- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
Ben tutmasi yonunde deyilimko zaten maksat raporu vikattabilmek tutmasin aman dis gebelik olur nemelazimDenizlilisrsy ben senin için tüpü öneriyorum. İnşallah aşılama sonrası pişman olmazsın. Benim doktorum 2. Aşılamadan sonra 3. Tutma yüzdesi azalıyor demişti. Ben bu yüzden 3. Yü yaptırmadım
Hayirli olsun cnm insallah mujdeli haber vericeklerden biride sensin bizeMerhaba arkadaşlar bugün bizde tedavimize başladık. 2 saat önce ipnelerimi yaptım kendime. Toplamda 4 günmüş ilaçlar. Ben daha uzun sanıyordum... inş. Kolay bir süreç olur hepimiz için. . Heyecan dorukta. Sanki hamileymişim gibi muhabet ediyoruz eşimle... Allah hüsrana uğratmasın inş..
Ben de toplam dort gun kullanip besinci gun ilac kullanmadan kontrole gidicem. Ama hemsire daha ilac alinacagini soyledi.
Kontrolde yumurtalarin durumumuna gore tekrar dozlari ayarliyorlar galiba.
Ben ignelere baslayana kadar cok heyecanliydim simdi sakinlestim hatta bu sakinlesme olayini cok garipsiyorum.
Cok umutlanmak ta istemiyorum ondandir belki. Sen nerde yaptiriyosun? Yaslarimiz da yakin
Heheheheheehehehee sorma temizlendikkk arada degisiklik.lazim diye dusundu herhalde arkadas :)Kızzzllarrr...herkese merhaba,.yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz
Ayol neler olmuş bir iki gün giremedik neler kaçırmışımVirüs girmiş topiğe Neyse ki halletmişsiniz..Ne istiyor bu insanlar ya bizzim derdimiz bize yeter.. ne gereği var bu kadar negatifliğe? Biraz empati sadece ihityacımız olan bu...
Canlarım, ne zormuş rapor çıkartma olayları ya..Allah sizlere kolaylık versin...Sonu iyi olsun inşallah...Ben rapor çıkarmadım hiç...Fsh yüksek amh çok düşük tek tüp tıkalı ve vaktim az olunca direkt tüpe başladım...
Benim de çarşamba günü rahim kalınlığıma bakılacak, sonra transfer tarihim belli olacak, muhtemelen cuma olcak gibi geliyor...Sonraaaaa heyecanlı bekleyiş..Destek bekliyorum ha bekleme sürecinde..manyak oluyorum 12 günlük beklemede ben..deli gibi nette geziyorum belirti arıyorum falan...Bu sefer uzak durmam lazım, yoksa going crazy
Hayirli olsun cnm insallah mujdeli haber vericeklerden biride sensin bize
Anladım canm çok teşekkür ederim. Yarim gün evet sıkıntı cikmaz inşallah. Cümleten rast gitsin inşallah işimizcanım iğnelere başladıktan sonra 10-12 gün içinde yumurta toplama aşamasına gelirsin. bu aşamada da yumurtaları kontrol etmek için durumuna göre ya gün aşırı ya da 3 güne 1 (kişinin yumurta gelişimine göre değişebiliyor) çağırır doktorun. gideceğin mesafe yakınsa ve yarım gün çalışıyorsan raporsuz idare edebilrsin.Allah rast getirsin...
