2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

mavi zeyus canım adet tarihinde sarkma varmı, bende bir kez kullanmıştım hep silik varla yok arası çıkmıştı bidaha kullanmadım açıkcası. bide bu proxedd neymiş öğrendinmi, birde folik asit ve folbiol gibi birşey varmış gebeliğe yardımcı neydi o ilacın adı sen kullanmışmıydın?

Evet maalesef düşükten sonra 31-32.günde hasta oluyorum. Proceedi öğrendim. Spermi iyileştiriyormuş. Sayıyı arttırıyormuş. Canım ben 1-2 yıldır kullanıyorum folbiol ve folidoce.

Evet maalesef düşükten sonra 31-32.günde hasta oluyorum. Proceedi öğrendim. Spermi iyileştiriyormuş. Sayıyı arttırıyormuş. Canım ben 1-2 yıldır kullanıyorum folbiol ve folidoce.
kafanda soru işareti olmasın istersen bir test yap, folbiol ve folidoce içünde tşk ederim.

Ladycry canım çok üzüldüm Allah'ım kimseyi kaldıramayacağı sınav ile sınamasın ben bu doktorları anlayamıyorum yanlış hatırlamıyorsam 5.tüp denemen idi senin değil mi tedavilerin neden sürekli negatif sonuçlandığı hakkında doktorlar hiçbir bilgi vermiyorlar mı insanlar tüm umutlarını maddi imkanlarını bu yolda harcıyorlar ne sıkıntılar çekiliyor çok üzgünüm Rabbim hiçbir tedaviye gerek duymadan normal yolla versin inşallah üzülmemeye çalış hakkında hayırlısı olsun.

Sağol cnm.canım benim 5. Tüp denememdi ama hepsi negatif değildi.ilki kimyasal oldu.2. Negatif.3. De ikiz bebeklerimin kalp atışı durdu 10. Hafta.genetik incelemeye yolladık koromozom bozukluğu çıktı bebeklerde.bunun üzerine kendimiz koromozom analizi yaptırdık bizde şükür bir sıkıntı yoktu.4. De yine ikizlere hamile kaldım fakat 5. Ayda rahim ağzı aniden açıldı ve erken doğumla kaybettim.doktorum artık tekil gebelik olması gerektiğinden 4 ay sonraki bu 5. Tedavimde de mecburen tek embriyo koydu.ilk defa 5. Gün ve çok kaliteli bir transfer yapılmıştı.diğerleri hep 2. Ve 3. Gün transferleriydi.o Yüzden tutmama ihtimalini hiç düşünmemiştik.Herşey Allahtan.4 tane evlat acısı Yaşadığım için vardr bunda da bi hayır diliyorum.en azından olmucaksa başından olmadı diyorum ama insanız işte üzülmeden edemiyoruz.

Canım senin mi 5 inci denemendi .İmtihan dünyası işte canım sabırlı olmaya çalış isyan etme. İllaki uzulceksin ama kendini çok yıpratma
Evet canım bu 1 aşılama ve 5. Tüptü.hayırlısı değilmiş.sonradan kaybetmektense baştan olmamasında da vardr bir hayır.Allah kimseye benim yaşadıklarımı yaşatmasın

Denizlilisrsy canım nasılsın? Nasıl gidiyor iğneler? Neden kimse yazmıyoor

günaydın millleeeeeetttt

şimdilik iyi tatlım 9 yumurta var bugün tekrar kontrol var bakalım şimdilik bir problem yok daha çok başındayız kontrolden geldikten sonra mutlaka yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…