Hayy allah ,kucuk eymene nolmus annesi boyle,gecen yazmistin hiccc ses etme biz uykumuzu yazsak haline sukredersin diye evett su yazdiklarindan sonra sukrediyorum
Ev dereceniz ne durumda tatlimm cokmu sicak,ufaklik bunaliyormu acaba
Ne biliyim aklma birsey gelmiyor cozum yollari ariyorum kafamda,gece lambasi falan yakiyorsan mesala yakma karanlik olsa,erken yatiriyorsan oyala 12 yr sarkitsan ,belki bunlari hep deniyorsun fayda etmiyor

(( napimm care ler ariyorum
Seni o kdr iyi anliyorumki ,bazen her zamnki saatinden 1 saat evvel uyandiginda bile aptal gibi oluyorum uymumu alamayinca ve o gun gecmek bilmiyor,oyle zor bakiyorum ki ardaya o gun,birde senin 2 coxuk ,halin enerjin kalmaz tabi bu swfer cabuk sinirlenirsin heerswy batar durur

(
Seninle kiyasladigimda inanki tek cocuklu olmak ,daha uzyn uyumasina ragmen bu kdr zor geliyorken bana Allah yardimcin olsun cnm ya ,eymene hayirli uykular sakinlikler versin rabbim
Esine gelince ,bu kocalar sanirim hepsi ayni tatlim,ise gidiyoruz para kazaniyoruz diye gorev lerini yaptiklarini saniyolar,coxuk bKmak annenin vazifesi,uykusuz kalmak anneye has birsey,aramizda istisna babalar vardir ama benm kocada dahil makesef hepsi ayni

((
Dun 2 saat 5 pantolon ,5 gomlek,5 tsirtunu utuledim beyefendinin ,gece 11 de arabada canta unutmusum git al dedim diye isitmedigim laf kalmadi,aksama kdr coxuk bakiyorum yemek yap utu yap sesimi cikarmiyorum asansorle asagi inmeye useniyor,sonra gun boyu bunlari yaptim deyince vazifen essek gibi yapicaksin dwmezmi kan beynime sicradi,ben kendi adima bu bnm
Kocaya ikinci coxuk falan yapmam,igtiyaclarimizi karsilamasi disinda aksamlari 15 dk sevmesi disinda coxuk konusunda bNa yardimi dokunmuyor ama oyle kocalar taniyorumki,,camlari silip,sofraya yardim eden,esi ev hanimj olmasina ragmen hergun isi geregi takim elbise giyip onlari bile kendi utuleyen,cmt pazar en az 8 mekana esim skilmistir diye gezmege goturwn kocalarda var,sansmi diyim kadermi diyim,cirkin sansi demek daha mantikli geluyor gunaha girmekten korkuyorum anladinix siz onu :))))
Ayy eflalim nerden nereyee acildi konu :)))