2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Gurbette1anne

Guru
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
2.089
71
363
A.B.D.
Insaallah dogacak bebislerimize aldiklarimizi burada paylasalim ne dersiniz?

Akgokcen arkadasimiz guzel bir liste hazirlamis. Emegi icin cok tesekkurler. Ilk etapta gerekli olan malzeme listesi.

GİYİM
İÇ ZIBIN
HASTANE ÇIKIŞI
ÇITÇITLI BADY
TULUM
ÇORAP - YÜN PATİK
ÖNLÜK
ŞAPKA - ELDİVEN
YELEK - CEKET
PİJAMA
ASTRONOT - MONT
AĞIZ SİLME MENDİLİ
ALT - ÜST

KOZMETİK
BEBE ŞAMPUANI
BEBE YAĞI
PUDRA
PİŞİK KREMİ
ISLAK MENDİL
BEBEK BEZİ

DİĞER
KÜVET
BEBEK ARABASI
BEBEK ÇANTASI
YATAK
ALT AÇMA MİNDERİ
PİKE - UYKU SETİ
YORGAN
YASTIK
PENYE BATTANİYE
YÜN BATTANİYE
BANYO HAVLUSU
ATEŞ ÖLÇER
SAÇ FIRÇASI
TIRNAK MAKASI
BEBEK TÖRPÜSÜ
EMZİK - BİBERON
BURUN ASPİRATÖRÜ

ANNE İÇİN
SU GEÇİRMEZ YATAK KORUYUCU
EMZİRME SÜDYENİ
EMZİRME ATLETİ
GÖĞÜS KREMİ
GÖĞÜS POMPASI
TERLİK
PİJAMA
PİKE TAKIMI
YELEK - PATİK
KAPALILAR İÇİN YAZMA

Son düzenleme:
Bu bizim insaallah 3. bebegimiz olacak ve abi ve ablasindan bircok esyasi simdiden var. Ama her yeni dogan bebekte yeniden heyecan duyup, ona ozel birseyler mutlaka aliniyor. Bizim bebek arabamiz ve araba koltugumuz oldukca eskidi. O nedenle yenisini belki cok erken olmasina ragmen aldik. Bu kadar erken almamizin nedeni bu modelin cabuk tukeniyor olmasiydi. Ilk paylasim bizden olsun. Daha guzelleri sizlerin bebislerine olsun insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Markasi urbini omni 3 in 1 travel system.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1402530402337.webp
    $1402530402337.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 445
  • $1402530427010.webp
    $1402530427010.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 394
Çok tatlıymış patikler:))

Benim daha önceden bir düşüğüm olduğu için artık korkumuzdan bir şey alamadık ve almayacağımızı da söz verdik çünkü diğer hamileliğim sonlandığınds koca bir valiz bebek eşyası kaldırdım aldıklarımız ailemin eühediyeleri vs vs..

Canım ne güzel olmuş topikk 😘
Tesekkurler canim:emir_bebek:

Eki Görüntüle 1154707 Eki Görüntüle 1154708

Bunlarda bizden olsun :))
Cok guzeller masaallah. Rabbim yavrunuza giydirmeyi nasip etsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok tatlıymış patikler:))

Benim daha önceden bir düşüğüm olduğu için artık korkumuzdan bir şey alamadık ve almayacağımızı da söz verdik çünkü diğer hamileliğim sonlandığınds koca bir valiz bebek eşyası kaldırdım aldıklarımız ailemin eühediyeleri vs vs..

Insaallah bu sefer saglikla kucaginiza almaniz nasip olur. Muhim olan yeni aldiklarimizi paylasmak degil zaten sizde isterseniz onceden aldiklarinizi bizlerle paylasirsiniz. Bebeklerimize ait olan hersey paylasmaya deger.

Cok güseller ya... Patiklere bayıldım... Kıxımda herseyine özendim... Cok abartmadım aldım...
Bundada cinsiyeti belli olsun inş öle almayı planlıyorum bende paylasırım muhakkak o zaman...:16:
Kız olursa herseyimiz zaten yepyeni.. Kızızm belşigini g kullanmadı annem saolsun ceviz rengi bi beşik almıstı mobilye gıcır gcır... Bwbek arabamız oto koltugumuz bunların hepsi yeni kızım çünkü daha tazecik 23 aylık...
Bakalım ya insan özeniyo bişiler öreriz kıs cocugu olcaklar sonucta ... Ayyyy

Tesekkurler canim:emir_bebek:

Insaallah bu sefer saglikla kucaginiza almaniz nasip olur. Muhim olan yeni aldiklarimizi paylasmak degil zaten sizde isterseniz onceden aldiklarinizi bizlerle paylasirsiniz. Bebeklerimize ait olan hersey paylasmaya deger.

