2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

Gunde kac bardak iciyorsunuz 1 bardak yeterlimi ben 1 bardak humana 1 bardak lactamil iciyorum

Bu bolume epetdir girmemisim simdi aklima geldi
Bende yazayim kilomu:)
68 hamile kaldim 89 doguma girdim
15 gununde 12 kg gitti 77 oldum
Gidis o gidis bidaha inenedim de yediklerimide azaltmadim bir bu hafta hafiflettim 1 kg gitmis 76 oldum
Ama 68 de beni kiloku gosteriyo en az 65 olmaliyim simdlik mayisa kdr 70 in altina insem yaza ins yine 65 olurum diye dusynuyorum
Tatli pasta cok yedim halbyki hic faydasi yok gelen giden getirdi napimm yedim bende
Ama suan evde tatli yok onun yerine 4-5 hurma yiyip 1 bardak sut iciyorum
Meyvami yiyorum kahvaltimi yapiyorum
Aksam yemegi 7 yi gecirmeden yeneye calusiyorum
Gelelim gobegime vucudunun heryeri catlak olan bir kadin olarak 8 haftalikken surdugum mustela sayesinde 1 tane catlagin olmadigi icin gobegim en ufak bozulmadi sarkmadi sallanmadi eger ki olurda 65 kg ya dussem dar bir elbise giysem bu kadin coxuk dogurmus demezler yanii cok sukur
En buyuk korkum sallanan firkl firkli bir gobekti umarim zayiflarimmm

Gunde kac bardak iciyorsunuz 1 bardak yeterlimi ben 1 bardak humana 1 bardak lactamil iciyorum
Sütümün azaldığını fark edince günde 3 bardak içtim birkaç gün, günde 2 ile devam edicem, bebeğim tam boşaltamıyor sağmakla da uğraşmıyorum rahatsızlık veriyor dolu olunca.

Sütümün azaldığını fark edince günde 3 bardak içtim birkaç gün, günde 2 ile devam edicem, bebeğim tam boşaltamıyor sağmakla da uğraşmıyorum rahatsızlık veriyor dolu olunca.
Sanirim emziren anneler olarak cogumux sut sagma makinasini kullanmayi biraktik useniyoruz Daha dogrusu vakit bulamiyoruz

Ahhh kizlar.gamzecim haklisn bitanem.haklisin.sadece tam karar vermek..simdi vucut temizligi yaptim da aynaya bakinca gozlerim portledi.ne oldu ban dedim..Allahim bu ne dedim...ozguven ego hic bisi yok...
Artik dur demem lazim...15 gunde bi foto atcam tarti fotosu..yetti artik....

hadi bakalım beklıyorum bend atarm yarn bende tekrar başlıyorum

bu arada ben 1 Mayıs'ta aeorobıge başlayacağım aksam 6 ıle 8.30 araşı oluyormus eksim 7 de gelıp benı bırakacak BI saat o bakacak çocuğa bende rahatlıcm kızımla aeorobık yapcam

Canım göbeğinin fık fık olmaması süper bir şey, ilk doğumda göbeğim vardı ama sertti, şimdi dediğin gibi fık fık iğrenç sarkık çatlaklarsa berbat mustela mı alsam ne yapsam doğum sonrası olandan, çok pahalı ama

canım ben bırakmıştım humanayı başlıyım en iyisi belkide o da yağlandırıyordur sütümü, lactamil hiç denemedim ondan da aldırıyım

Günaydınlar, kızlar benim de kilo vermem şart resmen iğren görüyorum hadi kıyafetler kapatıyorda çıplak ıyyy sarkıklar çatlaklar

eşimde sürekli tombiğim diye şaka yapıyor aklınca ama benim nasıl canım sıkılıyor, öyle deyince az yiyorum bu sefer başım falan dönüyor, başım dönüyor deyincede yemiyorsun diyor, e sende bana tombik diyorsun beğenmiyorsun biliyorum anlıyorum diyorum, o da ahh ahh ben senin görünüşüne takılmam hiç bir zaman şu dilini tut yeter diyor

pis şişko ne olacak kendine bakmıyorda 100 e merdiven dayadı

eve abur cuburu abartmıyorum günlük alan o, her gün alınırmı ya !

dün karar almış çikolata yok ekmek yok diyor he he canım sen mi yemiycen dedim çikolatayı

yarın sabah bende tartılıyorum yeter artık bir yerden başlamak lazım

sezaryan olmasaydım eliptik çevirirdim

Nego hadi bakalim bekliyoruz senide aramiza basin donmesin istiyorsan sik sik meyve ye birde yogurt

Dun tatlilari yedim bugunde misafirim geliyor sabaj sabah poaca yedim 200 gr almisim 72.3 ama yarn basliycam

Merhabalar kızlar :) be de katılmak istiyorum bu diyet olayına. Saırm ofak anneleirnde rekor benim tam 34 kg almışım. 89 kiloyla hasaneye gittim şimdi 74 üm.. Hamile kalmada önce 55 :) gaz yapar endişesiyle pe bişey yiyemiyorm ama salata bile yemiyorum. Mevsimi olmadığı halde kabak ve havuç tüketiorum bulgur makarna vs.. Meyve daha hiç yemedim yoğurt fln demişşsiniz yağsız mı tüketiosumuz yogurtları? Ben bide lactamil içmeye başladım. Bi yerdeokudum koşturmadan bişey yiyemeyip sadece lactamille kg veren. Matıklı değil tabi ama yaza kadar eski kiloma Kavuşmak istiyorummmmmm

canim yapma ya hayat oyle gecer mi senin bebeginin butun gidalara ihtiyaci var yemiyorsunda peki bebisn gazsz mi gaz damlasi kullaniyorsan hersyden e ozellikle yesillik sut yapiyor inekler ot yiyor misali basla bakalim kendini kasmadan bebeginin kilo alimi iyiyse dengeli beslenerek yavastan verirsin cok opuyorum

Bi kere roka salatasi yedim oglum nefessiz kaldi morardi hastaneye gittik dr gaz dedi. O gun bugundur yemiorum

Bi kere roka salatasi yedim oglum nefessiz kaldi morardi hastaneye gittik dr gaz dedi. O gun bugundur yemiorum
canim benim simdi kac gunluksnz gaz damlssi omnivit bayb cok ise yaradi bizde birde soylr soyleyim roka dokunmustr belji normal salata ye ben karnibahar bile yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…