• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

bakıcam canım çok sağol

malzeme derken o sabun nasıl bişey onu bilemedim
sabun için belli malzemelerimi var karıştırıp yaptığın
birde ne kadara mal oldu sana canım merak ettim

2 kilo sabun bazı renk vermek için boyası koku için Esans kaparciklari önlemek için alkol birde kalıp aldım ve hepsine 70 lira verdim cnm . Yanlız bende çok baş ağrısı yaptı yaparken çok kötü oldum 1 kilo sabun bazı duruyor yapamadım artık baş agrisindan.

2 kilo sabun bazı renk vermek için boyası koku için Esans kaparciklari önlemek için alkol birde kalıp aldım ve hepsine 70 lira verdim cnm . Yanlız bende çok baş ağrısı yaptı yaparken çok kötü oldum 1 kilo sabun bazı duruyor yapamadım artık baş agrisindan.
canım benlik değil bu iş galiba anladım şu an teşekkür ederim
Ben sayfadayim zaten de bakıciyim sadece.. :)

:KK19::KK19:

Bu da teyzemizin aldığı ciciler sağlıkla kullanmak nasip olsjun
çok güzeller canım
Eki Görüntüle 1326913 Eki Görüntüle 1326914 Eki Görüntüle 1326915 Eki Görüntüle 1326916 Eki Görüntüle 1326917 Eki Görüntüle 1326918 Eki Görüntüle 1326919 Eki Görüntüle 1326921 Biz hazirliklarimizi neredeyse tamamladik terlikte aldik onu susleyecegiz ve sabunlarimizin suslemesini bitirecegiz ondan sonra herseyimiz hazir olacak ins .

Mavi kapi susu ve taci bur musterim istemisti bugun bitirdim cok guzel oldu paylasmak istedim .
harika olmuşlar:)
Kızlar çok yoruldum dün alışverişe çıktım iç giyim ve pijama aldım ama eksikleri tamamlayamadim bir kere daha çıkmam gerekecek. İşte aldiklarim :
Eki Görüntüle 1327052 Eki Görüntüle 1327053 Eki Görüntüle 1327054 Eki Görüntüle 1327055 Eki Görüntüle 1327056 Eki Görüntüle 1327057 Eki Görüntüle 1327058 Eki Görüntüle 1327059 Eki Görüntüle 1327060 Eki Görüntüle 1327061
kırmızı pijama ceyizimden :Dbir beden büyüktü hiç kullanmamıştım yedek pijama ve gecelik alicam aksi bir duruma karşılık da bu kırmızıyi kullanırım diye düşündüm.:cool:
emzirme atletini çok bedendim göğüs kismi 2 kat olduğu için göğüs ucu pek belli olmuyor ve görsel olarak da güzel duruyo 2 tane daha alıcam:KK71:. Alt Çamaşır da büyük beden kocaman:KK45: giyince yüksek bel ouyor rahat olur diye düşünüyorum. Sütyen mutlaka kendi bedeninizden büyük alın benim aldigim şimdi bile küçük oldu değişim yapıyorlar degistircem mecburen:oops:

Bir de lcw da indirim de bir pijama takımı görünce beğendim aldım :KK6:evde giyerim artık üstü penye altı polar
Eki Görüntüle 1327063

canım hepsinede bayıldım çok güzeller, lc den aldığın eşofman gibi hem de bulsam bende alırım:) diğerleride çok şık

snrm almam gerekenlerin buyuk kismi bitti kalan seyleri nasipse haftaya izne ayrilinca tamamlamayi planliyorum..
Mustela masaj yağı, otribebe burun aspiratoru, chicco donence aldim bugun bi de kirli sepeti..
Screenshot_2014-12-08-12-12-01-1.webp

Ayyy çok tatlı sağlıcakla kullanın
tesekkurler cnm..
ay ben bu kirli sepetine bayıldım ne marka bu
Cnm funna baby olarak geciyo..tesekkur ederiz :)
Anneciginin eline gozune saglik cnm iyi gunlerde giysin bebisin..

Kizlar bu yan yatis yastigindan aldim hemen..eltim yeni dogum yapti ve siddetle tavsiye ediyor.gelelim özelliklerine :) çok hafif egimli ve bas kisminda delikli sünger var..bebegin bogulna ve kusmugunu yutma tehlikesine karsi.yan sirt destekleri var.ben bayildim..size de tavsiye edeyim dedim.markasi sevi bebe.beb e bebekten 59 tlye aldim

Eklentiler

• 20141210_102630.webp
    20141210_102630.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 212
Kızlar kıs bebegı olcagımız ıcın bu kundak tarzi battanıyeler varya onlardan aldıkmı??? Ben o hep gordugumuzden degılde bı degısıgınden aldım. Ama bebek tasıma yatagı varya ona sıgabılecekmı bılmıyorum :) bakın gosterımm...

Back
X