2015 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin Cinsiyeti Ne Olacak ?

• Kızımız Olacak :)

OY: 149 47,2%
  • Oğlumuz Olacak :)

OY: 160 50,6%
  • İkiz Kızlarımız Olacak :)

OY: 0 0,0%
  • İkiz Oğullarımız Ollacak :)

OY: 1 0,3%
  • İkiz; Bir Kızımız, Bir Oğlumuz Olacak :)

OY: 5 1,6%
  • üçüzlerimiz olacak :)

OY: 1 0,3%

• Ankete Katılan
    316
  • Anket Kapalı .
Kızlar canım çok sıkkın, oğlum öğretmeninden biri için bana hep kızıyor diyor:( off diğer ogretmeniyle dialogumuz var hatta emirin sorunları için haftaya pedagogla görüşücez karar aldık, acaba hata mı ettim öğretmene karşı çok anlayışlı davrandım ben oğlumu biliuorum yapar falan demekle, offf ne yapıcam eşime söylemedim hiç, söylesem ben gondermeyelim demiştim diyecek, kv biliyor..
bazı çocuklarda uyum süreci uzayabilir canım akışına bırak öğretmenler pedagoglarla çözülür diye düşünüyorum

Pazara gidip geldik antrede oturup kaldık oğlumla gitti poşetin içinden bir salatalık aldı yemek istedi bende yıkamak için aldım amaaaan almaz olaydım koptu kıyamet bir saat ağlamış salatalığı veriyorum istemiyor birdaha bemi dövüyor felaket bu çocuk napacam bilmiyorum:KK23:
alma laaaan çocuğumun salatalığını :)

Eki Görüntüle 1657629
Oğluma pufuduk ayakkabı aldım ayacıkları üşümesin:))
mutlu günlerde giysin inşallah
Herkese selam...
2 gündür çok fenayım... Midemi bozdugum yetmezmiş gibi göbek çevremde bir sancı var gelip gidiyor. Dün kızımı tasiyamiyordum... Kollarımda dernan kalmadı resmen... Allahtan annem geldi de bize baktı... Kızımı Kucağımdam düşürmekten korktum. Annem gelene kadar mama sandalyesine bağladım. Neyseki bugün sancı dışında daha iyiyim. Umarım bir an önce geçer. Eşim safra kesesi yada apandisit olabilir diyor. İnşallah değildir...
Bizde durum böyle...
Hep konuşuldu da geçmişte aramaya fırsatım olmadı. Joie ya da mothercare araba koltuğu kullanan var mıydı??
Birde 9-25 kg düşünüyoruz uygun mu sizce??

geçmiş olsun canım iyisin inşallah şimdi

KizlR aksam aksam.usenmedim kurabiye yaptim, dort tanesinide huplettim :(
afiyet olsun:)

Canim neler deniyorsun? Benim kizim.normalde yiyor ama biz yemek yerken bizimkilerden yemek istiyor, ona hazirladigim salcasiz tuzsuz yemegi agzina goturuncr sinirleniyor, agzina bikac kere verdik ve artil bizimkilerin daha lezzetli oldugunun farkinda.. Acaba sende daha lezzetli yiyecekler mi sunsan bebise?
Bide oyun kutusu aldik demistin nasil bisey merak ettim..

Kizlaaarrr ben hamileligi ozlediimm :)) sirf emzirmek icin birkac ay daha beklemek istiyorum, insallah Rabbim nasip ederse ikinco kuzumuda istiyorum artik :)
hamilelikkkk hayatımın en güzel günleri Allahım tekrarını nasip etsin isteyenlere

Günaydın güzellikler hayatın acı yüzü ile karşılaşınca yorgun sinirli bi kadın oldum bugün bütün işleri bırakıp arkadasla bebelerımı alıp dışarda kahvaltıya gıdecegım kuzularıma vakur ayırayım yoksa vicdan azabı yakıyo benı koştur koştur onlarla ilgilendigim halde boyle bir mola hepımıze iyi gelecek;)
effeerin sana
bu arada pazartesi yüksek ihtimalle ankaradayz arhanla :)

