- 23 Mayıs 2011
- 491
- 982
- 103
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.721
Canım nedir proxeed?bnde de var :) ilk ay kullandım sonra da bıraktım, ama adet düzene girince deneyeceğim tekrar. bide proxeed diye birşey satılıo hatta burda forumda var onunla hamile kalanlarda varmışşş
Canım uzun zamandır yazmayınca açıkçası merak etmiştim ben de seni.. bak sen şu psikoloğa..interneti mi yasakladı sana yaCanlar merhaba psikologum yasak koydu kaç gündür uzağım, ben çok didikliyorum hamilelik, bebek, vs vs konularını bunlarla ilgili tüm sitelerden uzak duracaksın dedi sadece kitap okuyabiliyorum şu ara bebekle ilgili :)
Ama aklım sizlerde arada kaçamak yaparım, güzel haberlerinizi bekliyorum tek tek,
Dualarımdasınız :)
Bence bir an önce bişiler yapılmalı.. demek ki bizden çıkacak bi miktar para varmış.. o çıkmadan elde edemeyeceğiz gibi.. herkesin hayatta bi problemi var. Sanırım bizimki de böyle birşey.. benim eşim çok şükür tüp istiyor. Hatta istemem demedi hiçbir zaman. Ama ben hep çekindim ve korktum. Artık mecburum ben de 30 yaşımdayım. Rezervimi de bilmiyorum. Bir an önce yapılması gereken neyse yapılsın istiyorum.anlattım canım zaten düşükte tüplerin zarar görebileceğini belki bundan sonra hiç normal yolla olmayacağını, zaten o hazirandan sonra düşünüyordu ben marta filan ikna etmeye çalışıyordum şimdi de eylül gibi filan dedim biraz yumuşadı sanki. tüp bebek garanti mi sanki diyor değil evet ama napalım kaderimizde bu varmış işte. bu uygun görülmüş bizede.
zahmetsiz rahmet olmayacak yani bizlere. ben her seferinde öyle yada böyle kahroluyorum zaten üzüntüden.
mavi zeyus ben 28 eşim 31 olduk artık,
çok şükür benim eşimde şimdiye kadar hiçbirşeye hayır demedi, para konusuna hiç takılmaz zaten bulur buluşturur yapar ama bu hamile kalma olayı planı bozmuş oldu, tabi ki çok güzel normal yolla kalabilmek ama birdaha olacak mı bilemiyoruz ki.Bence bir an önce bişiler yapılmalı.. demek ki bizden çıkacak bi miktar para varmış.. o çıkmadan elde edemeyeceğiz gibi.. herkesin hayatta bi problemi var. Sanırım bizimki de böyle birşey.. benim eşim çok şükür tüp istiyor. Hatta istemem demedi hiçbir zaman. Ama ben hep çekindim ve korktum. Artık mecburum ben de 30 yaşımdayım. Rezervimi de bilmiyorum. Bir an önce yapılması gereken neyse yapılsın istiyorum.
Kızlar çok üzgünüm bugün 9 aydır bakıp ilgilendiğim konuşmayı öğrettiğim muhabbet kuşumu kaybettim eşimin elinde vefat etti evladım gibi sahiplenmiş alışmıştım çok ağladım bugün daha iyi anladım ki bir kuş bile bizi bu kadar derinden üzdüyse evlat acısı yaşayan insanlar kimbilir ne çok acı çekiyorlar Allah'ım nolur bizleri kaldıramayacağımız sınavlarla sınama kimseye ağır yük yükleme gönüllerimizde olanı hakkımızda hayırlı eyle emeklerimizi boşa çıkarma Rabbim bizlere ne verirsen hayırlısını nasip eyle.
Arkadaşlar 3.5 yıl cocucugu olmayan yengem var di tüp bebekle bebek sahibi olmuşlardı şimdi 1 yaşını gectii çocukları yengemdede pko var bikac gundr bizdeler ve kasığım agriyor kistlerden herhalde diye acile gitti ve 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi çok şaşırdım hemde normal yolla bu yaz da dondurulmuş embriyoyu kullanacaklardır ama sukur gerek kalmadı darisi bizlere inşallah
Maşallah. Bizim de bir akrabanın ilk çocuğu tüp bebek tedavisi ile oldu. Sonradan normal yolla 2 çocuğu daha oldu.Arkadaşlar 3.5 yıl cocucugu olmayan yengem var di tüp bebekle bebek sahibi olmuşlardı şimdi 1 yaşını gectii çocukları yengemdede pko var bikac gundr bizdeler ve kasığım agriyor kistlerden herhalde diye acile gitti ve 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi çok şaşırdım hemde normal yolla bu yaz da dondurulmuş embriyoyu kullanacaklardır ama sukur gerek kalmadı darisi bizlere inşallah
Tup bebeğin arkasına normal yolla hamile kalan çok var canım darısı bizlere insArkadaşlar 3.5 yıl cocucugu olmayan yengem var di tüp bebekle bebek sahibi olmuşlardı şimdi 1 yaşını gectii çocukları yengemdede pko var bikac gundr bizdeler ve kasığım agriyor kistlerden herhalde diye acile gitti ve 6 haftalık hamile olduğunu öğrendi çok şaşırdım hemde normal yolla bu yaz da dondurulmuş embriyoyu kullanacaklardır ama sukur gerek kalmadı darisi bizlere inşallah
Arkadaşlar beni de doktorum aradı. Embriyoların neden tutunamadığını araştıracağız dedi. Rahme ilaçlı sıvı verip bakacağım dedi. Nasıl bir işlem olduğu hakkında bilginiz var mı? Adetin 7. Günü gideceğim. Dondurulmuş embriyo var. Sorun yoksa birde dondurulmuşla deneyeceğiz.
merhaba canım, rahim filmi çekileceksin yani, bu o demek oluyor, ismi hsg.Arkadaşlar beni de doktorum aradı. Embriyoların neden tutunamadığını araştıracağız dedi. Rahme ilaçlı sıvı verip bakacağım dedi. Nasıl bir işlem olduğu hakkında bilginiz var mı? Adetin 7. Günü gideceğim. Dondurulmuş embriyo var. Sorun yoksa birde dondurulmuşla deneyeceğiz.
Rahimde problem olabilirmiş. Bilmiyorum canım tutunma ihtimalini. İnşallah tutunur. İçini ferah tut.Canım nedeni mi varmış bunun peki benim önceden bir hamileligim var tutunma ihtimali daha mi yüksek ins herkese versin
5. Gün embriyosu daha kaliteli diyorlar. Tutunma ihtimali daha fazlaymış. Kac tane canım. Dondurulacak embriyo da var mı?kıslar merhaba;
en iyi sizler anlıyorsunuz diye burada paylaşıyorum. Dün OPU yapıldı ve bugün doktorum aradı. 5. gün transferim olacakmış. Bu iyi bişey mi? bikeniniz var mı??
Öyle heyecanlıyım ki
Histeroskopi de olabilirmerhaba canım, rahim filmi çekileceksin yani, bu o demek oluyor, ismi hsg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?