2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

bak onu bilmiyom işte sen yinede bi kaç kala yapmaya başla işte yahu :))) biri tutmazsa biri tutar belkim çamaşır suyu limon bozuk çıkar sakineninki gibi:KK53:
Hahahah valla süpersiniz kızlar iyi geldi vallaha derdimiz ortak olunca ne de güzel anlaşıyoruz :)

herkese ıyı geceler. 2 defa asılama yaptırdım,2si de nefatıfle sonuclandı. bugun tüp bebek merkezıyle gorustum. raporumu alacagım ve bir dahaki ay adet oldugumda tüpe başlayacagız. allah hepımıze yardım etsın.
Amin canım Allah kucağına almayı nasip etsin

herkese ıyı geceler. 2 defa asılama yaptırdım,2si de nefatıfle sonuclandı. bugun tüp bebek merkezıyle gorustum. raporumu alacagım ve bir dahaki ay adet oldugumda tüpe başlayacagız. allah hepımıze yardım etsın.

hoş geldin aramıza sende süreç başındasın bizim gibi umarım hepimizin birlikte yüzü gülücek

günaydın kızlar
ay ben yine adet olmsmışım yine o leke gelmiş bitmiş, galiba gerçekten kist oldu
yada yoksa ilk defa şuan ciddi ciddi olabilir mi hamilelik diyorum?
ama hiç bir belirtim yok sadece göğüslerim dolgun ağrıyordu ağrıda geçti, benim boş gebeliğim böyle olmmamıştı.
belirtilerin onbintanesini yaşamıştım

günaydın kızlar
ay ben yine adet olmsmışım yine o leke gelmiş bitmiş, galiba gerçekten kist oldu
ama hiç bir belirtim yok sadece göğüslerim dolgun ağrıyordu ağrıda geçti, benim boş gebeliğim böyle olmmamıştı.

Bi test yapmadın yahu bide karbonat testini bari dene hem kist olsa niye öyle turuncu akıntı olsunki ayrıca kist olması için çatlamamış yumurta gerekmiyomu senin yumurtaların toplandıkı sakinem pazartesiye randevu al bari direk kan testi yapılır hiç olmazsa

günaydın kızlar
Canım benim hadi bir gayret yap şu testini. İçime güzel şeyler doğuyor. Kist olduğunu sanmıyorum. Benimde kistlerim olmuştu hiç öyle belirtilerim olmadı

:KK19:
günaydın kızlar
Yapma kız test falan hayatımıza yeni heyecan geldi merak edelim biraz

:)))) çatlak senin kodurumlar nasıl ne kadar korunma verdi doktor
heycan iyide sonu mutlu biterse yoksa hayal kırıklığı oluyor yaw herkes senin gibi nötr olamıyoki
Bende kürtajdan sonra nötr bögürdüm canım :) korunma 3 ay Kasım sonunda genetik testler çıkacak geçen hafta yogun biçimde ilaç raporu için koşturuyorum çünkü son hafta yaşım dolmadan ilaçları alabilirsem aralıkta alamazsam şubatta start vericem

kızlar testi yaptım,
nırdaki hastanefe aşılama yapan uyuz doktorumu aradım, sakinecim nasılsın hadi güzel haberler ver bize diyor ya,
adama hiç yüz vermeden konuya girdim anlattom paxartesi gel prolaktine bakalım kan testi ve ultrason yapalım dedi ama ona gitmiycem devlete gidecem sadece meraktan aradım ;)
bu arada negatif ,çamaşır suyu sağlammış :KK48:
J jasmine7676 ay çok güldüm ya

Back
X