• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Bebek ihtiyaç listesi yazayım bende:) oğluma not ettiklerim duruyor:)

Bir tane hastane çıkış seti 10 lu indir (2).webp

3-4 tane 5 li hastane seti indir.webp

3-4 tane tek alt pijama( kışın doğacakları için iki kat giydirmek zorunda kalabiliriz)
3-4 tane tulum ayak kısmı böyle çoraplı olursa daha iyi oluyor indir (3).webp
( kadife almayın sağlıklı olmuyor)
7-8 tane çıtçıtlı body 0-3 ay 3 tane olsa yeter diğerleri 3-6 ay ve üstü olur indir (4).webp

3-4 tane penye battaniye bir tane de 10 lu set içinde oluyor

1-2 tane örgü battaniye

1 tane ince peluş battaniye kalınlardan almayın ağır oluyor bebeğe indir (5).webp

hazır kundaklar kışlığıda penyeside var images (2).webp

havlu seti images (3).webp

ağız mendilleri bolca, gazını çıkarırken omzunuza koyarsınız, ilerde terleyince sırtına koyarsınız

tülbent

4-5 tane penye yelek

örgü yelek isteğe bağlı ben pek kullanmadım boynunu tahriş ediyordu

Küvet,kova,maşrapa uzun saplı olsun

Küvet filesi( tek yıkadığım için büyük kolaylık oldu ilk başlarda)

Şampuan, sabun( uni baby kullanıyorum şimdi memnun kaldım kendime bile kullanıyorum)

Altını silmek için pamuk

Misafirlikte kullanmak için uni baby yeni doğan ıslak pamuk mendil

Bebekler için kulak çöpü oluyor özel banyo sonrası kurulama için, içine sokulmayacak

Tırnak makası

Tarak seti images (4).webp

Bebek bezi tabi ki,molfix kullandım başından beri

Ateş ölçer, braunun bu modeli var bende 8 sn de ölçüyor memnunum, fiyatıda uygun indir (6).webp

Alt açma minderi bir evde kullanmak için indir (7).webp birde bebek çantalarının içinde oluyor ince misafirlik için

Burun aspiratörü bu modeller kullanışlı oluyor

Son düzenleme:
Bunlarda Butik Bebe internet sitesinden sipariş verdiklerim.
Tabii çok geç geliyor. Gelene kadar insanın hevesi gidiyor yahu:KK19:

Birde yanında içinde hiçbir öğretici bilgiye sahip olmayan bir bebek dergisi göndermişler :KK9: Varsa yoksa reklam:KK9:

Eki Görüntüle 1205562

Eki Görüntüle 1205563

Eki Görüntüle 1205564
çok güzeller canım erkek bebek kıyafetlerinde çığır açtın sen:)
çok güzeller canım
buda benim oğluşumun ilk cicisii:pEki Görüntüle 1214873
bende alıcam bundan civilde gördüm çok güzel canım güle güle giysin
Oglumun ilk cicisi pamidordan.
çok güzel
teşekkür ediyorum bende cinsiyeti öğrendiğimden beri takip ediyorum indirimlerden aldım bunları her gittiğimde dee bakıyorum kaliteli görünüyorlar gerçekten daha önce aalmıştım 4 adet çıtçıtlı onlar da çok güzel büyütmüşsün sen yavrunu maşşallah hayırlı ömürler diliyorum :)

bunlar yeni ciciler halamız ve babaannemizden

çok güzeller canım güle güle kullansın kuzun
selam guzel anne adaylariiii :) bunlar da kizima benim aldigim ilk cicileer, malum kis bebegi olucaz her zaman orme bere takilmaz ev gezmesinde veya tulum icinde falan iyi olur diye dusundum nasiiiil :KK66:
Eki Görüntüle 1221728
oyy çok tatlılar
ayy çok tatlılar ya kız bebek annişleri vurun tabi kokshluğun gözüne ohh :D:D
benimde aldığım nacizane bikaç parça bunlaarrr
çok güzeller canım
kızlar kundak battaniyeler var nette.sizce ilk aylar için nasıl kullanışlı olurmu ?
kullanışlı oluyor canım kış bebesi olacaklar zaten
Eki Görüntüle 1223222 iste buuu pek sevimli geldi denemek icin almayi dusunuyorum :KK66:
çok güzel bende alıcam civilde var birde lcw da
çok tatlılar

kızımın ılk kıyafetını aldım :KK54:
bu set hayalımdekı setti
ilk önce hastane çıkışını alacaktım ama sonra vazgectım 5li set olarak aldım
hastane çıkışını da farklı bir model alırım artık
ama hastane çıkışı bu kıyafetleri giyecek ilk resımlerı bu takımla olacak inşallah:KK68:
çok güzel canım bayıldım
diğer sayfamıza yazdım ama cicilerimiz topluyoz burda malum buraya da koyuym dün aldık biz arabamızı :KK73::KK73:aslında 3 resim eklicektim ama boyut olmuyomuş ne şuursuz site öbür sayfa da oldu burda olmuyo.. neysem sinirlenmiyim:KK62::KK53:
güle güle kullanın
Bu da evimin en güzel yerii:KK36::KK37::KK36: şifonyerimin bi çekmecesini boşalttım oğluşumun cicilerini yerleştirdim bakıp bakıp mutlu oluyorum:KK71::KK71:
Eki Görüntüle 1227537
çok tatlı ah ah gelip gidip bakarsın doyamazsın:)
Oglusumun cicilerini koyacaktm dosya boyutu buyuk geldi:KK43:
güle güle kullansın
Ayaklarına takacak oynayacak oğluşum inşallah:KK68::KK68:

