• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

canım bence hangisi biraz daha büyükse onu tercih et
ama model olarak ikiside çok güzel
fiyonk o kadar önemli değil kız ya da erkek bebek sonuçta
gerekirse fiyonku sökmek zor olmaz sanırım

ellerine sağlık hamarat anne çok cici olmuş

çok güzel iyi günlerde kullanın
Teşekkür ederim :KK54:

ay çok sağol canım ben bi inceleyim

yok artık ne kadar uygun canım burda sadece beşiği bile 300 den fazla
hatta tam takım cumartesi mağazada 499 idi yanılmıyorsam
güle güle kullan çok güzel ve çok uygun

ayyy çok çirkin olcak bunları giyince oğlun
maşallah ona

ben daha almadım canım ama amcası bakıyordu sanırım alınca şettiririm sana

hepsi çok güzel ellerine sağlık k validenin
güzel günlerde giydir inşallah
tamam fıstık sağol :)

Arkadaslar doğumdan sonra hastane eve gelen misafirlerinize ikram/hediyelik neler tasarladiniz???

hazır kurupastalar çubuk krakerler verceğim valla çokta umrumda loğusa halime birde loğusa şerbeti işte yanında

hastaneye gelenlere kolonya şişesi yaptım birde bebek çikolatası vereceğiz tabi kolonya dökeriz o kadar

Yatak odasi icin besigimiz...

Eklentiler

• IMG-20141219-WA0008.webp
    IMG-20141219-WA0008.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 142
Evet bayanlar sayili gunler kala son eksiklerimizde tamam lanir evet lohusa terligim tacim cikolata ve lokum dagitacagim kondolum ve hazirladim magnetleri koyacagim sepetimin suslemelerini bitirdik aldigimiz ates olcer ve bebegin guncesi kitabimizda geldi galiba biz haziriz birde o zaman yapmak icin lohusa serbeti aldim birde gogus pompasi ve sut getirmesi icin eczaneden bitkisel cayimizi aldik herhalde bisey kalmadi

Evet bayanlar sayili gunler kala son eksiklerimizde tamam lanir evet lohusa terligim tacim cikolata ve lokum dagitacagim kondolum ve hazirladim magnetleri koyacagim sepetimin suslemelerini bitirdik aldigimiz ates olcer ve bebegin guncesi kitabimizda geldi galiba biz haziriz birde o zaman yapmak icin lohusa serbeti aldim birde gogus pompasi ve sut getirmesi icin eczaneden bitkisel cayimizi aldik herhalde bisey kalmadi
Arkadaşım hazırladığın magnetleri lohusa terliğini gondolunu paylaşabilir misin.? Allah her birini güle güle kullandırmayı merak ettim. Ben de bugün lohusa tacımı ve beşiğin cibinliğini aldım. Yarın da beşik içine elyaf yorganı ve nevresimi dikilecek. Bu hafta bebek için tek eksiğim olan bebek temizleme pamuğunu ve hastane terliğimi alacağım. Ama hastane için nasıl bir terlik alacağımı daha bilmiyorum. Sonrasında da ziyaretçiler için hediyel,k ve ikramlık işi var beni bekleyen...
O konuda hiç bilgim yok şeker fiyatları vs nasıldır adedi 1 TL ye iyi bir şey çıkarmak mümkün müdür?? Siz neler yapıyorsunuz merak ediyorum??

Arkadaşım hazırladığın magnetleri lohusa terliğini gondolunu paylaşabilir misin.? Allah her birini güle güle kullandırmayı merak ettim. Ben de bugün lohusa tacımı ve beşiğin cibinliğini aldım. Yarın da beşik içine elyaf yorganı ve nevresimi dikilecek. Bu hafta bebek için tek eksiğim olan bebek temizleme pamuğunu ve hastane terliğimi alacağım. Ama hastane için nasıl bir terlik alacağımı daha bilmiyorum. Sonrasında da ziyaretçiler için hediyel,k ve ikramlık işi var beni bekleyen...
O konuda hiç bilgim yok şeker fiyatları vs nasıldır adedi 1 TL ye iyi bir şey çıkarmak mümkün müdür?? Siz neler yapıyorsunuz merak ediyorum??
Canim ben lokum aldim eve gelenlere ben izmirliyim bizde lokum verilir sadece hastane icin cikolata alicam bir kutu yeter doye dusunuyorum onda da magnetleri ben kendim yaptim keceden ve orme olarak bak onlarda bunlar

bu suslemeler çok guzel olmş cnm ya çk begendim. Bnde magnet için sepeti kendim yapmayı duşunuyorum senin sepetinde bna bi fikir oldu kaydettim eline saglık . Peki bişey sorcm cnm sepetin kutusunu hazırmı aldın yoksa kab gbi bi şeymi ?

Son alisverisler..

Eklentiler

• PicsArt_1419114478528.webp
    PicsArt_1419114478528.webp
    41 KB · Görüntüleme: 133
  • PicsArt_1419114767132.webp
    PicsArt_1419114767132.webp
    41 KB · Görüntüleme: 132
  • PicsArt_1419114732040.webp
    PicsArt_1419114732040.webp
    69 KB · Görüntüleme: 161
  • PicsArt_1419114700022.webp