Benim kanama oluyordu bende nirmaldir diye düşünüyorudm gece vw ye gittim silerken baktim parca gini birsey cektikce daha buyuk bi sekildr geldi fazla cekmeden hast gittik catala ciktik tekrar textemizlediler cokta zor dedeğildi. Heralde rahim acik oldugu iivin acimzdi.ikinci defa telrar ultrasonda kan pihtisi old ggorunce tekrar temizleyelim dedi 3 gun sonra hoca te,ixledi busefer asistan yapmadiCok gecmis olsun canim kadin olmak ne zor hic bitmiyor sikintilar ins bebwginle bi daha ayrilmazsnz cok mu agri oldu nasil anladnz pihti kaldigini kurtajda dogum kadar zor diyorkar hakikaten zormuydu
Merhaba kızlar :)
Çok abur cubur tüketiyorum evdekiler bitince kocama söyledim abur cubur alma eve kilo vermem lazım bu gidişle daha çok alıcam :s
dikişlerim daha az acıyor daha rahat oturup kalkıyorum çol şükür birde göğüslerim iyileşir se benden iyisi yok zeytinyağı sürüyorum sanki iyi geldi gibi geliyor inşallah geçer bebeğimi rahat rahat emziririm :)
Sağol canımAyyy kızlar hepinizden cok özürdiliyorum.. Sizin cektiginiz sıkıntıları okuyunca bi acayip oldum.. Pekin sevil cok geçmiş olsun canlarım rabbim bidaha yasatmasın.. Bebişlerinizle saglıklı öutlu hzırlu günler geçirin inşallah
benimde son 5 kg kaldi ama takildi gitmio .sanirim bende baslicam senn bu programa ama cocuklarin gazinin stresinden bütun gun telef oluyomm resmenKizceler 76.8i gordum:)
Cnm iki cocukla ne kada zor anliyorum benim biri buyuk ama bi nebze anliyorum senin is cok zor spor icin erken bide zatn yedigimize saglikli olsun diyorsak suan spor icin halim kalmiyor onun yerine emziriyorum ev isi yapiyorum mekik ceksem dedigin giji harikaolur ama kolay degil suan bid rgeoglum guzel kilo almazsa kendimi suclarim o yuzden simdilik sahlikli beslenme yeterli ben strestende cok yerdim sakin ve sabirlu olmayi dene kendin icin bisey yapmakta mutlu ediyor insani 5dk kitap okumak gibibenimde son 5 kg kaldi ama takildi gitmio .sanirim bende baslicam senn bu programa ama cocuklarin gazinin stresinden bütun gun telef oluyomm resmen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-deneyimleri.511185/page-216#post-39368266 bak canim ben bugun bu grubada yazmaya basladm bizimkiler grubumuza gekene kadar burda yazarz ordanda okuyup deneyim aliriz efsam09 galiba uyenin adi bu sayfada kopyaladm onun listesine cok benZiyor benim kiKızlar kendimden utanıyorum, doğum sonrası leğen kemiklerim çıkmıştı tüm kilolarım gitmişti ama lohusalıkta herkes verirken ben deli givi aldım şu an Gazanfer Özcan ın göbeği gibi göbeğim var(((
Ben de başlıyorum o zaman yarın milat olsun bana, tartılıp aranıza geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?