• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ocak Bebislerinin Cicileri

779928036677002057_1025880007.webp
IMG-20140828-WA0003.webp
IMG-20140828-WA0005.webp
IMG-20140821-WA0000.webp
bu sefer kendi cicilerimle karsinizdayimmm :)
779928036677002057_1025880007.webp

Aaayyy bunlar çok güzel işteee. Ben de istiyorummmm. Nereye baksam çirkin zevksiz şeyler görüyorum hamileler için, ama bunlar harika. Hemen bakmalıyım.
Güle güle giy canım.

tesekkur ederim canim ben de cok aradim hem şık olsun hem rahat olsun derken buldum sonunda :) sen de gonlune gore bulursun insallahj ;)

Bunlarda bizim ilk ciciler indirim vardı lcw internet sitesınde hemencik aldım hepsine 50 tl verdim normalsde bir 5 li takım 40 tl idi indirim olunca hesaplı oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    image.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 117
  • image.webp
    image.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    image.webp
    2 KB · Görüntüleme: 114
ama çok güzel bunlar ya bayıldım
ben daha almadım ama beyaz olan takıma bayıldım
yalnız doğumun kışın ya doğum içinmi aldın bunları yoksa şu an kullanmak içinmi
acaba doğum içinde böyle biraz daha ince ferah şeylermi almak daha uygun olurki

canim ben de cok dusundum uzun kollu mu alsam, soguk olur mu, usur muyum diye.. ama zaten hastaneler sicak oluyor, bizim evler de cok sicak oluyor, e sut uretirmi terletiyormus diyor lar oyle olunca bunlarda karar kildim :) he cok usursem diye de triko sabahlik aldim :) hepsi dogum sonrasi icin sut bulasir, bebek kusar, kanama olur falan degisimlik olsun dedim ;) pek mi detayciyim ne :))

Eki Görüntüle 1241115 kizlar minigimin ayakkabilari. Henüz gelmedi kargodan ama ben resmine bakip bakip seviyorum :)

amanda aman yesinler ayakkabılarını

yok canım sivastayım ben, sen nerdesin

yok canım bem istanbuldayım pek bi yakınmışız :KK48:

ne güzel canım gerek kalmaz inşaallah bu seferde emziririz sadece

inşallah ama yinede tecrübelerime dayanarak birer tane bulundurmak gerekiyor :KK66:

slm hamişler çok canım sıkkın hiç evden çıkmak istemiyorum keşke kızımı okula götürüp getircek birileri olsada evden çıkmasam ne iyi olurdu.Kilomdan dolayı kimse hamile olduğumu anlamıyo çok kilo almışsın deyip morelimi bozuyolar bende durduk yere hamileyim de ondan diyemiyorum kimsenin beni görmesini istemiyorum bazen hiç çıkmadığımda oluyo :KK43:160 boya 84 kilo bayaaa çok :KK43:

aman beaaa ne kasıyosun varsın olsun doğumdan sonra hep beraber zayıflama topiği yaparız artık :KK48: :KK19:

Back
X