Bugün misafirim var evi dünden temizşedim ama yinede toplamak gerekiyor bir tencere sarma sarılmayı bekliyor ya kızlar bi el atsanız ne güzel olur:))
pek pek güzel sararım kız

Bir de birsey sorucam kizlar foto koymuyorsunuz ya esim kizar diye.hos benimki de k u zmisti koymaya cekiniyrum o neyse de.sanal ortam ozel sonucta istefiklerimiz goruyo kk da paylaşıyoruz ilerde başımız filan agrimaz ins.yani ne sakncasi olabilir ki
doğru söylüyorsun

Hanımlar öğretmenle konuştum, bizimki kanı kaynayınca sıkma huyu var maalesef bir türlü bıraktıramadık, sürekli arkadaşlarını sıkıyormuş iteliyormuş, o huyunu biliyorumda artırmış orda, öğretmenleri gözlemliyormuş bu hafta sadece belli kişilere mi ne zaman yapıyor diye, pazartesi pedagog gelecekmiş onunla görüşülecek o da gözlemliycekmiş, zaten o demiş gözlemleyin diye, bizimlede görüşür sanırım, çok üzgünüm bizim yüzümüzden bu halde biliyorum hep eşimle sorunlarımız yüzünden üzüntüden ağlıyorum çok kötüyüm çok, berbat bir anne olduğum ispatlandı...

Velilerden arayan olmuş çocuğumuzu sıkmış diye:( öğretmen diyor hep adını söyleyip sınıf içinde sivriltmek istemiyoruz, bu sefer çocuklar her şeyi onun üstüne atarlar adı çıkar, kenara çekip uyarıyoruz diyor, derslerde faaliyetlerde çok iyi bizi üzmüyor bir tek bu huyu var diyor, o da diğer öğrenciler için sıkıntı diyor ki bende zaten asla kimsenin çocuğuna zarar vermesini istemem, nasıl kendi çocuğuma yapılmasını istemiyorsam başkasınada benim çocuğum yapmasın, öğretmen anlayışım için teşekkür etti, ne veliler var benim çocuğum yapar kızamazsınız diye tepki veren

Ne yapıcam ben diğer veliler gelipte bana hesap sorsa ağlarım hemen...

Okula giderken hep diyorum oğlum lütfen sıkma arkadaşlarını bak seni okula almazlar bir daha diyorum tamam anne diyor , çıkışta soruyorum yaptım diyor niye diyorum unuttum diyor, nasıl unutur nasıl sürekli söylemekten bıktım artık:(

arkadaşları yinede çok seviyormuş hep adını söylüyorlarmış

Oğlumu okuldan alicam tanletten alıntı saçma oluyor o yüzden cevap yazamadım:)
kafayı yedin herhal berbat anne de neymiş
dediğim gb uyum sureci eflalim alma okuldan bence seneye her şey sil baştan olacak yoksa

Canlar selamlar
arhantosum hasta sadece burun akıntısı vardı gün gece öksürük başladı gözlerinden yaş geliyor yavrum öksürürken
dr a götürdüm bugün ilaç verdi
Bi de 1yaş öncesi göz muayenesini yaptırdık dr eşimin arkadaşı baya detaylı baktı eşit olması gereken değerler sağ ve sol gözde farklı çıktı eşimde zaten sol gözde kaymadan şüphelenmişti şu an hastalık etkileyebilir yanlış ölçüm olabilir dedi dr iyileşince tekrar gidicez inş düzelir

bazı çocuklarda uyum süreci uzayabilir canım akışına bırak öğretmenler pedagoglarla çözülür diye düşünüyorum

hamilelikkkk hayatımın en güzel günleri Allahım tekrarını nasip etsin isteyenlere

effeerin sana

doğru söylüyorsun

dediğim gb uyum sureci eflalim alma okuldan bence seneye her şey sil baştan olacak yoksa
teşekkürler kuzum