Bizde sadece test yapildi azospermi teşhisi kondu. Sebebi arastirilmadi tüp bebek dışında olmaz dediler biz de zaman kaybetmeyelim dedik malum yaş ilerledikçe zorlaşıyor. Sebebi arastirilsaydi keşke bizim de ama burdaki şartlar kısıtlı işte. Sonuç önemli inşallah senin de tutar git gel yapmazsin canım bizim de inşallah: )Aynen biz de dogum izni tatili hesabi yaparken azospermi durumyla karsilasmistik.apar topar istanbula gittik yazin.tedavinin ilk asamasindayken evet hemen hemen her gun hastanedeydik.ya tahlil yaptirdik ya film cektirdik ya da amh kan degerimizi olcturduk.muhakkak hastanedeydik ve onbes yirmi gunu gozden çıkarmak gerekiyor transfer olacaksa..bence onbes tatil bu is icin uygun.biz de onbes tatilde dondurulmus embryomuz icin gidecegiz istanbula.insallah ilk seferde tutar da tekrar tekrar girmemiz gerekmez.sperm sorunu oldgu için biraz daha tahlil yaptirmak falan gerekebiliyor.mesela benim esimin sperm kanali yokmus.sperm var ama kanallari olmadigi icin disari ckmiyor.sperm olmama nedenini arastrcaklar sizin de..transrektal ultason falan cektirmisti oyle cikmsiti kanal olmadigi.sonra gen testi falan yaptirdik neden kanallar yok diye..her hastane ayni hassasiyette olmayabilir.bazıları cok durmuyo ustunde sorunlarn.biz de titiz davrandik biraz.
Veni vidi de yaptiracaz çokTedaviyi diyarbakirda nerede goreceksin canim
Arkadaşlar merhaba ben geldim :)
biz 3. tüp bebek denememizi 2016 şubat gibi düşünüyoruz inşallah,
1 aşılama 2 tüp denemem var 1.tüp tedavisinde pozitifi gördük ancak kimyasal gebelikle sonuçlandı,
bu ay evliliğimizin 3.yılı doluyor ve ben şimdi rapor için araştırma yapıyorum, kafam allak bullak oldu nereden başlayacağım, hangi hastaneye gideceğim bir dünya sorular, bu arada ist.dan kocaeline taşındık (çayırova)
ama sanırım rapor için ist.a giderim, morfoloji %0 bizim,
bu rapor konusunda tecrübeli arkadaşlar varsa beni aydınlatsa nasıl sevaba girer bir bilseniz :)
39'dan mı 40'dan mı gün almak gerekiyor, ben 39'a girdim ağustosta
gitmeden evrak hazırlamam lazım mı vs vs vs
raporu çıkardıktan sonra umut tüp bebek merkezine gideceğiz :)
ağustos 76 doğumluysan hakkın kalmamış arkadaşım üzgünümArkadaşlar merhaba ben geldim :)
1 aşılama 2 tüp denemem var 1.tüp tedavisinde pozitifi gördük ancak kimyasal gebelikle sonuçlandı,
bu ay evliliğimizin 3.yılı doluyor ve ben şimdi rapor için araştırma yapıyorum, kafam allak bullak oldu nereden başlayacağım, hangi hastaneye gideceğim bir dünya sorular, bu arada ist.dan kocaeline taşındık (çayırova)
bu rapor konusunda tecrübeli arkadaşlar varsa beni aydınlatsa nasıl sevaba girer bir bilseniz :)
Ben ctesi basladim ignelere bugun 4. gun.Adana Acıbademde Volkan hoca yapacak. Yaş 37. Sen hangün başladın.. ve nerede yaptırıyorsun cnm..
Ben burdayımmm kül kedisi işlere geri döndü... Transferden beri ev işlerimi üstünkörü yapıyordum şimdi onları tam anlamıyla halletmem gerek sonuç negatif olunca gerçek hayata dönüş...kızçelerrrrrrr nirdesinizzzzz sesimiz kesildi yahu
ay tatlım bende darıca da oturuyorum ilk raporu gata çıkarttım ikinciyi marmara da kaynarcada olan da ama orada aşılama oldum ve kız dışarda tüp bebek için rapor vermiyoruz demişti. bide zeynep kamile gitmiştim ama çok zor şeyler söyledi uğraşamadım. evde bi liste vardı, akşam foto çekip paylaşırım burda.Arkadaşlar merhaba ben geldim :)
ağustos 76 doğumluysan hakkın kalmamış arkadaşım üzgünüm
ay tatlım bende darıca da oturuyorum ilk raporu gata çıkarttım ikinciyi marmara da kaynarcada olan da ama orada aşılama oldum ve kız dışarda tüp bebek için rapor vermiyoruz demişti. bide zeynep kamile gitmiştim ama çok zor şeyler söyledi uğraşamadım. evde bi liste vardı, akşam foto çekip paylaşırım burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?