2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Canlar merhaba psikologum yasak koydu kaç gündür uzağım, ben çok didikliyorum hamilelik, bebek, vs vs konularını bunlarla ilgili tüm sitelerden uzak duracaksın dedi sadece kitap okuyabiliyorum şu ara bebekle ilgili :)
Ama aklım sizlerde arada kaçamak yaparım, güzel haberlerinizi bekliyorum tek tek,
Dualarımdasınız :)

Canım uzun zamandır yazmayınca açıkçası merak etmiştim ben de seni.. bak sen şu psikoloğa..interneti mi yasakladı sana ya biz bildiğin gibiyiz.. bu ara hamiş haberi yok..

Bence bir an önce bişiler yapılmalı.. demek ki bizden çıkacak bi miktar para varmış.. o çıkmadan elde edemeyeceğiz gibi.. herkesin hayatta bi problemi var. Sanırım bizimki de böyle birşey.. benim eşim çok şükür tüp istiyor. Hatta istemem demedi hiçbir zaman. Ama ben hep çekindim ve korktum. Artık mecburum ben de 30 yaşımdayım. Rezervimi de bilmiyorum. Bir an önce yapılması gereken neyse yapılsın istiyorum.

Son düzenleme:
çok şükür benim eşimde şimdiye kadar hiçbirşeye hayır demedi, para konusuna hiç takılmaz zaten bulur buluşturur yapar ama bu hamile kalma olayı planı bozmuş oldu, tabi ki çok güzel normal yolla kalabilmek ama birdaha olacak mı bilemiyoruz ki.
bide ben dua ederken hep Allahım beni bununla sınama dedim hayırlısı dedim tabi ki ama, yanlış dua ettim düşük olunca aklıma hep bu gelmişti hiç olmaması mı olupta hissedip kaybetmek mi?

Kızlar çok üzgünüm bugün 9 aydır bakıp ilgilendiğim konuşmayı öğrettiğim muhabbet kuşumu kaybettim eşimin elinde vefat etti evladım gibi sahiplenmiş alışmıştım çok ağladım bugün daha iyi anladım ki bir kuş bile bizi bu kadar derinden üzdüyse evlat acısı yaşayan insanlar kimbilir ne çok acı çekiyorlar Allah'ım nolur bizleri kaldıramayacağımız sınavlarla sınama kimseye ağır yük yükleme gönüllerimizde olanı hakkımızda hayırlı eyle emeklerimizi boşa çıkarma Rabbim bizlere ne verirsen hayırlısını nasip eyle.

Arkadaşlar 3.5 yıl cocucugu olmayan yengem var di tüp bebekle bebek sahibi olmuşlardı şimdi 1 yaşını gectii çocukları yengemdede pko var bikac gundr bizdeler ve kasığım agriyor kistlerden herhalde diye acile gitti ve 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi çok şaşırdım hemde normal yolla bu yaz da dondurulmuş embriyoyu kullanacaklardır ama sukur gerek kalmadı darisi bizlere inşallah

Geçmiş olsun canım..

süper bir haber bu, çok sevindim, sağlıkla kucağına alsın inşallah..

kızlar beni de bu ovulasyon testleri düşündürmeye başladı. 3 gündür koyu kırmızı renkte çıkıyor, bu kadar uzun sürmesi saçma değil mi ya.. yani 3 gündür yumurtlamıyorum heralde.. bir yerde bir yanlışlık var ama çözemedim..

Maşallah. Bizim de bir akrabanın ilk çocuğu tüp bebek tedavisi ile oldu. Sonradan normal yolla 2 çocuğu daha oldu.

Arkadaşlar beni de doktorum aradı. Embriyoların neden tutunamadığını araştıracağız dedi. Rahme ilaçlı sıvı verip bakacağım dedi. Nasıl bir işlem olduğu hakkında bilginiz var mı? Adetin 7. Günü gideceğim. Dondurulmuş embriyo var. Sorun yoksa birde dondurulmuşla deneyeceğiz.

Tup bebeğin arkasına normal yolla hamile kalan çok var canım darısı bizlere ins

kıslar merhaba;

en iyi sizler anlıyorsunuz diye burada paylaşıyorum. Dün OPU yapıldı ve bugün doktorum aradı. 5. gün transferim olacakmış. Bu iyi bişey mi? bikeniniz var mı??

Öyle heyecanlıyım ki

merhaba canım, rahim filmi çekileceksin yani, bu o demek oluyor, ismi hsg.

kıslar merhaba;

en iyi sizler anlıyorsunuz diye burada paylaşıyorum. Dün OPU yapıldı ve bugün doktorum aradı. 5. gün transferim olacakmış. Bu iyi bişey mi? bikeniniz var mı??

Öyle heyecanlıyım ki
5. Gün embriyosu daha kaliteli diyorlar. Tutunma ihtimali daha fazlaymış. Kac tane canım. Dondurulacak embriyo da var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…