• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

GİYİM
İÇ ZIBIN
HASTANE ÇIKIŞI
ÇITÇITLI BADY
TULUM
ÇORAP - YÜN PATİK
ÖNLÜK
ŞAPKA - ELDİVEN
YELEK - CEKET
PİJAMA
ASTRONOT - MONT
AĞIZ SİLME MENDİLİ
ALT - ÜST

KOZMETİK
BEBE ŞAMPUANI
BEBE YAĞI
PUDRA
PİŞİK KREMİ
ISLAK MENDİL
BEBEK BEZİ

DİĞER
KÜVET
BEBEK ARABASI
BEBEK ÇANTASI
YATAK
ALT AÇMA MİNDERİ
PİKE - UYKU SETİ
YORGAN
YASTIK
PENYE BATTANİYE
YÜN BATTANİYE
BANYO HAVLUSU
ATEŞ ÖLÇER
SAÇ FIRÇASI
TIRNAK MAKASI
BEBEK TÖRPÜSÜ
EMZİK - BİBERON
BURUN ASPİRATÖRÜ

ANNE İÇİN
SU GEÇİRMEZ YATAK KORUYUCU
EMZİRME SÜDYENİ
EMZİRME ATLETİ
GÖĞÜS KREMİ
GÖĞÜS POMPASI
TERLİK
PİJAMA
PİKE TAKIMI
YELEK - PATİK
KAPALILAR İÇİN YAZMA

kızlar ilk etapta bunları almak yeterli demi

aaaa bu bilgier iyi olmuş kaydettim :)ellerine sağlık

Ben de 6-7 ay gibi alışverişe çıkacağım zaten şimdilik heves diye patik çorapla vs geçiştirmek lazım :)

Aynen canım şimdilerde sadece fiyat araştırması ve hoşuma giden şeyleri tespit ediyorum ama özellikle çıkmıyorum çıkmışken bakıyorum Allah göstermesin erken doğum olursa die önceden bikaç bişi hazırlamak istiyorum hayırlısını nasip etsin mevlam 6 aylıkken odası ve diğer eşyaları olsun istiyorum bakalım kısmet :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bu arabalar travel sistem geçiyor. 3 parçadan oluşuyor.
bir sadece sürülen demir
üstüne araba puseti tek(bu travelin özelliği)
birde normalde 1 yaştan sonra kullanılan oturma bölümü.
birde travellerde araba koltuğu oturulan yere öylece konur. ben onları sevmiyorum. aynı anda bir sürü yük. ben ilk 1 yıl sadece araba puseti şeklini kullanıcam o 1. resim. ikinci resim 1 yaştan sonra kullancağım aparatı.
ben bu arabayı 650 tl ye aldım. bu cinslerin ederi 600 den başlıo. ama ortalama 800-900 arası.
araba önemli. benimki hafif, kullanışlı ve pratik. dönüş kabiliyeti yüksek. tek elle hakimiyet çok fazla :)

Anladım cnm çok saol açıklama için de üstünün takmalı çıkarmalı olduğunu bilmiyordum. Şimdi aklıma oturdu :1:

Bu da ilk cicimiz. Esim pijamaya yapisti ve kasaya oyle gitti. Alsin hevesini adam dedim aldik. Cinsiyet ogrenince bir parca alirim diyordum. Onu gerceklestirdik ;)

♥♡♥ 21-01-2015 ♥♡♥

Eklentiler

• $1405026349729.webp
    $1405026349729.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 180
GİYİM
İÇ ZIBIN
HASTANE ÇIKIŞI
ÇITÇITLI BADY
TULUM
ÇORAP - YÜN PATİK
ÖNLÜK
ŞAPKA - ELDİVEN
YELEK - CEKET
PİJAMA
ASTRONOT - MONT
AĞIZ SİLME MENDİLİ
ALT - ÜST

KOZMETİK
BEBE ŞAMPUANI
BEBE YAĞI
PUDRA
PİŞİK KREMİ
ISLAK MENDİL
BEBEK BEZİ

DİĞER
KÜVET
BEBEK ARABASI
BEBEK ÇANTASI
YATAK
ALT AÇMA MİNDERİ
PİKE - UYKU SETİ
YORGAN
YASTIK
PENYE BATTANİYE
YÜN BATTANİYE
BANYO HAVLUSU
ATEŞ ÖLÇER
SAÇ FIRÇASI
TIRNAK MAKASI
BEBEK TÖRPÜSÜ
EMZİK - BİBERON
BURUN ASPİRATÖRÜ

ANNE İÇİN
SU GEÇİRMEZ YATAK KORUYUCU
EMZİRME SÜDYENİ
EMZİRME ATLETİ
GÖĞÜS KREMİ
GÖĞÜS POMPASI
TERLİK
PİJAMA
PİKE TAKIMI
YELEK - PATİK
KAPALILAR İÇİN YAZMA

kızlar ilk etapta bunları almak yeterli demi
canım bazılarının ne işe yaradığını ne olduğunu bilmiyorum da...
alt üst ne? bebe kremi ne işe yarıyor...göğüs pompası ne için? su geçirmez yatak koruyucu lohusalık için mi? göğüs kremi göğüste yara olduğunda mı kullanılıyor? birde lohusalıkta hasta bezi mi kullanıcaz hemen doğumdan çıkınca...