Aldım gitti:-)

Oooo sen gelip sarana kadar biz sarmsları hooop mideye indirdik:))

Canlar selamlar
arhantosum hasta sadece burun akıntısı vardı gün gece öksürük başladı gözlerinden yaş geliyor yavrum öksürürken
Bi de 1yaş öncesi göz muayenesini yaptırdık dr eşimin arkadaşı baya detaylı baktı eşit olması gereken değerler sağ ve sol gözde farklı çıktı eşimde zaten sol gözde kaymadan şüphelenmişti şu an hastalık etkileyebilir yanlış ölçüm olabilir dedi dr iyileşince tekrar gidicez inş düzelir
Geçmiş olsun kuzucuğuma biximkide burun akıntısı var tıkanunca burnundan sesli sesli nefes alıp veriyor o sümükler akana kadar çok komik oluyor birde sümüğünü sildirmiyor ay bu kime çrkti böyle bilmiyorum bana hiç çekmemiş:))

Misafirlerim gitti smcamın eşi ve kızı gelmişti oğlumu görmeye hala oğluşuma hediyecikşer geliyor kullanacağım şeyler getirmişlerdi sağ olsunlar:))

17 yaşında kuzenim var kız benim çapkın oğlan yapıştı ona bir sevdiki sormayın kızlara çok düşkün oluyor babasının tıpkısının aynısı oda bekarken öyle çapkındı:KK62:

Dafiduck Dafiduck canım bizim bebekler dokuz aylık diye
Adımadımbüyüyoruz kutularından aldım adımadım sitesinde satılıyor...

Zeka kartlarından almadım. Aktiviteli oyun kutusu aldım.

Bir de bardabas var ama o 1 yaşla birlikte. Ona daha var bunu deneyeyim dedim...
Canım bebişin severse yaz buraya bizde alalım eğitici oyuncaklara ilgim çok ama oğlum severmi sevmezmi endişesi var boşa almak istemiyorum..
Birde çevremdekiler oyıncaklarıma bile laf söylüyorlar sinir oluyorum ben istediğim oyuncaklarla oynamadım oğlum oynasın diyorum allahtan eşimle hemfikiriz bu konuda..

Canlar selamlar
Bende göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum da. Bütün doktorlar bakabilir mi yoksa bebek için özel göz doktoru oluyor mu??

Nasil memnun kaldin mi canim sitesine baktim simdi kutu icinden cikan oyuncaklar kitaplar falan nasil dikkat cekici mi kaliteli mi
Daha gelmedi canım gelsin yazacağım inş:)

Guvenlik seti almam lazim bizim salon mutfak surekli cekmeceyi aciyor parmaklari sıkışıyor yavrumun nette bi arastirayim bakalim
İkea ya da bak mutlaka em uygun hem çeşitli oluyor...

ayy çok çocuk isyteyenlere hayranım benim ilkinde sabrım bitti:KK14:
Valla benim de bitik:) yardımcı olmadan çok zor ama erteledikçe daha da zor :))

Canlar selamlar
Geçmiş olsun canım inş yanlıştır... Bizim de pazartesi randevumuz var bakalım ne olacak sonuç...

Canım bebişin severse yaz buraya bizde alalım eğitici oyuncaklara ilgim çok ama oğlum severmi sevmezmi endişesi var boşa almak istemiyorum..
Birde çevremdekiler oyıncaklarıma bile laf söylüyorlar sinir oluyorum ben istediğim oyuncaklarla oynamadım oğlum oynasın diyorum allahtan eşimle hemfikiriz bu konuda..
Canım daha gelmedi kutu gelince yazarım.. Bende oyuncak konusunda cimriyim evde çok yer kaplıyor dağınıklık yapıyor üstüne üstlük çocuklar da oynamıyor ama Kıyafet süs püste kaybediyorum kendimi :)) :((

