Kizlar merhaba uzun zamandir yazamadim az cok okusamda..hepinizi ve bebislerinizi opuyorum once..bu ara dis telasimiz var bikacgundur cok huysuzduk cok sukur ilk disimizin ucu gorundu gec cikariyoruz biraz..bizde haberler soyle,,alkis baybay gelgel telsarar yapiyor minigim,orumcegi pek sevmemisti yeni yeni geziniyor onla,kitaplari cok seviyor bol bol kitap okuyup bakiyoruz,istahimiz hala iyi 9.ayimiz bitti hergun bir kase dolusu meyveli yada sade yogurt ve bir kase sebze corbasi yiyor etli yada tavuklu..sabahlari kahvaltisini yapiyor..kilosu iyi oldugu icin kasik mamasi muhallebi tarzi seyler vermiyorum..sutum artik cook azaldi silikonla emziriyodum zaten ondan sanirim azcik emip birakiyor mama takviye ediyorum mecburen geceleri fln..elimden tutup kalk diyor surekli yurutmek istiyor,hep ayakta geziyoruz..dis kapiya gidince disari cikcam diye sevincten deliriyor..bu arada 6 aylikken ilk adet oldum sonraki ay bir hafta daha gec oldum gecen ay olmadim son adetin ustunden 1,5 ay gecti yok cok korkuyorum idrar testi yaptim bsy cikmadi ama bu duzensizlik normalmi bilmiyorum.boyle olan varmi??
canım emzirirken adet düzensizliği normal
Dogdugundan beri sma kullaniyorum ,anne sutune en yakin sut o diye biliyorum
Tv da hatta bikere ender saracta aciklamisti
bende ilk ay sma kullandım sonra aldık ama yok kaç kutu çöpe gitti çok üzüldüm

israf oldu diye verecek kimse yotu çünkü

sma güzel kilo aldırıyor ilk ay 1700 gr almıştı
Sen yazınca düşündüm de bizim okulda bi ısırma olayı oldu o günden sonra öğretmeni çocuğu hiç bana Alıp vermiyor hep sınıf annesiyle muhatabım.bizimki biraz duygusal acaba küstüler mi öğretmeniylebişey de anlatmıyor ki okuldan gelince hiç bişey yapmadık diyor.bi de sürekli anne bana dinlen diyorlar diyoruyku saatinden bahsediyor kendiSi.
canım mutlaka ondan etkilenmiştir ama sen niye öğretmenle görüşme talep etmiyorsun özel kreş değil mi? Ben rahatsız etmemek için cumadan cumaya soruyorum durumunu
gogsumun altı cok agrıyo suan yumusak beze de bulamadm ama zor dokunuyorum ya.nedır benım bu goguslermdn cektıgm ya.makıne olmasaydı yenı alcktım.sutten kesmeye vıcdanım rahat etmedı sutum var.allah beterındn korusux
canım nazardan da olur o ağrı çok iyi biliyorum o ağrıyı ya da bir şey ummuştursun
Nego
canım cok saol dusunmen yeter ama hallettık yenı verdıler.sık sık sagyorum.medıkale bı gıttık.ben urunu adamdan daha cok bılıorum bana dıo cekıyo.dıyorum ele koyunca anlasılmyo:) ben delımıyım cekenı nıe getırıyım.bana kaynatmayı ogretıyo.dedım abı sut yaglı madde .kaynatınca mıkrop kırılıyo.ıcıne hep bıseler sokup temzlıorum.dedım sabır ver ya
ayy çok biliyorsun sen diyecen!
Hanımlar bebişlerinize balık vermeye başladınızmı??
Başladıysanız hangi balığı nasıl pişirip veriyorsunuz?
Ben artık oğluma balık vermek istiyorum şu anki en uygun balık somon gibi gözüküyor..
yok canım başlamadım
Eki Görüntüle 1645789
Kizlar bugun lcw den uyku tulumu aldim
12-24 ay diye bir boy aldim nerdeyse ikimiz gircez icine

Simdi uzun kollu tulumunun ustune bunu giydirip oylemi uyuycak ustunu daha ortmicekmiyim
Birde corapsizmi kalsin
çok güzel güle güle giysin bende var bu model başka marka sevmedi ya tulumu

işimiz var bu veletle, abiside hala tulum giyiyor bayılır:)
Selam kızlar.
Nego
ellerine sağlık canım. Benimde kaç gündür canım istemiyor şu yapılacak bu yapılacak deyip oturuyorum. Bugün eşime geç git ise ben biraz toparlanayim dedim yeni gitti ama oğluşa kahvaltı ettir kendimize kahvaltı hazırlamak oglusu uyut bunlarla geçti. Ben temizliğe bi türlü fırsat bulamıyorum gündüz uykumuz çok kısaldı uyanıkken zaten yapışık geziyoruz. Salı gününe kadın cagirdim inş. iyi biri çıkar o gelene kadar ortalığı toplasam şükretcem
canım kadın çağırma imkanım olmayınca iş başa düşünce yapıyorum işte zorla yapıyorum inan eski hevesim yok memnuniyetsiz bir halde iş yapıyorum:)
Iyi gclr kizlar..
Sabah kirtasiyeye gittik prensesimle okul icin gereç aldim, ogleden sonra da arkadasima gittik esim gec gelecekti eve..
Cadimi uyutuyorum simdi