İnş şu 3 ayı atlatıp toparlanalım koyacağım cicilerini :)) kız erkek bilmeden bir sürü şey almıştık :)

Cok güseller ya... Patiklere bayıldım... Kıxımda herseyine özendim... Cok abartmadım aldım...
Bundada cinsiyeti belli olsun inş öle almayı planlıyorum bende paylasırım muhakkak o zaman...:16:
Kız olursa herseyimiz zaten yepyeni.. Kızızm belşigini g kullanmadı annem saolsun ceviz rengi bi beşik almıstı mobilye gıcır gcır... Bwbek arabamız oto koltugumuz bunların hepsi yeni kızım çünkü daha tazecik 23 aylık...
Bakalım ya insan özeniyo bişiler öreriz kıs cocugu olcaklar sonucta ... Ayyyy
Sizin kizinizda daha kucukmus ama yine de heyecan sarmis gorunuyor :)) Bende cinsiyetini merak ediyorum. Hayirlisi..

İnş şu 3 ayı atlatıp toparlanalım koyacağım cicilerini :)) kız erkek bilmeden bir sürü şey almıştık :)

Rabbim saglik versin insaallah hepimize bebeklerimize.. Cicileri merakla bekliyoruz:))

Sizin kizinizda daha kucukmus ama yine de heyecan sarmis gorunuyor :)) Bende cinsiyetini merak ediyorum. Hayirlisi..

Rabbim saglik versin insaallah hepimize bebeklerimize.. Cicileri merakla bekliyoruz:))

Ewet hemfe nasil sardi ahiret kardesim ya..
Esimi gormen lazim .bitane daha oto koltuu almis ikiside kucuk olacak diye
Arabanin arkasina arabada bebeklerim var yazisi almis
Dun kizmizin bebek kiyafetlerini cikarip kokladik :)) esime gore kiyafetlr hala kizimizin bebek kokusu kokuyo
Rabbim sevincimizi kursagimizda birakmasin be kardesim ne diyeyim

Ewet hemfe nasil sardi ahiret kardesim ya..
Esimi gormen lazim .bitane daha oto koltuu almis ikiside kucuk olacak diye
Arabanin arkasina arabada bebeklerim var yazisi almis
Dun kizmizin bebek kiyafetlerini cikarip kokladik :)) esime gore kiyafetlr hala kizimizin bebek kokusu kokuyo
Rabbim sevincimizi kursagimizda birakmasin be kardesim ne diyeyim

Amin.. Esin boyle istekli ve heyecanli olmasi ne guzel..

Amin.. Esin boyle istekli ve heyecanli olmasi ne guzel..
Allah razı olsun ondan ve onun gibi insanlardan böle durumlarda istekli olması degilde en cok bana destek olması cok gusel birsey... Kızımda her zor zamanımda yanımdaydı
İşe gitmesine ragmen ben uykusuz kaldıgım için eşim bi kac saat bakıyodu bn uyuyodum.. Allah ondan razı olsun
Eki Görüntüle 1157129
bunu da bana abimin eşi almış :) ilk kıyafetini ben alayım dedi:)

Abowww yesinler bunu ya
Allahım ne kadar tatlı...

Eki Görüntüle 1157129
bunu da bana abimin eşi almış :) ilk kıyafetini ben alayım dedi:)
Ilk alinan kiyafet ne demek oldugunu cok iyi anliyorum. Bu badiyi gorunce aklima, daha hamile bile degilken, sadece cocuk yapmaya karar verdigimizde aldigim badi ve pijama geldi. Ara ara cikarip bakardim ve ne zaman bebegime giydirecegim diye sabirsizlanirdim.

Ilk alinan kiyafet ne demek oldugunu cok iyi anliyorum. Bu badiyi gorunce aklima, daha hamile bile degilken, sadece cocuk yapmaya karar verdigimizde aldigim badi ve pijama geldi. Ara ara cikarip bakardim ve ne zaman bebegime giydirecegim diye sabirsizlanirdim.
evet ben abimin eşine hamile olduğumu ilk ona söylemiştim. kardeş gibiyiz bu arada. o da sen bişey alma ilk badisi benden dedi. annemde aynısının beyazını almış daha çok alırlar ama bu ilk :)

Abowww yesinler bunu ya
Allahım ne kadar tatlı...

inşallah böyle tatlı mı tatlı bebişlerimiz olur. ilk bebeğim olacak Allah izin verirse :nazar:

Ben 2014 ocak annesiyim, topiğinixi okuyunca nedense duygulandım, geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları yaşıyorduk, şimdi, agulayarak kolyemi tutmaya çalışıyor bızdığım.... Doğum hem bir kavuşma hem bir çeşit ayrılık...şimdi size tuhaf gelecek belki ama İçimde kıpır kıpır olduğu günleri özledim...

Back
X