun bütün eşyalarını kaynattım kıyafetlerini 60 dereceyae attım temizlik çok önmli hastalıklarda sende öyle yap birde ben ateşi olduğu gün hep ılık duş aldırıyordum koltuk altlarına başına ıslak tülbent koydum şimdi iyi biraz..
maşallah ahmet paşamıza:)) bendede var o yaramazdan:))
aynen canım benim oğlumda emdiğini çok harektle eritiyor
beim doktorumda öyle ver dedi canım..
allah yardımcın olsun canım...
canım ben çareyi salıncak yapmakta buldum iki gündür biraz rahatladım...
bendee:)
bizde öyleydik çığlıklarımız mahalleyi ayağa kaldırıyordu..
güle güle giyi canım çok güzeller.. amin allah olmayan herkese versin..