canım bazılarının ne işe yaradığını ne olduğunu bilmiyorum da...
alt üst ne? bebe kremi ne işe yarıyor...göğüs pompası ne için? su geçirmez yatak koruyucu lohusalık için mi? göğüs kremi göğüste yara olduğunda mı kullanılıyor? birde lohusalıkta hasta bezi mi kullanıcaz hemen doğumdan çıkınca...

canım bebe yağıyla bebeğe masaj yapıyorsun hem gazı önlüyor hem daha cabuk uyuyormuş
göğüs pompası sütün daha çabuk gelmesini sağlıyormuş ayrıca çalışan anneler evde süt bırakabilsin diye
su geçirmez yatak koruyucuyu doğum öncesi kullanmaya başlıyormuşsun eğer gece suyun gelirse yatağı bi daha kullanamazsın rezil oluyor dediler ayrıca doğum sonrası kan falan yatağa geçmesin diye
göğüs kremi yara olmasın diye
hastanede hasta bezi bağlıyorlarmış ilk zamanlar bide kullan at kilotlar varmış ama onlar nasıl olur bilmiyorum

Maşaallah hepsi harika, bayıldımm Allah sağlıkla giydirmeyi de nasip etsinn :16: 7. aya kadar bişi almicam diyorum ama çoook zor olacak gibi :31:

kızlar fırsat bulunca listeye yorum yapıcam tecrübemi paylaşırım:)

kuzular hapsine baktım harıka şeyler yaaaa
tek tek yorum yapamıyorum ama bayıldımmm. Larkin harıka şeyler
Mrs.. canım ahhh kız cocugu yok mu kızzz:16::16::16::16:

Offff lann gelllsın kurban bayramı bende yardırıcammm:1::1:

Son düzenleme:
sizi gidiler sizi arada burayamı kaçıyosunuz :52:

Eyvah yakalandık sen de topla cicileri gel canım:)))

kuzular hapsine baktım harıka şeyler yaaaa
tek tek yorum yapamıyorum ama bayıldımmm. Larkin harıka şeyler
Mrs.. canım ahhh kız cocugu yok mu kızzz:16::16::16::16:

Offff lann gelllsın kurban bayramı bende yardırıcammm:1::1:

Teşekkür ederiz teyzesi:) erkek çocuğu da ayrı oluyor ablam lord gibi giydiriyor sen de gönlüne göre alırsın inş cicileri:)

17. Haftamıza girdik çok şükür :)

Ben eşimi eşim beni frenliyordu ama dün mothercare'e gidip chicco polly wood friends mama sandalyesi almış:))) hemen geldi yemek masasının en başına kurdu:) bence çok gereksiz ikea dan uyguna alırdımmama sandalyesini bana kalsa ama heves edip almış diye bir şey demedim:)) :49::49::49::49:

$image.webp :1:

Eyvah yakalandık sen de topla cicileri gel canım:)))

be almıyayım diyorum gülüm korkuyorum sonrasında üzülürüm diye ama bakıyorum tabi geziyorum hoşuma giden çok şey var birde tam evimin karşısına sırf bebek kıyafeti diken fabrika açıldı konuştum bana toptandan verecekler ne ararsan var inanmazsın bhastane çıkışından tütü eteklere kadarr oyyy kuzucuk

be almıyayım diyorum gülüm korkuyorum sonrasında üzülürüm diye ama bakıyorum tabi geziyorum hoşuma giden çok şey var birde tam evimin karşısına sırf bebek kıyafeti diken fabrika açıldı konuştum bana toptandan verecekler ne ararsan var inanmazsın bhastane çıkışından tütü eteklere kadarr oyyy kuzucuk

Sorma canım biz de eşinle birbirimize söz verdik ama ben bi tanecik kitap aldım diye o da gitmiş mama sandalyesi almış:)) bunu duyan ablam da çok güzel bebek paniği almış..:))) kendimizi tutmaya çalışsak da tutamıyoruz.

Ama acele etmemek beklemek en güzeli.. Nasıl olsa yeterince vaktimiz olacak Allah izin verirse:) alıp da evi doldurmanın anlamı yok hem zaten yakınmış da sizin alışveriş yapacağınız yer bak bak aldım say:)))

maşallah herkesin cicilerine yorum yapmadım mesaj kalabalığı olmasın alınanlar görüsün bol bol diye musmutlu günlerde giydirelim inşallah :16:

cinsiyeti belli olmadığı için beyaz ve krem renklere devam ben eşya almayı kestim yoksa herşey beyaz krem olucak:52: cinsiyeti belli olsun kimse tutamaz beni:52:

bebişime teyzesinden gelenler
$2014-07-21-1669.webp $2014-07-21-1672.webp $2014-07-21-1670.webp

bebişime halasından
$2014-07-21-1671.webp

Back
X