Aklima geldi islak mendil unibaby yenidogan mi kullaniyorsunuz bitti yenisini alicam çoklu paket size soriim dedim..
ne bulursak:) büyüğe bir yıl pamuk kullandım bunda ıslak mendili yıkayıp kullanıyorum artık
Ne inatci hatunum kizima kahvalti yemiyo diye omlet yaptim bi de bunu deniyim yemiycek biliyorum ama bakalim..
Corba iciyor kahvaltida hanimefendi..
canım bazı bebekler çocuklar kahvaltı sevmez ablamın kızı 5,5 yaşında çorba içer kahvaltıda
Valla benim sütümde doyurmuyomuş heralde ben ek gıda verdiğimiz için artık sütün doyuruculuğu önemli değil diye düşünüyıdum ama önemliymiş heralde dün gece mamasını belirtilen miktarın yarısını verdik güzel güzel uyudu Çağlar maşallahh :) üzüldüm bide çocuğu kaç gündür aç aç yatırıyomuşuz diye

Buarada
S
Sevdeangel
bizde çok para vermemeye çalışıyoruz bizimde yataktır arabadır mama sandalyesidir hepsini sağol ailelerimiz alıverdi biz yinede uygun olanını seçmeye çalıştık. Ben çok uzun süredir oyuncak almıyorum çok oynamıyo çünkü. Kablo kumanda perde tahta kaşıkla oynuyo bizimki. Çok güzel oyuncaklar görüyorum almak istiyorum ama bide sonra düşünüyorum oynamıcak ne gereği var deyip vaZgeçiyorum :)
sevindim canım mamanın işe yaramasına:)
slm kızlaar.bızde sımdı gırdık kızımla ıcerı.esım calısıyo bugun.market market gezdık alısverıs yaptık.yuruduk ıyı geldı.sevdeye de marmarabırlgn zeytınezmesını aldım .bole yedırmek daha kolay olur dıe.bıde kucuk kutularda peynır aldım hergune bıtane.kızceye ozel kahvaltı:)
uyutyorum sımdı.aparatıf bıseler yapıp yıcem malum koca yok:)
canım zeytin ezmesinin tadı berbat oluyor
Slm fistik anneler
Anneanenin pesine takildik armutluya geldik biz Allah nasip ederse iki hafta burdayiz insallah
Cokk gzl resimler cektik,ardayi cimlere oturttum,neyseki cinleri kopardi agzina atmadan cekimlerimiz bitti
Goz atarsiniz albumumuze
ohh sefanız olsun:)
Kızlarrr ya bebeği parmağını emen var mıı?? Of Çağlar emiyo ve ne zaman nasıl bıraktıracağımı bilmiyorum çok alışmadanda bırakmasını istiyorum. Doktora sormuştum ilk emmeye başladığımızda doktorumuzda 5 yaşına kadar emmiş emsin bişey olmaz dedi ama ben bırakmasını istiyorum ya. Ama ben parmağını çektikçe bidaha emiyo ısrar edersemde hırçınlaşıyo ağlıyo
canım emzik almıyor mu
aysimason
Nego
nerdesiniz kızlar:))
hastayız canım
@Mrssuperfine
I
imspecial
nnightsaill
kizlar bu gunu sorunsuz atlattik bakici hic aglamadi dedi tabi insallah dogrudur..sabah ben erken cikiyorum babasi bakiciya teslim etmis sabah baya kotuymus gitmek istememis babaya sarilmis falan ayy cok uzuldum duyunca
canım her geçen gün daha iyi olur umarım
Slm kizlar ya bisey sorucam sizlere yazdan beri gecmeywn bir pisigimiz var ve her gecen gun daha da artiyor kullandigim pisik kremleri sudokrem hametan bepanten desitin ama hic biri gecirmedi sizin onerebileceginiz baska bi krem var mi
canım bazen lansioh sürüyorum birde büyük oğlum çok kötü olmuşu kanıyordu ve çare bulamamıştık, kadir tuğcunun sitesinde bir solüsyon tavsiye etti eczanede yapılıyor eski bir tarif bir günde geçirmişti

Bbugun ugrasmaya basladık esım tutturdu salondan boruyu gecırelım oralarda sıcak olsun duvarı delecekmış

bı kac ıvır zıvır getırdı basıma ınsaat cıkarttı ev bırbırıne gırdı

ben temızlerım dıyor

hayırlısı artık ınsallah ıyı olur
ısınırsınız canım sonucunu düşün:)
bende beceremıyorum bu aralar sutten kaynaklı herhal ben acık alıyorum komsudan sonbahar geldıye ınekler depresyonda galıba

