• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

Yaaaa çok kotusun bunlar cok guzel hele o inekli tulum beni bitirdi bende o battaniyeden istiyom:14::16::9: bende bende

Ben inekli olan her şeye hastayım hastaaa :1::1: Birde zürafalı. O yüzden benekli buldum mu hiç kaçışı yok.
E kızlara çeşit çeşit renk renk, bizde böyle buluruz işte:1::1:

Yaaaaaa çok sinir oluyorum şu an😖
Benim daha önce iki düşüğüm olduğu için hiç bişey almamaya söz verdim. 6.aydan sonra falan anca alırım. O zamana kadar bu topikte 5000 sayfa olacak ben hepsine bakamiycam bu cicilerden alamiycam, çoookk kötüsünüzzz😩

Şaka bir yana bu forumu çok seviyorum. O kadar faydalı oluyor ki her konuda. İyi ki varsınız tatlı annişler😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çoook haklısın. Yaşamayan bilemez. Bazen tereddüt etmiyor değilim ama dayanamıyorum işte:52:
Olsun olsun aşağı yukarı herkes 6. ayda başlar zaten. Bence sende 1-2 cici alırsın :9:

Bu da cupcakeli penye battaniyemiz..:nazar::nazar:

$image.webp

Bu hamileliğimde aldığım ilk ve son şey de bu kitap.. Rabbim sağlıkla huzurla doldurmayı nasip etsin inş...:49::49:

$image.webp

Ah canım o korkular yok ku o korkular... Ben de sadece bir tek kitap alabildim diğerleri eski hamileliğimde gelen hediyelerdi.. 7. Aydan evvel de almayı düşünmüyorum hiç sıkma canını.. Evde olanları fotoları sen de:) ben öyle yaptım :)

Ben daha önce de bişey almamıştım çünkü erken dönemde olmuştu. Şimdi ben de kitap aldım sadece. Sizler varken kitaba pek gerek kalmıyor aslında 😉

Çok tatlıymış patikler:))

Benim daha önceden bir düşüğüm olduğu için artık korkumuzdan bir şey alamadık ve almayacağımızı da söz verdik çünkü diğer hamileliğim sonlandığınds koca bir valiz bebek eşyası kaldırdım aldıklarımız ailemin eühediyeleri vs vs..

Canım çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla bu yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş
Bizde de bebek doğmadan çok eşya alınmaz ben bunları görünce dayanamadım 6h aldım başka bişi almadım 6 aylıkken başlarız kısmetse alış verişe :)

Cok güseller ya... Patiklere bayıldım... Kıxımda herseyine özendim... Cok abartmadım aldım...
Bundada cinsiyeti belli olsun inş öle almayı planlıyorum bende paylasırım muhakkak o zaman...:16:
Kız olursa herseyimiz zaten yepyeni.. Kızızm belşigini g kullanmadı annem saolsun ceviz rengi bi beşik almıstı mobilye gıcır gcır... Bwbek arabamız oto koltugumuz bunların hepsi yeni kızım çünkü daha tazecik 23 aylık...
Bakalım ya insan özeniyo bişiler öreriz kıs cocugu olcaklar sonucta ... Ayyyy

Canım ya yeni okuyorum yazdıklarınızı tşk ederim elimde olsa keşke de beğenen herkese yollaya bilsem patiklerden :)

ben de şimdiden her şeyini almak istiyorum yavrumun ama henüz erken bircinsiyetini öğrenelim annesi ona ne ciciler alıcakkk :37:

Herkes de aynı telaş heyecan var benim de çok hayallerım yapmak istediklerim var Allah utandırmasın :)

Ben 2014 ocak annesiyim, topiğinixi okuyunca nedense duygulandım, geçen sene bu zamanlar aynı heyecanları yaşıyorduk, şimdi, agulayarak kolyemi tutmaya çalışıyor bızdığım.... Doğum hem bir kavuşma hem bir çeşit ayrılık...şimdi size tuhaf gelecek belki ama İçimde kıpır kıpır olduğu günleri özledim...

Allah bize de o günleri gösterir inş :)) maşallah bebeğine

$IMG-20140701-WA0005.webp $IMG-20140701-WA0007.webp

bu bizim ilk eşyamız :) kendimizce en büyüklerden birinden başladık. casual travel sistem cadillac araba. fiyatı ekonomik. kullanışı güzel. port bebe olma özelliği var :)

Canım maşallah hepsine bayıldım hepsi birbirinden güzel rabbim güzel günlerde giymeyi nasip etsin inş :)

Yaaaaaa çok sinir oluyorum şu an😖
Benim daha önce iki düşüğüm olduğu için hiç bişey almamaya söz verdim. 6.aydan sonra falan anca alırım. O zamana kadar bu topikte 5000 sayfa olacak ben hepsine bakamiycam bu cicilerden alamiycam, çoookk kötüsünüzzz😩

Şaka bir yana bu forumu çok seviyorum. O kadar faydalı oluyor ki her konuda. İyi ki varsınız tatlı annişler😊

Canım geçmiş olsun bu bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş
bende sendenim cnm bizde de doğmamış bebeğe çok bişi alınmaz 6 ayı bekliyorum bende :)

Back
X