Bende göz doktoruna götürmeyi düşünüyorum da. Bütün doktorlar bakabilir mi yoksa bebek için özel göz doktoru oluyor mu??
Çocuklar için özel göz doktoru yok canım tek göz doktoru var ama kimi göz doktorları çocuk gözünde daha aktif olabiliyormuş. Çocuk doktoruna danış.. Bizim de pazaetye randevumuz var. Iki ay sonraya vermişti randevuyu çünkü çocuk konusunda uzmanmış ama aslında öyle Uzmanlık yok da çocuklar ona gidiyormuş iştr :)

Pinking Tree Pinking Tree canım şimdi adım adıma göz attım güzel bir aktiviteye benziyor birşey soracağım canım orda paketler var canım 6 aylık paket mesela her ay ücret ödeniyormu??
Min 6 aylık paket alınıyor canım biz iki kişi üç paket paylaştık.. Fiyatı 50 tl Çarpı altı ay givi bit şey oluyor. Taksitli ödeme de vardır mutlaka..

Kızlar moralim çok bozuk..

Benim biricik kızıma bir şey yemiyor yesin diye kakaolu pasta!!! Yedirmişler.

Sanki bizim aklımıza gelmiyor tatlı pasta vermek. Yararı yok zararı var.

Şekeri geçtim kakaolu bir de:((

Ben yanlarındaydım sakın vermeyin dedim arkamda dönüktü, şimdi babası söylüyor:((((

Bir de bana kakao lekeleri için üzüm lekesi dedilerdi böhüüü:(((

Cnmmmmm yaaaa sacmalamaaa
Sen cokkk tatli bir annesinnnn
Oglun daha cok minikkkk bebek sayilir dahha o,dune kdr yuksri babanneye cikan sonra asagi inen minik bir tipti o cevresi o kadarcikti biranda kendini okulda buldu
Cok dogal bence yaptiklari
İyiki erkenden verdin anaokuluna
İnanki seneye daha bilincli olacak
Hele ilkokulda dahada artacak cevreye olan uyumu insallah Allahin izniyle tabi
Lutfen kendini suclama,minik adamida op bnm icinnn yerim ben o cilginiii
canım sağol öğretmen abartmış yazıcam, keşke 3 yaşında ikna olsaydı babası daha iyi olurdu daha erken vermediğime pişmanım
Canim senin anneliginle bir ilgisi yok bunun her cocuk bu tipseyler yapabiliyor, bir arkafasimim oglu itiyor cocuklari, o daha tehlikeli mesela, 1 yasindaki cocugu masayadogeu itekledigini dusun.. Ki anne baba arasinda hicbir problem yok.. Ogluna desen siktignda arkadaslarinin cani aciyor uzuluyorlar, cici yapmayo ogret onunyerine, sikmak istediginde cici yapsin mesela..
sağol canım ya rahatllatın beni, benden kaynaklı diye çok üzülüyorum çünkü
Oo naptin bacim sen o kadarini yapamamm:)) bende ailelerimizden uzak oldugum icin korkuyorum kimseden destek yok Allah korusun basimiza bi is gelse hastaneye giderkn cocuklari emanet edecek kimse yok, var ama aile gibi olmuyor sonucta.. Esime kalsa dortleyelim diyor ama hele bir ikinci gelsin, salikli sihhatli sonra bakariz duruma :)
ha hay tamam caaaanım 2 olsun:)
Ayyyy kizlar gecmisi oku oku bitmiyor valla benim ogrencilerim gibi ceneniz dusmus onlarda hic susmuyor:KK45: soyle goz gezdirdim de
Pinking Tree Pinking Tree oyun kartlari bende almak istiyorum videosunu da izletmem artik diyorum oyun kutusu nasil birsey markasi ne yazarmisin cnm
Nego Nego oglusun duzelir zamanla bi arkadas yazmisti dikkat cekmek icin yapiyor aslinda gelisimsel birsey
2.yi dusunen anneler saygiyla onunuzde egiliyor ve hep diyorum ben asla istemiyorum 2.bebek falan yok anam yok hele arka arkaya hic oyle hayal ettiniz gibi şirin degil bence 1 haftaligina 15 aylik yegenimle yengem bende kaldida stresten her yerim kabardi ucuklar cikti dudagimda biri uyuyor biri uyaniyor biri mama iciyor digeri normal yemek istiyor bebegimi bos buldugu anda kafasina beline pat pat vuruyor birlikte oynar diyorsunuz ya eline gecen oyuncagi bebegimin kafasina indiriyor mama sandalyesinde yemek yiyen oglumun alttan parmagini geriye bukuyor gormesem cocugun parmagini kiracak 1 hafta bebeklerin aglamalari aparymani inletti bunlar bi de kardes olsaydi dedim hayali bile dehsete dusurdu beni :KK53:
tamam canım sağol dikkat çekmek için evet
selam kızlaar nasılsınız antalya ya yeni ebebek açıldı kızıma bişilr aldık kızımın çok hoşuna gitti
ohh güle güle kullansın
Nego Nego canimbenim niye böyle kendine haksızlık ediyorsun cocuk bu gayet normal canim ne olur üzülme normal olduğunu düşünüyorum cunku daha cok kucul iyi kotu ayirt etnesi zarar verdiginin farkinda olmasi icin.