Eki Görüntüle 1229120

Eki Görüntüle 1229121

Eki Görüntüle 1229129

Eki Görüntüle 1229131

Eki Görüntüle 1229133

Eki Görüntüle 1229134

Facebook'tan yurt dışından sipariş verdiğim ürünler nihayet geldi.
06 ay arası çok seçenek yok. Az daha büyüyünce daha çok çeşit olacak :mad:
çok güzeller canım yine süper şeyler almışsın
çok güzelller
güle güle giysin çok tatlı
Kızlar benimde kız bebeğim, ben daha hiç bir şeyler almadım ona, internetten nerelerden alışveriş yapıyorsunuz, küçük bi ilçede oturduğum için ancak internetten alabilirim kıyafetlerini burda çok imkan yok.
canım civil uygun ve güvenilir
Hain köfteler siziiiii:) ciciler almış başını gitmiş:))

Mrssoydas aldığın şapka mevlüt takımına bayıldııımmmm bayıldımmm sağlıkla giydirirsiniz inş:))

Larkin canım Allah sana bir de kız bebeği nasip etsin inş gönlünden de geçiyorsa kızı nasıl şık giydirirsiniz merak ediyorum erkek bebeğe böyle özendiğine göre:))

BiZ bebek alışverişine pek başlamıyorduk ama bir gün ablam bir sürü şey alınca ben de başladım...

Bebek mağazalarını sormuşlar civil azizbebe lcw ca GAP zara kids bölümü jacadi bilmem ne diye çıkar lcw de en uygun hem de onlar da tarz oraya bakabiltiniz jacadi marka ve pahalı ... Örnek açısından yazdım...

Oda takımını pahalı düşünmeyen arkadaşlar ikea dan alabilir ablam öyle yaptı şık bir Duvar kağıdı aksesuarlar Zat'a home dan aldığı kapı dolap kulpları ile her şeyin havası değişti hem de ucuza mal oldu... Benim beğendiğim iki oda oldu şu ana kadar o da çok uçuk malesef :))) bunlar da benim bebişini aldığım iki battaniye zarahome un kids bölümünden aldım... Siz de aldıklarınızın hemen altına nerden aldığınızı yazarsanız çok güzel olur bence :))

Bir de kendime hamirl yastığı sosis şeklinde ondan aldım gebe den... 90 tl diye almıyordum salak kafam şimdi çok rahatım yastık yatış problemi olan varsa mutlaka tavsiye ederim...
güle güle kullansın canım
kızlar ..kızıma kışlık battaniyelerini aldım. fermuarlı battaniye , kundak battaniye ve nohut battaniye aldım. böylece battaniye işimiz bitti .benimde kullandığım bebeklik battaniyelerim var iki tane ince yeterli.ilk patik de aldım kızıma .ama resim yükleyemedim daha

güle güle kullansın

canım ablanın bambu beşiğini süsle tabi
internetten örneklere bak hangisini beğenirsen çok guzel yaparsın
çok para vermeye hiç gerek yok
benım de hayalımdekı beşik ama
2 beşik bütçemizi sarsacağı için vazgectim şimdilik
puset ise tam istediğim gibi
gule gule kullan şimdiden

benımde kendı diktireceğim bir nohut battanıye var
ablama diktirmiştin kenarını gupurle susletmıstım çok guzel olmustu
kuması evde duruyor bende onu yapacağım kızıma
gecen kıs orduğum örgu battanıye var
hastane çıkışının içinden 1 tane çıkacak
1 fermuarlı kışlık battanıye komsum verecek
1 tane de annem alır 5 tane yeter sanırım
bende dün kendime yeni sütyen almak için iç çamaşırsıya gittim
kızıma yumusacık 2 tane çorap aldım
resmını yuklerım buraya durup durup çorap seviyorum
çünkü elimde başka birşey yok hala :KK43:

Yavaş yavaş almaya başlarsın canım artık çok ağırlaşmadan:) insan heves ediyor çünkü ben de bir şey almıyordum da hediyeler gelince artık ben de heveslendim...

Bakalım inş güZelce sepeti süsler de koyarım resmini :)

Bunlar çok güzelmiş nerden aldın canım

Etsy adlı internet alışveriş sitesinden, Türk sitelerinden bulamadım ama azıcık güneşli olsak kendimiz de yaparız zor bir şey değil aslında :)) ama ben beceremem diye aldım:)

vay çok güzel birfikirmiş bu :) bayıldım canm

Evet benim de hoşuma gitti gele başak burcu gibi düzen hastası olunca

Bunlar da ablamın hediyeleri, çıldırıp bi sürü şey almış:)

Kırmızı havlu zara home dan, yeşil olan english home. Askı ve ikili elbise de zara home.. Ili pembe tulum ve bodyleri jacadi den.. Pembe tulumları ve çoraplar da panço dan:))

Bunlar da ablamın hediyeleri, çıldırıp bi sürü şey almış:)

Kırmızı havlu zara home dan, yeşil olan english home. Askı ve ikili elbise de zara home.. Ili pembe tulum ve bodyleri jacadi den.. Pembe tulumları ve çoraplar da panço dan:))
Havluları göremedim ben :( ama hepsine bayıldım rabbim güle güle kullandırsın inşallah :)

Back
X