- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
Dediğin gibi etkisini gösterebilir
ama kesin bilgi için eczaneden alman daha mantıklı geliyor canım. Bende isterken sanki evli değilmişim gibi utanıyorum ne kadar saçma aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar.. herkese iyi akşamlar...katılamasam da okudum yazdıklarınızı..Güzel bir topik oldu bence, açanın eline sağlık..Umarım burada hepimiz için güzel haberler paylaşırız:)
aynı benDediğin gibi etkisini gösterebilirama kesin bilgi için eczaneden alman daha mantıklı geliyor canım. Bende isterken sanki evli değilmişim gibi utanıyorum ne kadar saçma aslında
Bahsettiğiniz şeyler ne acaba gebelik testi için mi? Biraz açar mısınız :)
çok saçma olduğunu düşündüğüm şeyleri bile aklından geçirebiliyorum heriye doğru gidersen biraz önceki konuşmalarıı farkedersin lekelenmem var iki gündür turuncu ama adet olmadım eşimle bu sebepten sen test al ben slmam inatlaşmasına girdik ve bende daha önce görüpte gülüp geçtiğim testi denesemmi acaba dedim, şimdi
bardağa idrarını yapıyorsun içine ace çamaşır suyu döküyormuşsun acayip derecede köpürürse hamileymişsin, bunun birde karbonata uyarlanmış hali var. ama ama iki asidi bir araya koyarsan zaten köpürür, ay kocam inat etmeden bir test alaydı bende böle kafayı yemeseydim
![]()
maalesef utanma duyguma yenilmiş durumdayım, küçük bir ilde yaşadığınızı düşünün birde tanıdık eczaneleri es geçince geriye kalanlara en az 2 kez girmişimdirDediğin gibi etkisini gösterebilirama kesin bilgi için eczaneden alman daha mantıklı geliyor canım. Bende isterken sanki evli değilmişim gibi utanıyorum ne kadar saçma aslında
Teşekkürler canım idrar testimi de alıcam ama bunu da yapıcam,
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
limon eğer dibe çökerse var
limon eğer yüzeyde kalırsa yok demekmiş.
ehe ehehee bide bu var![]()
Benim sağ tüp gitticanım benım çok zor gerçekten dış gebelıkler.allahım bır daha yaşatmasın hıçkımseye.senınde yuzunu guldursun ınşallah.sağlıklı sıhhatlı tum evlat ısteyenlere.ben ıkısındede amelıyat olmak zorunda kaldım.tupler alınmamıştı.sonrasında hıdrosalpenks denen belaya tutuldum.tekrar amelıyat oldum, tuplerın bağlantısı kesıldı.sonra tup bebek denendı tuttu çok şukur bır oğlum var.ıkıncı ıçın gene antalya tup bebek merkezındeyız.kemal bey muayene ettı once ama hasan bey devam ettırdı.bakalım artık kısmet.
sen muayene ıçın falan gıtmedınmı oraya, ya da duşunmedınmı orayı
ayyy bunların 3 ünüde denesemmi acaba?,
Şimdi limonu görebileceğiniz şeffaf bir kaba (afedersiniz) idrarınızı yapın ve üstüne bildiğimiz yarım limonu damla damla üstüne sıkın.
Ah ah... Ne diyim canım inşallah sonuç güzel olsun da değsinmaalesef utanma duyguma yenilmiş durumdayım, küçük bir ilde yaşadığınızı düşünün birde tanıdık eczaneleri es geçince geriye kalanlara en az 2 kez girmişimdir![]()
inşallah olur dediğin gibi ve o zaman herşeye değer. ama ben bu ay inanmıyorum hamile olduğuma çünkü doğal yoldan hiç hamileliğin yok hatta 1 tüp geçen ay olumsuz oldu ve bu ay dinlenmedeyim ki bu ay kendiliğinden mi olacakki bana göre mümkün değil benimki eğlence ye döndü artık.Ah ah... Ne diyim canım inşallah sonuç güzel olsun da değsin![]()
bu arada çamaşır suyu testini yaptım meraktan veeeeeee
hamile değilim çamaşır suyu öyle diyoray bir idrar hiç mi köpürmez sanki içine birşey koymamışım gibi aynı öle dırdu.
ya benim üretimde sorun yada çamaşır suyunda![]()
O belli olmaz canım Allah kimlere nasip ediyor mucize oldu diyorlar. İnşallah bizde onlardan oluruzinşallah olur dediğin gibi ve o zaman herşeye değer. ama ben bu ay inanmıyorum hamile olduğuma çünkü doğal yoldan hiç hamileliğin yok hatta 1 tüp geçen ay olumsuz oldu ve bu ay dinlenmedeyim ki bu ay kendiliğinden mi olacakki bana göre mümkün değil benimki eğlence ye döndü artık.
Amin.. yasadiklarimdan sonra hep duam allahim kimseye yasatmasin boyle aci. Tedavinde hersey rast gelir insallah. Sansin bol olsun. Dogal hamilellugin varsa tupbebekte sansin buyuk.Çok geçmiş olsun canım. Allah bir başkasını hiçbirimize yaşatmasın. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hic duymamistim bunlari. Gercekten dogru sonuc veriyomu. Usenmesen kalkip deniyecem.,
Hic belli olmaz.inşallah olur dediğin gibi ve o zaman herşeye değer. ama ben bu ay inanmıyorum hamile olduğuma çünkü doğal yoldan hiç hamileliğin yok hatta 1 tüp geçen ay olumsuz oldu ve bu ay dinlenmedeyim ki bu ay kendiliğinden mi olacakki bana göre mümkün değil benimki eğlence ye döndü artık.
yok canım hamile değilimdir ama olsaydı güzel olurdu.Canim adetin kac gun gecikti? Insallah hamilesindir, ne gusel olur kendiliginden olsa..
Rapor almak söyle mantıklı: ilk günler embriyonun rahme tutunacağı günler...O günlerde fiziksel olarak fzla zorlanmamak lazım, ben salonda kanepede kamp kuruyorum..Tuvalet, su, meyve vs. Almak için kalkıyorum, bir de yemek falan yapıyorum...Genelde yatıyorum yani..Ilk 5-6 gün sonrası canım sıkılıyor, sürekli netten tutunma belirtilerine falan bakıyorum ki en streslisi de bubende duşunmuyorum rapor almayı.3-4 gundınlenırımama sonra çalışmayı duşunuyorum.benım masa başı ve şimdılık rahat
bitanede bana bıraksaydın en sevinirdim benim çamaşır suyu bozuk çıktıBu arada koptum evde gebelik testi denemelerineIlahi kızlar ya, yakın olsam alıp getirirdim, uğradım gelirken eczaneye estrofem bitmişti ondan aldım
Bi tane de test isteyiverirdim
![]()