Ama evde yapilanda ayni sure degilmi cnm
Mesala sutu kaynatiyoruz,ilinmasini bekliyoruz mayaliyoruz sonra sariyoruz en az 3-4 saat disarda sarili kaliyor ve sonra alip buzdolabina koyuyoruz 12 saat sonra yiyoruz yani kvalide boyle ogrwtmisti bana ,16 saat yapiyordu nerdeyse
canım ben 5 saat bekletiyorum tamam
Canim sutun sicakligi paramagini daldirdiginda 7 sn dayanabilecegin kadar sicak olsun. Ve kavanoza mayala. İlk 2 gun acma kapaklarini.
Bak benim yogurdun kivamina
Kizima boyle kucuk kavanizda mayalayip hergun 1 tane yediriyorum
Eki Görüntüle 1648207
eline sağlık yemeye yeni başladıya yeniden mayalıyım bende bu şişelere:)
Canlar ahmeti uyuyordu bakıcısı geldiğinde uyanınca yumuşak yavaşça elini temime alıştırdım dedi bakcıısı sonra sevdim yemegini yedırdım çok mutluydu evde gezindi ama beni göndermedi dedi ahmet uyanana kadar vitrinim kalmıstı orayı silmiş saolsun

herşey çok iyi gidiyor maşallah tek sıkıntı kucagımda uyuud yatağına bırakınca uyandı hep geri aldım dedi zamanla düzelir oda
minione
ıyı tatiller
aysimason
kolay gelsin
nnightsaill
biz emmiyoryz parmağı ama emziği bıraktık hırçın olmuştu simdi düzeldi zorlama bence zamanla birakir inş
canım çok sevindim demek sorun haladaymış:)
Tşekkürler canım emziği nasıl bıraktınız bizde bırakmak istiyoruz ama geceleri çok işime yarıyor sürekli uyanıyor birtek emzikle dalıyor
canım erken bence bıraktırma dişe zararı yok oğlum yaşına kadar emdi
Bu çocuğun sıkıntısı ne yahuuu ya?? 2 saat önce uyandı, uyandı ama çok uykusu vardı emmeye bile hali yoktu dolayısıyla memeyi tutamadı 2 kere denedi olmadı bidahada emmek istemedi ayağımda salladım uyudu. Şimdi yine uyandı ve direk emmek istemedi

yine ayağımda sallıyorum

Allah benim ayaklarıma dert vermesin valla ya

İyi uykular tekrardan tatlı rüyalarr
Ayyyy bu bebe dellendirdi beni gece gece ya en son saat 9'da uyumadan önce emmisti saat 3 oldu hala emiyo ya ve 1,5 saatlerde uyumuyo. Emse sıkıntı kalkacak belki ama emmiyo sıpaaaa yaa . İSYANNNN!!!!!!!!
canım boğazı ağrıyordur dişi çıkacaktır sakin ol
Kizlar kizimin yataktan yere kut diye dusmesiyle gece sicrayarak uyandik, cok korktum

emzirirken yanima almistim uyuyup kalmisim off oda emekledi yada yuvarlandi biomiyorum.. Moralim cok bozuk insallah bisey olmaz lutfe dua edin
ahh canım geçmiş olsun bir şey olmaz Allah ın izniyle, gözlerini hareketlerini kusmasını takip et
Gunaydin hanimlar okul yolundayim su an acıktım azcık

calismayan anneler sicak bi cay yapin poģaca peynir zeytin yanina sicacik haslanmis yumurta bebislerinizle beraber keyif yapin ohhhhhh missss hadi afiyet olsun sizlere
ahh nerde fırın bozuk hastayım yapamam:)
Aminnnn guzel dualarin icinn
Sanirim ayni kuzulu uyku tulumunu almisiz cnm

Henuz yikanadim sehir disindayiz evimixe donelim ilk isim o olacak
Bu arada dun sabah mihlama yapip yedirdik ihhh ihhhh yapa yapa yedi cok sevdi :)))
mıhlama deniycem bende:)
allah korusun..bıse olmaz ins.yanınıza almayın kızlar ya cok tehlıkelı
canım benimki başka türlü uyumaz oldu bende uykusuz kalıyorum düşer diye yanına barikat yapıyorum ama
Ohhh emdi 12 saat sonra sonunda :) nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum anlatamamm :) çöktüydüm bi anda emmicek artık diye :)
hadi gözün aydın:)
Çok geçmiş olsun sana ve kuzularina canım ne kadar da zordur üçünüz birden
hem de ne zor, babaannesi büyüğü aşağı indirdi sen dinlen diye nerdee uyandı kucağımda uyuyor şimdi küçüğüm