@praline canim ayni yastaymisiz.24 yasindayim..ben seni benden buyuksundur sanıyordum.....dogur canim dogur güzelce buyut ikisini de ins.
ben karnabahari normal Salçalı yemegini yapiyrum canim patates pişirir gibi.esim öyle seviyor benim pek aram yok karnabaharla.

@asliayet canim küçücükmussun daha tazecik annee maşallah sana.
sağol canım bencede öğretmenin gazına geldim
Bu arada kızlar kusura bakmayın cevaplayamıyorum ama oluyorum Nego Nego her çocuk farklı olur ben ne çocuklar gördüm seninki önlerinde melek kalı güzel arkadaşım anneliğini sorgulayıp durma sıkma canını olurmu:))
sağol canım benim
Dafiduck Dafiduck canım bizim bebekler dokuz aylık diye
Adımadımbüyüyoruz kutularından aldım adımadım sitesinde satılıyor...

Zeka kartlarından almadım. Aktiviteli oyun kutusu aldım.

Bir de bardabas var ama o 1 yaşla birlikte. Ona daha var bunu deneyeyim dedim...
canım emirde almayı çok istemiştim olumlu olumsuz yorumlar vardı tabi ne gerek var kocam aldırmamıştı, merakla bekliyprum sonucunuzu bu miniğe alırım belki:) emire minicik kitaplarım setini almıştım fotosunu koyarım onun sayesinde çok erken öğrendi bir çok şeyi

effeerin sana

doğru söylüyorsun

sağol canım benim, yok ya çıkış saati geldi onun için dedim alıcam diye:) hemen pes edermiyim ben gönderene kadar ne çektim oraya biliyorsunuz:)
Canlar selamlar
oyy geçmiş olsun ilaç iyi geliyor canım
göz için bende götüreyim artık, eğer varsa kayma gözlük veriyorlar canım
Geçmiş olsun kuzucuğuma biximkide burun akıntısı var tıkanunca burnundan sesli sesli nefes alıp veriyor o sümükler akana kadar çok komik oluyor birde sümüğünü sildirmiyor ay bu kime çrkti böyle bilmiyorum bana hiç çekmemiş:))
ayy aynen siliyorum diye bir ton ağlıyor:) pasaklı:KK53::KK53: eliyle yüzüne boca ediyor sümüğünü:KK45::KK45:
Misafirlerim gitti smcamın eşi ve kızı gelmişti oğlumu görmeye hala oğluşuma hediyecikşer geliyor kullanacağım şeyler getirmişlerdi sağ olsunlar:))

17 yaşında kuzenim var kız benim çapkın oğlan yapıştı ona bir sevdiki sormayın kızlara çok düşkün oluyor babasının tıpkısının aynısı oda bekarken öyle çapkındı:KK62:
ha hay yerim ben o minik çapkını

