- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 38
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #3.901
Ben de pkoluyum klomenle olmadi asilamada vakit kaybetme derim ben direk tup yaptim ilk deneme olmadi bakalim onumuzdeki gunler ne gostercek ona gore bi yol cizicez !arkdadaslar bende pco var esimde sorun yok 8 aydır istiyoruz olmuyo 2 aydır da kolmenle denedik yine olmadı daha sonraki aşama klomnle biraz daha devam edicem aşilama ve tüp bebek dusunuyoruz peki siz kaç yıldan sonra tüp bebege karar verdiniz bu konudaki tecrübelerinizi paylasır mısınız
aşılama ile hamile kalanlarda çok aslında kaç yıldır uğraşıyosun pekiBen de pkoluyum klomenle olmadi asilamada vakit kaybetme derim ben direk tup yaptim ilk deneme olmadi bakalim onumuzdeki gunler ne gostercek ona gore bi yol cizicez !
Ilk tup denemem denizli özel saglik.hastanesi cnm rabbim guzel haberler almayi nasip etsinhayırlı olsun canım rabbım guzel haberlerı almayı nasıp etsın kacıncı denemen nerde yaptırdın
EfeeeeettttAa süpeer transfer oldu yani. Hayırlı olsun.
Hayir cnm dondurulucak kalmadi 2 tane mercimegim kalmis doktorumuz 2 sinide yan yana koyuverdi sagolsunDondurulan oldu mu hiç?
Hayırlı olsun güzel haberler alırız İnşallah.
Hadi bakalım 10 gün sonra güzel haberi verirsin İnşallah.Hayir cnm dondurulucak kalmadi 2 tane mercimegim kalmis doktorumuz 2 sinide yan yana koyuverdi sagolsun
Insallah cok amin insallah
tüm güzel dileklerim seninle ve minnaklarınla önce içini sonra kucağını doldursunlar inşallahBen aldim bebislerimi biri cok iyi biro orta kalitedelermis minnaklarim
Bi yil olmadi daha canimaşılama ile hamile kalanlarda çok aslında kaç yıldır uğraşıyosun peki
Denizlilisrsy inan senin için girdim buraya hadi inşallah güzel haberler ver bize. Ben hissediyorum olacak bence birde ikiz olurmuş dusünsene harika olurdu. Bak hamilesin artık dikkat et kendine ağırdan al herşeyi öpüyorum seni
Raporu cikartamadim cnm benDenizlilisrsy canım sana bişey sorucam. Sen rapor çıkardın ya. Onu iğne ücretlerini ödememek için mi çıkardın yoksa tüm masrafları mı ödemeyeceksin?
Canım ben de sana birşey soracağım. Ben de Mart ayında dondurulmuş embriyo ile deneyeyim diyorum. Mart ayında histeroskopi yapılsa aynı ay transfer yapılır mı yoksa ara mı vermek gerek.kızlarr ben 2.tedavideyim yarın son yumurta kontrolüm var sonra opu olacak,,,ben doktoruma fazla ısrarcıydım her şeyi deneyelim bu sefer diye o da bana şu an zaten 4.negatifi alan hasta gibisin demişti,,
histereskopi oldu rahim çiziklendi falan
karyotipler eşim ve benim temiz çıktı
şimdi pgt yapalım mı diye konuşalım diyo sizce yaptırayım mııı
ben kaşındım ama yaaa yap bana her şeyi dedim şimdi olay yaklaşınca da tırsmaya başladım sizce ne karar veriyimmmm
canım aynı olması teknik olarak mümkün değil çünkü mart ayında adetini olursun adet bitince 5 gün içinde histereskopi yapılıyoCanım ben de sana birşey soracağım. Ben de Mart ayında dondurulmuş embriyo ile deneyeyim diyorum. Mart ayında histeroskopi yapılsa aynı ay transfer yapılır mı yoksa ara mı vermek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?