2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

[QUOvil yigit 33, post: 39138967, member: 630224"]Mrb anneler bugun 11.gunumuz ama cok skkinti cektiK.19 ocakta normal dogjm yaptim kanama fazla olduğu için iki gün sonra hastaneden ciktik.kanama devam etti. Bir hafta sssonra parca geldi hast. Gittik parca kalmis ve kan birikmis. Temizlediler rahmimi daha doğrusu kürtaj oldum diyelim 4 gun yatirdilar hastanede unv.hastanesi oldugu icin beklettiler daha sonra ultrasonda bakinca tekrar kan pihtisisi gorduler docent busefer temizledi kanamayi aldi dun eve geldik insalah birdaha sorun olmaz mahflduk bebekle evde sadece 4 gun durabildik[/QUOTE]

Çok geçmiş olsun canım

Cok gecmis olsun canim kadin olmak ne zor hic bitmiyor sikintilar ins bebwginle bi daha ayrilmazsnz cok mu agri oldu nasil anladnz pihti kaldigini kurtajda dogum kadar zor diyorkar hakikaten zormuydu
Benim kanama oluyordu bende nirmaldir diye düşünüyorudm gece vw ye gittim silerken baktim parca gini birsey cektikce daha buyuk bi sekildr geldi fazla cekmeden hast gittik catala ciktik tekrar textemizlediler cokta zor dedeğildi. Heralde rahim acik oldugu iivin acimzdi.ikinci defa telrar ultrasonda kan pihtisi old ggorunce tekrar temizleyelim dedi 3 gun sonra hoca te,ixledi busefer asistan yapmadi

Evde tahin varsa onun uste cikan yagini sur cok iyi geliyor benimki olmadi yara ilk coculta kaniyordu resmen

Selam kızlar... Bilmiyorum cocuguma haksızlıkmı yapıyorum ama ben bu kıloyu istemesemde kafama takıyorum..
Resmen sarktım.. Vucudum bir acayıp....
Kızlar sanki belime ca simidi taktılar nasıl oldum ya belim cok kötü belimi nasıl eriticem.. Dogumdan sonra 9 kılo gitti.. Kaldı 7 kılo daha .. Ama dha var yani.. 73 üm 65 altı olmak istiyorum... Mayısın sonunda kardeşim evlencek Allahım.......
Bana fikir verin bu halimle mutsuzum...
Heeee şükür saglıklıyım ama böle kılolu olöaya dewam edersen saglıgımıda zorlıcak .... Sabır sabır ve zamann

Ayyy kızlar hepinizden cok özürdiliyorum.. Sizin cektiginiz sıkıntıları okuyunca bi acayip oldum.. Pekin sevil cok geçmiş olsun canlarım rabbim bidaha yasatmasın.. Bebişlerinizle saglıklı öutlu hzırlu günler geçirin inşallah

Sağol canım
Bu kilolar hepimiz in problemi yaza kadar toparlanmak lazım :)

22 kilo aldim 15 gun oldu dogum yapali bugun tartildim 10 kilo gitmis 74 kiloyum simdi ama normal dogum olmasina ragmen gobek 5 aylik giibi nasil gidecek bilmiyorum bugun ark gelmisti kizi 5 yasinda teyze senin karninda bir tane daha mi bebek var dedi ☺

@Mrv5534 o vicdan azabini bende yaoiyordum hatta kendimi mutlu edeyim iste kaliteli rut olsn diye giducem diyetsyene gidicem diyordum ama esas bilinc alti emzirirken hem cocuk kilo alsn o alirken ben vereyimdi :) sonra epeyy arastrdim veee diyetisyenleri aradm adamlarn soyledigi fiyat cok geldi hem ac kalicam sirf onlardan utandigim icin kilo vericem yok dedim en uygun emziren anne icin listeleri arasti

Arastrmn uygunun bulmak yazdim google beni tqk tutacak bebisime kaliteli sut yapacak bi liste buldum kendime duzenledim simdi uyguluyorum uc gunde 400gr verdim zaten bi ayda tavsiyeedilen en fazla 2kg ben de 3versem yeter iki bile yeter sonucta yaza kadar 6kilo emzirrkn mucize benim icin yani kizimda emzirrkn cok aldm cunku bu sabah tartildm

kizlar ikiz gebelikti benimki 24 kilo almistim.21 günluk oldk 6 kilo fazlam kaldi.hepside göbekte nasil sarkiyo vicik vicik.bidaha hamile gibi görunuorum.göbek sarkmasi da kolay kolay toparlanmaz ancak sporla

Veee sabah 78i gordum dun 78.2 yuzdm gram gram uyguluyorum o kadar sevdim ki bu yeme seklini nefsime ragmwn doyuyorum sutumde var Allaha sukur ve ilerde saglik problemi yasamicam Allahn izniyle yeni sloganim kendimi yemek yemekten cok seviyorum:)

@Mrv5534 emZiren anne icin ornek diyet listesi diye yaz kk dan bi arkadas liste yaplasmis ben onu uygulamaya basladim pratikte kendime uydurdugum ayler var aynen uygulamiyrm arkadas 3ayda 6kilo vermisbuda ayda 2kilo yada 3kilo yapiyr cok iyi bi sy ben de suan 4gundur uyguluyrm 800gram gitti sukrler olsun tavsiye ederm

Selam kizlar bugun 300gr daha gitti 77.7 bu kiloyu en son 5aylik hamileykn gormustm ne mutluyum anlatamam hamile kaldigim kiloya 1.7kilo kaldi ona ineyim :) sonra da 70e kosucam

benimde son 5 kg kaldi ama takildi gitmio .sanirim bende baslicam senn bu programa ama cocuklarin gazinin stresinden bütun gun telef oluyomm resmen
Cnm iki cocukla ne kada zor anliyorum benim biri buyuk ama bi nebze anliyorum senin is cok zor spor icin erken bide zatn yedigimize saglikli olsun diyorsak suan spor icin halim kalmiyor onun yerine emziriyorum ev isi yapiyorum mekik ceksem dedigin giji harikaolur ama kolay degil suan bid rgeoglum guzel kilo almazsa kendimi suclarim o yuzden simdilik sahlikli beslenme yeterli ben strestende cok yerdim sakin ve sabirlu olmayi dene kendin icin bisey yapmakta mutlu ediyor insani 5dk kitap okumak gibi

Kızlar kendimden utanıyorum, doğum sonrası leğen kemiklerim çıkmıştı tüm kilolarım gitmişti ama lohusalıkta herkes verirken ben deli givi aldım şu an Gazanfer Özcan ın göbeği gibi göbeğim var (((

Ben de başlıyorum o zaman yarın milat olsun bana, tartılıp aranıza geliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-deneyimleri.511185/page-216#post-39368266 bak canim ben bugun bu grubada yazmaya basladm bizimkiler grubumuza gekene kadar burda yazarz ordanda okuyup deneyim aliriz efsam09 galiba uyenin adi bu sayfada kopyaladm onun listesine cok benZiyor benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…