- 23 Haziran 2015
- 1.500
- 1.665
- 53
- 39
- Konu Sahibi Denizlilisrsy
-
- #1.001
Gozumuz aydinnn 1 haftaya kdr senin renkliler tamamen gelmeye baslar artikMerhaba, aramıza hoş geldin :) umarım Allah sana bir daha bu acıları yaşatmaz.. inşallah bundan sonraki ilk denemende hamile kalırsın. ben de 1 kez dış gebelik yaşadım. hcg değerimin düşmesini bekliyorum, kızlaaar bugün yine kan verdim, değer 8'e düşmüş..
Gel tatlim tekrar soyluyorum basimizin ustundesiniz bekleriz yaniiiicanımsın, samimiyetin beni çok mutlu ediyor, bugün bir arkadaş aklıma girdi ve hacattepe ile gaziyede git onlar tıp fakültesi daha iyi olabilir dedi, biraz örneklerle bilgi aktarımı yaptı ama eşim pek bir soğuk bugün konuyu açtırmıyor yine duvar çekti araya, birdaha gidersen ne halde gelcen acaba sen migreni olan insansın strese giriyorsun diyip duruyor, fazla konuşuncada çocuk gibi dinlemiyorum seni falan yapıyor ya
neyse onu ikna edersem oraya gideceğim seninkide tıp fakültesi sorun etmediler belki burada etmez.eğer yine elim boş dönersem orayada gelirim
Canim ben hic bir isleme baslamadan rahim filmi cektrmistim orada rahimin ust kisminda eğrilik gordu gebelige engel degil ama dusuk yaptrabilr bu durum demisti onceki doktrum. Bu doktorumda simdi baslamadan bakalim dedi hatta bu islemin tutunmayi arttranilcegini dusunuyor.. Sizin kacinci deneme olacak baska testler yaptrdnz miBenim de ilk denemem de 2 tane 5.gun embriyosu transfer edilmişti, aynı şekilde kimyasal gebelik oluştu, yaşım sizden büyük gerçi ama dr.um hiç rahim filmi istemedi, hatta ben dedim neden böyle oldu bunun için ekstra bir şey yapmalı mıyız diye, ama hiç çekilmedim rahim filmi,2.denemem dondurulmuşlarımızla oldu onda negatifti sonuç, ısrarcı mı olmalıydım acaba bilemedim şimdi
Şimdi sil baştan başlayacağız bu defa yeni gittiğim yerde bu detayı anlatayım
Canim ben hic bir isleme baslamadan rahim filmi cektrmistim orada rahimin ust kisminda eğrilik gordu gebelige engel degil ama dusuk yaptrabilr bu durum demisti onceki doktrum. Bu doktorumda simdi baslamadan bakalim dedi hatta bu islemin tutunmayi arttranilcegini dusunuyor.. Sizin kacinci deneme olacak baska testler yaptrdnz mi
Tahmin edebiliyorum heyecaninizi ne kadar rahat olmaya calişsak da olamiyoruz ama minumum stres o kadar rahatlik. Zorumuzu kolaylastirsin Allahim, beklemek zor bilirim :)Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. Pazartesi transfer yapılacak, böyle bir heycan bastı, allerjim coştu. Paylaşmak istedim
Genetik testler tapildi canim cok sukur temiz cikti bide pihtilasma vs. Baya bi sey istedi kan tahlili olarak ama digerleri ne icin bilmyrm acikcasi.. Onlar iyi gelince histereskopiyide yapalim dedi.. Valla bu doktorlar da bi garip madem boyle bisey var niye bastan yapmiyosunuz.. Allah gostermesin buda olumsuz olursa yeni yeni seyler cikartir eminim bunuda yapalim suna da bakalim diye.. O yuzden bende baslamadan once arastiryorum yapilmasi gerekn baska bisey var mi diye :)Biz ilk seferde 1 defa asilama denedik sonra 2 defa tup bebek tedavisi ilkinde işte kimyasal gebelik oldu, 2.de dondurulmuslarim vardi o negatif, şimdi en bastan başlayacagiz, baska test yaptirmadik, morfoloji %0 cikmisti ilk basta esimden istedigi tahlillerde, bana da rutin kan testleri vs yapildi sadece, baska yapilmasi gereken seyler var mi, rahim filmi harici (o aklimda yaptiracagim)
Rabbim cumlemize bebislerimizi nasip etsin saglikla, birbirimize dua edelim canlar
Merhaba canım , başın sağolsun Allah sabır versin. Bu günler geçsin güzel haberlerini hayırlısıyla alalım inşallah aramıza hoşgeldin...Kızlar topik hayırlı uğurlu bol hamişli olur inşallah.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.hikayemden bahsedeyim biraz yaklaşık 2 yıl içinde 1 aşılama 4 tüp,bunların sonucunda da 1 kimyasal,1 iki aylık ikiz kaybı(kalp atışları 8. Haftada durdu)1 de yine ikiz 5 aylık servikal yetmezlik neticesinde erken doğum nedeniyle kayıplarım var.doğum yapalı nerdeyse 2 ay oluyor ve doktoruMunm tedaviye başlayabiliriz demesini Bekliyorum. Inşallah da bu ay veya en geç Aralık'ta hayırlısıyla başlarız tedaviye.Allah umarım hiçbirinize benim yaşamak zorunda Olduğum tecbüreleri yaşatmaz.her konuda da tecrübelerimi paylaşmaya hazır olduğumu bilmenizi isterim