Şekeri geçtim kakaolu bir de:KK43:(

Ben yanlarındaydım sakın vermeyin dedim arkamda dönüktü, şimdi babası söylüyor:KK43:(((

Bir de bana kakao lekeleri için üzüm lekesi dedilerdi böhüüü:KK43:((

yuhhh daha neler, yani bize pişirdiklerimden veriyorumda o kadar değil , marifet sanki

Gün geçmiyor ki eflalim yeni bir sıkıntıyla gelmesin:KK70::KK70:

Kreş işinde iki öğretmeni var oğlumun, öğlen konuştuğum öğretmen abartmış çünkü çıkışta diğer öğretmeniyle karşılaştık ve konuştuk, annesi sürekli sıkma vurma yok dedi, elini ağzına sokuyor demişti diğer öğretmen bende şaşırdım evde asla yapmıyor öyle bir şey neden yapıyor anlamadım dedim, eve gelip netten baktım dikkat çekmek için stresli anlarda yaparmış, bunu çıkışta görüştüğüm asıl öğretmene söyledim araştırdım o kadar üzüldüm ki dedim, dikkat çekmek için yapılırmış bu hareket dedim, evet annesi bencede onun için yapıyor dedi, ben güzelce söyledim mikroplar ağzına girer böyle yaparsan diye açıklamış o da tamam öğretmenim demiş onun dersinde yapmamış daha, diğer öğretmen sert söyledi muhtemelen ve sürekli kızdığı için yapıyor onun dersinde

Bu öğretmen çok akıllı çok çabuk kavrıyor annesi dedi, arada üzüyor ama aşıcaz bunu konuştuk sizinle ben zaten sıkıntı olursa size söylerim merak etmeyin dedi, diğer öğretmenin abartmasına şaşırdı yüzünden anladım, sürekli yapmıyor ki ama dedi sustu, bende dedim bir sıkıntı olursa lütfen not yazın bana dedim, her gün sizi rahatsız etmek istemiyorum dedim

Diğer öğretmene demiş zaten annesi çok anlayışlı açık görüşlü, çocuğumun iyiliği için ne gerekiyorsa beraber yapalım dedi bana diye anlatmış diğer öğretmene

Üzülmeyin lütfen dedi ne çocuklar var inanın sizinkinin abartı hareketleri yok dedi, bende ama diğer öğretmeni sürekli yapıyor dedi çok üzüldüm ben dedim

pazartesi pedagogla görüşülecek, kızan öğretmen devam ederse bu kadar anlayışlı olmuycam anlayışım bir yer kadar, öğretmenlere çok saygım var zor meslek derim hep, anlayışlı yaklaşıyorum ama iyi niyetimi suiistimal ederse benimde sabrım taşar

okula gidince görüyorum ne çocuklar veliler var öğretmenden hesap soran kaba kaba konuşan, ben anlayışlı oldum diye yavrumu ezerse gerçekten hem üzülürüm hem de tavrımı alırım

Sağolun desteğiniz için

sümüklü böcekler :)

yok canım bildiğimiz göz doktoru

Daha gelmedi canım gelsin yazacağım inş:)

İkea ya da bak mutlaka em uygun hem çeşitli oluyor...

Valla benim de bitik:) yardımcı olmadan çok zor ama erteledikçe daha da zor :))

Geçmiş olsun canım inş yanlıştır... Bizim de pazartesi randevumuz var bakalım ne olacak sonuç...

