2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

ben geldim 2 gün daha iğnelere devam yumurtacıklar büyümüş küçükleri hiç saymıyor doktor büyüyen 10 tane tam sanırım 2 gün sonra opu olucak

yanlız benim göbek feci şişti çatladı ve inanılmaz kaşınıyor popişimde mosmor ahhh evlatcıklar bu kdr eziyete gelin artık nolur

inşallah canım benim Allah hayırlısıyla kucaklarımızı doldursun

Süper canım 10 yumoş.. az kalmış opuya.. opu nun açılımı ne ya.. sen göbekten iğne olmuyor mysun? Tüpte farklı mı iğneler aşılamaya göre? Ne kadara aldın iğneleri??

Süper canım 10 yumoş.. az kalmış opuya.. opu nun açılımı ne ya.. sen göbekten iğne olmuyor mysun? Tüpte farklı mı iğneler aşılamaya göre? Ne kadara aldın iğneleri??
Igneler farkli cnm 2 gobekten 1 kalcadan var puregon merional cetrotide igneler iki gunde birde e2 hormonuna bakiliyor opunun acilimini inan bende bilmiyorum bakalim artik 10 20 yumurta olmasi onemli degilki yumurtalarin kaliteleri cok onemli
Paket fiyat anlastik tatlim biz toplamda 4.500 e yumurta dondurma haric birde ilk muayene ucreti odedim 60 lira 45 lira ilk tahlilleri odedim simdide 2 gunde bir ilaclari oduyorum ilk 250 sonra 300 sonra 350 bugun 400 odedim ignelere hepsi transfer gunu 4.500 den dusulucek

hm yani iğnelerle birlikte 4500 tl . iyi fiyatmış. demek iğneler de farklı.. ben aynı sanıyordum ya.. evet önemlisi kaliteli olmalı.. inşallah kalitelidir canım.. ben de inş yakında başlayacağım tüpe.. o yüzden merak etmeye ve heyecanlanmaya başladım..

bayadır kimse birşey yazmayınca bildirimde gelmemiş :) 10 yumurtaaa maşallah. inşallah gönlüne nasip eder Rabbim.

bayadır kimse birşey yazmayınca bildirimde gelmemiş :) 10 yumurtaaa maşallah. inşallah gönlüne nasip eder Rabbim.

valla ben bu sıra inzivaya çekildim resmen mrym5579 yumurtanın çok olması önemli olsa keşke hepsi bide tırt çıkarsa ben ondan korkuyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah ne diyim çok duygusuzum ben bu sıra ne olumlu bakabiliyorum ne olumsuz hakkımızda hayırlısı mavi zeyus kuzum inşallah bebişimle senin tedavini karşılarız hepimizede cesaret umut oluruz inşallah çok amin

Denizlilisrsy canım hafi inşallah güzel olacak herşey
kızlar ben size birşey soracam kimyasal düşükten sonra adet döngünüzde bozulma oldumu, hoş ben son 6 aydır yarım yamalak adet oluyorum ama yinede merak ettim

Canım benim dış gebelikten sonra adet döngümde bi değişillik oldu maalesef.. artık daha geç adet oluyorum.. 31-32.gün gibi olmaya başladım.. noldu senin adet gecikmesimi var

Canım benim dış gebelikten sonra adet döngümde bi değişillik oldu maalesef.. artık daha geç adet oluyorum.. 31-32.gün gibi olmaya başladım.. noldu senin adet gecikmesimi var
aslında gecikmem yok bugün olmam gerekiyordu olmadım belki yarın dalan olurum ama ben acaba bu ay yumurtlama oldumu olmadımı onu merak ediyorum, birde yok şu tedavi yok bu tedavi derken hep aon aylarda sarkmalar oluyordu hep böylemi olacak acaba, kendime yeni döngü hesabımı oluşturmalıyım yoksa, yumurtlma olunca akıntımdan anlıyordum bu ay onuda farkedemedim

Benimde aralık ayında yapılan aşılamadan sonra 24 aralıkta adet olmuştum gecikme olmamıştı ocak ayında ise 6 gün gecikmeden sonra adet olmuştum bu ay da ayın 20sinde falan olmam lazım ocak ayındaki rahatsızlığım geç gelince bu ay bende yumurtlama günümü bilemedim canım normalde 27günde bir oluyor o zaman hesaplama kolay oluyordu 34 günde adet olunca bilemedim bu ay yine gecikme olur mu bilmem.

Mavi zeyus arkadaşım bir iki gün gecikince yaptır dediğim şu sebepten doktorumun dediğine göre günü gününe adet olan kadınlarda iki günlük bile gecikme olunca akla direkt gebelik ihtimali gelirmiş bilemeden ağır iş yapma ilaç kullanma vesaire tutunmayı engelleyebilir farkında olmadan düşüğe sebep olabilirmiş yani kimyasal gebelik denilen gebelik kaybına sebep olurmuş benim geçen ay 6 günlük gecikme oldu bir hafta geçsin baktırıyım diye düşünmüştük ne yazık ki yedinci gün adet oldum doktoru aradığımda bana keşke iki gün geçince gelseydin en azından gebelik oluşup oluşmadığına bakardık sonuç pozitif çıkarsa kurtarma ihtimali olabilirdi dedi.

Hmm enteresan.. bana hiçbi doktor bundan bahsetmedi..

ben ki yasal hebelik geçirdiğimde doktor bana gebwliğin henüz kan aşamaaında olduğunu ve kilinik swviyeye gelmesiği için hiçbirşey yapamayacaklarını söylemişti ve açıkcasıda hiç duymasım kimyasal gebelikte kurtarılanı genellikle süşüyorli zaten sağlıksız bir gebelşk olduğundan böyle oluyor diye biliyorum gwrçwkten banada ilginç geldi

çok saçma şekilde yükledim ama jpeg dışında kabul etmiyor sayfa mecbur fotoğraf çekip yükledim
görebilirseniz eğer benim sonuçlar böyle normal gibi geldi ama bunlar nedir ve nasıl

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 66
evet aynen ben de o şekilde biliyorum canım, kimyasal ise zaten düşüyor, yani sağlıksız olan düşüyor zaten, sağlıklıysa devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…