ben aşılamanın birini istanbul gatada, diğerini de marmara araştırma hastanesinde yaptırdım. gatanın laboratuarda problem vardı o ara spermi tüp bebek merkeznde verdiğimiz için 750 -900 arasında bi maliyeti olmuştu gitmesi gelmesi ilacı filan. ve ben ilk raporu burada çok kolay aldım. tutmayınca ikinci içinde raporu çıkarıp hastaneyi değiştirdim. ona da 350 filan ilaçlarla beraber. ama bu hastane tüp bebek için dışarı rapor vermiyor. orada yapacaksan rapor veriyor. gata da öle bi sorun yok. şimdi ben zaten şuan tüp bebek raporu için bütün şartları yerine getirdim. hastaneden olmadığı raporunu alınca gata yada başka bi araştırma hastanesinden raporu alabiliyorum.
gelgelelim dr a. benim ameliyatımı takibi filan medıcalparkta bi dr yapıo, seviyrum da iyide. ama bana masraf olmasın diye, bide prosedür gözüyle baktığım için medıcalde denemedim. pahalı bi hastane çünkü. ama drum istersem muayanehanesinde yapacak oda 500-600 filan olacaktır en fazla. şansın artar diyor ama genelde 2den fazlayı önermiyorlarda. bilemedim yani.
kocaya ilaca başlamadım pek içmez çünkü ama şansımı deneyeceğim. :)
uzun oldu öperim çok :)