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun güzel haberini alalımSelam arkadasar bende bugun transfer oldum ilk denememde ve 3. Gun embriyosuydu nasibimizde ne varsa goricez bakalim kizlar ya benim transferden sonra akintim oldu bu nedemek oluyor bilenler varmi acaba :)
günaydınnnn tabisi olucak cennet kokulu bebişlerimiz bir gün gelicek olucakkkkGünaaaaydıııın güsel anne adaylarıbi sabah uyandığımızda yanı başımızda mis kokulu bi bebişimiz olucak ne güsel hayal etmesi.. inşallah birgün gerçek olucak. Herkese hayırlı işler, sabırlı bekleyişler diliyorum
Hos geldin cnm gecmis olsun basin sagolsun ne diyim bilemedim ama imsallah bu defa son kez olur ve bebisine saglikla kavusursun servikal yetmezligi icin serklaj yapilmadimi hic kalkmamak lazim birde bu durumda umarim bunu goze almissindir daha temkinli davranmak lazim
Merhaba, aramıza hoş geldin :) umarım Allah sana bir daha bu acıları yaşatmaz.. inşallah bundan sonraki ilk denemende hamile kalırsın. ben de 1 kez dış gebelik yaşadım. hcg değerimin düşmesini bekliyorum, kızlaaar bugün yine kan verdim, değer 8'e düşmüş..
başın sağolsun canım, Allah skıntılarının karşılığını versin tez zamanda ve seni bir melekle mükafatlandırsın.
Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.umarım Allah hiçbirimize ilk bebek sevincini taddırıp sonra kaybetmenin Acısını yaşatmaz.ben her seferinde dimdik ayakta durmaya çalışsam da hiçbirinde eski ben olamadım.attığım her kahkahanın Ardında vicdan azabından haykıra haykıra ağlarken buluyorum kendimi.ve biliyorum içimizdeki bu acıları ancak bir evlat kokusu dindirecek o Yüzden de hemen olsun istiyorum.kızlar bana serklaj yapılamadı çünkü hiçbir belirti olmadı herşey normalken birden açılıverdi rahim ağzı ve doğum başladı.Ben artık serklajı ve 9 ay hiç kalkmadan yatmayı Göze aldım yeterki kavuşayım.Merhaba canım , başın sağolsun Allah sabır versin. Bu günler geçsin güzel haberlerini hayırlısıyla alalım inşallah aramıza hoşgeldin...
Vajinal jel kullaniyor musun o yapar ama sen dr.unu ara icin rahat etsin, heyecanli bekleyis basladi he, insallah test gununde pozitifi gorursunuz saglikla bebisinizi kucaginiza alirsinizSelam arkadasar bende bugun transfer oldum ilk denememde ve 3. Gun embriyosuydu nasib varsa goricez bakalim kizlar ya benim transferden sonra akintim oldu bu nedemek oluyor bilenler varmi acaba :)
Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.umarım Allah hiçbirimize ilk bebek sevincini taddırıp sonra kaybetmenin Acısını yaşatmaz.ben her seferinde dimdik ayakta durmaya çalışsam da hiçbirinde eski ben olamadım.attığım her kahkahanın Ardında vicdan azabından haykıra haykıra ağlarken buluyorum kendimi.ve biliyorum içimizdeki bu acıları ancak bir evlat kokusu dindirecek o Yüzden de hemen olsun istiyorum.kızlar bana serklaj yapılamadı çünkü hiçbir belirti olmadı herşey normalken birden açılıverdi rahim ağzı ve doğum başladı.Ben artık serklajı ve 9 ay hiç kalkmadan yatmayı Göze aldım yeterki kavuşayım.
ultrason muayenesinde şüphelenmişti, sonra da rahim filmi istedi orda daha net görünüyordu.ameliyat oldum ama bazen çok kalın olduğu için tek seferde geçmeyebiliyormuş şimdilk ikinciyi yapmadı ama hafif devam ediyor yinede. 2 negatf aşılamam var benimdeCanim bana iki tane kaliteli 5. Gun embriyosu transferi yapilmisti hersey guzel gidyrdu doktorum cok umitliydi yasim 28 ideal kilodayim rahim kalinligi guzel yani olmamasi icin bi neden gormemisti.. Kimyasal gebelik olustu bu yuzden tutunmada sıkıntı oldugunu dusunyor. Bu yuzden 2. Ye baslamadan rahmi gormek istiyor. Senin septum oldugu nasl anlasildi ultrasonda belli oluyor mu bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?