2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Denizlilisrsy Denizlilisrsy durum nedir? test yaptın mı, kaçırdım mı acaba tatlım?

YOK BACIM YA ne testi ben doğru dürüst yürüyemiyorum bile iğnenin yapıldığı günle birlikte 12 gün bugün ama yaptırmaya gerek yok tatlım olmadı içimden ses söylüyor bunu nasıl olsa 5 6 gün sonra adet olcam o zaman öğreniriz korkuyorum ya negatif çıkcak yine hastanedekiler negatif dicek sıkıldım artık aynı sonuçtan o yüzden hiç yaptırma niyetinde değilim yani yoksa eşimde söyleyip duruyo baktıralım bi diye
aman kalsın öz güvenim bu konuda eksik :işsiz:

YOK BACIM YA ne testi ben doğru dürüst yürüyemiyorum bile iğnenin yapıldığı günle birlikte 12 gün bugün ama yaptırmaya gerek yok tatlım olmadı içimden ses söylüyor bunu nasıl olsa 5 6 gün sonra adet olcam o zaman öğreniriz korkuyorum ya negatif çıkcak yine hastanedekiler negatif dicek sıkıldım artık aynı sonuçtan o yüzden hiç yaptırma niyetinde değilim yani yoksa eşimde söyleyip duruyo baktıralım bi diye
aman kalsın öz güvenim bu konuda eksik :işsiz:
snde kan pıhtılaşması yok muydu?

Kızlar yarın test günüm ama bugün acayip karın ağrım var hatta sabah adet oldum zannedip nasıl fırladım uykudan bilemezsiniz ayy Allah'ım hayırlısı ile şu bir gün de geçseydi nolur olmayım diye dua edebiliyorum ancak kabusum oldu valla yaa:( Rabbim hayırlısı ile versin İnşallah.

Kızlar yarın test günüm ama bugün acayip karın ağrım var hatta sabah adet oldum zannedip nasıl fırladım uykudan bilemezsiniz ayy Allah'ım hayırlısı ile şu bir gün de geçseydi nolur olmayım diye dua edebiliyorum ancak kabusum oldu valla yaa:KK43: Rabbim hayırlısı ile versin İnşallah.
hadi bakalım hayırlısı bak bugüne kadar sabrettin iyi haberler alırız inşallah adet ağrısı gibi ağrıları ben hala çekiyorum sabahtan gidersin heralde hastaneye heyecanlandım bak şimdi :)

ben hala adet olmadım ve test yapmaya korkuyorum. dr bugün için test yaptır demişti. hamilelik testi yapsam çıkar mı ki?
Çıkar tabiki git kan testi yaptır ama ev testlerinden yapma hadi bekliyorum umutsuz kar tanesi umutsuz kar tanesi senide bekliyorum hadi bakalım bayram suprizleri

Kızlar test sonucum 2.68 moralim o kadar bozuldu ki hastaneden eve gelinceye kadar ağlama krizleri geçirdim hala da adet olmadım ne yapacağım kan tahlili hatalı olabilir mi nolur yardım edin nolurr:((

Kızlar test sonucum 2.68 moralim o kadar bozuldu ki hastaneden eve gelinceye kadar ağlama krizleri geçirdim hala da adet olmadım ne yapacağım kan tahlili hatalı olabilir mi nolur yardım edin nolurr:KK43:(
kan tahlilinin hatalı olacağını sanmıyorum üzülmemek elde değil ama kendini bu kadar derbeder edecek bir durumda değil vakti ne zamansa o zaman olacak hayırlısı için dua et Allah sana ve eşine can sağlığı versin

ya o testlere çok güvenmiyorum ben sen bilirsin genede moralini bozmayacaksan yap
ya bu testte çok silikte olsa var, ama dün adet tarihimdi dr da bugün için test yap demişti. o yüzden mi silik çıktı acaba, akşamda uzak bi yere iftara gtcem hastane işi de zor. ay napcam bilemedim. testi kabından çıkarırken ellerim titriyordu resmen.

ya bu testte çok silikte olsa var, ama dün adet tarihimdi dr da bugün için test yap demişti. o yüzden mi silik çıktı acaba, akşamda uzak bi yere iftara gtcem hastane işi de zor. ay napcam bilemedim. testi kabından çıkarırken ellerim titriyordu resmen.
foto çek at bakem :)

Kızlar hala şoku atamadım hoca 2 gün sonra kan testini tekrar yaptır dedi adet hala yok ne değişecek anlamadım ama bildiğim birşey var o da bir dahaki tedavi için uzunca bir zaman bekleyeceğim nasıl toparlanırım Rabbimden sabır diliyorum daha büyük sınavlarla sınamasın İnşallah.

Back
X