Canım daha gelmedi kutu gelince yazarım.. Bende oyuncak konusunda cimriyim evde çok yer kaplıyor dağınıklık yapıyor üstüne üstlük çocuklar da oynamıyor ama Kıyafet süs püste kaybediyorum kendimi :)) :((

Çocuklar için özel göz doktoru yok canım tek göz doktoru var ama kimi göz doktorları çocuk gözünde daha aktif olabiliyormuş. Çocuk doktoruna danış.. Bizim de pazaetye randevumuz var. Iki ay sonraya vermişti randevuyu çünkü çocuk konusunda uzmanmış ama aslında öyle Uzmanlık yok da çocuklar ona gidiyormuş iştr :)

Min 6 aylık paket alınıyor canım biz iki kişi üç paket paylaştık.. Fiyatı 50 tl Çarpı altı ay givi bit şey oluyor. Taksitli ödeme de vardır mutlaka..
inşallah canm sende haberdar et bizi sonuçtan

Şekeri geçtim kakaolu bir de:((

Ben yanlarındaydım sakın vermeyin dedim arkamda dönüktü, şimdi babası söylüyor:((((

Bir de bana kakao lekeleri için üzüm lekesi dedilerdi böhüüü:(((
verme dedikçe inatlaşıyorlar Allahm yarabbim yaa
böyle Bi konu geçince aklıma direk ciğer sote geliyor deliriyorum

canım sağol öğretmen abartmış yazıcam, keşke 3 yaşında ikna olsaydı babası daha iyi olurdu daha erken vermediğime pişmanım

sağol canım ya rahatllatın beni, benden kaynaklı diye çok üzülüyorum çünkü

ha hay tamam caaaanım 2 olsun:)

tamam canım sağol dikkat çekmek için evet

ohh güle güle kullansın

sağol canım bencede öğretmenin gazına geldim

sağol canım benim

canım emirde almayı çok istemiştim olumlu olumsuz yorumlar vardı tabi ne gerek var kocam aldırmamıştı, merakla bekliyprum sonucunuzu bu miniğe alırım belki:) emire minicik kitaplarım setini almıştım fotosunu koyarım onun sayesinde çok erken öğrendi bir çok şeyi

sağol canım benim, yok ya çıkış saati geldi onun için dedim alıcam diye:) hemen pes edermiyim ben gönderene kadar ne çektim oraya biliyorsunuz:)

oyy geçmiş olsun ilaç iyi geliyor canım
göz için bende götüreyim artık, eğer varsa kayma gözlük veriyorlar canım

ayy aynen siliyorum diye bir ton ağlıyor:) pasaklı:KK53::KK53: eliyle yüzüne boca ediyor sümüğünü:KK45::KK45:

ha hay yerim ben o minik çapkını

yuhhh daha neler, yani bize pişirdiklerimden veriyorumda o kadar değil , marifet sanki

başı tersten anlamışım hehehe :)

canm eşim optisyen\gözlükçü o fark etmişti zaten eşimin yiğenlerinde de var ama inşallah yanlıştır
şu göz bebeğini büyüten damla var ya onla bakmak gerekiyormuş ama Arhan hasta olduğu için damlatmadı ateşi çıkar diye
hastalık geçsin tekrar gidicez bide tıp fakültesinde yapılan Bi ölçüm varmış en son ona artık
çocuğu dr a goturdukçe bişey çıkıyor götürmeden de olmuyor
bıngıldak ssıkıntısını biliyorsunuz dun çocuk dr u devit ver diyor başkası verme diyor ben napiyim şimdi

Oğlumla kafamızı yastıktan kaldıramıyoruz bugünn hava çok soğuk ondan mı acabaaa :) kahvaltı yapmamız lazımm. Keşke bi yardımcımız olsaydıda hazırlasaydı hatta bugün bide yedirseydii :))
biz hallettik o işi ama toplayacak biri lazım :)

yarın akşama misafir var bugün pasta börek halledip yarın temizlik yaparım Arhantos uyuyor ilaçların etkisiyle

biz hallettik o işi ama toplayacak biri lazım :)

yarın akşama misafir var bugün pasta börek halledip yarın temizlik yaparım Arhantos uyuyor ilaçların etkisiyle
Bizde yaptik ve topladik artik mecburenn karni doydu oynuyo su anda sehpayla :) plastik bi sehpamiz var ters cevirdik onun ayakkariyla oynuyo :) duz cevirince zaten tutunup kalkmaya calisiyo sehpayla birlikte dusuyolar :) bizde ters cevirdij ayaklariyka oynuyo :))

Back
X