2015 son aylar 2016 tüm aylar umudu tüp bebek olanlar

Gozumuz aydinnn 1 haftaya kdr senin renkliler tamamen gelmeye baslar artik

Gel tatlim tekrar soyluyorum basimizin ustundesiniz bekleriz yaniiii
Cok afedersinde essekden dusenin halini essekten dusen anlar bizi bizdenniyi kimsecikler anlayamaz yipratma kendini once bir arastir telefonla bilginalmaya calis daha sonra gitmek icin caba goster esin dogru soyluyor migren bendede var ufacik sıkıntıda ćekmesi zor ve daha gazla yipratma kendini once birlikte arastiralim

Canim ben hic bir isleme baslamadan rahim filmi cektrmistim orada rahimin ust kisminda eğrilik gordu gebelige engel degil ama dusuk yaptrabilr bu durum demisti onceki doktrum. Bu doktorumda simdi baslamadan bakalim dedi hatta bu islemin tutunmayi arttranilcegini dusunuyor.. Sizin kacinci deneme olacak baska testler yaptrdnz mi

Biz ilk seferde 1 defa asilama denedik sonra 2 defa tup bebek tedavisi ilkinde işte kimyasal gebelik oldu, 2.de dondurulmuslarim vardi o negatif, şimdi en bastan başlayacagiz, baska test yaptirmadik, morfoloji %0 cikmisti ilk basta esimden istedigi tahlillerde, bana da rutin kan testleri vs yapildi sadece, baska yapilmasi gereken seyler var mi, rahim filmi harici (o aklimda yaptiracagim)
Rabbim cumlemize bebislerimizi nasip etsin saglikla, birbirimize dua edelim canlar

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. Pazartesi transfer yapılacak, böyle bir heycan bastı, allerjim coştu. Paylaşmak istedim
Tahmin edebiliyorum heyecaninizi ne kadar rahat olmaya calişsak da olamiyoruz ama minumum stres o kadar rahatlik. Zorumuzu kolaylastirsin Allahim, beklemek zor bilirim :)

Genetik testler tapildi canim cok sukur temiz cikti bide pihtilasma vs. Baya bi sey istedi kan tahlili olarak ama digerleri ne icin bilmyrm acikcasi.. Onlar iyi gelince histereskopiyide yapalim dedi.. Valla bu doktorlar da bi garip madem boyle bisey var niye bastan yapmiyosunuz.. Allah gostermesin buda olumsuz olursa yeni yeni seyler cikartir eminim bunuda yapalim suna da bakalim diye.. O yuzden bende baslamadan once arastiryorum yapilmasi gerekn baska bisey var mi diye :)

Merhaba canım , başın sağolsun Allah sabır versin. Bu günler geçsin güzel haberlerini hayırlısıyla alalım inşallah aramıza hoşgeldin...

Selam arkadasar bende bugun transfer oldum ilk denememde ve 3. Gun embriyosuydu nasibimizde ne varsa goricez bakalim kizlar ya benim transferden sonra akintim oldu bu nedemek oluyor bilenler varmi acaba :)
Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunsun güzel haberini alalım Vajinal jel kullanıyorsan o akıntı yapabiliyor

günaydınnnn tabisi olucak cennet kokulu bebişlerimiz bir gün gelicek olucakkkk
baya transfer sonrası bekleyenimizde var ama daha hala 1 tanecik olsun hamişimiz yok yahu

başın sağolsun canım, Allah skıntılarının karşılığını versin tez zamanda ve seni bir melekle mükafatlandırsın.

Merhaba canım , başın sağolsun Allah sabır versin. Bu günler geçsin güzel haberlerini hayırlısıyla alalım inşallah aramıza hoşgeldin...
Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.umarım Allah hiçbirimize ilk bebek sevincini taddırıp sonra kaybetmenin Acısını yaşatmaz.ben her seferinde dimdik ayakta durmaya çalışsam da hiçbirinde eski ben olamadım.attığım her kahkahanın Ardında vicdan azabından haykıra haykıra ağlarken buluyorum kendimi.ve biliyorum içimizdeki bu acıları ancak bir evlat kokusu dindirecek o Yüzden de hemen olsun istiyorum.kızlar bana serklaj yapılamadı çünkü hiçbir belirti olmadı herşey normalken birden açılıverdi rahim ağzı ve doğum başladı.Ben artık serklajı ve 9 ay hiç kalkmadan yatmayı Göze aldım yeterki kavuşayım.

Selam arkadasar bende bugun transfer oldum ilk denememde ve 3. Gun embriyosuydu nasib varsa goricez bakalim kizlar ya benim transferden sonra akintim oldu bu nedemek oluyor bilenler varmi acaba :)
Vajinal jel kullaniyor musun o yapar ama sen dr.unu ara icin rahat etsin, heyecanli bekleyis basladi he, insallah test gununde pozitifi gorursunuz saglikla bebisinizi kucaginiza alirsiniz

Sabir diliyorum, ben pozitifi gordugumde o kadar mutlu olmustum ki, transferden sonra surekli konusuyorduk zaten onlarla, yavrularim birakmayin beni sıkı sıkı tutunun, sarkilar soyluyordum cirtlak sesimle, masal anlatiyordum, kalp atisini bile duyamadan kaybettik yasadigim uzuntuyu tarif edemem, sizler icin cok cok daha zor olmustur, bundan sonra hersey guzel olsun insallah

ultrason muayenesinde şüphelenmişti, sonra da rahim filmi istedi orda daha net görünüyordu.ameliyat oldum ama bazen çok kalın olduğu için tek seferde geçmeyebiliyormuş şimdilk ikinciyi yapmadı ama hafif devam ediyor yinede. 2 negatf aşılamam var benimde

Kozlar ben de gruba katilmak istiurum. Çikolata kisti ameliyat oldum ve pazartesi günü transfeeimiz oldu bebislerimi bekliyorum 2 gündür yatiyorum Ve arada şurada uyduruyor muyum yoksa gerçek mi bilmem batmalarim oluyor :))) inşallah 14 kasimda güzel haberimizi buraya yazarim ilk denemem ve çok kaliteli değil embriyolqr yüzde 45 desi doktor Rabbim sizinle birlikte bana da güzel günleri göstersin agrili sancili gunlerimizi geride birakalim evlerimiz nurlansin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…