- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 32
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.941
Ah canım ya günlerdir girdiğim ortamlarda çocuk konusunda sıkıştırılmakran kendi canimin yanmasindan düğümlenen boğazımdan üstüne patlayan bombalar giden canlar dan tansiyon 16 10 15 10Şuan aylardır bıriktirmisligimi yalnızlığımı fırsat bilerek ağlaya ağlaya atıyorum icimden resmen, nasıl dolmuşum kendimi aylarca nasıl tutmumuşum meğer.
Yazın düğününe gittiğim 3 arkadaşımın 3, olanından da hamilelik haberini aldım onlardan 4 yıl önce evlendim oysa. Sömestr tatilinde bunlardan hariç birkaç arkadaşımın bebek görmesine gittim ve bazısının 2. Çocuğu birde. Asla gözüm fesatligim yok ama cook imreniyorum ve artık ilerleyen zamanlarda umidimi torpuledikce torpuluyor.
Canım yaniyot içimde bir yerlerim açıyor, sabahları ise giderken benim makyajımı bakımlı halime imrenip uykusuzluktan sacini bile tarayamadan geldiğini söyleyen arkadasıma yalandan gülümsemekten yoruldum kimse bana acımasın diye aman çocukta olur sağlık olsun demekten yoruldum.
Deli gibi çalışıp kafamı dağıtmaya calismaktan yoruldum.
Ay ben çok kötüyüm şuan.
Canım seni çok iyi anlıyorum. Üzme kendini lütfen. İnşallah biz de en kısa zamanda anne oluruz. Ben de arada krize giriyorum hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor ama elden birşey gelmiyor. Kendimi toparlayıp dondurulmuş embriyo ile olumlu sonuç alırım diye teselli oluyorum.Şuan aylardır bıriktirmisligimi yalnızlığımı fırsat bilerek ağlaya ağlaya atıyorum icimden resmen, nasıl dolmuşum kendimi aylarca nasıl tutmumuşum meğer.
Yazın düğününe gittiğim 3 arkadaşımın 3, olanından da hamilelik haberini aldım onlardan 4 yıl önce evlendim oysa. Sömestr tatilinde bunlardan hariç birkaç arkadaşımın bebek görmesine gittim ve bazısının 2. Çocuğu birde. Asla gözüm fesatligim yok ama cook imreniyorum ve artık ilerleyen zamanlarda umidimi torpuledikce torpuluyor.
Canım yaniyot içimde bir yerlerim açıyor, sabahları ise giderken benim makyajımı bakımlı halime imrenip uykusuzluktan sacini bile tarayamadan geldiğini söyleyen arkadasıma yalandan gülümsemekten yoruldum kimse bana acımasın diye aman çocukta olur sağlık olsun demekten yoruldum.
Ay ben çok kötüyüm şuan.
Canım ben de bugün 2. İğnemi oldum. Allah yardımcın olsun oralarda.. kendini oyalamaya çalış. Dil öğrenebilirsin meselabugun 4. ignemi oldum.kontrolum vardi.
tedavimin uzun protokol oldugunu yeni ogrendim.
moralim cok bozuk.zaten dil bilmiyorum pek.bide doktorum anlayissiz cikti.
hic destek olmuyormus gibime geldi.ilgisiz.hemen anlatip geciyor.guvencim ve inancim cok azaldi.
30 gun igne olucam.sonra gonal f ile baliycaz yumurta gelistirmeye.bakalim neler olacak.
hepinize RABBIM guc ve sabir versin canlar...
Geçmiş olsun canım ya.. kızlar ben zorunlu olmadıkça öyle ortamlara girmiyorum.. gitmiyorum da pek bi yere. Zaten aklıma getirmemeye çalışıyorum.. canım sen şuan ne aşamadasın?Ah canım ya günlerdir girdiğim ortamlarda çocuk konusunda sıkıştırılmakran kendi canimin yanmasindan düğümlenen boğazımdan üstüne patlayan bombalar giden canlar dan tansiyon 16 10 15 10tansiyon ilacın a başladı dr canımız ne kadar yansada hakikat genede önce sağlık olsunmus Kıyamam sana
cnm sendemi decaya basladin? uzun protokolmu seninkide?Canım ben de bugün 2. İğnemi oldum. Allah yardımcın olsun oralarda.. kendini oyalamaya çalış. Dil öğrenebilirsin mesela
Şuan aylardır bıriktirmisligimi yalnızlığımı fırsat bilerek ağlaya ağlaya atıyorum icimden resmen, nasıl dolmuşum kendimi aylarca nasıl tutmumuşum meğer.
Ay ben çok kötüyüm şuan.
Sorma başıma gelenleri acili boyaldım gene tansiyon ilacı da alerji yaptı şu hamilelik düşük olayı olana kadar ne kadar saglikliymisimGeçmiş olsun canım ya.. kızlar ben zorunlu olmadıkça öyle ortamlara girmiyorum.. gitmiyorum da pek bi yere. Zaten aklıma getirmemeye çalışıyorum.. canım sen şuan ne aşamadasın?
canım kolonyalı pamuk yap bol bol ov popolarını iyi geliyor ben öyle yapmıştımKiçeler venim birsey sormam lazim icimiDe cok tecrubeli arkadaslar var bu Progestan igneleri popişimde dagilmiyor artik ustune dahi oturup yatamiyorum resmen sizdede boyle olmusmuydu ve napmam.laxim acisi icin hic morarma yok ama acisi fena resmen icerden etimi çurütüyor
Onu denedim tatlimda ignemi yapan akrabamiz hemde bas hemsire ovarsan morarir dedi yahu yapcak bisey yok diyoda muhakkak olmalicanım kolonyalı pamuk yap bol bol ov popolarını iyi geliyor ben öyle yapmıştım
evet yapçak bişey yok bana da hemşire ov demişti ben de öyle yaptım soğuk soğuk oluyo güzel geliyoOnu denedim tatlimda ignemi yapan akrabamiz hemde bas hemsire ovarsan morarir dedi yahu yapcak bisey yok diyoda muhakkak olmali
Uzun değil heralde. Başka iğnelerim de var ama daha kullanmaya başlamadım. Kullandıkça yazarım. İsimlerini hatırlamıyorum.cnm sendemi decaya basladin? uzun protokolmu seninkide?
baska bir igne verilmedimi???
Canım dikkat et. Sen de polen ye. Başka şeylere de iyi geliyor. İnş en kısa zamandabaşlarsın tedaviyeSorma başıma gelenleri acili boyaldım gene tansiyon ilacı da alerji yaptı şu hamilelik düşük olayı olana kadar ne kadar saglikliymisim
Canım, iğneyi vururken beze olmayan bir yerine vursunlar poponun,7st üste gelmesin yoksa ilaç gitmez, bir de iğneden sonra avuç içi kadar bir pamuğa kolonya dök bol, igne yerine koy sakın ovma, oyle bekle 10 dakika, ara ara yapabilirsin böyle, 12 hafta neler çektim ben bilirim, ama çaresi bu..Kiçeler venim birsey sormam lazim icimiDe cok tecrubeli arkadaslar var bu Progestan igneleri popişimde dagilmiyor artik ustune dahi oturup yatamiyorum resmen sizdede boyle olmusmuydu ve napmam.laxim acisi icin hic morarma yok ama acisi fena resmen icerden etimi çurütüyor
Ruya gordum bugun hemde 3 kez 3 undede hamilelik testim pozitif cikiyor ama benim ruyalarim hep tersine cikar zaman cabucak gecsede bari ilaclari bari kullanmak zorunda kalmasam zaten sallam süllem psikolojimiz var iyice beynim ters istikamet calisiyor goguslerimdeki hassasiyette hafifledi napalim olmadi bu defa
ozgskne2011 kuzum progestanin hapini gunde 3 kez agizdan aliyorum zaten sirf akinti kasintidan korkuma bas dinmesine sersemligine katlaniyorumda sebocek dedigi gibi igne ebemi halletti resmen uyku uyuyamiyorum.ya[/QUOT banada kortizon u bastılar gene acilde oda beni uyutmuyor oldu olmadı takma kafana dicem takıcan tabi oyalama çalış kendini birseylerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?